— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ik wil je hier en nu

Een keer per kwartaal, meer was het niet. Als lid van de kanovereniging werd ook iets terugverwacht. En Michelle had gekozen voor bardienst. Een paar uurtjes per keer maar ,want vele handen maken licht werk. Met collega-barkeeper Jeroen had ze altijd meer dan met de anderen. Het klikte, zoals dat heet. En als hij er een keer niet was, miste ze hem ook een beetje, had ze laatst tot haar eigen verbazing gemerkt. Eén keer zelfs had ze hem in haar enthousiasme al spontaan op de wangen gezoend, bij wijze van begroeting. Hij deed haar meer dan ze dacht.

Die vrijdagavond hadden ze weer samen dienst gehad. Het was niet druk en ook het opruimen was snel klaar. “Zo, Jeroen, dat hebben we weer gedaan”, zei ze toen ze klaar waren. Terwijl ze beide naar de fietsenstalling aan de achterkant van het clubhuis liepen, hoorde ze de stilte van de beginnende nacht. Het water kabbelde zacht. Het was donker en deels op de tast haalde ze haar fiets van het slot. Jeroen zat al op zijn mountainbike, klaar om te gaan. Toen ze vlak bij hem was zei hij: “Nou, tot de volgende keer.” In een spontane vlaag wilde ze hem een afscheidskus geven. Ze strekte zich wat en raakte hem op zijn rechterwang. In plaats van een halve luchtkus, zoende hij haar terug, op haar rechterwang. Of eigenlijk, het was meer op de overgang van wang naar lippen. De hoeken van hun mond raakten elkaar een fractie van een seconde.

Het leek of ze door de bliksem werd getroffen. Zou hij dat ook zo gevoeld hebben, dacht ze meteen. Nog voor ze er goed over na kon denken, volgde de andere wang. Maar vlak voordat die tweede kus kwam, hielden ze beiden in. Zo vlakbij zijn gezicht rook ze zijn aftershave, zoet maar niet te zoet, mannelijk maar toch verfijnd. Zijn adem voelde ze op haar onderlip. En voor ze het wist deed ze iets wat ze al jaren niet meer gedaan had: zonder na te denken zoende ze hem vol op zijn mond.

Alsof hij precies hetzelfde had gevoeld, zoende hij met evenveel passie terug. Zijn tong raakte de hare, zijn lippen zogen zich bijna aan haar vast. Ze wist dat het fout was maar het kon haar niet schelen. Ze drukte haar onderlichaam stevig tegen hem aan. Zijn erectie was duidelijk voelbaar. “Ik doe dit eigenlijk nooit”, sprak ze quasi onschuldig, “Ik ben heel gelukkig getrouwd.” “Ik ook”, zei Jeroen, “maar toch wil ik je. Ik wil je al sinds ik je voor het eerst zag. Je windt me op.” Als ze nog een zetje nodig had gehad, was dit ‘m zeker geweest, maar het was niet nodig.

Zijn hand ging langzaam maar zeker op weg naar beneden. Steeds een stukje verder. Van haar schouder naar haar rug, zij en onderrug. Via haar heup raakte hij haar voorzichtig van voren. Haar jurk was zacht en kon weinig verbloemen. “Vind je het lekker?”, vroeg hij terwijl hij over haar kruis wreef. “Ja”, zei ze hees. Af en toe ging zijn vinger schijnbaar achteloos langs haar clitoris. Ze wist niet hoe ze het had. “Ik wil je, hijgde ze plotseling. “Ik wil je in me.”
Op zijn antwoord wachtte ze niet. Ze had het nog niet gezegd of ze ging op haar hurken zitten. Snel maakte ze zijn broek los. Zelden ging het zo snel. In één handbeweging had ze zijn riem los, en ook de knopen van zijn Levi’s boden weinig weerstand. Hij stond strak en net toen ze zijn broek iets naar beneden trok, voelde ze hoe zijn lul zich bevrijdde.

“Weet je het zeker”, zei hij zacht, alsof hij haar nog tegen wilde houden. Haar antwoord was bevestigend. Niet dat ze iets zei. In plaats daarvan nam ze hem in haar mond. Hij was groot. Met een paar lange halen liet ze hem tot achter in haar mond glijden. Haar ene hand begeleidde zijn voorhuid, met de andere hield ze zijn kont vast. Haar tong plooide ze rond zijn eikel, ze likte, beet zachtjes en ging met het puntje van haar tong zacht en doeltreffend over zijn gaatje.

Dat hij het lekker vond bleek al snel. “Stop maar even, ander kom ik al”, zei hij fluisterend. “Ga eens staan en draai je om.” Hij duwde haar zachtjes in de goede richting. Terwijl hij zijn ene hand in haar onderbroek stopte, trok hij hem met zijn andere hand aan de achterkant naar beneden. Ze voelde zacht de zomerlucht langs haar billen. Meteen daarna voelde ze hem. Hij drukte zich tegen haar billen. Een siddering trok door haar lijf. Op hetzelfde moment begon hij haar te vingeren, zacht, teder maar tegelijk ook resoluut en doelgericht. Het leek wel of hij precies wist wat ze lekker vond. Afwisseling, daar hield ze van. Dan zachtjes haar clitoris masserend, dan haar schaamlippen strelend, soms met twee vingers bij haar binnen. Dan weer snel, dan weer langzaam, tergend langzaam.

Ze kon horen hoe nat ze inmiddels was geworden. En alsof hij ook dat wist hield hij plots zijn vingerhand voor haar mond. Hij veegde bijna terloops langs haar onderlip. Snel nam ze zijn vinger in haar mond en likte er aan. Ze proefde zich en ze vond het heerlijk. Hij bleef haar vingeren en ook zij zou het niet lang meer kunnen ophouden. “Ik ga zo komen”, hijgde ze nu hees in zijn oor. “Ga door, neem me, neem me.” Hij verhoogde het tempo. Het leek wel of ze haar favoriete vibrator in zich had, zo snel ging hij. “Ik, ik,…..”. Met een ingehouden gil spoelde een overweldigend orgasme over haar heen. Het leek veel langer te duren dan normaal. Even dacht ze dat ze door haar benen zou zakken maar ze voelde hoe Jeroen haar vasthield. Schokkend en trillend kwam ze weer wat bij haar positieven.

Tijdens haar heerlijke klaarkomen was haar aandacht voor hem wat verslapt. Nu voelde ze pas dat Jeroen nog groter was geworden. Zijn lul zat iets tussen haar billen, zijn eikel warm kloppend tegen haar onderrug. Voor ze er erg in had zei ze eigenlijk zelden zei: “Ik wil je van achteren. Neem me in mijn kont, ik wil het, maar wel veilig.” Jeroen zei niets maar ze voelde hoe ook bij hem de spanning steeg. Om middernacht, langs De Vecht in de buitenlucht anale sex hebben, het leek wel een droom. Terwijl ze hoorde hoe hij een condoom uit zijn tas pakte, zat ze aan zichzelf. Ze was erg nat, er liep zelfs een straaltje langs haar dijbeen. Ze veegde het met haar wijsvinger op, bukte zich iets en raakte haar kleine gaatje aan. Eerst er een beetje omheen maar vervolgens stak ze haar vinger erin. Eerst een kootje, toen nog een. Bij de gedachte dat hij daar straks in zou zitten, ging er een rilling over haar rug.

Jeroen was klaar, zo voelde ze. Ze bleef gebukt staan en zette haar handen op de bagagedragers van twee fietsen. Op gevoel en zonder een woord te zeggen drukte hij zijn eikel tegen haar kontgaatje aan. “Duw maar door, duw ‘m er maar in”. Ze haalde diep adem, zuchtte en voor ze het wist zat hij in haar. Ze voelde een lichte pijnscheut, zoals ze die altijd voelde bij kontneuken. Een pijn die tegelijkertijd werd overheerst door een gelukzalig gevoel. Een gevoel dat heel anders was dan gewoon neuken. Wat het precies was wist ze niet, ze wist alleen dat ze het heerlijk vond. Ook de gedachte dat ze in haar kont werd geneukt maakte haar altijd enorm geil.

Ondanks zijn forse maat zakte de pijn al snel. In plaats daarvan dacht ze alleen nog maar aan wat straks komen ging. Want er was maar een ding nog lekkerder dan neuken en dat was het toetje dat altijd aan het einde volgde. Ze hoorde hoe Jeroen genoot. Met grote slagen verdween hij bijna volledig in haar kont. Ze was compleet gevuld maar wilde meer. Bij iedere stoot drukte ze haar volle billen nog eens extra naar achteren. Alsof ze niet alleen zijn lul maar ook zijn ballen in zich wilde voelen. “Nog niet klaarkomen hoor, ik wil je proeven.”
Altijd al had ze er van gehouden. Hoewel sommige van haar vriendinnen er niet aan moesten denken, was ze gewoon dol op sperma. Ook op de smaak, maar vooral op het intieme gevoel de zaadlozing van een man in je mond te voelen. Soms vond ze het ook lekker om over zich heen te krijgen, maar in haar mond was toch haar favoriete plek.

Dus toen ze voelde dat het niet lang meer kon duren, ging ze met haar hand naar achter en trok hem uit haar. Bijna tegelijk draaide ze zich om, ging op haar knieën zitten en trok het condoom eraf. Even was ze bang dat het te lang zou duren want hij zat erg strak. “Ik ga bijna spuiten”, hijgde hij. En ze had hem er nog niet af of ze voelde inderdaad al zijn eerste straal, vol in haar gezicht. Hij raakte haar op haar voorhoofd, wang en lippen. Snel boog ze voorover en nam hem in haar mond. Ze had zijn eikel er nog maar net in of ze voelde een tweede haarde straal. En toen nog een, en nog een. Waarschijnlijk was hij al een tijdje niet gekomen want er leek geen einde aan te komen. Bijna verslikte ze zich, maar gelukkig kon ze alles binnenhouden. Het was veel maar het was ook zoet. Zoet en een beetje weeïg. Zaad zoals zaad wat haar betreft moest zijn.

Langzaam voelde ze hem iets verslappen. Ze haalde hem uit haar mond en drukte met haar hand net achter zijn ballen. Tegelijk hield ze haar uitgestoken tong onder zijn eikel. Tot haar grote genoegen kwam er nog een laatste straaltje. Net gespoten maar lui, loom viel het op haar tong. Ze slikte het snel in. Tevreden. Jeroen gaf haar intussen een zakdoek. Wat onwennig en gegeneerd stonden ze daar. “Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen”, zei hij. “Ik ook niet”, zei Michelle naar waarheid. Ze veegde het sperma op de tast van haar gezicht. De zakdoek stopte ze routineus in haar BH. Weggooien zou ze hem nooit.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *