— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Grand café

Ze kwam traag en uitdagend uit de fauteuil naar ons toelopen. Mijn zicht was beneveld door opwinding en inspanning, maar nog scherp genoeg om haar lichaam te zien. Ze was slank, mooi, en naakt. Met haar handen bracht ze haar lange donkere haren naar achteren, waardoor haar borsten uitdagend naar voren kwamen. Haar tepels waren hard. Toen ze vlak voor ons stond hield ze halt. Ze zette één been op de rand van het bed, net naast de plek waar ik op mijn knieën zat en langzaam maar diep van achteren werd geneukt. Ze bracht haar kutje dichtbij mijn mond en streelde zichzelf, en ik zag hoe haar spleetje glinsterde van nattigheid. Ik wist niet wat ik op dat moment meer wilde, haar geile sap likken of de harde pik van mijn vriend nog dieper in me voelen. Ik voelde elektriciteit door mijn lijf toen ik me realiseerde dat ik het allebei zou krijgen. Ze pakte me zachtjes bij mijn haren, spreidde haar benen nog verder en duwde mijn mond tegen haar natte grotje. “Lik me nu, lik me!” siste ze terwijl ze haar hoofd naar achteren gooide en een diepe kreun van opwinding slaakte op het moment dat mijn tong haar klitje vond.

Drie weken eerder hadden we elkaar voor het eerst ontmoet. Oscar en ik hadden samen een advertentie gezet waarin we onze belangstelling kenbaar hadden gemaakt om een keer te vrijen met een vrouw erbij. Voor mij een langgekoesterde wens, van avontuurtjes lang geleden wist ik dat ik erg kon genieten van seks met een vrouw. Oscar wist dat, en hij had al vaak gezinspeeld op het idee om die herinnering eens nieuw leven in te blazen. Een beetje eigenbelang daarin was hem niet vreemd; als ik hem vertelde van die vroegere ervaringen wond hem dat altijd erg op.

Van het een kwam het ander en een week later hadden we een afspraak in een grand café in de stad met Suzan. Ze was wat jonger dan wij, en ze had ons per email verteld dat ze verlangde naar een trio-ervaring met een leuk stel. Oscar vond dat we eerst maar eens een kop koffie moesten drinken en zo zaten we daar wat onwennig en zenuwachtig aan een cappuccino, beleefdheden uitwisselend terwijl we wisten waar het eigenlijk om ging. En op een of andere manier klikte het, de cappuccino werd gevolgd door een glas wijn, en dat maakte de situatie wat meer ontspannen. Suzan babbelde, luisterde, zette af en toe haar woorden kracht bij door speels met een hand mijn dij of Oscar’s arm aan te raken. Ze was aantrekkelijk, op een ingetogen manier uitdagend en ze zag in onze ogen dat ons dat beviel.

Op een gegeven moment, terwijl ze schijnbaar aandachtig luisterde naar een van Oscar’s niemendalletjes, vond haar hand onder de tafel weer een weg naar mijn dij. Maar dit keer nam ze haar hand niet weg. Ik voelde haar vingers naar de rand van mijn rokje gaan, en langs de binnenkant van mijn dijen weer omhoog. Ze streelde me, en het onverwachtse van de situatie liet me blozen. Schrik maakte plaats voor opwinding, en terwijl ze schijnbaar onverstoord met Oscar verder keuvelde, spreidde ik mijn benen een klein beetje. Ze maakte er gebruik van en met twee vingers streelde ze me; eerst over het kant van mijn slipje, daarna eronder. Ik werd kletsnat en kon mijn ademhaling en hartslag nauwelijks tot bedaren brengen. Toen ik voor mijn gevoel op het punt stond om alle schroom te laten gaan en haar te smeken me ter plaatse klaar te vingeren, hield ze plots op en nam haar hand weg. “Ik heb een idee”, zei ze. “Jullie zijn een leuk stel. Zullen we volgende week afspreken? En om niet te hard van stapel te lopen zou ik het heel spannend vinden om te kijken hoe jullie het met elkaar doen. En misschien doe ik dan wel mee”.

Ze keek ons aan. Oscar had natuurlijk een grote smile en knikte ja. Ik kon niks uitbrengen maar mijn ogen lieten zien wat ik wilde. Toen we voor de deur afscheid namen gaf ze me een kus op de mond en streelde terloops mijn wang en lippen met haar vingers waarmee ze daarnet nog met mijn kutje had gespeeld. Ik ging van opwinding bijna door mijn knieën toen ik zo mijn eigen geil proefde.

De week die volgde, de week tot aan onze nieuwe afspraak, stond bol van de opwinding. Ik had maar één ding in gedachten en Oscar verging het niet anders. We neukten zodra we konden en waar we maar konden, en zelfs op mijn werk nam ik af en toe even een pauze om het gierende verlangen naar een heet avontuur met Suzan met mijn vingers enigszins tot bedaren te brengen. Ik voelde me heel, heel geil en op en top vrouw. En toen werd het zaterdag.

De opwinding was voelbaar, maar in eerste instantie hielden we ons netjes. Suzan zag er mooi uit, met een topje dat haar borsten accentueerde, een spijkerbroek die haar figuur mooi liet uitkomen en blauwe pumps. “Sexy” complimenteerde Oscar en ik vond dat een understatement. Na een glas wijn vroeg Suzan of we haar het huis wilden laten zien. We maakten een korte tour. Oscar deed het woord, ik voelde alleen maar opwinding; als ik naar haar keek, als ik haar nabijheid voelde, en vooral als ik dacht aan wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren. Uiteindelijk belandden we in de slaapkamer. “En hier gebeurt het allemaal”, zei Oscar met een kwinkslag. Suzan keek ons om beurten aan en glimlachte. Ze nam me bij mijn middel, bracht haar mond naar de mijne, en voor ik het wist vonden onze tongen elkaar in een sensuele zoen. “O ja?” fluisterde ze, zich weer naar Oscar wendend. “Laat maar eens zien dan!”

Wat er daarna gebeurde verliep voor mijn gevoel in een roes. Suzan ging in de fauteuil zitten die Oscar die middag “voor het gemak” tegenover het bed had gezet. En wij, we deden wat we de hele week al deden: de opwinding die een onbekende vrouw losmaakte op elkaar uitleven. Dat die vrouw nu toekeek, maakte ons nog geiler en losbandiger dan de vorige keren. Voor ik het wist was alle textiel van onze lijven verdwenen. Het hare verdween met elke nieuwe actie de wij ondernamen. Toen ik mijn benen wijd spreidde en Oscar me heftig befte, had Suzan haar top uitgedaan en streelde ze haar borsten, terwijl haar ogen de mijne niet loslieten. Toen ik hem in een 69-positie afwisselend aftrok en likte, terwijl ik hevig kreunde van zijn tong die mijn klitje verwende, zat ze wijdbeens in de fauteuil met alleen een slipje, likkend aan haar eigen vingers. En toen ik vervolgens wijdbeens op mijn rug lag, Oscar mijn dijen optilde en zijn harde pik in één keer bij me naar binnen stootte, zag ik dat ze naakt was. Dat niet alleen; ze had een been over de leuning van de fauteuil gelegd en ze streelde zichzelf.

Haar kutje glinsterde van nattigheid. “Neuk haar van achteren!” kreunde ze naar Oscar, terwijl ze twee vingers in haar soppende kutje stopte. Ik knielde en Oscar nam me zonder aarzeling van achteren. “Ja! Neuk me! Neuk me!” gilde ik, niet beseffend dat mijn smeekbede niet alleen aan Oscar gericht was, die hard in me stootte, maar ook aan Suzan, van wie ik mijn ogen niet kon afhouden. Toen stond ze op.

Ze smaakte geil. “Neuk haar diep en langzaam” beval ze Oscar, die me kreunend met een stevig ritme van achteren nam. Hetzelfde ritme, waarmee ik Suzan dan weer likte. Ik was kletsnat en het soppende geluid van Oscar’s pik diep in me, in combinatie met de warmte en de smaak van de prachtige vrouw die zo dichtbij was, brachten me al op de rand van een overweldigend orgasme. Dat merkte ze. “Nog niet klaarkomen, geil meisje!” fluisterde ze met een glimlach.

Ze maakte zich van me los, stapte op het bed, en duwde Oscar achterover op zijn rug. Ze boog zich over hem heen. “Nu wil ik die harde pik van je zelf proeven” zei ze hees, en bracht haar hoofd naar beneden. Oscar wist niet hoe hij het had toen Suzan zijn stijve pik met haar slanke hand omvatte en korte likjes over zijn eikel gaf, om hem daarna helemaal en diep in haar mond te nemen. Een moment voelde ik me even in de steek gelaten, maar Suzan zat op haar knieën en ze bewoog haar kont uitdagend in mijn richting. Ik streelde haar billen, liet mijn vingers langs haar bilspleet tussen haar benen glijden en vond haar drijfnatte kutje. Ze spreidde haar benen nog wat verder, en nodigde me zo uit haar te verwennen. Ik neukte haar met mijn vingers en vond het ongelooflijk geil te merken dat ze steeds natter werd.

Bij vingers bleef het niet, en terwijl ze Oscar bijna gek maakte met haar mond en tong, likte ik haar van achteren. Ik was bijna buiten mezelf van opwinding, wilde niets liever dan haar geile lichaam voelen, haar sap proeven en met haar samensmelten. Geluiden en geuren van opwinding en geilheid vulden de kamer. Suzan maakte zich los, en maakte Oscar met een hand op zijn borst duidelijk dat ze wilde dat hij zo bleef liggen. Ze draaide een halve slag en hurkte vervolgens boven zijn gezicht. Oscar begreep de bedoeling, pakte haar bij haar dijen en bracht zijn mond naar het glinsterende kutje net boven zijn gezicht. “Je bent gulzig” kreunde Suzan, “proef dan maar, proef!”. Ze liet zich wat zakken en ik zag haar rijden op Oscar’s mond en tong.

Ze kreunde, gooide haar hoofd naar achteren en kneedde haar borsten. “Kom dichtbij en laat je neuken!” kreunde Suzan naar me. Ik wilde niets liever. Ik spreidde mijn benen over Oscar onderlichaam. Ze keek me uitdagend en uitnodigend aan, terwijl ze tegenover me zat en gebeft werd. Ik wist het zeker; er is niets geiler dan de opwinding te zien in de ogen van een mooie vrouw die zich helemaal geeft. “Laat me zien hoe je die geile pik langzaam bij je naar binnen laat glijden!” commandeerde ze en ik had geen enkele intentie om te weigeren. Terwijl ik Oscar’s harde lul tergend langzaam mijn kutje liet vullen, bogen Suzan en ik een beetje naar elkaar toe. “Neuk haar hard en snel nu!” siste ze naar Oscar. Ze wist dat we alle drie op springen stonden.

Oscar likte haar en hij neukte mij, en Suzan en ik keken naar de opwinding in elkaars gezicht. Ik kwam klaar als een vulkaan, aangewakkerd door de golven van Oscar’s ontlading die ik diep in me voelde, en door Suzan’s handen op mijn borsten. Het enige wat mijn kreten van extase kon onderdrukken was de tongzoen die ze me gaf terwijl het orgasme door mijn lichaam denderde. Daarna trok ze mijn hoofd aan mijn haren zachtjes naar achteren. “Ik kom, kijk me aan als ik kom!” kreunde ze. Dat deed ik. Ze was ongelooflijk mooi.

Zo lagen we even later uitgeteld op bed, elkaar strelend, onze lijven nog heet en nat van de inspanning en het genot. Het voelde heerlijk en vertrouwd. “Zoals ik al zei”, merkte Oscar op, “hier gebeurt het allemaal. Wijntje, iemand?”

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Mr Pyramus 26 jan 2019
  2. Nat 24 aug 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *