— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Naakt poseren

Ik word gevraagd om naakt te poseren voor een kunstschilder, ik twijfel even want ik ken hem niet. Uiteindelijk besluit ik het best wel spannend en leuk te vinden en ga op zijn aanbod in. Ik vind het erg lekker om naakt te zijn en zo zit ik op een zonnige middag in zijn atelier, nog in m’n kleren, kennis te maken.

De schilder is een grote man die voorstelt om niet veel tijd verloren te laten gaan en maar meteen aan de slag te gaan. Ik kleed me om achter een gordijn en mag gaan liggen op een chaise longue, mijn benen iets uit elkaar en een arm over de leuning. Hij maakt eerst een paar foto’s, hij begint wat verder weg, maar komt dan langzamer dichtbij. Ik zie hoe zijn ogen over mijn lichaam glijden om alles in zich op te nemen. Ik voel me geprikkeld door die blik en realiseer me dat het fijn zou zijn als hij ook naakt zou zijn. Ik stel het hem niet voor, maar word langzaamaan wel nat en m’n tepels hard. Hij merkt het verschil op en kijkt me diep in de ogen. Hij zegt niks en zet zijn spullen klaar om met het schetsen te beginnen.

Zo is hij een lange tijd bezig en neemt elk stukje van mijn lichaam in zich op. Tijdens een korte pauze waarin ik even mag lopen ziet hij een natte plek op de bank waar ik heb gelegen. Als ik daarna m’n houding weer aanneem en hij me helpt om dezelfde pose aan te nemen als daarvoor, raakt hij m’n been aan en kijkt recht in m’n natte kutje. Als hij terugloopt naar z’n ezel en zich omdraait om verder te gaan zie ik dat zich een bobbel aftekent in z’n broek en dat hij z’n gedachten er maar moeilijk bij kan houden.

Zijn ogen dwalen nu van m’n borsten naar m’n benen. Hij probeert het te verbergen, maar ik zie de bobbel groter worden en z’n broek iets opzij duwen. Hij zal er wel geen slip onder aan hebben want z’n eikel doet z’n best tussen zijn buik en broekrand door te piepen.

Ik word erg opgewonden van die groeiende pik en ben niet meer in staat stil te zitten. M’n borsten willen gestreeld worden en mijn tepels zijn erg hard geworden nu. Ik streel mezelf langzaam over m’n borsten en trek rondjes over m’n buik, richting m’n liezen, om daarna even m’n klitje aan te raken. Hij kijkt me nu in de ogen en vraagt schor of ik het goed vind als hij z’n broek en shirt uittrekt. Ik knik van ja.

Hij kleedt zich langzaam uit en eenmaal naakt neemt hij weer plaats achter de ezel. Hij beveelt me met zijn ogen mezelf niet meer aan te raken en neemt zijn kwast weer in de hand. De lucht hangt vol erotische spanning en belofte voor wat er nog gaat komen. Mijn natte kutje lekt door en ik geniet van de aanblik van een heerlijk naakt mannelijk lichaam voor me. Zijn inmiddels stijve pik staat heerlijk vooruit. Met z’n blik strak op het schilderij gericht en af en toe een blik over mijn lichaam gaat hij door met waar hij mee bezig was.

Als ik even wegdroom hoe het zou zijn om zijn hete lichaam te mogen proeven, tegen het mijne te voelen en uiteindelijk heerlijk één te worden, kan ik het niet laten mijn eigen lichaam weer aan te raken. Met een vinger glijd ik door mijn natte kutje laat deze heel even naar binnen glijden. M’n tong speelt met m’n lippen en ik voel een heerlijke kriebel door m’n lichaam gaan. Plotseling realiseer ik me waar ik mee bezig ben, maar als ik hem daarna recht in de ogen kijk zie ik dat hij zichzelf heerlijk aan het aftrekken is en er van schilderen weinig meer terecht komt.

Hij komt naar me toe gelopen met zijn heerlijke harde paal in z’n handen vasthoudt en beweegt deze richting mijn mond. Ik neem hem van ‘m over en begin zachtjes met mijn tong rondjes te trekken over z’n eikel en voel hoe heerlijk stijf hij is. Ik neem ‘m in m’n mond en laat hem in uit glijden. M’n tong glijdt over z’n stijve paal en ik proef z’n voorvocht in mijn mond. M’n handen kneden z’n ballen en strelen z’n liezen. Ik ga langzaam op en neer met m’n mond en af en toe nemen mijn handen het over.

Ohh wat een heerlijk gevoel zo’n hete pik die in en uit schuift in mijn mond. Hij legt zijn handen op m’n hoofd om het tempo te bepalen. Als hij even later stopt, richt hij zich op en trekt me iets naar beneden op de bank en schuift zich over me heen, als standje 69. Ik lig onder en kan niet anders dan doorgaan met pijpen.

Ik wil een vinger, een tong bij m’n klitje, word nog heter en wil meer. Opeens voel ik een zacht zuigen aan m’n klitje en schuift er opeens diep een vinger in m’n kut. Als hij voelt en proeft hoe nat ik ben stoot hij drie vingers tegelijkertijd in m’n natte spleet en gaat ondertussen door met z’n tong. Z’n eikel is nat van z’n eigen geil en staat op knappen.

Ik wil niks liever dan nu geneukt worden. Hij legt m’n benen over de lage rand van de bank en gaat op de grond op de knieën voor me zitten, z’n harde glimmende paal recht vooruitstekend. Hij glijdt door m’n spleet en ik kom iets naar voren, opeens schuift hij naar binnen en voel ik hoe ik z’n hete pik omklem en hoe groot hij eigenlijk is. Hij begint langzaam te stoten, pijn afgewisseld met genot en ik voel hoe hij dieper en dieper stoot.

Ondertussen kneedt hij voorzichtig m’n klitje en voel ik m’n spieren samentrekken. Ik wil nog niet klaarkomen, maar ik ben zo geil. Hij trekt zich terug en bromt dat hij me een lekkere slet vindt en me helemaal klaar wil neuken. Hij draait me op m’n buik, komt achter me zitten en begint hard te stoten. Hij grijpt m’n tepels vast en knijpt erin. Ik wil dat hij me lekker neemt. Het doet pijn, zijn grote paal in mijn strakke kutje, maar ik word helemaal gek en wil alleen nog maar hard worden geneukt. Hij blijft doorstoten en ik voel m’n borsten heen en weer schudden. Als hij me daarna een lekkere tik op m’n billen geeft voel ik mijn kutje samentrekken en hoor ik hem roepen dat hij me helemaal vol wil spuiten. Het voelt alsof ik van binnen ontplof en dan voel ik z’n pik leegspuiten, heel diep vanbinnen.

Even later trekt hij z’n nog stijve pik uit m’n kutje, legt me weer neer als in m’n eerste pose, loopt weer naar z’n ezel en gaat rustig, maar met een heerlijke geile blik in z’n ogen verder met schetsen. Het laat zich raden hoe de rest van de middag eruit ziet.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *