— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Voyeurs

Het is een zwoele, warme zomeravond en we lopen hand in hand langs de zee. Het water speelt zachtjes met onze voeten, terwijl het laatste beetje zon onze hoofden en schouders verwarmt. Het strand is helemaal verlaten, op een paar verdwaalde zeemeeuwen na. We lopen maar, terwijl de ondergaande zon de wereld om ons heen paars kleurt. Dan knijp jij opeens in mijn hand. Je zegt niks, maar je ogen wijzen me de weg. Ze vertellen me waar ik moet kijken. Ik volg je blik en mijn adem stokt.

Daar, half verscholen in de duinen, liggen een man en vrouw. De vrouw houdt haar benen licht gespreid en haar armen uitgestrekt boven haar hoofd. De man ligt naast haar, op zijn zij, met een been om haar benen heen geslagen. Zijn handen bewegen tussen haar dijen en zijn lippen rusten op haar borst. Ik bekijk het koppel zo gefascineerd dat ik bijna niet merk hoe je achter me komt staan en je handen op mijn heupen legt. Je duwt me richting duinen, tot een plek waar we een geweldig uitzicht hebben op de vrijende man en vrouw. Je vlijt me neer in het zand dat warm en zacht aanvoelt tegen mijn naakte benen.

Terwijl je achter me stond, had ik al gevoeld hoe groot jouw opwinding was en nu ik hier lig, voel ik hoe mijn slipje ook nat begint te worden. Je komt naast me liggen, net zoals de man die we bekijken. Ook jouw handen dwalen af naar beneden. Ze strelen mijn benen en komen onder mijn jurkje door omhoog tot aan mijn slipje. Ik voel hoe je vingers door de dunnen stof heen mijn klitje beroeren. Jij merkt hoe nat ik ben en ik kan de bobbel in je broek tegen mijn dijbeen aan voelen groeien. Je streelt door over mijn broekje, waardoor ik natter en natter word, totdat je vinger opeens eronder verdwijnt.

Het gevoel van jouw vingers in mijn natte kutje en strelend over mijn klitje, maakt mij enorm opgewonden. Je buigt je over me heen en ik voel hoe mijn tepel tussen jouw lippen verdwijnt. Mijn tepel wordt harder terwijl jij likt, bijt, zuigt en speelt, en even wordt het mij bijna te veel. Je merkt het. Je laat me los en je trekt voorzichtig mijn jurkje over mijn hoofd uit. Mijn slipje laat je langs mijn benen naar beneden glijden; ik ben naakt. Je kruipt over me heen en ik wil je zoenen. Je laat het niet toe en drukt een vinger op mijn lippen.

“Shhht”, zeg je en je kruipt langzaam naar beneden. Ik voel de aanraking van je warme tong langs mijn borsten, over mijn navel en ten slotte op mijn venusheuvel. Ik kijk opzij en tussen een paar planten door zie ik hoe het koppel even verderop ook van positie is veranderd. Ik kijk je aan en je knikt in hun richting. Je wilt dat ik naar hen kijk. Ondertussen begin je tergend langzaam met je tong langs mijn lippen te strijken.

Terwijl jij voorzichtig bij mijn klitje aankomt, zie ik hoe de vrouw op haar knieën tussen de benen van haar minnaar plaatsneemt. Ze buigt haar hoofd omlaag en opent haar lippen. Ze neemt de grote lul van de man in haar handen en laat hem in een keer in haar mond glijden. Haar lippen sluiten zich om hem heen, terwijl ze zuigend naar hoofd omhoog breng. Haar tong glijdt langs de stijve penis en eindigt met een rondje om zijn eikel. Dan neemt ze de lul weer helemaal in haar mond. Ze zuigt en sabbelt en likt, terwijl ze ondertussen met haar vrije hand de man zijn ballen kneedt. Ze voert het tempo op en de man kreunt van genot. Ze gaat steeds sneller en dieper, tot het de man teveel wordt. Hij legt zijn armen op haar hoofd, ten teken dat ze moet stoppen. Zelf voel ik ook hoe ik steeds dichter bij een hoogtepunt kom.

Ik voel me een indringer, hoe ik naar de intieme momenten van vreemden kijk, maar dat maakt me alleen nog maar meer opgewonden. Jij ben sneller begonnen te bewegen. Ik voel je tong rondjes om mijn klitje draaien en je vingers in en uit mijn kutje bewegen. Nog even en ik kom klaar. Ik leg mijn handen op je hoofd en duw je lippen dichter tegen me aan. Mijn heupen bewegen nu met jouw tong mee, tot ze overgaan in een heftig schokken. Ik kom zo heerlijk klaar dat ik mijn hele lichaam mee voel genieten. Al mijn spieren spannen zich aan, om even later volledig te ontspannen. Mijn lijf siddert nog na van al dat genot als jij even later bovenop me kruipt en me kust. Ik proef mijn eigen zilte smaak en weet dat ik helemaal klaar voor jou ben.

Terwijl ik diep in jouw ogen kijk, voel ik jouw harde lul bij mij binnen glijden. Je hebt zo lang gewacht en stoot in een keer door tot je niet meer kunt. Ik voel jouw geslacht in en uit mij komen en moet mijn gekreun onderdrukken. Je komt zo hard in me dat ik het bijna uit schreeuw. Ik zie hoe je afwisselend naar mij en de man en vrouw naast ons kijkt. Ik volg je blik en zie de vrouw op haar vriend rijden in hetzelfde tempo dat jij mij neemt. Ik voel aan je bewegingen en hoof aan je gehijg dat jij ook niet ver meer van een orgasme af zit. Ik trek aan je haren en fluister in je oor dat ik wil dat je me helemaal volspuit. Ik word helemaal gek van wat jouw bewegingen met me doen. Het wordt steeds sneller en heftiger.

Nu kijk ik niet meer naar de anderen. Mijn gedachten worden alleen nog maar in beslag genomen door jou, je heerlijke lichaam en je prachtige, grote lul. Ik merk dat het voor jou ook steeds intenser wordt, wanneer ik de spieren in je nek zie aanspannen. Nog even en dan volgt de ontlading. Ik klem mijn benen stevig om je heen en grijp je vast bij je schouders. Dan is het zo ver. Je hele lijf schokt en siddert, terwijl je mij vult met jouw vocht. Na een laatste schok voel ik je op me neer zakken.

De zwaarte van jouw lichaam is als een deken over me heen. Ik voel me warm en geborgen. Terwijl ik jouw haar streel kijk in naar het koppel naast ons. Ook zij zijn klaar. Gehaast en beschaamd zie ik hen hun kleren bij elkaar zoeken. Misschien hebben ze ons gezien. Dan zijn ze weg. Ik draai mijn hoofd en hoor jouw nog zware ademhaling in mijn oor. Ik kus je in je nek en streel over je oor. Wij blijven hier nog even liggen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *