— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwacht

Ik ken ze al een aantal jaren, jouw twee vrienden van vroeger. Nog steeds zien jullie elkaar wekelijks. Zo nu en dan drinken jullie ook gezellig bij ons thuis een paar biertjes.
Ik weet dat je vrienden me aantrekkelijk vinden. Misschien geilen ze wel een beetje op me. Vaak genoeg heb ik toespelingen gehoord over sex. Meestal nam ik ze niet echt serieus, maar is het niet zo dat er vaak toch een kern van waarheid in zit? Ik voelde me in ieder geval vaak gevleid door alle aandacht.

Vanavond zit de stemming er weer goed in. Het is al tegen enen als het gesprek weer langzaam op sex komt. We praten over opwindende plaatsen waar we ooit sex hebben gehad. Ook vertellen wat we wat we opwindend vinden aan het andere geslacht. De gordijnen zijn dicht, de lichten gedimd en de tafel staat vol met lege bierflesjes en wijnflessen.
Ik draag een kort zomerjurkje met dunne bandjes. Het jurkje is iets opgekropen tot halverwege mijn gebruinde dijen. Ik zit met opgetrokken voeten op de bank.

‘Wat zit je er uitdagend bij’ zegt de blonde vriend. Hij laat zijn ogen over mijn benen glijden en eindigt met zijn blik ergens tussen mijn benen. ‘Is er iets te zien dan?’ vraag ik onschuldig en laat expres iets meer ruimte zien tussen mijn benen. ‘Wat draag je vandaag? Volgens mij een rode string?’ vraagt de tweede vriend.

In een overmoedig moment spreid ik beide benen en trek mijn jurkje omhoog. ‘Kijk maar, het is een hele mooie met kant.’ Ik zie dat ze enigszins van hun stuk zijn door dit gebaar. Ook mijn vriend kijkt me licht opgewonden aan. Het lijkt ineens alsof de sfeer veranderd is in de kamer.

Ik strijk met een vinger langs de bovenrand van mijn string. Dan ga ik langzaam naar beneden. Als ik zie dat ze alle drie met een strakke blik mijn vinger volgen, laat ik mijn vinger langzaam over mijn schaamlippen gaan. Mijn string raakt nat, ik voel het door de dunne stof heen.

‘Je bent nat..damn wat ben jij geil zeg’ zegt de blonde vriend. ‘Laat maar eens zien hoe geil jullie zijn!’ daag ik op mijn beurt uit. Na een kort moment gaan er riemen en gulpen los. De jongens pakken hun stijve lul beet en beginnen zich af te trekken. De spanning stijgt enorm en ik voel me enorm opgewonden. Het is zo geil om drie mannen zo bezig te zien.

Ineens gaat het heel erg snel. Mijn vriend rukt mijn jurkje uit, zodat ik alleen in een bh-tje en string in de kamer sta. De blonde vriend trekt mijn bh los, grijpt mijn volle borst en begint aan mijn harde tepel te zuigen. De tweede vriend trekt mijn string naar beneden en begint me direct te likken. Ik voel handen overal over mijn lijf en begin te kreunen.

‘Ik wil jullie in me voelen’ hijg ik. Ik krijg waar ik om vraag. Als eerste voel ik een stijve lul in mijn hete spleetje verdwijnen. Hij glijdt in een stoot naar binnen. Ik lig bovenop hem, waardoor ik ook van achter genomen kan worden in mijn kontgaatje. Ditmaal is het mijn eigen vriend, die voorzichtig zijn enorme lul naar binnen duwt. Als hij er eenmaal in zit, is het een geweldig gevoel. Ze stoten in een gelijk tempo, waardoor ik het gevoel heb ik dat helemaal opgevuld word.

De derde vriend besluit zijn stijve lul in mijn mond te duwen. Ik lik en zuig er op los, ben nog nooit zo geil geweest.Ik voel vingers bij mijn klitje, de spanning stijgt al snel. Ik kom klaar met een harde gil. Ik voel mijn vriend klaarkomen als een warme explosie van binnen.
Vervolgens wordt ik snel omgedraaid op mijn knieën en gaat de blonde vriend door met snelle stoten in mijn kutje. Ook hij komt snel klaar met een paar harde stoten.

De tweede vriend wil ook in mij klaarkomen. Na al dat gezuig van mij is hij al ontzettend opgewonden. Na een paar diepe stoten terwijl ik inmiddels op mijn rug lig komt hij schreeuwend klaar. Wat een avond…wie had dat ooit gedacht?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *