— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ogen dicht

Ik stap in de auto en rijd weg, naar het hotel waar we afgesproken hebben. Jij bent er al, maar hebt me het kamernummer nog niet doorgegeven. Ik heb de neiging om veel harder te gaan rijden. Ik voel de opwinding alweer, ik heb kriebels in mijn buik en veel zin in je. Ik vraag me af wat je met me wilt vandaag. Als ik eindelijk aankom, meld ik me bij de balie. De vrouw achter de receptie kijkt me op een vreemde manier aan, geeft me een enveloppe waarop het kamernummer geschreven staat en wijst me aan waar ik heen moet. De vrouw achter de receptie heeft natuurlijk haar nieuwsgierigheid niet in bedwang kunnen houden en stiekem in de enveloppe gekeken.

In de lift maak ik de enveloppe open en sta dan met een slaapmasker in mijn handen. Er zit ook een kaartje bij, waarop staat dat ik het masker voor moet doen voordat ik de kamer binnenkom. Spannend. Ik loop de gang door. De vloerbedekking is zo dun dat mijn hakken bij elke stap te horen zijn. Ik heb kriebels in mijn buik. Ik vraag me af wat je van plan bent met me en word me bewust van een licht kloppend gevoel tussen mijn benen. Terwijl ik dichterbij kom, zie ik dat de deur op een kier staat.

Het voelt vreemd, maar toch doe ik het masker op en duw de deur verder open. Blijkbaar stond je me op te wachten, want ik voel dat de deur verder open gaat en ik bij mijn arm gepakt wordt en naar binnen wordt getrokken. Ik hoor de deur dichtvallen. Dan schiet er even door mijn hoofd dat jij het misschien helemaal niet bent. Heb ik wel het juiste kamernummer? Maar dan hoor ik je stem, vlakbij mijn oor: “Eindelijk.” Ik slaak een zucht van opluchting. Na een paar stappen de kamer in laat je me los. Ik wil wat zeggen, maar bedenk me en ik blijf staan omdat ik geen idee heb wat er van me verwacht wordt Ik voel opnieuw de spanning, de geile kriebels in mijn buik en weet dat ik intussen nat ben tussen mijn benen.

Plotseling voel ik jouw handen die zachtjes mijn borsten vastpakken. Ik voel je adem op mijn gezicht, zo dichtbij sta je. Ik beweeg mijn gezicht naar je toe. Ik zou je willen zoenen en probeer dat ook, maar je zoent me niet terug. In plaats daarvan loop je om me heen. Ik voel je lijf langs me glijden wanneer je achter me komt staan. Ik wil me omdraaien om je alsnog te begroeten maar je houdt me tegen met je handen op mijn schouders. “We hebben geen haast”, hoor ik je zeggen. Ik voel dat ook jij opgewonden bent, want een harde bobbel duwt tegen mijn been. Onbewust visualiseer ik je heerlijke pik en krijg dan vreselijk zin in je.

“Bukken,” zeg je ineens dwingend. Ik twijfel even, maar doe dan wat je vraagt en ondertussen glijdt je hand onder mijn rokje. Net waar mijn been overgaat naar mijn kutje stop je. Dan schuif je mijn rokje omhoog. Ik bedenk me hoe ik er nu bij sta en weet dat je een schaamteloos uitzicht hebt op mijn kutje en mijn billen. Maar dat idee, en om daarbij zo onderdanig te zijn en te doen wat je zegt maakt me alleen maar geiler. Je streelt zachtjes over mijn billen met een cirkelvormige beweging, steeds wat harder, en ineens sla je met je vlakke hand op mijn billen. Dit komt zo onverwachts dat ik er even van schrik. Ik voel dat je handen me weer aanraken, ze kneden mijn billen en dan volgt plotseling de tweede klap op mijn billen. Ik kreun. Dit heb ik nog nooit gevoeld, maar ik vind het heerlijk. Dan voel ik je hand mijn schaamlipjes opzij schuiven en glijden je vingers er tussen. Hoorbaar laat je jouw goedkeuring blijken als je voelt hoe nat ik al ben.

“Ga nu maar weer staan”, zeg je. Ik doe wat je zegt en ineens zoen je me heftig. Je hete mond op de mijne. Maar nog voor ik kan reageren trek je jouw lippen alweer weg. Dan gaat je tong naar mijn hals en langzaam naar mijn borsten. Je maakt mijn topje los zodat je er beter bij kan, je lippen gaan omlaag naar mijn tepels en terwijl je mijn ene borst masseert knijp je ineens heel hard in mijn tepel zodat ik wel moet kreunen. Ondanks dat het even pijn doet is het lekker. Ik voel dat mijn tepels erop reageren. Je neemt weer wat meer afstand en stuurt me. Ik voel dat ik ergens tegenaan loop. “Ga maar zitten”, zeg je. En ik voel hoe je me op de rand van het bed zet. Je pakt me bij mijn haren, gaat er met je vingers er doorheen. Dan verstevigt je grip. Jouw handen grijpen in mijn haar en dwingen mijn hoofd naar voren te bewegen. Je duwt je lul tegen mijn mond. Ik kan niet anders dan hem in mijn mond nemen. Ik zuig en jij stoot hem nog wat dieper in mijn keel en je heerlijke pik lijkt steeds groter en harder te worden.

Na een poosje trek je mijn hoofd achterover en zoent me dan kort en heftig. Daarna voel ik je lekkere gladde eikel alweer tegen mijn lippen en ik lik je, pak je lul vast met een hand, laat de andere over je billen glijden. Terwijl ik dat doe neem ik je pik zover als ik kan in mijn mond en begin je weer te pijpen. Ik hoor je kreunen. Plagerig knijp ik in je billen en glijd met mijn vingers tussen je billen door. Maar jij hebt de touwtjes in handen en wilt dat zo houden. En dus neem je weer afstand en blijf ik weer in het donker achter. Ik vraag me af wat er komen gaat. “Ga liggen,” zeg je dan en gehoorzaam ga ik liggen waar je me heen duwt. “Doe een kussen onder je kont zodat je kutje goed omhoog komt,” zeg je, wat ik opnieuw meteen doe. “Benen wijd”, zeg je, en ook dat doe ik gehoorzaam. Langzaam open ik mijn benen en ik wil dat je me likt. Maar je begint me te vingeren en ik kreun van genot. Een andere vinger laat je over mijn kontgaatje glijden.

Je brengt mijn hand naar mijn kutje en laat me met mezelf spelen. Ik weet dat je naar me staat te kijken en ik vraag me af of jij ook met jezelf speelt. Het idee alleen al geilt me nog meer op. Dit heeft nog nooit iemand van me gezien. Ik heb het nooit eerder gedurfd, maar ik doe wat je zegt. En de blinddoek maakt dat alle schaamte van me af valt. Voorzichtig beweeg ik mijn hand naar beneden. Ik voel dat mijn lippen nat zijn van geiligheid, waar mijn vingers doorheen glijden. Ik draai langzame rondjes over mijn klitje en stop dan twee vingers in mijn kutje. Dan drie vingers, en begin steeds heftiger op en neer te bewegen. Na een poosje pak je mijn hand en brengt deze naar mijn mond. Terwijl ik mijn geilheid proef, voel ik dat jij tegelijkertijd ook mijn vingers aflikt.

Dan pak je mijn armen en houdt mijn polsen stevig vast boven mijn hoofd. Ik voel je hete adem dicht bij mijn oor als je fluistert: ”Ik ga je neuken, draai je om”. Ik verwacht je pik te zullen gaan voelen tegen mijn kutje aan, maar in de plaats daarvan voel ik je zachtjes duwen tegen mijn kontgaatje. Heerlijk, dit wil ik. Je duwt een trillende vibrator mijn kontje in. Wat een geweldig gevoel. Ik weet dat je me zo gaat neuken terwijl je via mijn kutje het trillen van de vibrator in mijn kontje zult voelen. Ik hou het bijna niet meer, zo’n geil idee is dit. Met je handen om mijn heupen stoot je diep in me. Je strijkt met je hand over mijn billen en weer onverwacht sla je lekker op mijn billen. En ik geniet ervan en voel dat ik al bijna ga komen. Terwijl je hard in me stoot schreeuw ik het bijna uit van genot. “Harder,” kreun ik. En deze keer gehoorzaam je mij. Steeds harder stoot je in me. En dan komen we tegelijk heftig klaar. Jij voelt mijn kutje om je pik spannen en ik voel het schokken van je pik diep in mij tijdens het orgasme wat we delen. Dit is ultiem.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *