— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Twee paar handen

De zon schijnt al uitbundig als ik op de trein stap richting Nijmegen. Vandaag is de dag van de intocht en ik ga na jaren weer eens kijken op de Via Gladiola. En misschien zie ik mijn internet-vriendje wel, we spreken elkaar al tijden maar van een afspraakje is het nog niet gekomen. Maar gaandeweg die gesprekjes hebben we elkaar aardig leren kennen en zou ik hem wel eens willen ontmoeten, kijken of de spanning die er via het scherm is, ook in het echt bestaat.

Het is op het station al druk en bijna iedereen is uitgelaten op weg naar het centrum, op weg om hun lopers in te halen, bossen met gladiolen in hun armen.
Ik zoek een plekje waar ik alles goed kan overzien en ga lekker in het zonnetje zitten. Dressed for the occasion, kort, zwart zomerjurkje, sandaaltjes, alles lekker luchtig. Ik smeer me nog even in en doe alsof ik de blikken om me heen niet zie, nog steeds niet echt gewend aan al die belangstelling nu ik meer aandacht aan mezelf besteed maar de waardering doet wel goed.

Al snel komen de eerste lopers langs die met een hartelijk applaus worden ontvangen, steeds talrijker aantallen en eindelijk zie ik hem aan komen lopen, mmmm vermoeid maar nog aantrekkelijker dan op zijn foto’s, een stoere militair met lachende blauwe ogen.
Als ik hem roep, kijkt hij verrast mijn richting uit en nog verraster als hij mij zijn kant op zie komen. Hij loopt samen met een maatje dus kan even de tijd nemen voor een begroeting en voor ik het weet heb ik een paar zoenen te pakken en trekt ie me even dicht tegen zich aan, hmmmm, dat voelt goed. Ik voel zijn handen langs mijn lichaam glijden, schijnbaar onbewust maar daardoor heel erotisch.

Helaas moeten ze verder, maar niet voor we onze mobiele nummers hebben uitgewisseld.
En nog geen tien minuten later krijg ik al een smsje: zin om straks wat te drinken? Een lichte kriebel gaat door me heen en als ik een uurtje later het terras op loop waar we hebben afgesproken zie ik hem al zitten op een van de loungebanken in een hoekje van het terras en ook zijn collega-loper is er bij. Ik mag tussen ze in zitten en neem de vriend in me op. Ook niet mis, blijkbaar denkt hij hetzelfde want ik voel zijn warmte steeds dichterbij.

De rosétjes smaken prima en de verhalen over de afgelopen dagen worden steeds vrolijker. Af en toe voel ik een verdwaalde hand over mijn rug of dijbenen glijden. Ik voel me heerlijk en zou eigenlijk niets liever willen dan zijn lippen te proeven. Als het wat schemerig wordt, besluiten we op te stappen en een stukje te gaan lopen richting het vuurwerk dat zo gaat beginnen. We vinden een plekje in de menigte en wachten tot het gaat beginnen. Het is nog heerlijk warm en ik leun een beetje tegen m’n date aan.

Ik voel zijn mond op m’n haar en zijn handen op mijn schouders, langzaam glijden ze langs mijn armen naar beneden en hij trek me zachtjes tegen zich aan. Ik voel zijn gespierde lichaam tegen mijn rug en draai onrustig met mijn billen als ik voel hoe hard hij is. Ik voel mezelf nat worden bij de gedachte dat ik hem wil, zijn vingers over mijn huid wil voelen. Alsof hij mijn gedachten kan lezen, glijden zijn handen over mijn heupen naar boven en voel ik ze naar voren gaan, mijn tepels worden hard onder zijn aanraking en als zijn lippen langs de huid van mijn hals strelen kan ik alleen maar kreunen van genoegen.

Ik ben benieuwd hoe ver hij durft te gaan tussen al die mensen en dat merk ik al snel genoeg als ik zijn vingers over mijn buik voel en hij mijn jurkje een stuk omhoog schuift. Zijn vingers zijn heet op mijn huid als ze strelend hun weg vinden. Ik zet mijn benen iets uit elkaar als hij mijn doornatte string aanraakt. I hoor hem in mijn oor fluisteren dat hij me wil proeven en nog voor ik kan reageren glipt een vinger onder het randje van mijn string mijn kutje in. Oh ja, heerlijk! Ik beweeg tegen zijn hand aan, zijn duim vindt mijn klitje en maakt me gek door te blijven strelen.

Hij trekt zijn vingers terug en likt ze af om me daarna een heerlijke tongzoen te geven. Weer voel ik handen over mijn dijen omhoog gaan. Dit keer zijn ze niet van hem. Zijn collega staat dicht naast me in de drukte en streelt net zo heerlijk als mijn date net deed. Die knikt geruststellend en ik besluit me over te geven aan de sensatie van twee heerlijke mannen zo dicht tegen me aan. Terwijl mijn date nog steeds achter me staat en mijn borsten en tepels blijft strelen vinden de vingers van zijn collega hun weg in mijn natte kutje.

Zacht glijden ze naar binnen, eerst voorzichtig een vinger maar al snel volgt de volgende en voel ik me steeds natter worden. Zijn vingers raken precies de juiste plekjes en het duurt niet lang voor ik hete golven van genot op voel komen. Ik kreun zachtjes. Ga door. Zijn vingers maken me gek en mijn date fluistert in mijn oor dat ik me moet laten gaan. Ik wil niets liever en voel mijn vocht over zijn hand langs mijn benen lopen als ik spetterend klaarkom.

Mmm, dat was lekker en ik voel me nog steeds heerlijk geil als ik me naar ze omdraai en ze toelach. Nu zijn zij aan de beurt!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *