— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De manege

Soms help ik door een paard vast te houden als de amazone naar toilet moet of zo,
maar vanmorgen had ik daar geen zin in! Ik ging op onderzoek uit en kwam de vrouw tegen die de paarden altijd eten geeft en stallen uitmest, haar man en haar oudste kinderen helpen haar daar meestal bij. Suzie heet ze. Maar vanmorgen was ze bezig met het hooi op de hooizolder en was haar man nergens te bekennen. De kinderen zaten natuurlijk op school, dus was ze alleen.

Toen ze zag dat ik er aan kwam, riep ze naar me..of ik kwam helpen? Tuurlijk! riep ik terug en klom de trap op naar de hooizolder. We trokken diverse pakken hooi naar de rand van de zolder om ze daarna naar beneden te laten vallen. Maar voor dat gebeurde, klapte Suzie uit haar broek. We lagen dubbel van het lachen en vielen op een gegeven moment achter de stapel hooibalen, uit het zicht van de lessende amazones en de instructrice. Ze wilde opstaan en greep me per ongeluk bij mijn borst vast, en viel weer achteruit, gierend van het lachen.

Mmm, zei ik, dat was lekker! Ineens was ze stil en keek me met ongeloof in haar ogen aan.
Euh, hoezo?? stamelde ze ook nog. Ik moest lachen om haar gezichtsuitdrukking en trok haar naar me toe. We vielen opzij en ineens lag ze op mij, met haar gezicht pal voor het mijne! Ik kon er niks aan doen, ik zoende haar, en zij zoende me terug! Nu was ik degene die verbaasd keek.

Mmm, dat smaakt naar meer, zei ze, en stak haar tong in mijn mond. Die zoen was hemels. Een droom kwam uit! Ik lag hier zomaar met een vrouw te zoenen op de hooizolder, heerlijk. We begonnen te giechelen en te fluisteren, en ik betastte haar billen die door de scheur in haar broek naar buiten staken. Nu was het weer haar beurt om hardop te kreunen. Ik kreeg het er warm van.

Ik zei dat ik nooit van haar gedacht zou hebben dat ze gevoelens voor vrouwen had en ze moest lachen, en zei, ik ook niet van jou! Ik snoerde lachend haar mond door haar te zoenen en stak ook mijn tong erg brutaal bij haar naar binnen. Ze sidderde. Dit had ik al helemaal niet verwacht, maar liet de kans niet liggen en trok haar broek naar beneden, ook haar slip ging mee, maar dat was juist mijn bedoeling! Ze draaide op haar zij en ik dook tussen haar benen, en likte haar al behoorlijk vochtige spleetje.

Zij liet zich ook niet onbetuigd en ging met haar handen onder mijn bloes en ik voelde haar koude handen op mijn borsten. Dat voelt stevig aan, zei ze, ik ben jaloers!
Tja, Suzie heeft maar spiegeleitjes, maar dat is met het paardrijden alleen maar handig!
Het is ook erg jongensachtig, de rest van haar lijf trouwens ook. Al heeft ze drie kinderen gebaard, ze is superslank gebleven. Zij wel!

Ik had het veel te druk met haar kutje, ik voelde dat ze opgewonden raakte en werd steeds natter daar beneden. Opeens gooide ze mij van zich af en draaide zich om, zodat we in standje 69 lagen. Ze was was mijn broek al aan het losmaken, ze liet er geen gras over groeien! Ik wipte met mijn billen omhoog en ze dook gelijk tussen mijn benen en zoog mijn klitje naar binnen. Dit had ze duidelijk vaker gedaan!

Had ik dit maar eerder geweten! Ik genoot! Ik likte, zoog, zoende en beet zachtjes in haar schaamlipjes, en zij deed hetzelfde bij mij. Opeens voelde ik dat haar spieren zich spanden en ze kwam kreunend klaar. Ze stak een paar vingers in mijn grotje, en likte en vingerde er lustig op los.

Gelukkig lag ik beneden, want ik spuit vaak als ik klaarkom, en dan was ze behoorlijk nat geworden. Ik kon een kreet gelukkig onderdrukken, maar goed ook, anders hadden ze daar beneden gedacht: wat is daar aan de hand?Ze draaide zich om en stopte haar vingers in haar mond en likte mijn vocht er vanaf.

Dat zag er behoorlijk geil uit en ik trok haar weer op mij en gaf haar een hete tongzoen.
Ik zei zachtjes in haar oor: Dit is hopelijk niet de eerste en meteen laatste keer? Ik heb de smaak nog maar net te pakken hoor!

Ze keek me aan met van die geile glinsteroogjes en knikte heftig, en zei: Ik wil ook meer!
Volgende week, zelfde plaats? vroeg ze en ik kon daarop alleen antwoorden met: JA!
We fatsoeneerden onze kleren en ze zei dat ze gelukkig nog een rijbroek in haar kast had liggen, want anders had ze met een kapotte broek aan verder moeten werken. Ze ging naar beneden, trok de broek aan en riep naar boven of ik de balen hooi naar beneden wilde gooien!

We gingen verder aan het werk en toen de les was afgelopen waren wij ook klaar, en ging ik mijn vriendin helpen afzadelen en het paard verzorgen. Suzie knipoogde naar me toen we klaar waren en afscheid namen van de andere amazones. Ik kreeg weer de kriebels in mijn kruis en knipoogde terug. Tot volgende week riepen we de rest toe en liepen naar de auto.
Wauw, dit had ik echt niet verwacht, maar het was zéker voor herhaling vatbaar.
Nu ging ik met nog meer plezier mee, naar de manege. Ze moesten eens weten, waarom.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *