— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bezoek uit het buitenland

Daar sta ik dan, denk ik bij mezelf. Moet ik nou echt zo nodig avontuurlijk gaan doen? Zenuwen gieren door mijn lijf en de adrenaline doet mijn mond trillen. Wist ik veel dat het grapje werkelijkheid zou worden. Snel schuif ik nog even mijn jurkje goed, friemel aan mijn haar en bekijk mezelf in het piepkleine spiegeltje in mijn tas. Het angstzweet staat op mijn voorhoofd. Ben ik zelfs een beetje wit weggetrokken? Ik heb geen tijd meer om dat met de nodige make-up te verbloemen, want ik zie de deuren in de aankomsthal open gaan. Tientallen mensen maken hun entree op Hollandse bodem. Ook hij moet daar tussen zitten.

Hij, die ik nog nooit heb ontmoet, geroken, laat staan gevoeld. Hij, waarover ik maandenlang heb gefantaseerd tussen de lakens nadat we urenlange, verhitte gesprekken hadden gehad. Zenuwachtig, maar ook vreselijk opgewonden, kijk ik zoekend naar de mensenmenigte die op me af komt. Ja hoor, daar is hij. Met een stralend gezicht en een lieve blik in zijn ogen. In het echt is hij nog lekkerder dan de webcam deed vermoeden. ‘Hey, I’m Rick’, zegt hij lachend, waarna hij een warme, zachte kus op mijn lippen drukt. Hij kijkt me doordringend aan en kust me weer. Nu nog intenser en vol verlangen. Met zijn tong opent hij mijn lippen. Mijn tong vindt de zijne en ik lik voorzichtig. Deze kus wordt zo heet beantwoord dat ik kleine schokjes voel in mijn onderbuik.

Dan grijpt hij zijn koffer en slaat een arm om me heen. Hij raakt hij ‘per ongeluk’ mijn borst aan. Met opgetrokken wenkbrauwen kijkt hij me verleidelijk aan. Dan stel ik me eindelijk in het echt aan hem voor: ‘Hi, I’m Veronika.’ Rick glimlacht hierop zijn prachtige gebit bloot en draait een haarlok van mij rond zijn wijsvinger. Naar deze ontmoeting heb ik zo verlangd en nu is het moment dan eindelijk aangebroken. Bij de uitgang van Schiphol bestellen we een taxi. Rick opent de deur en laat mij eerst instappen. Ik zie dat hij onder mijn jurkje probeert te kijken en ik verzorg speciaal voor deze gelegenheid een extra goed uitzicht. Na onze eindeloze gesprekken via de webcam kan hij blijkbaar nog maar aan één ding denken. En ik ook trouwens.

Ik bekijk zijn prachtige gespierde armen en zijn mooie schouderpartij en mijn hart gaat nog sneller bonzen. Mijn gedachten gaan uit naar het buikje dat onder zijn shirt zit. Ik besef dat het niet lang zal duren voor ik hem echt kan voelen. En de gedachte alleen al maakt me verschrikkelijk heet. Rick heeft zijn linkerhand op mijn rechterbeen liggen. Dit voelt zo intiem. Ik open mijn benen een stukje. Eigenlijk weet ik niet zo goed of de chauffeur ons kan zien. Maar we trekken ons er geen van beiden iets van aan. Rick laat zijn hand stukje bij beetje naar boven glijden, tot hij uiteindelijk verdwijnt onder mijn jurkje. Dan voel ik zijn vingers over mijn string glijden. Zijn vingers knijpen zachtjes in mijn poesje en ik voel mezelf steeds natter worden. Hij trekt zachtjes aan mijn string en soms raken zijn vingertoppen net even mijn lippen. Dit is spannend en vooral lekker. Ik kan me bijna niet beheersen.

Eindelijk zijn we er. Het luxe hotel doemt voor ons op. Na het inchecken lopen we naar kamer 414. Tussen Rick en mij heerst een opvallende stilte. Alleen onze ademhaling is te horen, steeds zwaarder en intenser. Rick opent de deur en het eerste wat we zien is het enorme bed. Rick sluit de deur en komt meteen achter me staan. Dan grijpt hij naar mijn borsten. Zijn onderlijf drukt hij tegen me aan. Ik voel dat hij een harde heeft en ik wil hem het liefste meteen verwennen. Hij draait me om, pakt me bij mijn billen en tilt me op het bed. Zittend op rand drukt hij me naar achter en laat zichzelf op de grond glijden. Hij begint mijn dijen te masseren. Heel soms glijdt één van zijn vingers langs mijn gevoeligste plekje. Met zijn rechterhand trekt hij zachtjes aan mijn string en laat zijn vingers zachtjes naar binnen glijden terwijl hij de binnenkant van mijn dijen likt. Zacht, warm en tergend langzaam. Met zijn duim begint hij mijn klit te stimuleren. Ineens voel ik zijn tong over mijn klit heengaan en hij zuigt op mijn lippen. Zijn vingers spelen nog steeds diep in mij.

Dan neem ik de touwtjes in handen en trek zijn hoofd omhoog. Ik lik zijn lippen af en proef het geil van net. Ik vraag hem op zijn rug te gaan liggen en ruk de kleren van zijn lijf. Ik zuig in zijn nek en bijt in zijn hals. Met mijn tong glijd ik naar zijn tepel en bijt hem daar zachtjes. Zijn pik maakt kleine schokjes. Zachtjes lik ik hem ook beneden over zijn ballen. Rick kijkt me vragend aan als teken dat hij meer wil. Dan pakt hij mijn hoofd en geeft langzaam een ritme aan waarin hij in mijn mond stoot. We kreunen allebei van genot. Hij trekt mijn string naar beneden en zet mij op handen en knieën voor hem. Hij neemt me diep van achteren, langzaam en hard. Ik draai een beetje met mijn billen waardoor hij nog dieper in mij kan stoten.

Even later neemt Rick me mee naar een stoel waarop hij gaat zitten en mij bovenop hem wil trekken. Maar plagerig blijf ik nog even staan. Ik besluit hem een lapdance te geven. Hierbij raakt mijn poesje zijn pik af en toe voor een moment. Ik zie hoe hij verlekkerd naar me kijkt en zijn pik steeds harder wordt. Langzaam ga ik op hem zitten en laat me zachtjes penetreren. Ik beweeg zachtjes op en neer en voel hem diep in me. Zijn ademhaling wordt zwaarder en hij likt in mijn nek. Dan draai ik me om. Met mijn benen aan de zijkanten van de stoel buig ik naar voren en geef hem een heerlijk uitzicht op mijn doorweekte poesje. Zijn vingers bewegen naar mijn klitje en zijn andere hand streelt mijn borsten. Dan duwt hij zijn pik weer diep in me. Al mijn gevoelige plekken worden gestimuleerd en ik begin zachtjes te kreunen. Zijn vingerbewegingen worden krachtiger en masseren nu ook mijn gaatje, zijn handen om mijn billen gespannen. Ik sla mijn armen achterover om zijn nek heen.

Dan voel ik het komen. Hij merkt het meteen en begint ritmisch, gecontroleerd en vooral diep in me te stoten. Iedere stoot brengt mijn heerlijke gevoel naar een hoger stadium. Ook hij begint nu luid te kreunen. Hij trekt zijn rechterbeen op waardoor zijn pik dieper naar binnen kan glijden. Zijn natte wijsvinger verkent de weg naar mijn gaatje en glijdt zachtjes naar binnen. Hij trekt mijn billen uit elkaar en ik voel zijn pik strakker worden. Ik krijg een week gevoel in mijn benen en ik begin nog harder te kreunen. Ik ben niet meer te houden. Zijn vingers wrijven steeds harder over mijn klit. Mijn tepels worden hard en mijn poesje trekt zich samen. Deze beweging doet hem klaarkomen. Hij pompt zijn pik ruw bij me naar binnen. Wanneer hij in me spuit bereik ik ook mijn hoogtepunt. Nog in elkaar verstrengeld laten we ons op de grond zakken. Hij duwt zich nog een laatste keer heel diep in me, drukt een kus in mijn nek en fluistert dan in mijn oor: ‘You were perfect’.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *