— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Alle remmen los

Onverwacht belt Nele mij op met de vraag of ik geen zin heb om vanavond mee uit te gaan. Dat aanbod sla ik natuurlijk niet af. Ik spring snel onder de douche en was mijn haren. Terwijl mijn conditioner inwerkt scheer ik mijn poesje helemaal glad, je weet immers nooit wie je tegenkomt. Bij die gedachte voel ik al een kriebeling in mijn buik. Het is veel te lang geleden dat ik nog eens echt genomen ben. Terwijl mijn fantasie op hol slaat, spoel ik mijn haren. Daarna laat ik mijn handen over mijn borsten glijden en masseer ze terwijl ik geniet van de warme waterstralen.

Wanneer mijn ene hand verder afdaalt naar mijn poesje, schrik ik op door het geluid van de telefoon. Ik verwens degene die het in zijn hoofd haalt om mij op dit moment te bellen en neem snel een handdoek, sla hem rond mijn lichaam en neem op. Het is Nele met de vraag of ik het erg vind als er nog enkele vriendinnen van haar meegaan. ‘Tuurlijk niet, maar kan je in het vervolg tien minuutjes later bellen? Ik was aan het douchen.’ Ze lacht geheimzinnig en zegt: ‘Als je vanavond sexy genoeg bent is het misschien niet meer nodig om nog met jezelf te spelen!’ Verdorie, ze kent me veel te goed. We spreken verder af. Wanneer ons gesprek beëindigd is, droog ik mij snel af en loop naar de slaapkamer. Nu nog de gepaste outfit kiezen waarmee ik elke man het hoofd op hol breng. Het zwarte rokje en topje met ritssluiting zullen het moeten doen. Het diepe decolleté brengt mijn borsten mooi tot hun recht. Ik neem nog snel een sexy kanten string, bijpassende bh en begin me aan te kleden. Een half uurtje later pikt Nele mij op en rijden we samen naar ons favoriete danscafé.

We nemen plaats aan één van de hoge tafeltjes met barkrukken en bestellen een cocktail. Het is een gezellige bende en we kletsen er op los. Plotseling krijg ik het gevoel iemand me aanstaart. Ik kijk op en zie dat twee mannen aan de bar mij goedkeurend opnemen. De ene knipoogt en ik lach even terug, vervolgens probeer ik mij verder te concentreren op het gesprek. Ik kan het niet laten en probeer enkele steelse blikken op de mannen te werpen. Ze zijn beiden iets ouder dan mezelf, atletisch gebouwd en mogen er best wezen.

Even later komt een ober vragen wat ik wens te drinken van de heren aan de bar. Ik bestel nog een cocktail en lach vriendelijk naar beide mannen. Nele lacht en zegt: ‘Heb je beet?’ Ik antwoord met mijn meest onschuldige gezicht: ‘Twee keer, maar wat moet ik daarmee beginnen?’ ‘Je bent wel creatief genoeg om daar iets op te vinden!’ Ik laat even mijn gedachten de vrije loop maar roep mezelf snel tot de orde. De ober brengt mijn drankje en ik besluit om mijn stoute schoenen aan te trekken. Ik neem mijn glas en laat me langzaam van de barkruk glijden. Dan pas voel ik het effect van de alcohol in mijn hoofd. Had ik misschien toch beter cola gedronken zoals ik altijd doe?

Terwijl ik op de mannen afstap voel ik hun blikken langzaam over mijn lichaam glijden. De alom bekende kriebeling in mijn buik speelt op. Ik bedank hen voor de traktatie en na de gebruikelijke complimentjes hebben we het al snel over koetjes en kalfjes. Plotseling vraagt de knapste van de twee of ik geen zin heb in een wandelingetje om wat af te koelen want binnen is het veel te warm. De cocktails hebben intussen hun werk gedaan, alle remmen zijn los, ik stel mezelf geen vragen en ga mee naar buiten.

We stappen naar het wandelpad achter het danscafé, ik loop tussen hen in. Het is donker, gelukkig is het volle maan want het pad is niet verlicht. Een koele zomerbries speelt door mijn haren en ik ben blij met de verkoeling die het met zich meebrengt. Het wandelpad loopt verder door het bos. Aan de linkerkant staat een lange, brede bank en ik stel voor om even te gaan zitten. Ze nemen plaats zodat ik tussen hen in zit. Ik voel me nog steeds wat licht in het hoofd en ben blij dat ik mij even niet meer moet concentreren op het stappen. Dan voel ik langs beide kanten een hand op mijn dijen. Ze schuiven de rand van mijn rokje omhoog. Langzaam dringt het tot mij door wat er gebeurt en ik veer recht. Twee handen trekken me aan men armen terug op de bank. Een lichte paniek maakt zich meester van mijn gedachten. Waar ben ik in godsnaam in verzeild geraakt?

Ik probeer terug op te staan maar één van hen houdt mijn twee handen vast op mijn rug. Hij fluistert in mijn oor: ‘Rustig maar, geile meid, geniet.’ Met zijn vrije hand doet hij mijn haren opzij. Ik voel zijn warme adem op mijn huid. Hij likt in mijn hals, precies op mijn gevoeligste plekje. Er gaat een rilling door me heen en ik voel me helemaal week worden. Intussen heeft de andere mijn ene been over de bank gezet. Ik zit nu voor hem met mijn benen gespreid. Mijn rug leunt tegen de borstkas van de man die achter me zit. Met het laatste restje weerstand probeer ik opnieuw op te staan maar ik kan geen kant op.

Hij schuift mijn rokje helemaal omhoog waardoor mijn kanten string zichtbaar wordt. Hij geeft een ruk aan de zijkant van mijn string en ik hoor de dunne stof scheuren. Ik probeer te protesteren maar meer dan een zacht gekreun komt niet over mijn lippen. Hij doet hetzelfde aan de andere kant en haalt het fijne stukje stof weg. Ik zit nu met mijn poesje helemaal open en bloot en ik voel dat ik nat word van opwinding. Intussen ritst degene achter mij met zijn vrije hand mijn topje open. Hij neemt mijn borst vast en masseert ze zachtjes. Ik voel twee handen die langs mijn dijen hun weg naar mijn poesje vinden. Met zijn duimen spreidt hij mijn glinsterende lipjes en streelt ze zachtjes. Met een zucht voel ik hoe alle weerstand wegvloeit en mijn spieren zich ontspannen.

Mijn handen worden losgelaten en ik voel hoe mijn topje van mijn schouders wordt getrokken. Door de druk tegen mijn onderrug weet ik dat de man al aardig opgewonden is. Een schokje gaat door mijn lichaam als ik voel dat een duim mijn klitje vindt. Langzaam beweegt hij op en neer. Mijn bh wordt losgemaakt en glijdt over mijn schouders. Het dringt nauwelijks tot mij door dat ik als enige volledig naakt ben en tussen twee mannen zit die bezit nemen van mijn lichaam. Ik voel een tong cirkelen rond mijn tepel en vervolgens wordt er zachtjes op gezogen. Een vinger dringt mijn kletsnatte kutje binnen. Een zacht gekreun ontsnapt uit mijn mond. Wat is dit een zalig gevoel!

De man achter mij laat mij rustig zakken tot mijn blote rug de koude bank raakt. Een huivering trekt door mijn lichaam. De mond die mijn tepel verwende maakt zich los, trekt een heet spoor over mijn buik en vindt tergend langzaam een weg naar mijn klitje. Ik krom mijn rug van genot. Terwijl de ene het tempo met zijn tong stilaan opdrijft, komt de andere naast de bank op zijn knieën zitten en neemt mijn andere verwaarloosde tepel in zijn mond. Opnieuw komt mijn rug los van de bank. Ik kan het niet meer laten en begin zachtjes te kreunen. Ik concentreer me op zijn tong die steeds sneller over mijn klitje flitst en voel hoe mijn orgasme zich opbouwt.

Steeds harder kreunend voel ik hoe elke spier in mijn lichaam zich opspant. Een warm gevoel verspreid zich in mijn onderlichaam. Elke beweging van zijn tong brengt me dichter naar mijn hoogtepunt. Ik hou het niet meer uit, mijn handen klemmen zich rond de rand van de bank, ik voel mijn kutspieren samentrekken en kom schreeuwend klaar. Zijn tong maakt zich los van mijn clitje dat verweesd achterblijft. Hijgend lig ik na te genieten en ik sluit mijn ogen.

‘Nu zijn wij aan de beurt,’ hoor ik fluisteren in mijn oor. Ze wisselen van plaats en laten hun broek zakken. Ze zijn allebei heel goed voorzien en ik voel hoe mijn hart tekeer gaat. De ene neemt plaats tussen mijn benen en de andere komt ter hoogte van mijn gezicht staan. Ik voel hoe zijn eikel tegen mijn kutje aandrukt, naar binnen schuift en me helemaal opvult. Hij neemt mijn heupen vast en voert het tempo op. Opnieuw begin ik te kreunen. Ik richt mij op, steun op mijn elleboog en neem de paal van mijn verwenner in mijn hand. Ik breng mijn lippen naar zijn eikel, lik zijn voorvocht op en laat mijn tong rond zijn eikel cirkelen. Meer geduld kan hij blijkbaar niet opbrengen want hij duwt zijn paal verder in mond. Ik slaak een kreetje wanneer ik hem diep in mijn keel voel. De vibratie doet hem kreunen.

Ik voel hoe de andere steeds dieper en harder in mij stoot. Het tempo wordt mij bijna te veel. Ik kreun steeds harder en wanneer ik terug een duim over mijn klitje voel bewegen is het alsof er vuurwerk ontstoken wordt in mijn onderbuik. Ik stop met zuigen en haal de paal uit mijn mond want ik voel terug mijn hoogtepunt naderen. Aan het gekreun van de man te horen weet ik dat hij het ook niet meer kan houden. Hij spuit mijn kutje vol en ik kom voor de tweede keer schokkend klaar. Zwaar ademend en met een draaierig gevoel laat ik mij terug op mijn rug zakken om te bekomen van deze stomende vrijpartij.

Veel tijd om op adem te komen krijg ik niet want de man die ik zonet nog aan het afzuigen was, was nog steeds niet klaargekomen. Hij komt ook tussen mijn benen zitten en ik vraag mij af waar ik de energie vandaan moet halen om nog een keiharde paal te ontvangen. ‘Draai je maar om en ga op je handen en knietjes zitten, ik heb zin om je heel hard langs achter te nemen’. Ik draai me om, ga op mijn knieën zitten, buig voorover en kantel mijn heupen om hem te ontvangen. Terug voel ik een nog grotere eikel mijn kutje binnendringen en even krijg ik het gevoel dat dit te veel voor mij is. Twee handen nemen mijn heupen vast en hij perst zijn lul bij me naar binnen.

Tranen schieten in mijn ogen en ik slaak een luide kreet. Hij geeft me even tijd om aan dit immens gevulde gevoel te wennen en begint dan te bewegen. Eerst langzaam en daarna steeds sneller. Ik wist niet dat genot en pijn zo dicht bij elkaar konden liggen. Bij elke stoot ontsnapt een jammerend gekreun uit mijn keel. Ik hoor dat hij bijna zijn hoogtepunt bereikt. Zijn hand grijpt mijn haren vast en trekt mijn hoofd achterover. Nog nooit in mijn leven had ik zo’n geil gevoel. Deze gedachte bracht me opnieuw naar een hoogtepunt en ik voelde hoe ook hij in mijn poesje klaarkwam. Ik kreeg het gevoel dat mijn armen en benen mijn gewicht niet meer konden dragen en ik liet mij uitgeteld zakken op de koude bank, dankbaar voor de afkoeling.

Ik krabbelde overeind en zag hoe ze allebei op me neerkeken. Ze waren intussen terug aangekleed en keken me lachend aan. Ik lachte terug en het enige wat ik kon zeggen was: ‘Dit was de geilste nacht van mijn leven.’ Ik begon mijn kleren bij elkaar te zoeken. ‘Het hoeft niet bij deze ene keer te blijven’ hoorde ik tot mijn verbazing. ‘Ik had onmiddellijk gezien dat je volledig in aanmerking kwam om ons fulltime geile sletje te zijn.’ Ik kleedde me aan en liet deze woorden tot mij doordringen. De idee om nog meer nachten met deze twee dekhengsten door te brengen maakte me terug warm vanbinnen. ‘Ik wil heel graag jullie sletje zijn.’ hoorde ik mezelf zeggen. ‘Zo horen we het graag. Schrijf hier je nummer op en dan krijg je wel een sms met je volgende opdracht’. Hij gaf me pen en papier. Ik aarzelde heel even en schreef dan mijn nummer op het papier en gaf het terug. Hij nam het aan en zei: ‘Ik denk dat dit wel een kusje verdient’. Ze kwamen voor me staan en gaven me elke om beurt een lekkere tongzoen.

Toen we terug wilden keren kwam ik tot de ontdekking dat ik nog iets miste. Ik keek rond en probeerde in het donker mijn string terug te vinden. ‘Zoek je dit?’ Hij hield het lapje stof in zijn hand. Dan pas herinnerde ik mij op welke manier die uit was geraakt. ‘Ik denk niet dat je hier nog veel mee kan doen, dit nemen wij mee’. Ik werd me bewust van het feit dat ik zonder string terug moest naar het danscafé en kreeg opnieuw een kriebel in mijn buik. We stapten terug zoals we gekomen waren, maar dit keer liepen ze tegen mij aan met onder mijn rokje op elke bil een hand. Dit was waarschijnlijk het begin van een heel avontuur. Ik was hun fulltime geile sletje.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *