— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Twee mannen

Al zo’n drie weken wist ik dat deze avond ging komen. Ik keek er naar uit, twee mannen samen met mij in één bed. Maandagochtend kon ik een beetje uitslapen en ik werd wakker met ontzettende zin. In de trein luisterde ik naar een lekker muziekje en mijn ogen vielen dicht. Het zonnetje scheen en ik droomde langzaam weg. De gedachte aan wat er vanavond zou kunnen gaan gebeuren gaf me een kriebelend gevoel in mijn buik. Een lange en saaie dag ging voorbij. Terug in de trein droomde ik weer weg. Ik wilde jullie allebei, dat was me duidelijk. Die avond zaten we samen thuis toen hij aanbelde. De opwinding gierde door mijn lichaam, ik wist niet dat hij al zo vroeg zou komen. Ik voelde in gedachten jouw handen al over mijn rug, langs de bovenkant van mijn billen en over mijn buik glijden.

Met z’n drieën gingen we naar de slaapkamer. Een heerlijke tongzoen met jou volgde. Die zoenen van jou maakten kriebels van geilheid los in mijn buik. Al snel had jij je shirt uitgetrokken. Daarna voelde ik je warme handen over mijn legging tussen mijn benen. Al snel raakte je ook mijn borsten aan, en ging je hand in mijn string. De andere man zat ondertussen heel rustig naar ons te kijken. Ik was niet erg nat, maar na een paar goede tongzoenen en jouw aanrakingen was ook dat niet meer te houden en voelde ik heerlijk nat en geil. Ik had al snel jouw broek uitgetrokken. Toen trok je mijn legging uit en niet veel later voelde ik jouw tong heerlijk tussen mijn natte lippen.

Ik genoot. Ik kon er niks aan doen, maar ik durfde hem haast niet aan te kijken. Toen jij al totaal naakt voor me zat op je knieën, duwde je mijn string opzij en kwam je heerlijk in me. Daarna ging je liggen en kwam ik bovenop je zitten. Na een tijdje kwam de andere man naast me liggen. Even hield ik het niet meer en begon je te zoenen. Ik durfde hem niet aan te raken. Meteen nadat ik je zoende kwam je heerlijk in me. Ik zag dat hij veel dichterbij ons lag dan de vorige keer, toen was er niks gebeurd. En stiekem wist ik dat het deze keer wel zou gebeuren. Je draaide je hoofd om en zoende hem. Ik werd gek van dit aanzicht: twee mannen die elkaar zoenden. Heerlijk was het. Je draaide je weer terug en ik gaf je een geweldige zoen. Toen zag ik vanuit mijn ooghoeken dat jij tegelijk aan zijn buik zat en aan zijn boxer, die je langzaam uittrok. Jouw hand had zijn harde lul vast. Dit kon ik net niet goed zien, maar het was al heerlijk om er aan te denken. Zijn hand ging via jouw arm naar je borstkas. En heel even raakte de bovenkant van zijn hand mijn keiharde tepels.

Even daarna voelde ik zijn hand op mijn bovenbeen. Het voelde anders, een vreemde hand over mijn lichaam en juist dat maakte me geil. Ik kon het niet meer houden en boog naar voren en gaf hem een heerlijke tongzoen. Dit maakte jou ook geil. Ik stopte om jou ook weer te zoenen. We wisselden van plek en ik ging op mijn rug liggen. Je kroop bovenop me en trok mijn drijfnatte string uit. Heerlijk voelde ik jouw harde lul in me. Niet veel later zakte je naar beneden en verwende je mijn geile, natte kutje met jouw heerlijke tong. Ik genoot en liet dat ook duidelijk merken. Terwijl jij mij verwende met je tong, zoende ik hem nog een paar keer. En ik voelde zijn handen over mijn buik gaan, door mijn haar, over mijn borsten om daarna stiekem in mijn tepels te knijpen. Ik trok jou omhoog want ik wilde op je lul klaarkomen. Je kwam in me en begon me heerlijk te nemen. Met een hese stem zei ik dat ik het niet langer ging volhouden. Jij zei dat het niet uitmaakte, dat ik kon komen wanneer ik wilde. Je maakte me gek door dat te zeggen. Na heerlijke aanmoedigingen van jou kwam ik klaar. Het voelde enorm geil om klaar te komen terwijl er twee mannen bij waren.

Ik zag dat je naar hem toe ging en zijn pik in je mond nam. Ik lag naast hem en kriebelde hem een beetje over zijn buik. Alleen al toekijken maakte me gek. Ineens gingen jullie samen naast me zitten. Ik nam zijn lul in mijn hand en de jouwe in mijn mond. Heerlijk zoog ik aan je en later zoog ik aan die van hem. Ik hoorde jullie zoenen, wat me helemaal gek maakte. Ik nam jullie stijve, harde lullen in mijn hand . Dit zag er echt heerlijk uit. Ik kwam tussen jullie vandaan en legde mijn hand op jullie billen. Het voelde heerlijk aan. Jullie zoenden elkaar en ik keek toe. Het maakte me gek. Jullie hadden elkaars lul vast en trokken elkaar af. Ik zoende jullie een hele tijd om de beurt. Ineens hoorde ik je zeggen dat je ging komen. Je spoot over hem heen en niet veel later kwam hij ook klaar.

Hij stond al snel op om zijn kleding aan te trekken en ik kreeg nog een heerlijke tongzoen voordat hij het huis verliet. Ik ging tegen de muur aanzitten om even bij te komen. Jij kwam naast me zitten. We pakten wat drinken en gingen uitgeteld op bed liggen. Alleen na wat geklets, geknuffel en gekriebel werden we toch weer geil. Ik begon met mezelf te spelen en voelde jouw handen om mijn borsten. Je weet precies wat je moet doen: mijn harde tepels strelen en mij geil maken. Het duurde niet heel lang en ik kwam klaar. Na een tijdje lekker nagenieten zag ik dat jij weer een stijve kreeg. Ik begon aan je lul te zuigen en niet veel later zat ik alweer bovenop je. Maar al snel kroop ik van je af, want ik wilde je achterlangs. Heerlijk nam je me, tegelijk en paar tikken op mijn bil en rukjes aan mijn haar. Hier hield ik van, dat wist jij ook. Het lekkerste was dat ik ook in de spiegel kon kijken hoe lekker je me neukte.

Na mij heerlijk genomen te hebben kwam je klaar en spoot je over mijn billen heen. We gingen op bed liggen en knuffelden nog even na. Wat een heerlijke geile avond was het, die wat mij betreft snel herhaald mag worden. Dan zullen er misschien wel meer dingen gebeuren. Ik zou de andere man ook wel eens in me willen voelen, misschien wel allebei tegelijk. Een voor, en een achter. Die nacht heb ik hierover gedroomd en werd ik met een onwijs geil gevoel wakker. In de trein zat ik weer heerlijk weg te dromen en ik dacht nog lang na over de avond en mijn nieuwe fantasie.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *