— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op een verlaten kantoor

Ik liep de printruimte binnen en liep naar de printer om te controleren of de planning die ik wilde uitdraaien er goed uitkwam. “Hé, Missy! Wat doe jij hier nog zo laat?” Je kwam zorgeloos binnen wandelen en keek relaxt naar de plotter. “Oh, jij moest ook nog wat uitdraaien.” Ik draaide me om, keek weer een beetje moedeloos naar de printer, daarna op mijn horloge en zuchtte diep, alweer vijf uur. Het gebouw was helemaal uitgestorven en ik stond hier nog te wachten op die stomme planningen die mijn chef morgenochtend vroeg nodig had voor zijn presentatie. “Wat een diepe zucht” zei je plotseling dicht bij mijn oor. Ik schrok op, ik voelde je warme lijf dat achter me stond maar me net niet raakte. Ik haalde nonchalant mijn schouders op. Uit alle macht probeerde ik je warmte en nabijheid te negeren. “Zullen we even iets anders doen om de tijd te doden?” Terwijl je het zei duwde je zachtjes met je heupen tegen mijn billen. Ik zoog mijn mond vol lucht om mezelf te kalmeren. Dit kan niet. Ik vind je reuzeinteressant, heb al diverse keren spannend van je gedroomd maar je gaf er nooit blijk van dat je mij ook maar enigszins leuk vond. Ik ging rechter op staan en vocht tegen de impuls me tegen je brede borstkas te vleien.

Ik voel je handen op mijn heupen en je duwt mijn billen tegen je kruis aan. Ik voel de bult van opwinding door je broek en slaak een sidderende zucht. Ik ben in gevecht met mezelf om niet toe te geven. “Er kan zo iemand binnenkomen!” sis ik. Je laat me onverwacht los en loopt vervolgens naar de deur, draait de sleutel om en loopt met een zelfverzekerde blik terug naar mij.

“Er was niemand meer toen ik je volgde.” zeg je glimlachend. “Ik ben een rondje gelopen en iedereen was weg.” Mijn ogen worden groot. “Maar de bewaking dan?” sputter ik nog zacht tegen. Je grinnikt ondeugend en verleidelijk. “Die lopen pas over een uur hun eerste ronde.” Je knipoogt, je had me duidelijk in de gaten gehouden. “Zo, wat waren we ook al weer aan het doen?” Je kijkt rond alsof je het niet meer weet.

Ik kijk naar de printer: de eerste planning is klaar. Hij wordt afgesneden en valt in de opvangbak. “Oh ja!” Je lacht en staat alweer achter me met je handen op mijn heupen. Je trekt mijn billen weer naar je warme kruis en verplaatst vervolgens je handen naar mijn borsten. Door mijn dunne shirt en bh voel ik je warme handen mijn borsten omsluiten. Ik kreun onbedoeld en geef nu eindelijk toe aan mijn verlangens. Je lippen beginnen de blote huid van mijn nek zachtjes te kussen. Je wisselt het af met zachte liefdevolle beetjes met je tanden. Langzaam ga je van mijn nek naar mijn oorlelletje. Ondertussen masseer je met zachte bewegingen mijn borsten. Ik voel mijn tepels hard worden en zich door mijn bh en shirt tegen je handen aandrukken. Mijn handen reiken naar achteren, grijpen je lekkere billen en ik duw je heupen tegen mijn billen terwijl ik een draaiende beweging met mijn heupen maak. Nu kreun jij.

“Oh god Missy, als je eens wist hoe vaak ik dit al bij je heb willen doen. Mijn handen op je borsten en heupen willen leggen om je te veroveren en onder mijn handen te voelen kronkelen!” Ik draai mij om en leg mijn handen in je nek. “Is dat de reden waarom je altijd dubbelzinnige toespelingen maakt tijdens de lunch?” vraag ik. Maar voor je kunt antwoorden leg ik mijn vinger op de je mond en zorg ik dat je niet kan antwoorden, door vervolgens mijn lippen op de jouwe te drukken. Je pakt mijn billen en duwt me tegen je warme harde bult, mijn borsten worden tegen je brede borstkas geplet terwijl onze tongen een eigen spel beginnen. Er gaat een rilling van verwachting door me heen. Mijn handen leiden een eigen leven en strelen beurtelings je rug je billen maar trekken ook zachtjes aan je haar terwijl onze monden elkaar verkennen.

Ik laat mijn handen naar de voorkant van je broek glijden, doe de knopen van je broek open en laat mijn hand naar binnenglijden. Je warme, harde pik lijkt in mijn handen te springen en ik aai hem speels en verkennend. Je duwt me van je af, pakt de onderkant van mijn shirt en trekt deze omhoog tot net over mijn ogen. Mijn armen zijn gebonden en ik kan niets meer zien terwijl je mijn bh losmaakt en me hartstochtelijk blijft zoenen. Mijn borsten springen vrij en je verplaatst je mond naar mijn tepels. Ik probeer mijn shirt verder uit te doen maar je hand pakt mijn handen zodat ik me niet verder kan uitkleden. Je tong likt mijn tepels afgewisseld met een draaiende beweging met het puntje van je tong die mijn tepelhof natekent. Ik huiver van genot en ik kreun als je zacht met je tanden in mijn tepel bijt. Met de duim van je andere hand maak je cirkelvormige bewegingen om mijn andere tepel en ik zak bijna door mijn benen van genot. Ik schuur met mijn schaambeen tegen je opgewonden pik en je kreunt terwijl je het heerlijke spel met mijn borsten niet onderbreekt. Je laat nu wel mijn handen los en ik weet mij te bevrijden uit mijn shirt, gooi het op de grond en duw je hoofd tegen mijn borsten terwijl mijn handen naar de onderkant van je shirt graaien. Ik trek je shirt ook over je hoofd heen, laat het vervolgens los om je broek en boxer naar beneden te trekken zodat je pik fier naar buiten komt steken. Ik sla op de tekeningenkast achter je en gebaar dat je erop moet gaan zitten.

Het is wat hoog, maar atletisch spring je erop zodat je boven mij uitsteekt. Ik bekijk je pik eens goed terwijl ik met mijn handen je ballen en pik streel. De roze eikel steekt mooi af tegen de rest van je donkere huid. Ik lik mijn lippen en kijk omhoog. Je kijkt geil en vol verwachting naar me. Mijn mond zit precies op de hoogte van de eikel zonder dat ik door mijn knieën hoef te zakken. Ik omsluit je eikel met mijn mond en trek via mijn tanden zachtjes terug. Je hijgt van genot. Ik laat mijn tong cirkelend je eikel verkennen en eindig met je eikel volledig in mijn mond. Je kreunt en pakt mijn haar, ik trek het los. Ik wil het tempo bepalen! Ik probeer je paal volledig in mijn mond te nemen en laat ondertussen mijn tong met je eikel spelen. Je siddert en kreunt “ja” en je zakt achterover op de kast. Mijn handen spelen met je gladgeschoren ballen terwijl ik mijn mond heen en weer beweeg over je stijve pik. Je ligt te genieten en ik lik, zuig en kriebel tot ik voel dat je er bijna bent, dan trek ik mijn slip uit en klim vervolgens via een stoel ook boven op de kast en spies mezelf op je. Je komt overeind zodat ik hoog boven op de kast bij je op schoot zit.

Onze monden vinden elkaar en onze tongen winden om elkaar heen terwijl onze handen elkaars ruggen strelen. We bewegen niet, je duwt me iets naar achteren en legt je hand om een borst. Met een natte duim en wijsvinger knijp je zachtjes in mijn tepel en trek je steeds groter wordende cirkels om mijn tepel. Ik voel een eerste orgastische rilling door mijn lijf trekken.

Je stoot tergend langzaam bij mij naar binnen. Vervolgens kruipt je hand van mijn bil via mijn heup naar mijn buik en aait het mijn schaamhaar achteloos naar beneden kietelend tot je met je wijsvinger mijn klit vindt. Ik huiver als je met je vinger zacht over mijn klit heen en weer beweegt en spring bijna op van genot als je het weer doet terwijl je me met je andere hand mijn bil iets omhoog tilt. Ik zet me af op mijn hielen en kantel mijn bekken om je nog verder te verwelkomen en zo beginnen we een tergend langzame stootdans die mijn hoofd doet duizelen.

Ondertussen spelen onze tongen op hetzelfde ritme met elkaar. We trekken, duwen en zuigen met onze monden en tongen tot we volledig buiten adem zijn van al onze bewegingen. Het tempo wordt sneller en de stootdans gaat onderverminderd voort terwijl je handen nu mijn beide billen dragen. Je mond zuigt zich vast aan mijn borst terwijl jij kreunend klaarkomt. Er gaat een siddering door mij heen als je daarna je handen van mijn billen langs mijn zij naar boven laat dwalen om via mijn rug weer terug te keren naar mijn billen. Een hand blijft even hangen bij mijn stuitje en masseert weer een rilling door mijn rugwervel. Ik haal sidderend adem en kreun hijgend als je hand mijn stuitje weer vind.

Met een verzadigde glimlach liggen we verstrengeld op de koude tekeningenkast. Ik ril van de kou en jij pakt je sweater en legt die om mijn schouders. “Pffff, dat had ik nu niet van je verwacht Missy! Ik kwam alleen checken of mijn tekeningen al klaar waren.” zeg je met een brede glimlach. “Ach zeg ik, soms kan je worden verrast door vreemde dingen hier op kantoor!” We kleden ons aan, ik pak de planningen rol ze op en leg ze bij mijn chef op het bureau. De planningen zullen de komende maand achter zijn bureau hangen en als ik er dan weer naar kijk zal ik altijd aan dit extatische moment terugdenken. Het is meestal de aanleiding voor nog een spannende vrijpartij ergens op het kantoor.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *