— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een dubbele verrassing

Op mijn 19e had ik Sacha al gekregen en hoewel ik inmiddels dus de 40 naderde zag ik er nog goed uit. Ik sportte veel, droeg moderne kleding en was in alles een moderne moeder. Het contact met haar was altijd al erg goed en omdat mijn man liever werkte en golfde gingen we zelfs wel eens samen stappen. Ik had wel eens laten doorschemeren dat mijn sexleven op een veel te laag pitje stond en dan flirtten we samen de hele avond met leuke mannen. Ook al gebeurde er verder niets, het gaf mij in ieder geval wel een goed gevoel.

Al weken merkte ik nu dat Sacha een nieuwe vriend had. Onderweg met de trein naar haar studieadres in Den Haag, zat hij schijnbaar ook in de trein en raakten ze aan de praat. Hij was 25 jaar, beroepsmilitair en ik begreep al snel uit de verhalen van Sacha dat hij bij de special forces in Roosendaal zat want ze bleef maar opscheppen over zijn fysieke fitheid. Als ik wat verder vroeg kreeg ze al snel een blos op haar wangen en liet ze niet veel meer los. Ik vermoedde dat het meer een sexvriendje was dan een echte verliefdheid en werd steeds nieuwsgieriger.

Toen ze vorige week vroeg of hij het weekend bij ons kon slapen was dat wat mij betreft prima. Ik moest nog wel even mijn man overtuigen want die houdt niet zo van logeerpartijen in ons huis. Niet alleen op dat terrein ben ik wat ruimdenkender dan mijn man, ook op het gebied van sex. Vandaar mijn goede band en vele intieme gesprekken met Sacha, zo blijf ik tenminste nog een beetje op de hoogte.

Toen ze op zaterdagmiddag binnenkwamen was ik direct onder de indruk van zijn postuur. Een boom van een vent, kortgeschoren kop, brede schouders en een stralende lach. In zijn nette uniform erg indrukwekkend. Hij stelde zich netjes voor en we hadden een heerlijke, gezellige familieavond. Mijn blik dwaalde regelmatig af naar zijn indrukwekkende borst, armen en strakke buik. Hij moest inderdaad een goddelijk lijf hebben en Sacha kon hoe verder de avond vorderde steeds minder van hem afblijven. Zo rond middernacht besloten we allemaal naar bed te gaan en ik bleef een beetje dralen, in de hoop een glimp van hem op te vangen onderweg van of naar de badkamer.

Mijn man sliep al snel, snurkend en wel en met zijn volle 150 kilo een geheel andere man dan er op dat moment in mijn huis rondstruinde. Zo drentelde ik nog een kwartiertje rond maar gezien de geluiden uit de slaapkamer van Sacha hadden ze het drukker met elkaar dan met een bezoek aan de badkamer. Mijn dochter zo intiem te horen genieten gaf me een dubbel gevoel. Het beschaamde me een beetje maar wond me eigenlijk ook wel op. Ik besloot maar te gaan slapen en stilletjes pakte ik mijn vertrouwde vibrator onder uit mijn kastje en hielp mezelf snel aan een hoogtepunt. Tevreden sliep ik in.

De volgende ochtend werd ik heerlijk uitgerust wakker. Mijn man was al vroeg gaan golfen en in alle rust trok ik een mooie slip, bh en mijn nieuwe zwarte negligé aan dat ik de avond ervoor als verrassing had gekregen van Sacha. Toen ik mezelf zo in de spiegel zag was ik best trots op mijn lange benen, slanke taille en volle borsten. Ik maakte koffie en op de gang kwam ik Sascha tegen, op weg naar de badkamer. Verrast keek ze naar mijn negligé en lachte veelbetekenend. Ik lachte terug en toen ik vroeg of ze goed hadden geslapen, antwoordde ze blozend dat ook dat uiteindelijk wel was gelukt maar dat ze nu ook nog even heerlijk uitgebreid in bad zou gaan. Mijn dochter kennende kon dat wel even duren. Ze deed de deur naar de badkamer op slot en ik ging er eigenlijk van uit dat haar vriend zich daar ook al bevond omdat ze de deur van haar slaapkamer op een kier had laten staan. Ik duwde die deur eigenlijk automatisch iets verder open maar deinsde terug toen ik hem in adamskostuum zag liggen op het grote bed.

Hij doezelde zeker nog want reageerde in het geheel niet. Zo stond ik in de deuropening met een kop koffie in de hand zijn blote lichaam te observeren. Natuurlijk ging mijn blik ook langs zijn kruis en ik zag dat hij fors was geschapen. De gedachte dat hij kort daarvoor sex had gehad met Sacha wond me op en ik bleef staan. Toen hij zich bewust werd van iemands aanwezigheid dacht hij waarschijnlijk dat het Sacha was want hij draaide zijn hoofd naar de deur en deed geen enkele moeite zijn lijf te bedekken. Toen hij mij zag staan schrok hij amper en direct daarna zag ik zijn blikken langs mijn lijf gaan. Ik stamelde met een blos op mijn wangen dat ik net binnenkwam en niet had verwacht dat hij er nog was omdat Sacha lekker in bad zat. Hij reageerde lachend dat ze dat bij hem ook altijd deed en dat ze er dan soms wel een uur in kon blijven liggen. Weer voelde ik zijn blik over mijn lichaam gaan en ik zag dat zijn ogen wat langer bij mijn kruis bleven rusten. Zijn penis werd groter en hij deed geen enkele moeite zich te bedekken. Ik werd opgewonden van deze man en voelde mijn slipje nat worden. Maar dat kon toch niet? Niet met het vriendje van mijn dochter.

Hij zag mij waarschijnlijk aarzelen, richtte zich op een arm en vroeg mij de deur achter mij te sluiten. De geilheid overviel me en ik besloot de gelegenheid niet voorbij te laten gaan dus ik sloot de deur en liep op hem af. Toen ik naast het bed stond en op hem neerkeek vroeg ik hem of dit tussen ons kon blijven. Hij knikte en ik zag uit mijn ooghoeken zijn enorme pik stijf rechtovereind staan. Ik hield mijn buik een beetje in, stak mijn borsten vooruit en liet toen mijn negligé van mijn schouders glijden. Hij legde zijn hand op mijn been en gleed langs de binnenkant van mijn dij omhoog tot aan mijn slipje. Ik duwde zijn hand weg en kroop over hem heen. Ik werd steeds geiler, voelde mijn slipje drijfnat worden en liet alle schroom in mij varen. Ik zoende hem kort maar bewoog al snel mijn hoofd naar beneden.

Ik voelde zijn lul tegen mijn buik en borsten terwijl ik zijn borstkas zoende en kon niet langer wachten. Ik pakte zijn lul in mijn hand en sloot mijn lippen om zijn eikel. Ik proefde de ziltige smaak van sex en werd nog veel geiler. Ik keek naar hem op, zag hem genietend liggen en zei hem dat ik zin had om hem te neuken. Ik schrok van mijn taalgebruik maar het was ook veel te lang geleden dat ik me zo botergeil had gevoeld. Nu wilde ik ook echt genieten van deze heerlijk hunk. Ik kroop omhoog, zoende hem vol op de mond en leidde zijn keiharde lul naar mijn kut.

Ik schoof mijn drijfnatte slipje iets opzij, pakte zijn enorme lul, zette de eikel tegen mijn lipjes en liet me langzaam over hem heen glijden. Ik voelde me helemaal gevuld worden en genoot van deze heerlijk grote lul. Veel groter en harder dan die van mijn man en toen hij helemaal tot aan de wortel in me zat richtte ik me genietend op. Ik zat nu heerlijk rechtop, kromde mijn rug, duwde mijn borsten vooruit en voelde me heerlijk geil. Langzaam begon ik te bewegen en ik zag hem genieten. Het idee dat hij een half uurtje daarvoor waarschijnlijk nog stevig had liggen neuken met Sacha wond me nog veel meer op en nu wilde ik van hem genieten. Ik leidde zijn hand naar mijn klitje en terwijl ik hem stevig bereed, masseerde hij mij heerlijk naar een hoogtepunt. Ik moest me inhouden om niet te gillen en ik stopte even om bij te komen. Hij duwde me resoluut van zich af en ik voelde zijn nog immer stijve lul uit mijn kut glippen. Hij draaide me om en zette me op handen en knieën.

Hij ging achter me zitten, stootte zijn lul weer diep in me en begon hard te stoten. Ik voelde zijn lul elke keer heerlijk groot en diep in mij en zijn handen lagen stevig rond mijn billen en heupen. Ik duwde mijn billen zo hard als ik kon tegen zijn heupen en al snel bereikte ik mijn tweede hoogtepunt. Ik leunde inmiddels op mijn ellebogen en nu ik dit allemaal had gevoeld wilde ik eindelijk weer eens anaal worden genomen. Ik trok met mijn beide handen mijn billen uit elkaar en zei hem dat ik ook daar graag geneukt wilde worden. Hij keek me lachend aan, wilde iets zeggen maar bedacht zich kennelijk en haalde zijn lul uit mijn soppende kut. Hij haalde zijn vingers door mijn kutlippen en smeerde mijn kontgaatje in zodat hij tergend langzaam maar soepel naar binnen kon glijden. God, wat was dat lang geleden dat ik zo gevuld werd. Eenmaal binnen begon hij mij voorzichtig te neuken maar al snel werd ik zo botergeil dat ik hem smeekte om me harder te nemen. Hij neukte me nu hard in mijn kont en ik masseerde zelf mijn klitje. Ik voelde dat ik weer ging komen en aan zijn tempo en hijgen te horen was ook hij niet ver van een orgasme. Ik timede het zo dat we bijna gelijktijdig klaar kwamen en toen hij me vol spoot viel ik krampend voorover met mijn gezicht in het kussen. Fantastisch.

Hij haalde zijn glibberige staaf uit mijn kont en viel hijgend naast me neer. Ik keek hem diep in de ogen, gaf hem een zoen vol op de mond en bedankte hem voor de heerlijke vrijpartij. Toen hij vroeg of ik genoten had zei ik hem dat het al heel wat jaartjes geleden was dat ik zo heerlijk had liggen neuken. Ik wilde nog wel wat blijven liggen maar toen ik de douche hoorde vanuit de badkamer hees ik mezelf overeind. Ik schoof mijn slipje weer terug en voelde dat ik nog steeds drijfnat was van voren en achteren. Ik pakte mijn negligé van de grond, schoot het aan en nam het koffiekopje van het dressoir. Bij de deur keek ik nog even om, zag de lach op zijn gezicht en vroeg wat hij eigenlijk tussendoor had willen zeggen. Hij antwoordde lachend dat Sacha inderdaad veel op haar moeder leek want zij was ook zo mooi en altijd zo heet. Ik bloosde, liep de deur uit en sloot hem zachtjes achter mij.

Op de gang stond ik even uit te blazen en kwam tot rust. De deur van de badkamer ging open en Sacha kwam me tegemoet. Ze liep op me af, kuste me goedemorgen en complimenteerde me nogmaals met mijn sexy outfit. Ze zei dat ze hoopte dat zij er later ook nog zo goed uit zou zien, waarop ik met een blos op mijn wangen antwoordde dat ik daar alle vertrouwen in had: zo moeder zo dochter. Direct daarop boog ze zich voorover, vroeg fluisterend in mijn oor of ik lekker van hem had genoten en liet mij stomverbaasd achter.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *