— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De vennoot

Ruim een half jaar geleden zag ik hem voor het laatst, vlak voordat ik vertrok naar een andere organisatie waar een nieuwe, betere uitdaging wachtte. Een moeilijke keuze, want eigenlijk wilde ik niet weg. Hij was de reden waarom ik elke dag mijn bed uitkwam en opgewekt aan de slag ging. Soms waren er lange dagen geweest op kantoor dat ik hem niet zag. Maar wanneer hij dan weer eens langsliep vroegen zijn ogen mij te volgen naar zijn kantoor en hele foute, geile dingen te doen. Ik vroeg me altijd af wat er zou gebeuren als ik besloot hem te volgen, het risico te nemen zonder er bij na te denken. Zou hij me dan op zijn bureau neuken, tegen de muur of hard op de grond van zijn kantoor? Hoe zou het zijn om hem in me te voelen, om samen te hijgen en klaar te komen. Ik zou niet eens hoeven klaarkomen, ik zou eindeloos door willen neuken met hem.

In de lange tijd dat ik op kantoor werkte is er nooit iets spectaculairs gebeurd. Behalve dan die keer dat we op één van de helaas zeldzame kantoorborrels allebei iets te veel gedronken hadden en ik zijn grote handen heel langzaam van mijn rug tot over mijn kont voelde glijden. De hele avond schoven we bij de bar langs elkaar heen. Met mijn rug leunde ik steeds tegen hem aan. Ondanks mijn gemoedstoestand besefte ik heel goed wat ik aan het doen was. Dronken en ontzettend geil probeerde ik hem van top tot teen tegen me aan te voelen. Het is te danken aan een vriendin die mij nog net op tijd naar huis bracht dat ik hem toen niet mee naar buiten heb gesleurd.

De lunches op kantoor konden mij niet lang genoeg duren. Elkaar met onze ogen uitkledend maar toch ook beschaamd zaten we daar maand in, maand uit. Al die tijd was hij dicht bij mij maar kon ik niets doen. Naast het leeftijdsverschil van bijna twintig jaar en het feit dat hij mijn baas was, is hij getrouwd. En ik woon al meer dan vijf jaar samen met mijn vriend, waarmee ik echt een goede relatie heb en een toekomst zie. Helaas kun je sommige dingen niet sturen en kunnen erotische gevoelens sterker zijn dan je verstand. Ook al vlogen de maanden voorbij, er was geen dag dat ik niet aan hem dacht. Of het nou op mijn werk was, in de file of in bed wanneer ik heerlijk en heftig masturbeerde. Alleen al de gedachte aan die paar seconden dat hij mij aanraakte maakte dat ik vochtig werd en verlangde naar hete seks met hem.

Met een paar oud-collega’s ben ik bevriend gebleven. Een paar weken geleden werd ik uitgenodigd voor het jaarfeest van mijn oude werk. Eigenlijk kon ik niet wachten om hem weer te zien. Waarschijnlijk zou ik geen woord kunnen uitbrengen. De gesprekken die we gevoerd hadden kon ik op één hand tellen. Maar er was ook het risico dat ik mezelf niet zou kunnen inhouden. Uiteindelijk besloot ik toch te gaan en me vooral niet te laten verleiden. Ik nam een lange douche en trok een luchtig jurkje aan. Enkel het zakelijk contact behouden en genieten van een leuk feestje, dat zou ik doen.

Het feest is al in volle gang als ik aankom. De live band is van veraf te horen. Ik begroet een paar oud-collega’s en praat gezellig met wat mensen. De wijn doet zijn werk en al snel kom ik in een heerlijke flow van gezelligheid. Tot het moment kwam dat ik hem zie. Mijn ademhaling stopt en het lijkt alsof de tijd dat ook doet. Hij heeft zijn blik op mij gericht. En ook al staat hij ver van mij af, ik voel dat mijn hele lichaam begint te gloeien van verlangen. We blijven elkaar aankijken. Ik heb geen idee of hij mij hier had verwacht, maar het lijkt wel alsof ook hij heeft gewacht op dit moment. Alsof hij weet hoeveel impact hij nog steeds op mij heeft en kan zorgen dat ik in één klap mezelf niet meer ben.

Na enkele seconden die een eeuwigheid lijken te duren wend ik mijn blik af. Ik kan het niet: hem aankijken en tegelijk vertrouwen dat er niets gaat gebeuren tussen ons. Na al die tijd wordt ik nog steeds ontzettend nerveus van hem. Ik besluit afleiding te zoeken en ga weer staan praten met oude kennissen. Maar hoe ik ook probeer normaal te doen, ik blijf om me heen kijken waar hij is. Al snel verlies ik hem uit het oog. Misschien maar beter, denk ik. Voor de zekerheid drink ik een paar glazen water om nuchter te blijven. Op het toilet kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik me zo laat beïnvloeden door hem. Ik ben altijd zelfverzekerd en hij kan dat met één blik wegvagen. Zal ik blijven of naar huis gaan? Naar huis gaan is waarschijnlijk een beter idee en nadat ik een paar vrienden gedag heb gezegd loop ik naar mijn auto.

Het is stil in de parkeergarage, maar ver weg hoor ik nog het feestgedruis. Ik loop de hoek om en rommel in mijn tas naar mijn sleutel. Dan doemt hij uit het niets voor me op. Minstens een kop groter dan ik en gevaarlijk dichtbij. Ik schrik me dood en deins achteruit. ‘Wij hebben nog helemaal niet gepraat vanavond’, zegt hij. Ik kijk hem fronsend aan. ‘Hadden wij dan iets te bespreken?’, zeg ik. Met twee grote stappen staat hij vlak bij me. Ik kijk omhoog, recht in zijn ogen. Maar in zijn ogen zie ik precies wat ik ook voel: pure geilheid en verlangen. Mijn angst is weg. Met beide handen pakt hij zachtjes mijn gezicht vast en duwt mij tegen de koude muur van de parkeergarage. Een siddering gaat door mijn lichaam. ‘Ik kan dit niet meer’, zegt hij, en op het moment dat zijn lippen op de mijne komen lijkt het alsof mijn voeten de grond niet meer raken.

Onze monden lijken niet meer gescheiden te kunnen worden en het zoenen wordt steeds heftiger. Ik hoor hem zachtjes hijgen van geilheid en voel mezelf nat worden. Zijn vingers strelen mijn rug en gaan steeds lager tot hij mijn billen masseert. Met mijn handen ga ik door zijn haar en terwijl onze tongen elkaar blijven uitdagen pak ik zijn kont vast en duw hem tegen mij aan. Ik voel zijn harde lul door zijn pantalon tegen mij aan drukken en vraag me af waarom ik dit niet veel eerder gebeurd is. Hij doet een paar stappen naar achter, trekt mij mee en gaat op een motorkap van een auto zitten. Zijn handen omvatten nu mijn bovenbenen. Strelend gaan ze omhoog en omlaag onder mijn jurkje. Ik kan mij haast niet meer bedwingen. Terwijl ik trillend probeer de knoopjes van zijn overhemd los te maken pakt hij de bovenkant van mijn slipje en trekt deze een stukje naar beneden. Daarna laat hij mij met een stoute blik zijn vingers likken en met zijn duim trekt hij langzaam een streep vanaf mijn navel tot vlak boven mijn klitje.

‘Raak me nu aan’, zeg ik fluisterend, en op dat moment beginnen zijn vingers mij te masseren. Terwijl hij kleine rondjes om mijn clitoris draait voel ik mijn lichaam heftig reageren. Mijn rug kromt en schokken trekken door me heen. Zachtjes kreun ik. Steeds sneller en gladder door mijn vochtigheid gaan zijn vingers over mijn klitje. ‘Ik denk hier al zo lang over na’, zegt hij, schor van geilheid. ‘Telkens wanneer ik je zag maakte je me zo ontzettend geil. Ik wil in je komen, zo diep mogelijk.’ Hij trekt zijn hand terug en binnen no time is zijn riem los en hangt zijn pantalon op zijn enkels. Snel trekt hij deze over zijn schoenen uit. Ik zie een grote bobbel in zijn boxershort en trek dit laatste kledingstuk naar beneden. Ik zak door mijn knieën, klaar om hem ook te laten genieten. Met mijn tong streel ik zijn eikel en maak ik zijn piemel vochtig. Ik wil hem gaan pijpen maar hij trekt mij omhoog en zegt dat ik op de kap moet gaan liggen. ‘Ik kan niet langer wachten, je maakt me te geil’, zegt hij. ‘Neuk me dan’, hoor ik mezelf zeggen.

Hij komt tussen mijn benen staan en duwt zijn lul tegen mijn kutje aan, steeds iets harder. Ik wordt helemaal gek, ik wil niet meer wachten. Met mijn heupen duw ik terug zodat hij een stukje verder in mij komt. Dan pakken zijn handen mijn bovenbenen vast en stoot hij zijn lul in één keer diep in mij. Een felle pijnscheut verandert gelijk in puur genot door zijn heerlijke piemel die mij helemaal vult. Ik heb altijd al een nauw kutje gehad, maar gelukkig is dat vooral een voordeel geweest. We hebben te lang gewacht op dit moment. Hard stoot hij zijn piemel op en neer in mijn kutje. Terwijl hij mij neukt trek ik mijn jurkje over mijn hoofd. Mijn borsten gaan op en neer en ik zie hem daar geil naar kijken. Met beide handen pakt hij mijn borsten en begint deze op het ritme mee te masseren. Ik heb het gevoel dat ik al elk moment klaar ga komen. Steeds weer besef ik dat ik geneukt wordt door hem, mijn ontzettend geile ex-baas.

Ik wordt waanzinnig heet en begin stoute dingen te zeggen. ‘Je vind het vast lekker om mij hier te neuken he?’ Het gaat steeds harder en steeds sneller. ‘Neem me van achter’, zeg ik dan. Hij trekt me omhoog. Ik draai me om en leun voorover op de moterkap met mijn kontje omhoog naar hem. Mijn hele lichaam trilt en ik heb moeite om te blijven staan. Gelukkig pakt hij snel mijn heupen vast zodat ik niet val. Ik voel zijn lul alweer op mijn kutje drukken en snel stoot hij hem weer naar binnen. Op deze manier wordt ik nog dieper geneukt. Elke stoot voelt goddelijk en met mijn linkerhand begin ik mijn klitje te masseren. Steeds harder neukt hij me. Ik hoor hem van achter kreunen en hijgen en besef dat dit precies is waar ik altijd over heb gefantaseerd.

Plotseling voel ik een vochtige vinger mijn sterretje penetreren. Ik wil zeggen dat ik dat liever niet heb, maar voel dat mijn lichaam er totaal geen moeite mee heeft. Sterker nog, met mijn kont begin ik rondjes om zijn vinger heen te draaien en een heerlijk gevoel stijgt in me op. Steeds sneller stoot hij in me. Mijn vingers gaan over mijn klitje en zijn vinger masseert mijn sterretje steeds harder. Het gevoel wordt steeds heviger en ik kreun dat ik ga klaarkomen. Dan steekt hij een tweede vinger in mijn kontje en met een schreeuw kom ik ongelofelijk heftig klaar. Het gevoel blijft secondelang aanhouden en ik vergeet alles om me heen.

Hij haalt zijn piemel en vingers uit mij. Dan besef ik dat hij nog niet is klaargekomen. ‘Wil jij niet komen?’, vraag ik hem. ‘Jazeker’, antwoordt hij, ‘Ik ga je kontje helemaal volspuiten’. Ik schrik, want mijn eerdere ervaringen hiermee waren niet goed. Het deed toen namelijk best zeer. Maar toch, het idee dat hij mij mijn kontje gaat neuken maakt me weer zo geil dat ik besluit het over me heen te laten komen. Ik voel twee vochtige vingers mijn sterretje masseren. Langzaam laat hij ze er in en uit glijden. Het voelt toch wel erg lekker en ik wordt steeds geiler. Wanneer hij een derde vinger toevoegt wordt het toch wel redelijk pijnlijk en ik vraag me af of ik zijn lul wel aankan. Om mezelf af te leiden begin ik mijn klitje weer te strelen. Zijn drie vingers rekken mijn kontje langzaam op en ik begin ontzettend geil te worden van dit aparte gevoel.

Dan verdwijnen zijn vingers en voel ik zijn natte eikel tegen mij aan drukken. ‘Je bent zo lekker nauw’, fluistert hij en drukt dan steeds harder zijn lul tegen mijn sterretje. Heel langzaam voel ik hem mijn kontje vullen. Centimeter voor centimeter komt hij steeds dieper in me. Het doet wel zeer, maar de geilheid die ik voel is veel sterker zodat ik voorzichtig met mijn kontje tegen hem aan begin te rijden. Hij merkt het en begint ook zachtjes te stoten. Dit ga ik echt niet lang volhouden. Het is niet pijnlijk, maar juist veel te lekker. Een heel ander gevoel, maar veel geiler dan ik had verwacht. Zijn hand streelt eerst mijn rug, maar daalt dan aan de voorkant naar beneden. Mijn kutje is weer helemaal vochtig geworden. Hij steekt er twee vingers in en haalt ze er dan weer uit om met het vocht mijn klitje in een snel tempo te masseren.

Dit wordt me echt teveel. Duizelig begin ik nog harder mee te bewegen en zijn lul gaat steeds sneller, dieper en harder in mijn kontje. Hij begint te kreunen en ik voel dat ik binnen een paar seconden keihard ga klaarkomen. Ook zijn lul zwelt ineens nog meer op en hard kreunt hij dat hij gaat komen. Met nog een paar harde stoten komen we tegelijk lang klaar. Dit gevoel kan ik niet beschrijven. Zo hevig ben ik nog nooit gekomen. Na samen uitgehijgd te hebben, trekken we langzaam onze kleren weer aan. Hij kijkt me aan en ik weet niet wat ik moet zeggen. ‘Het was heerlijk’, zegt hij dan,’Dat moeten we echt vaker doen’. Ik grijns naar hem en zeg dat dit waarschijnlijk de eerste en meteen de laatste keer was. Vervolgens druk ik een zoen op zijn mond en fluister snel in zijn oor dat het wel goddelijk lekker was. Tijdens de autorit naar huis krijg ik flashbacks en begin mezelf meteen weer te strelen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *