— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Seks met mijn ex

Eigenlijk moest ik niet aanbellen en gewoon terug naar huis gaan naar mijn vriend en hond. Ik beet zenuwachtig op mijn lip. Mijn hand ging omhoog om op de bel te drukken maar ik twijfelde. Schichtig keek ik of er iemand op straat was. Verderop woonde een kennis, ik hoopte maar dat hij me niet gezien had. Gelukkig was het donker. Voor ik kon bellen ging de deur al open. Hij keek verrast en zei dat hij het leuk vond dat ik onverwachts langskwam.

Ik glimlachte onzeker en stapte naar binnen. We kusten elkaar vluchtig en hij vroeg of ik een kopje thee wilde. Hij liep naar de open keuken waar hij de waterkoker aanzette en in de kastjes keek welke thee hij in huis had. Ondertussen observeerde ik hem vanaf de bank. Hij kletste honderduit, maar ik gaf alleen vage, korte antwoorden. Ik was te zeer afgeleid om goed te kunnen praten.

Waarom was ik naar hem toe gegaan? Natuurlijk zag hij niets meer in mij: ik woonde inmiddels samen en had zelfs plannen voor kinderen. Helemaal gesetteld dus. Ik was gewoon een ex-vriendinnetje die hij na jaren weer was tegengekomen op Hyves. Dat hij net gescheiden was, veranderd was in een feestbeest en vrouwen verslond alsof het snoepjes waren zorgde voor sterke verhalen en mails die ik stiekem reuze opwindend vond.

Ik herinnerde me weer zijn opmerking toen ik hem laatst plotseling tegenkwam dat alle leuke vrouwen getrouwd of bezet waren. Sloeg dat ook op mij? Ik staarde naar zijn handen. Ruim tien jaar geleden gleden die bijna dagelijks over mijn lichaam. Ik keek naar zijn gezicht en mond en verlangde naar een tergend langzame, tedere tongzoen. Ik voelde me nat worden en moest weer gaan zitten. Gelukkig, de thee was klaar. We gingen ieder op een hoek van de bank zitten.

‘En wat brengt jou hier?’ Zijn vraag overviel me en ik haalde nerveus mijn hand door mijn haar. Keek hij nou broeierig of verbeelde ik me dat? Ik antwoordde stotterend dat ik, door onze mails, nieuwsgierig was geworden naar hoe het verder met hem ging. Hij keek me intens aan. We gingen allebei verzitten, beiden iets dichter naar de hoek van de bank schuivend. Ik leunde achterover en voelde mijn opwinding. Ik draaide mijn lichaam in zijn richting terwijl ik mezelf vragen hoorde stellen.Hoe lang woonde hij hier alweer? Had hij het naar zijn zin? Ik luisterde maar half naar zijn antwoorden en keek de kamer rond. De gordijnen achter de bank waren halfgesloten. Door de hoogte van de bankleuning kon je vanaf de straat niet makkelijk naar binnen kijken. Aan de muur hingen foto’s van allerlei reizen naar Amerika, Afrika en Azië. Op twee stond zijn laatste vriendin. Hij volgde mijn blik en vertelde dat hij nog geen tijd of zin had gehad de foto’s te vervangen.

Hij stond abrupt op en liep naar de wand om aan te wijzen waar welke foto’s waren genomen. Ook ik liep naar de wand en ging naast hem staan. Ik voelde de warmte van zijn lichaam uitstralen en kreeg kippenvel. Hij draaide zich naar mij om en we keken elkaar aan. Zijn hand kwam omhoog en streelde mijn bovenarm met zijn duim. Ik keek verlegen naar de grond, draaide me toen in de richting van zijn brede, vertrouwde borstkas. Zijn strelende hand verplaatste zich van mijn arm naar mijn middel en trok me tegen hem aan. Ik was vergeten hoe lang hij was. Ik moest mijn hoofd naar achteren doen om naar zijn gezicht te kijken en goed in zijn ogen te kunnen kijken. Ik herkende zijn aantrekkelijke blik van jaren geleden. Zijn gezicht kwam naderbij en mijn armen kropen als vanzelf naar zijn nek. Zijn lippen raakten zacht de mijne en een verheerlijkte zucht ontsnapte mij toen zijn tong zich tussen mijn lippen drong. De tedere kus ging over in een gepassioneerde zoen waarbij het leek alsof onze lippen elkaar niet meer wilden loslaten. Wat was ik aan het doen?

Mijn benen leken het te begeven en ik zakte tegen hem aan. Terwijl we bleven zoenen wreven zijn handen over mijn rug omlaag naar mijn billen en hij kneep zachtjes. Mijn handen volgden de spieren in zijn armen tot boven in zijn nek. Ik speelde met zijn haren en streelde zijn sterke bovenarmen. We moesten stoppen met zoenen om adem te halen, maar al snel zochten onze lippen alweer verlangend naar elkaar. Mijn handen verplaatste ik naar zijn middel, omlaag naar zijn billen en drukte hem dicht tegen me aan. Ik voelde zijn harde pik door zijn broek heen tegen mijn buik drukken. Zijn handen pakten mijn gezicht vast en hij trok me mee naar de bank. Terwijl hij mijn hand vasthield liet hij zich achterover op de bank vallen. Hij trok mij bovenop zich, rukte mijn shirt uit en zocht met zijn handen de sluiting van mijn bh. Ik liet mijn handen onder zijn shirt en broek dwalen en rukte aan zijn gulp om zijn harde, kloppende pik te strelen.

Hij kreunde toen mijn hand zich om zijn ballen sloot en er zachtjes mee speelde. Zijn handen omsloten mijn borsten en met zijn duim maakte hij kleine cirkels om mijn tepels. Nu was het mijn beurt om te kreunen. Hij duwde mijn bh weg en sloot een tepel in zijn mond. Zijn tong en tanden speelden met de harde tepel en ik voelde een heerlijke explosie van genot. Mijn handen aaiden zijn haar terwijl hij mijn borsten volop de aandacht gaf. Hij stopte zijn duim in zijn mond en terwijl hij de ene tepel met zijn mond verwende liet hij zijn natte duim met de andere tepel spelen. Ik richtte me op, trok zijn shirt uit en liet mijn tepels over zijn borsthaar naar beneden glijden. Toen ik bij zijn voeten kwam trok ik alles bij hem uit en liet mijn rokje langzaam van mijn heupen zakken terwijl ik naar zijn fier rechtopstaande pik keek. Hij was nog steeds even mooi als toen. Ik kroop weer op hem, liet mijn borsten zijn pik raken en likte de glanzende eikel. Hij kreunde hard. Ik kroop verder en zorgde dat mijn klit op zijn stijve pik kwam te liggen.

We bekeken elkaar even. Onze ogen hielden elkaar vast toen onze lippen elkaar weer vonden. Zijn tong drong in mijn mond maar ik maakte me los om naar hem te kijken terwijl ik mijn klit over zijn pik heen en weer schoof. Ik wilde hem in mij voelen maar eerst wilde ik hem nog geiler maken voor hij zich in mij boorde. Ik kroop terug naar zijn knieën, hem ondertussen overal likkend. Ik bleef hangen bij zijn tepels om erop te zuigen en met mijn tanden te kietelen voor ik verder naar beneden schoof. Ik boog me voorover om zijn ballen te likken. Vanaf zijn ballen liet ik mijn tong zijn harde stijve pik verkennen. Hij kromde zijn rug en kreunde weer. Met kleine likjes beklommen mijn mond en tong zijn glanzende eikel en hij trok aanmoedigend aan mijn lange haar. Mijn lippen omsloten zijn pik zo goed mogelijk en ik pijpte hem tot hij hard begon te kreunen en weer aan mijn haren trok als teken dat ik moest stoppen omdat hij anders klaar zou komen.

Ik kroop weer omhoog en beklom hem. Hij kwam overeind en bleef even doodstil zitten terwijl we elkaar intens aankeken. Ik likte mijn lippen en genoot van het feit dat hij mij heerlijk vulde zonder meteen te bewegen. Hij pakte mijn gezicht weer tussen zijn handen en kuste me heel teder op mijn lippen. Met zijn tong volgde hij de contouren van mijn lippen en hij begon heel langzaam in me op een neer te bewegen.

Ik sidderde van genot. Hij was nog beter dan ik me kon herinneren. Hij pakte mijn heupen met twee handen, tilde ze iets op terwijl hij zich op zijn knieën omhoog duwde en bewoog mij heen en weer op zijn warme pik. Ik zag een rilling door hem heen gaan en voelde mijn orgasme opkomen. Met een paar laatste stoten duwde hij zijn warme zaad in mij terwijl ik lag te schokken van genot. Ik vouwde mijn benen om zijn billen om hem in mij te houden en trok zijn schouders naar me toe. Terwijl zijn pik nog in mij zat, streelde ik zijn rug en zijn billen. Hij schokte even na van genot en tilde zijn hoofd op om mij weer te zoenen. Al die tijd hadden we geen woord gewisseld maar nu zei hij glimlachend: ‘We zijn het nog niet verleerd!’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *