— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Na het net

Het is een stormachtige dag als ik buiten sta te wachten op de afgesproken plek. Zenuwachtig en rillend van de kou kijk ik wat rond, zie ik je al lopen? In mijn hoofd vliegen de geile dingen die we al regelmatig tot in detail besproken hebben in het rond. Ik voel me ongemakkelijk. Nogmaals kijk ik op mijn horloge en staar gespannen voor me uit. Opeens voel ik een paar handen op mijn heupen en hoor ik een mannenstem achter me. “Hmm, dus je bent er toch.”

Ik draai me om, bezeten vanschrik en opwinding en kijk je recht aan. Naar mij kijken een paar heerlijk glimmende pretoogjes, en ik kan het niet weerstaan om je een plagende kus te geven. “Zullen we maar eens lekker op gaan warmen?” zeg je met een lachend gezicht.

Om de spanning een beetje te breken besluit ik in de hotelbar iets sterkers te bestellen dan thee, en op het moment dat de woorden “Een sambuka, alstublieft” trillend uit mijn mond komen zie ik je gniffelen. “Doe mij maar gewoon een koffie” zeg je nuchter tegen de barman en ik voel plagend je hand over mijn dijbeen strelen. Op het moment dat de borrel me voorgeschoteld wordt aarzel ik geen moment en sla hem in een keer achterover.

“Daar weet jij wel raad mee, nietwaar?” zeg je. Ik voel dat ik begin te blozen en zeg: “Wacht maar, dit is niet het enige dat ik zo makkelijk achterover sla.” Aan de scheve grijns op je gezicht zie ik dat die opmerking precies zo aangekomen is als bedoeld, en
tevreden glimlach ik een keer. Na een paar drankjes en wat geklets over koetjes en kalfjes voel ik dat mijn zenuwen omgeslagen zijn in een lichte opwinding, en ik besluit het voortouw te nemen. “Kom, we gaan”, zeg ik resoluut terwijl ik opsta en je hand pak.

Mijn hand trilt lichtjes als ik de hotelkamer van het slot draai. In mijn andere hand voel ik jouw vingers zachtjes strelen. We stappen de kamer binnen, en zijn aangenaam verrast. Het is een lichte ruimte, modern aangekleed. In de hoek zie ik de badkamer, met een jacuzzi.
Alleen het kroonjuweel midden in de kamer trekt gelijk mijn aandacht; “WAUW!” roep ik, en ik spring tevreden met een achterwaartse val op het kingsize matras.

Ik ga uitdagend achteroverleunend op mijn ellebogen liggen, met mijn benen een beetje gespreid en kijk je een keer veelbetekenend aan. Jij aarzelt geen moment, duwt me onderuit op bed met mijn armen omhoog en vastgehouden en zoent me ontzettend lekker.

Je zit bovenop me, en ik zie je genieten van mijn machteloosheid en jouw macht. “Mmm, wat ben je toch een lekker meisje. Maar ben je ook braaf? Ga je met mij meespelen?” zeg je met een lichtelijk dwingende toon in je stem. “En waarom zou ik dat voor jouw doen?” vraag ik provocerend, en probeer mijn arm omhoog te drukken. “Omdat jij mijn geile sletje bent, meisje!” en je pakt met één hand ruw mijn gezicht vast terwijl je met je andere hand mijn arm weer terug op het bed duwt.

Je ogen spuwen vuur door de macht die je over me hebt. Mijn tepels priemen intussen door mijn shirtje heen en ik voel dat ik flink nat begin te worden. Voor ik het besef begin je me heel liefelijk en aftastend te zoenen, compleet in tegenstrijd met hoe je je net opstelde. Onze lippen en tongen strelen elkaar, zachtjes bijt ik in je onderlip en ga met mijn lippen langs je wang af naar je oorlel. Voorzichtig blaas ik een keer over je oor, en ik zie het kippenvel in je nek verschijnen. Jouw handen laten mijn armen los, ik pak je onder je shirt op je
onderrug vast.

Het is overduidelijk dat jij weet wat je moet doen om een vrouw gek te krijgen. Je zoent me, het ene moment heel teder en het andere moment intens en overvloedig van geilheid. Ik voel je handen via mijn nek naar mijn borsten glijden, over mijn shirtje heen. “Damn, wat een lekkere grote borsten heb je toch”, fluister je bewonderend in mijn oor. Je zit nu bovenop me, met je handen op mijn borsten en streelt en masseert ze zachtjes. “Hmm. Dat shirtje mag nu wel eens uit”, besluit je hardop, en helpt me zachtjes trekkend aan mijn haren overeind.

Jouw handen glijden deels onder mijn shirtje, en je trekt het vlug uit. Ik zie je blik verstrakken bij het aanzicht van mijn borsten in een mooi zwart bustier en ik duw plagend je hoofd tussen mijn borsten. Je warme handen voel ik over mijn rug naar beneden glijden, op zoek naar de haakjes. Voor je de kans hebt er eentje los te maken trek ik snel je shirt uit. Aangenaam verrast keur ik ook jouw borst en buik en duw mijn bovenlichaam tegen het jouwe. Het is duidelijk dat je ervaring hebt met het losmaken van meerdere beha-haakjes op rij. Behendig maak je ze los en al strelend en voelend ontdoe je mij van mijn bovenstukje en duw je me ruw terug op bed.

“Genoeg geliefkoos!” zeg je hard, en ik schrik een beetje van je omslag terwijl jij je broek losknoopt en op mijn borst komt zitten. Ik kijk hoopvol naar de knoopjes die een voor een
opengaan, en kom door de aanblik van jouw stijve pik tot de ontdekking dat je geen boxershort aanhebt. “Jij pijpt toch zo graag?! Laat maar eens zien dan, meisje!” en zonder enige twijfel neem ik je pik aan. Bij de eerste haal gooi je je hoofd achterover van loskomende spanning. Ik sabbel aan je eikel, langs mijn gehemelte af en met mijn tong over het riempje van je voorhuid. Je pik stoot steeds dieper in mijn mond. “Mmm, lekker sletje toch”, hoor ik met een diep gekreun meekomen.

“Neem me”, kreun zacht ik als ik je loslaat en weer overeind kom. Jij laat je dat geen tweede keer zeggen, en zet je ontdekkingstocht verder door naar beneden. Je tong gaat over mijn tepels heen, en ik shake er gewoon van. Hoe verder jouw mond naar beneden gaat, hoe harder je in mijn tepels knijpt. “Mhh, auw..” piep ik zachtjes als je van opwinding te hard knijpt. Ik voel je hete adem langs mijn poesje af, en je bijt zachtjes in mijn dijen, steeds verder omhoog. Je likt een keer licht, vlug en plagerig over mijn sneetje openstaat en nat is. “Wat ruikt je kutje toch lekker”, zeg je, en begint mijn klitje vol overgave te likken. Ik kreun van genot, en op dat moment duw je twee vingers naar binnen.

“Fuck, wat ben je nog lekker strak!” hoor ik je bij jezelf fluisteren. Jouw vingers tasten mijn G-spot af, terwijl je steeds steviger over mijn klitje likt. “Stop, anders kom ik al zo vlug”, hijg ik. Voor jou is dat een aanleiding om me nog eens extra te grazen te nemen, je spuwt een keer op mijn poesje en bijt een keer. Ik duw je van me af, en sta op van het bed en kijk je streng aan.

Ik pak je bij je pik en neem je mee naar de badkamer. Vlug zet ik de jacuzzi aan, en laat jou op de rand zitten met je voeten in het water. Ik klim over de rand het water in, en kan al zittend op mijn knieën precies bij jouw pik. Mijn handen omsluiten je billen en ballen als ik je weer lekker begin te pijpen. “Ohh, mmm”, hoor ik je uitbrengen en op dat moment zuig ik je helemaal naar binnen. Door het snakken naar adem word ik nog geiler. Ik laat je los en laat mezelf achterovervallen in het water.

Ik ga zitten en streel mezelf onder water. Jij trekt een paar keer aan je natte pik en komt dan dreigend op me af. Je pakt me bij mijn haren, en spuugt een keer in mijn gezicht. “Slet, waarom kap je nou?!” en pakt met je andere hand mijn gezicht nog eens vast.
“Geneukt wilde je worden, toch?!”, roep je. Je laat je wat afzakken tot je pik onder water vlak tegen mijn opening aanstaat en je glijdt bij me naar binnen. Je stoot rustig en zacht, en in je gezicht zie ik je ruwheid van net weer verdwijnen. We zoenen diep en langzaam en ik kras overal met mijn nagels. Je rug, mijn borsten, en jouw nek. Ik streel de haren in je nek en jij begint dieper te stoten. Nog even stoot je diep door, en trekt dan terug.

“Kom op, dat bad uit!” gebied je, en ik volg braaf jouw aanwijzingen. We staan tegen elkaar aan, twee naakte en natte lijven. Je pakt een handdoek van de wastafel en begint mijn heel lief mijn rug af te drogen, jouw voorbeeld volg ik braaf en droog je helemaal af terwijl ik je lichaam liefkoos met strelingen, kusjes en zacht bijten.

Je loopt weer richting het bed, en zegt dat ik op mijn knieën moet gaan zitten zodat je me van achter kunt nemen. Terwijl ik op mijn knieën op bed kruip, sla jij met vlakke hand tegen mijn billen. “Je bent echt braaf, en ook best lief hoor” zeg je prijzend. Je zet je pik keer tegen mijn natte lipjes aan, en laat hem een keer naar voren doorschieten zodat hij over mijn klitje glijdt. Weer stoot je zachtjes binnen en pakt me bij mijn borsten.

Ik voel je nu steeds sneller stoten en klam worden van het zweet. Je ene hand ligt nu op mijn billen. Met een beetje spuug maak je mijn sterretje nat en brengt er een vinger
naar binnen. “Mijn kontje is nog maagd, maar mmm dit is wel lekker”, kreun ik. “Dat zal ze niet lang meer zijn, maak je maar niet druk”, zeg je geruststellend en plagend. Je stoot weer wat langzamer, en concentreert een beetje op het oprekken. Ik ontspan steeds meer, en al snel kun je twee vingers bij me binnenduwen.

“Ohh, dit is geil!” reageer ik. Het enige waar jij mee reageert is een “Ja,
hé?!” en trekt terug uit mijn poesje. Ik voel nu je zachte eikel tegen mijn sterretje aanduwen, en langzaam dring je weer bij me binnen. In mijn hoofd gaat er een golf van genot rond, en ik tril van geilheid.

Voorzichtig breng je nog wat spuug aan op je pik en begint sneller te stoten. “Ohh, dat ik dit nooit eerder geprobeerd heb!” kerm ik. “Vind je lekker hé, sletje?!” en je ruwheid komt weer tevoorschijn. Ik kan je pik nu helemaal hebben, en hij verdwijnt dan ook diep naar binnen. Intussen laat ik me door mijn ellebogen zakken en begin mezelf met een hand te strelen. Opeens trek je je terug, en zegt dat ik maar weer eens als een echte slet moet zuigen. Ik draai me op mijn knieën om. “Neuk mijn mondje maar”, zeg ik zachtjes, en kijk je met mijn grote felblauwe ogen zaadvragend aan. Je grijpt binnen een halve seconde mijn haren, en duwt ruw je pik gelijk achterin mijn keel.

“Geil wijf!” donder je, en met harde halen komt je pik naar binnen. Over mijn wang loopt een traan, omdat ik soms niet voldoende adem kan halen. Ik word er alleen maar heter van, en wrijf hard over mijn klit.

Terwijl je mij steeds in mijn mond stoot stamel ik dat ik mijn orgasme nader – Jij
lacht een keer en gaat door met je relaas. Schokkend en pijpend kom ik klaar, en ik zie dat jouw orgasme ook nadert. Je stoot wel heftig, maar niet meer zo diep.. “Mhh, ik kom!!” roep je op het moment dat het zaad met volle kracht uit je pik schiet, recht mijn mond in. Ik proef je warme geil, en slik alles gewillig door. “Lik ‘m maar eens schoon, zaadslet”, roep je. En ik lik braaf alle zaadrestjes van je eikel en voorhuid af.

We genieten samen nog even na, in de douche en nog even lekker bijkomend op bed. Helaas moet je weg. Je hebt een afspraak, een vergadering ergens in de buurt. Je kleedt je rustig aan, en kijkt me diep in mijn ogen aan. “Dag lekker geil meisje van me”, zeg je, en je zoent me nog een keer voor je de deur achter je dichttrekt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *