— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Schwarzwald, deel 2

“Vielleicht möchten Sie Duschen?”, probeer ik in mijn steenkolen Duits, als de koffie op is. De jongens reageren enthousiast, alsof ze op dat aanbod hadden gewacht. Even later klinkt het gekletter en geplons van bad- en douchewater, achter de badkamerdeur. Ondertussen haal ik handdoeken op uit onze slaapkamer. Ook sluit ik de gordijnen, om de kille sneeuwstorm, die ik door het raam zie, buiten te sluiten. “Wat zal ik doen?”, vraag ik Tim, als ik terug ben in de huiskamer. Hij begrijpt uit mijn vraag of ik niet weet of ik de doeken om de deur zal steken, of… “Ga maar gewoon naar binnen, joh, dan weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt”, antwoordt hij met een vrolijke lach. Heel even aarzel ik, heeft Tim echt geen bezwaar? Maar hij lacht me toe en knikt. “Laat je fantasie maar uitkomen lieverd, dan kom ik straks even kijken, is dat goed?”

“Hier sind die Handtücher”, roep ik vrolijk als ik de dampende badkamer betreed, alsof dit het paradijs is. Drie naakte jonge kerels trekken een verbaasd gezicht, als ze mijn kant op kijken. Ik geniet weliswaar van de aanblik van getrainde lijven, die geuren naar shampoo en zeep, maar ik sta ook met mijn mond vol tanden. Hoe zal ik duidelijk maken, met dat beetje school Duits dat ik machtig ben, wat mijn bedoelingen zijn? Het is evenwel Robert, die wederom haantje de voorste is. Hij is het die niet met zijn hand zijn geslacht bedekt, maar die juist brutaal aan mij toont. Zijn piemel groeit tot een mooie, grote erectie. Het is voor mij een teken, dat de jongeman mij graag naakt zou willen zien. Zonder dralen geef ik hem zijn zin. Ik laat mijn kamerjas van mijn schouders glijden en toon Robert mijn naakte lichaam.

“Wie Ich sagte, Sie sind schön!”, glundert hij, terwijl hij op mij af komt lopen, terwijl zijn stijve penis heen en weer wiegt. Ik wijs hem naar de rand van het bad en zeg hem daar te gaan zitten. Van het rek haal ik een dikke bandhanddoek, vouw die dubbel en spreid die uit op de vloer, tussen de voeten van de jongeman. Vervolgens ga ik op mijn knieën zitten. Nu heb ik een prachtig uitzicht op zijn kloppende pik. Tussen mijn duim en vingers pak ik zijn eikel vast en duw vederlicht de voorhuid, over de randjes, naar achter. Robert huivert van opwinding, helemaal als ik hem de warmte en vochtigheid van mijn mond laat voelen. Ik verzamel speeksel op het puntje van mijn tong en lik plagerig heen en weer langs het gevoelige plekje onderaan zijn eikel. Dat windt hem blijkbaar zo op, dat zijn benen beginnen te trillen en hij begint te grommen.

Hoewel ik het niet zien kan, weet ik zeker dat Tim de badkamerdeur op een kier heeft gezet en me nu voor het bad ziet zitten, terwijl ik één van zijn gasten aan het pijpen ben. Ik vraag mij even kort af wat hem dat doet. Heel even maar, want wat ik in mijn mond heb, slokt al mijn aandacht op.

Plotseling voel ik de aangename aanraking van twee zachte handen op mijn billen. Ze volgen mijn rondingen, ze masseren en geven tedere kneepjes. Niet veel later gevolgd door nog twee handen, die gedrenkt in massageolie, mijn rug een heerlijke massage geven. Heel even vraag ik me af, waar ze toch zo snel die olie gevonden hebben, maar dan verzink ik weer in het heerlijke gevoel dat me overheerst. De handen verlaten mijn rug en glijden door naar de voorkant van mijn lichaam, tot onder mijn borsten. Ze wegen ze, strelen en kietelen mijn tepels. Terwijl ik langs de stam van Robert’s piemel lik, aait hij me door mijn haar. Met mijn vrije hand streel ik zijn harde buik, over zijn sportieve six-pack.

“Mmmm dein Arsch…geillll”, hoor ik achter me. Ik voel hoe de masserende handen de onderkant van mijn billen vinden, maar ook mijn sterretje. Een vingertop duwt op mijn kringspier en die biedt tegendruk. Even is de vingertop weg, maar al gauw is die terug. Maar nu nat en glad van dezelfde massageolie, die ook mijn rug zo soepel en zacht maakt. Ik voel dat de vingertop wederom op mijn kontje drukt, voorzichtig maar aanhoudend. Er komt een verlangen in mij op, een warm gevoel dat vraagt om meer.

“Gehen wir ins Schlafzimmer?”, stel ik voor. Want ik verlang naar drie jongemannen op een heerlijk zachte matras, in plaats van de harde badkamer vloer. De jongens glimlachen om mijn uitspraak van hun taal, maar begrijpen doen ze me prima. Ik sta op en met ons vieren lopen we naar de badkamerdeur. We komen de huiskamer door, waar de open haard een behaaglijke warmte op onze naakte lichamen veroorzaakt. Vanuit een ooghoek zie ik Tim op de bank zitten. De rits van zijn jeans staat wijd open. “Viel Spaß”, moedigt hij ons aan. Met z’n vieren lopen we door de nog openstaande slaapkamerdeur. De warmte uit de kamer heeft deze ruimte ook een prettige temperatuur gegeven.

Als Robert als eerste op het bed ploft, blijft hij op zijn rug liggen. Zijn penis torent recht omhoog. Ik kruip op handen en knieën naar hem toe, sla een been over hem heen en houd mijn vagina stil boven zijn eikel. Tergend langzaam laat ik mijn billen iets zakken. De top van zijn harde paal wordt nu omgeven door mijn schaamlippen. Doordat ik even wacht, kan ik het gladde vocht uit mijn kutje over zijn eikel laten glibberen. Maar dan pakt de jonge kerel mijn heupen beet en spietst me op zijn pik. Hij kreunt er hardvochtig bij, als de gehele lengte van zijn stam in mijn onderlijf verdwijnt, tot aan zijn ballen toe. Ik voel me opgevuld door de dikke paal van Robert, die me vast blijft houden. Hij tilt me omhoog en omlaag en bepaalt daarmee een hoog ritme. Het afzuigen in de badkamer heeft hem overduidelijk botergeil gemaakt. Ik berijd hem, alsof ik een amazone ben.

Maar dan voel ik een hand op mijn onderrug duwen. Als ik achterom kijk, zie ik Hans. Hij lacht naar me, terwijl hij zijn hand opsteekt met uitgestoken wijsvinger. Die glimt van het vocht. Hij was het dus, die mij in de badkamer zo lekker verwende. Als ik hem nogmaals aankijk, zie ik hoe hij ook zijn middelvinger bevochtigt, ditmaal met veel glijmiddel uit een flacon. En weer bedenk ik me even waar die fles ineens vandaan komt, maar ook voor die gedachte heb ik eigenlijk geen tijd. Wetend wat er komen gaat, concentreer ik mij op mijn kontje. En jawel, daar voel ik de druk weer, nu gegeven door twee, tegen elkaar gedrukte vingers. Het verzet van mijn sterretje is van korte duur. “Ohhhh Hans”, kreun ik, als hij me neukt met zijn vingers. “Da kommt er”, hoor ik dan achter me. En jawel; zijn vingers trekken zich terug, maar direct daarna voel ik dat hij zijn penis tegen mijn gevoelige plekje drukt. Hij duwt even en tot mijn verbazing glijdt zijn lid volkomen pijnloos naar binnen. Wat voel ik me gevuld in mijn kontje en kutje.

Langzaam zetten de heren de trein weer in beweging. Uiterst gevoelig voel ik beide pikken mijn lichaam in en uit glijden. “Dass fϋhlt so herrlich”, stamel ik. Of dat grammaticaal nu wel of niet klopt, aan het kreunen van beide heren merk ik, dat ze er net zo over denken. Onder mij stoot Robert heerlijk omhoog, waardoor hij diep in mijn natte gleufje komt en achter mij neukt Hans mijn kontje. Van tijd tot tijd laat hij daarbij opnieuw glijmiddel tussen mijn billen stromen. In plaats van pijn, ervaar ik hoe soepel hij mij penetreert.

En dan komt mijn ultieme fantasie uit, als ook Tom zich met het spel gaat bemoeien. Hij is op het bed gaan staan en leunt tegen de achterwand van het ledikant. Zijn pik wijst mij aan, alsof die zeggen wil: “Toe maar, dit is toch wat je wilt?” En òf ik dat wil! In mijn mond laat ik mijn tong vollopen met speeksel. Ik pak de harde staaf in mijn rechterhand en laat die tussen mijn lippen door glijden. Het puntje van mijn kletsnatte tong kietelt zijn toompje zodanig, dat er siddering door zijn lichaam trekt.

Het synchroon bewegen begint als drie jongemannen op mij in stoten: langzaam en teder. Hans beweegt zijn heupen op en neer, op zo’n manier dat hij zijn piemel mijn sterretje in en uit kan zien glijden. Robert stoot omhoog en naar beneden in mijn kutje, dat zo nat is dat zijn pik er van glimt. Ondertussen masseert hij mijn borsten, die op het ritme mee bungelen. En ook Tom kan zich niet meer stil houden. Hij heeft zijn handen op mijn hoofd gelegd, zijn middel beweegt ritmisch zijn pik tussen mijn lippen door. Drie jongemannen, die mij elk in een andere opening neuken, die wetenschap maakt me zo verschrikkelijk geil. Voor zover dat lukt met een volle mond, hijg en kreun ik dat het een aard heeft. Maar de slaapkamer wordt ook gevuld met de grommende geluiden van de drie jongemannen. Ze stoten plotseling harder en harder, ze neuken…ohhh, ze naaien me, ohhh…, ik heb het niet meer.. Mijn kutje verkrampt, een golf van geilheid trekt door mijn lijf, van mijn hoofd terug naar mijn kutje, naar mijn klitje. “Ik kommm”, gil ik door de kamer. Snel trekt Tom zijn piemel uit mijn mond. Hij ziet aan mijn gezicht hoe sterk mijn orgasme is, masseert zijn pik en spuit brutaal zijn zaad op mijn wang, lippen en kin. Vrijwel direct daarna hoor ik hoe Robert en Hans hartgrondig klaarkomen. Ik voel van binnen hoe ik volgespoten word met hun hete sperma. Het laat me schokken, als ze simultaan nog een laatste keer toe stoten, waarna ze hun pikken uit mijn kutje en kontje laten glijden.

“Dass war Super”, is het commentaar dat ik om me heen hoor. En niet veel later lopen de drie vriendin terug naar de badkamer, om zich op te frissen. Het geeft mij de gelegenheid om uit te hijgen. Mijn lichaam trilt nog na van inspanning en opwinding. Dan komt mijn lief naast mij op het bed liggen. “En, hoe vond je het?”, vraagt hij. “Dass war Super”, lach ik terug, “nee, echt, die jongens wisten precies wat voor mij fijn was”. Tim glimlacht, als hij zegt: “ja, dat zag ik wel hoor. Maar jij zag me niet, zo was je in trance. Gelukkig maar, dat je het zo fijn vond. Ik was al bang dat ze niet konden komen, met dit weer”. “Hoe bedoel je?”, vraag ik verbaasd. En dan haalt Tim een kaartje uit zijn broekzak. Er staat op geschreven: “Escort Service Delight. Fϋhr Damen und Herren”. Veel puzzelstukjes vallen voor mij nu op hun plek.
“Jij loeder”, wil ik zeggen, maar Tim snoert me de mond, als hij zegt: “Schat morgen ben je jarig, dit was alvast je cadeau”. Dan toont hij me een doosje blauwe, ruitvormige pilletjes. “Dit was nog maar het voorproefje! Straks het echte werk! En… nog meerdere keren ook, een hele midweek lang, surprise!” Hij lacht luidkeels, terwijl ik bloos.

Aan het begin van de avond, nadat we gezamenlijk van een goed gevulde soep hebben genoten, nemen we afscheid van Robert, Hans en Tom. We kijken ze na door het raam, als ze door de sneeuw ploeteren met hun laarzen. Tim legt een hand op mijn schouder. “Zin in een toetje?”, vraagt hij. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en zie zijn ondeugende blik. “Natuurlijk schat, die toetjes van jou zijn niet versmaden”, antwoord ik met een lach in mijn stem. Want Tim, die kan me gek maken, die kan me doen krioelen van geilheid. Tim is top! Ik loop de slaapkamer in, hij loopt achter me aan. Buiten is de storm gaan liggen, binnen steekt die juist op!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *