— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De cursus

Al vanaf het begin hangt er een broeierige sfeer tussen ons, we weten allebei dat er iets in de lucht hangt maar doen er niks mee. Ik word er een beetje opgewonden van. Tijdens de cursus vang jij mijn signalen op. Zo nu en dan strijk ik met mijn arm langs die van jou. ’s Avonds krijg ik geen hap door mijn keel. We gaan nog wat drinken in de bar. Niemand heeft in de gaten wat er tussen ons is, we spreken het ook niet uit naar elkaar. Ik heb alleen laten vallen in welke kamer ik slaap en zonder iets te zeggen weet ik dat jij het begrepen hebt.

We gaan slapen, ik ga douchen, speel een beetje met mezelf ter ontlading en stap, halfnaakt, in bed. De tijd verstrijkt, er gebeurt niks en ik kan niet slapen. Ik weet eigenlijk dat ik te ver ben gegaan en besluit het te laten rusten. Morgen is het vast over. Ik lijk ook wel gek!
Dan wordt er geklopt en ik weet dat jij het bent. De adem stokt in mijn keel en mijn knieën worden slap. In mijn hoofd gaan razendsnel allerlei gedachten maar geen lijkt de goede. Er wordt nogmaals geklopt, ik moet nu een besluit nemen. Ik doe de deur open, tenslotte heb ik de eerste stap gezet.

Voor ik iets kan zeggen duw je me naar achter en drukt me tegen de muur. Je legt je hand voor mijn mond een teken dat ik stil moet zijn. Ik ben te verbouwereerd om te reageren maar raak er toch opgewonden van. Je drukt je tegen me aan en ik voel dat jouw pik stijf is. Zonder iets te vragen of te zeggen duw je het bandje van mijn nachthemd naar beneden en neemt mijn borst in je mond. Wederom stokt mijn adem, hoe lekker je dat doet! Nog steeds houd je me tegen de muur gedrukt, één van mijn armen op mijn rug vasthoudend. Met je andere hand duw je mijn benen een stukje uit elkaar en prompt duw je een paar vingers naar binnen. Nu je voelt dat ik al nat ben is dat voor jou een teken dat ik meer wil. Ik wil reageren maar je laat het niet toe.

Je draait me om en neemt me mee naar de badkamer, nog steeds zeg je niks. Je draait de douche open en zet mij eronder. Ondertussen kleed jij je uit. De aanblik van je naakte lichaam en je stijve pik maken dat ik nog opgewondener wordt. Je stapt achter mij onder de douche en begint mijn lichaam in te zepen, traag van boven naar beneden en zo nu en dan mijn tepels aanrakend ga je steeds verder naar beneden. Ik begrijp dat ik niets moet doen en sta stil. Ik voel je pik tegen me aan en kan me maar net inhouden er niet op te reageren. Je handen gaan steeds lager maar slaan mijn kut nog over. Ik wil protesteren maar je maant me tot stilte. Je zakt door je knieën en duwt mijn benen uit elkaar. Weer steek je een paar vingers in me en ondertussen zuig je aan mijn klit. Zo heerlijk, ik kan bijna niet meer op mijn benen staan. Als je merkt dat ik bijna een orgasme krijg stop je. Je komt overeind en duwt mijn hoofd, zonder wat te zeggen naar beneden. Ik neem je pik in mijn mond, mijn god wat heerlijk. Het water stroomt langs onze lichamen. Ik merk dat jij ook erg opgewonden wordt. Steeds sneller ga ik met mijn mond op en neer, ik lik je eikel en ga met mijn tong over je kale ballen. Ineens trek je mij weer omhoog. Ik zie aan je ogen dat je het erg lekker vindt. Je draait de kraan uit en begint mij af te drogen. Nog steeds zeggen we niks. De spanning is om te snijden.

Je leidt me naar de kamer en tilt met op het bureau. Weer ga je door je knieën en likt en zuigt me. Ik denk dat ik het niet lang meer volhoud maar dat is niet jouw bedoeling. Je komt omhoog en zoent me wild. Ik proef mezelf. Mijn god, wat geil word ik hier van! Onverwacht stoot jij je pik in één keer hard naar binnen. Hard neuk je me terwijl je me ondertussen kust zodat ik stil blijf. Mijn handen houd je op mijn rug. Ik sla mijn benen om je heen en houd het nu echt niet meer. Je haalt je pik uit mij en duikt weer naar beneden. Precies op tijd neem je mijn klit in je mond en zuigt eraan. Trillend kom ik klaar. Even weet ik niet meer waar ik ben. Maar dit was nog niet genoeg, je legt me op mijn buik op bed en tilt mijn onderlichaam omhoog. Nu duw je hem zacht naar binnen. Je bent bijna bezeten, de geiligheid druipt van je gezicht. Steeds harder begin je te stoten, ik voel dat ik weer opgewonden wordt. Wild stoot je in me, mijn billen slaan tegen je onderlijf. Ik voel dat ik weer een orgasme krijg en fluister dat tegen je. Je houdt het niet meer en gesmoord kom je klaar. Je bent uitgeput en valt over mij heen. Zo blijven we liggen, jouw pik nog steeds in mij.

Je glijdt van me af en kijkt me een beetje verontschuldigend aan. Je wilt wat zeggen maar nu leg ik mijn vinger op je mond. Het is goed zo, je gaat weer terug naar je kamer. De volgende ochtend aan het ontbijt valt het niemand op wat er die nacht gebeurd is maar wij weten dat het voor ons nooit meer hetzelfde zal zijn als we elkaar aankijken. We weten allebei dat het hier niet bij blijft.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *