— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De auditie

Ze kwam op haar rolschaatsen aan. Het was lekker weer en ze was even een rondje door de wijk gaan doen. Die leuke buurman van driehoog zag haar terugkomen en vroeg of het goed gegaan was. Ze reed naar hem toe en zei dat het prima ging. Hij antwoordde dat ze er goed uit zag in haar strakke haltertop en hij streek plagend met zijn hand langs haar borst.
Hij zei: “Ik wil al een poosje iets aan je vragen. Wil je misschien een keer auditie doen voor een film waar ik mee bezig ben? Je ziet er goed uit en wie weet is het wat voor je.”
Ze moest er even over nadenken, maar gaf aan dat ze het wel een leuk idee vond
De buurman zei dat ze bij de auditie wel een liefdesscène zou moeten doen. Of ze daar problemen mee had? Daar had ze geen problemen mee, maar het moest wel een leuke tegenspeler zijn. Hij beloofde dat ze zelf mocht kiezen, omdat er meerdere acteurs op de set rondliepen. Ze spraken af voor de volgende dag.

De volgende ochtend douchte ze, koos een sexy outfit uit en keek in de spiegel. Dit was een kans die elke twintigjarige wilde hebben. Wie weet lag er wel een filmcarrière in het verschiet! Ze zag er goed uit, vond ze zelf. Slank met mooie rondingen, grote borsten verpakt in een strakke leren bustier en een kort rokje. Ze ging op pad naar het opgegeven adres.
Na wat screentests mocht ze kiezen tussen twee acteurs met wie ze de liefdesscène zou moeten doen. De één was een ontzettend knappe blonde vent, type Brad Pitt in zijn jonge jaren. De ander had lang haar en had meer iets weg van Johnny Depp. Hij zag er ongelooflijk sexy uit met zijn ongeschoren wangen, snor en sik en zijn lange haar in een staartje.
Moeilijke keus, maar ze ging voor Johnny.

Een beetje onbeholpen stond ze in de slaapkamer op de set. De buurman was inmiddels ook gearriveerd en nam plaats achter één van de camera’s. Ze lazen het teksten nog even door en begonnen toen. Johnny nam het initiatief en begon haar te kussen. Toen ze zijn tong in haar mond voelde, dacht ze nog, hier klopt iets niet. Filmkussen zijn toch nooit echt? Maar het voelde eigenlijk heel er goed en best geil, terwijl de regisseur, buurman en Brad er naar stonden te kijken. Dus ze deed gewoon mee. Haar string begon al aardig nat te worden.

Johnny dwaalde af naar haar hals en deed voorzichtig de rits van haar bustier open. Zijn mond daalde af naar haar borsten en hij begon aan haar tepels te likken. Hij streelde haar lichaam. Dit stond niet in het script, maar het was zo lekker. Ze was niet meer bij machte om het te laten stoppen en ze begon zachtjes te kreunen. Ze hoorde de regisseur aanwijzingen geven, maar het drong allemaal niet meer tot haar door. Johnny zakte nu langzaam naar beneden en begon haar buik te kussen. Hij deed de rits van haar rok open, trok hem met string en al omlaag en zakte steeds verder met zijn mond naar beneden. Ineens voelde ze zijn warme tong op haar natte kut. Hij begon haar met lange warme halen te likken. Haar klitje begon te groeien onder al die aandacht. Af en toe daalde hij nog verder af en begon haar met zijn tong te neuken. Zijn sik kriebelde heerlijk tegen haar dijen.

Ineens voelde ze achter zich nog een warm bloot lichaam. Iemand begon langzaam op haar oorlelletje te sabbelen en pakte haar borsten. Ze voelde een stijve pik tegen haar billen aan. Even keek ze op en zag de geamuseerde blik van de buurman, die achter de camera zat. Maar het kon haar niet meer schelen. Twee handen streelden haar borsten en als ze naar beneden keek zag ze een lekkere vent, die met zijn tong in haar poesje zat. Inmiddels had ze haar hoofd zover kunnen draaien, dat ze kon zien dat Brad achter haar stond. Hij draaide haar hoofd zo, dat hij haar lekker kon tongzoenen, terwijl Johnny met het achterste van zijn tong haar klit aan het bewerken was. Ze kon niet meer stilstaan en leunde tegen Brad aan. Bij elke beweging die ze maakte, voelde ze zijn grote lul tegen haar kont. Nog een paar lange halen over haar klit en ze kwam schokkend klaar.

“En nou is het onze beurt”, zei Brad. Hij duwde haar voorover en ramde in één keer zijn pik in haar kutje. Ze was nu helemaal vergeten waar ze was en dat er ook mensen stonden te kijken en te filmen. Terwijl Brad haar ritmisch aan het neuken was, duwde Johnny zijn lul in haar mond. Ze nam hem zo ver mogelijk in haar mond en begon te likken en te zuigen. Hij pakte haar hoofd vast en stuurde haar een beetje bij. Ze bewoog haar tong over het toompje en voelde hem zijn adem inhouden. Daar moest ze zijn. Ze bleef het afwisselen met zuigen en trekken, maar het was moeilijk om te concentreren als je zo lekker geneukt werd. Brad begon het tempo op te voeren en had haar borsten in zijn handen. Ineens voelde ze dat ze volgespoten werd. Op hetzelfde moment begon Johnny het moeilijker te krijgen. Ze bleef haar uiterste best doen, dat had hij bij haar ook gedaan en duwde zijn pik tot achterin haar keel. Dat had het gewenste effect en hij kwam spuitend klaar.

Beduusd ging ze zitten op het bed. “Nou, nou”, zei de buurman. “Ik geloof dat we dit wel een geslaagde auditie kunnen noemen. Ik wist niet dat mijn buurmeisje zo’n geil sletje was. Volgende opname is overmorgen en dan ben ik aan de beurt.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *