— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Soldaat en verpleegster

Hij was verliefd op één van mijn beste vriendinnen. De knapste wel te verstaan. Hanne is slank, heeft een mooi gezichtje met schattige wangetjes en een mooie A-cup. Ze heeft bruin krullend haar tot op haar schouders, maar meestal zet ze er de stijltang in. Ze is sociaal, een flapuit, en een zotte doos. Al die puntjes trekken ontzettend veel jongens aan. De meesten van haar liefjes/ex-liefjes/bijna-liefjes komen ook goed overeen met mij.

Zo ook die ene jongen, Jonah. Hij zat bij ons in de klas. Hij was helemaal niet mijn type, veel te klein, geen knuffelbeer, geen sloeber. Nee, niet de jongen waarop ik verliefd zou worden.

Ik had het al een tijdje in de smiezen, Jonah was verliefd op Hanne. Voor mij was het zelfs overduidelijk, maar Hanne sloeg het gewoon weg. Ze zei dat Jonah haar beste vriend was en niet meer. Haar geloofde ik, want Hanne valt niet op ‘jongentjes’ uit ons jaar. Maar wat ik al voorspelde, hij bekende haar liefde voor haar. En Hanne gaf hem valse hoop, wat ze wel meer doet bij jongens zonder het te beseffen.

Enkele dagen later kreeg ik een sms’je van Jonah. We sms’ten de hele avond tot 23u. Met als onderwerp: ‘Hanne’. Ik leidde af uit zijn sms’en dat hij smoorverliefd, gekwetst en verdrietig was. Wat kan Hanne harten breken.

Op school praatten we niet zo veel, hij was een gewone vriend waarmee je een goed babbeltje kon slaan. Maar steeds meer keek ik uit naar onze sms-sessies ’s avonds, die soms tot 12u duurden. Het draaide nu niet alleen meer over Hanne, maar het ging liefde, het verleden, onze familie, fuiven, mensen uit onze klas, alles gewoon.

Op een avond ging het over ons toekomstige beroep. Hij vertelde dat hij wel naar een sportschool zou willen gaan, volgend schooljaar. Maar dat hij twijfelde omdat hij er niemand kende en of hij het wel zou aankunnen. Ik antwoordde erop dat ik, moest hij die keuze overwegen, hem zou missen, en ook had ik een vraag: wat kun je met een diploma ‘sport’? Hij vertelde dat hij graag in het leger zou gaan later, en dat sportschool een goede opleiding en begin was. Ik verstond zijn keuze en zei dat ik het al voor mij zag: een gespierde Jonah in camouflageoutfit. Mijn fantasie sloeg een klein beetje op hol.

Hij vroeg mij wat ik ging doen volgend jaar en welk beroep ik in gedachten had. Ik zei dat ik als mijn punten voor wiskunde goed waren, in economie-wiskunde bleef, en anders ging ‘zakken’ naar economie-talen. En dat ik helemaal nog niet wist wat ik later ging doen. Hij antwoordde dat ik een lief en zorgzaam meisje ben en dat ik geschikt zou zijn voor verpleegster. Ik glimlachte, en stuurde een sms’je terug: ‘Verpleegster in het leger zeker?(;’

Hij vond dit een schitterend idee en zei dat hij met opzet gewond wou raken, zeker als ik diep gedecolleteerd was als vandaag. Ik voelde me nat worden van dit complimentje en liet mijn hand over mijn borst glijden. Ik antwoordde dat hij een stoute jongen was om zomaar naar mijn borsten te kijken. Jonah zei dat hij zijn ogen soms niet van die lekkere, grote borsten kon afhouden. ‘Groot?’, antwoordde ik, ‘een C-cupje is toch niet zó groot?’ Blijkbaar groot genoeg voor hem. Ik kon het niet meer aan en stak mijn fuckvinger in mijn poesje. Nat. Kleddernat.

‘Verpleegster met een té diepe decolleté die een opgewonden, sexy en stoere soldaat verzorgt, hoe cliché, ’t zou perfect een pornodecor kunnen zijn,’ stuurde ik naar Jonah. Zo was de toon gezet. Die avond werd een avond vol hoogtepunten, maar het werd niet gezegd. We waren nog aan het ontdekken hoe ver we konden gaan bij elkaar.

Ook op school werd het ook met de dag spannender. Onze leerkracht van Engels kwam met haar pasgeboren dochtertje langs, iedereen had oog voor dat schattige, kleine ‘prutske’, en wij hadden alleen maar oog voor elkaar. Hij was ‘per ongeluk’ achter mij komen staan. Hij vroeg er gewoon om. Ik voelde zijn lichaam tegen mijn rug. En ik liet langzaam mijn hand naar beneden glijden en wreef over zijn gevoeligste plekje. Direct kreeg ik antwoord. Ik voelde je hardheid tegen mijn kontje schuren.

Mijn hart versnelde en mijn adem werd zwaarder. Ik wou zijn handen voelen over mijn hele, hete lichaam. Ik keek over mijn schouder, terwijl ik zachtjes verder op ontdekking ging. Hij bloosde lichtjes toen ik hem betrapte op het kijken naar mijn borsten. Het maakte me gek daar beneden. Elke avond werd het later en later, en toch, moe was ik niet, ik straalde, ik genoot en ik verlangde, verlangde zo naar zijn geile sms’en.

Op een zonnige woensdagnamiddag besloten we af te spreken. Toen ik voor de spiegel stond, alles checkend, gleed mijn hand onder mijn kleedje en voelde nattigheid. Ik vertelde mijn moeder dat ik naar mijn beste vriendin moest om haar te helpen met een werk voor Frans en stapte op mijn fiets. Het kriebelde in mijn buik. Het was enkele maanden geleden dat ik weggeglipt was om een jongen te zien. Maar ik was mijn streken nog niet verleerd. Ik wachtte aan de kerk op hem. Hij was 5 minuutjes te laat. Normaal haat ik laatkomers, maar voor Jonah maakte ik graag een uitzondering. Hij gaf me een kus op mijn wang. En we reden naar een geheim plekje in de bossen waar niet veel mensen komen.

Ik gooide een strandhanddoek op de grond dicht bij een natuurlijk vijvertje. We settelden ons neer. Het was raar om hier met zo’n goesting te zitten. We praatten over koetjes en kalfjes. Tot ik hem weer betrapte op het kijken naar mijn borsten, die ik extra in de kijker had gezet door mijn blauw -met witte bolletjes- kleedje aan te trekken. Ik wist dat ik het initiatief zou moeten nemen. Dus ik nam zijn hand en bracht die langzaam naar mijn borst. Ik zuchtte luidop van genot. Met zijn duim verkende hij verder mijn borst, hij stopte en bleef wrijven over mijn ondertussen hard geworden tepel.

Ik besloot impulsief om hem een show te geven. Héél langzaam trok ik mijn kleedje over mijn hoofd. Ik zag hem kijken naar mijn, volgens hem, lekkere borsten. Ik prutste aan mijn bh-sluiting en ontblootte mijn borsten. Hij gooide me een geile blik toe. Maar zijn ogen rustte vooral op mijn borsten. Ik bekeek zijn broek. Mm, niet mis. Ondanks ik er niet uitzag als Hanne. Ik ben niet echt slank, maar ook niet dik, ik heb krullend, rood haar tot iets boven mijn schouder. Ik ben mysterieus, en kom helemaal los eenmaal als ik weet met wie ik te maken heb. En ben niet zo’n jongensverleider, maar ik ken ‘het spel’ al goed, doordat ik een rijpe ben.

Ik waagde het erop en trok ook mijn slipje uit. Ik kwam naast hem op de handdoek zitten, knopte zijn jeansbroek open en wreef kort. Plots stond ik op en wandelde naar het vijvertje. Ik voelde zijn ogen branden op mijn kont. Ik draaide me om en keek recht in zijn prachtige ogen. Ik sprong. Toen ik met mijn hoofd boven water kwam, keek ik hem uitdagend aan en zei: ‘Pak me dan als je kan.’ Hij nam het op, zoals ik bedoelde. Net zo langzaam als ik, deed hij zijn kleren uit. Geen grammetje vet was er te bespeuren op zijn bovenlijf. Zijn stijve tekende zich heel duidelijk af in zijn sexy, zwarte boxer. En toen hij die uitdeed, voelde ik nog meer geilheid en ik bloosde.

Hij kwam dichter naar het water en zag hoe ik met mezelf speelde. ‘Wacht op mij,’ zei hij zachtjes en sprong in het verfrissende water. Hij zwom in mijn richting en nam me in zijn armen. Ik voelde zijn lippen de mijne raken. Ik voelde me de mooiste vrouw op aarde, want hij had me ooit ge-sms’t dat hij niet kuste wanneer hij niet verliefd is. ‘Mijn soldaat,’ zei ik. ‘Mijn verpleegster,’zei hij. We lachten.

Hij nam me bij de hand en trok me naar de rand. Hij nam de handdoek van de grond en sloeg hem rond mij, terwijl hij me omhelsde. Hij duwde me naar de grond en zachtjes liet hij me vallen. Op zijn knieën zat hij voorover gebogen en duwde een kus op mijn mond. Jonah wist dat het nu wat harder mocht. Zonder enige aankondiging, voelde ik hem in mijn poesje gaan. Ik hapte naar adem. Hij had geen genade het ging hard en snel, waar ik van hou en dat weet hij.

Terwijl hij mijn kutje liet leven, ging ik met mijn fuckvinger naar mijn gevoelige clitoris. Al zuchtend en helemaal rood zei ik: ‘Je moet mijn benen omhoog doen, dan kun je dieper in mij.’ Dit handige trucje heb ik geleerd van mijn ex-liefje/ex-seksmaatje. Hij volgde mijn raad op en ik kreunde luider en luider. Mijn andere hand ging op zoek naar mijn harde, roze tepel. Ik sloot mijn ogen, ik genoot ten volle van het moment dat ik ging klaarkomen, dit was het klaarkomen na vele weken van een lang voorspel. Niet veel later kwam ook mijn soldaat klaar. Uitgeput en nagenietend, lagen we naast elkaar op de badhanddoek zijn hand en mijn hand in elkaar verstrengeld.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *