— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afspraakje voor drie

Ik zit in de trein op weg naar het langverwachte afspraakje. Terwijl mijn blik dwaalt over voorbijrazende weilanden en industrieterreinen gaan mijn gedachten uit naar wat er vanmiddag zal gaan gebeuren. Als ik opkijk zie ik de jongen die tegenover mij zit me geïnteresseerd aankijken. Ik ga rechtop zitten en lach zo neutraal mogelijk naar hem. Zou de warme blos op mijn wangen hem opvallen?

Een poosje later bel ik aan bij een huis in een doodgewone straat. Als ik een schaduw naar de deur zie komen vanachter het glas word ik toch zenuwachtig. De deur gaat open en de vrouw verwelkomt me lachend: ‘Je bent er, kom snel binnen.’ Ik krijg een zoen op iedere wang en een snelle kus op mijn mond. Hij staat in de woonkamer en geeft me een hand. Ik trek hem naar me toe en geef hem een zoen op zijn lippen. Dan stel ik me netjes aan hem voor.

We drinken een glaasje wijn in de tuin en kletsen wat over koetjes en kalfjes. Heel ontspannen allemaal. ‘Mag ik eerst nog even douchen? Ik ben zo zweterig geworden van de treinreis’, vraag ik dan. We lopen naar boven en hij verdwijnt in de badkamer om de douche alvast aan te zetten. Zij kijkt toe terwijl ik me uitkleed. Als ik klaar ben sta ik een moment recht voor haar. Ze kijkt naar me en zegt dan lachend: ‘Ga nou maar onder de douche!’

Ik spoel me af onder het heerlijke lauwe water. Plotseling gaat de deur open en komt hij binnen. Ik draai me om en zie zijn blik goedkeurend langs mijn lijf glijden. ‘Ik kwam alleen maar even een handdoek brengen’, zegt hij meteen. Als hij weer weg is blijf ik nog even staan en droog me dan snel af. Nog een beetje vochtig loop ik de badkamer uit de slaapkamer in. Zij zitten rustig te praten op de rand van het bed. Haar bloesje staat wijd open en ik zie dat zijn broek al behoorlijk bol staat. Ik voel dat ik steeds geiler begin te worden.

‘Mag ik er bij komen?’, vraag ik, terwijl ik al op de rand van het bed ga zitten. Ze draait zich naar me toe. Ik streel haar wang, haar mond en haar hals en laat mijn hand afglijden naar haar openstaande bloesje. ‘Mag ik?’, vraag ik aan hem. Hij knikt, en ik zie een blos op zijn wangen. Ik knoop het bloesje verder open en laat haar borsten naar buiten komen. Haar tepels staan al recht overeind. Ik neem een borst in mijn hand en kneed er zachtjes in. Dan zoen ik haar eerst voorzichtig op de lippen. Daarna openen onze monden zich en vinden onze tongen elkaar. Haar ene hand ligt op mijn bovenbeen en haar andere hand glijdt omhoog naar mijn borsten.

Zachtjes streel ik haar borsten en knijp in haar tepels. Dan laten mijn lippen de hare los en duw ik haar achterover op het bed. Mijn lippen glijden langs haar hals en sleutelbeen en komen uit bij haar heerlijke borsten. Dit is wat ik al zo lang wilde. Ik zoen en lik haar ene borst terwijl mijn hand de andere steeds wilder kneedt. Ik zet mijn lippen aan haar tepel, zuig er aan, bijt er zachtjes in. Ik hoor haar zacht kreunen. Terwijl mijn mond haar lichaam verder verkent, glijdt mijn hand omlaag, via haar buik naar haar been, terwijl mijn duim steeds verder naar de binnenkant van haar dijen glijdt. Mijn tong likt rondjes om haar tepel, en ik voel hoe nat ik word. Ik laat mijn hand naar haar kutje glijden. Een zucht ontsnapt tussen haar lippen. Mijn duim glijdt haar spleetje in, en ik voel dat zij ook al erg glad is.

Plotseling voel ik een hand op mijn rug. Ik was bijna vergeten dat hij er ook nog was. Als ik opkijk zie ik de geilheid in zijn ogen. Hij geeft me een heerlijke zoen, maar ik fluister dat hij nog moet wachten en keer terug naar haar. Nu wil ik verder. Ik til haar billen op en trek haar rokje en slipje uit. Mijn hand glijdt terug naar haar kutje en ik laat twee vingers naar binnen glijden. Terwijl mijn mond langs haar buik naar beneden glijdt voel ik hoe hij dichter bij ons komt zitten. Hij gaat naast haar liggen en begint haar wild te zoenen. Ik voel hoe dit haar nog natter maakt, en mij daarmee ook.

Mijn vingers glijden nu wild door haar kutje en mijn duim draait rondjes om haar klitje. Dan proef ik haar zoute vocht en laat mijn tong langs haar lippen glijden. Ze duwt zich tegen me aan. Ik lik haar met grote halen en sluit dan mijn lippen om haar klitje. Ik zuig eerst zachtjes en dan wat harder. Terwijl ik haar blijf likken steek ik twee, dan drie vingers naar binnen. Ik voel haar schede om mijn vingers knijpen. Terwijl zij hem zoent, en hij haar borsten kneedt, glijdt mijn tong rond om haar klitje. Dan voel ik haar hand op mijn hoofd en ze stopt me. ‘Wacht nog even’, zegt ze. Dan wordt ik achterover geduwd en voel ik hoe eerst één, en dan twee paar handen mij strelen. Alle remmen gaan nu los. Alles mag met me gebeuren. Ik voel hoe zij mijn borsten zoent, terwijl hij omlaag zakt naar mijn kutje en me heerlijk begint te likken. Het gaat allemaal zo snel. Met grote schokken kom ik klaar.

Dan zie ik hoe zij hem van zijn kleren bevrijdt. Zijn slip heeft al een grote natte plek van het voorvocht. Hij komt op zijn knieën naast me zitten op het bed. Ik richt me op en sluit mijn hand om zijn ballen. Mijn tong glijdt omhoog over zijn stijve lul. Dan laat ik hem diep in mijn keel naar binnen glijden. Hij gromt van genot en geilheid. Ik laat hem los en laat haar zoenend zijn voorvocht proeven. Dan stopt mijn rol, nu hebben ze alleen nog maar oog voor elkaar. Ook zij neemt hem in haar mond en pijpt hem tot hij het bijna niet meer kan houden. Dan duwt hij haar tegen het bed en dringt diep bij haar naar binnen. Het duurt niet lang voor zij zich om hem heen klampt en hevig klaarkomt, waarna ook hij zich laat gaan. Daarna liggen we naast elkaar uit te hijgen. Dit was vast niet de laatste keer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *