— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lingerieparty, deel 2

Joyce en ik gaan naar boven om ons om te kleden. Als twee schoolmeiden giechelen we en staan we wat onwennig om elkaar heen te draaien. Joyce is al klaar en ik moet zeggen, ze ziet er weer oogverblindend uit. Het applaus bij de lingerieparty was niet voor niks; ze is prachtig. “Wat zie je er schitterend uit Joyce, echt, super!” en ik kan me niet beheersen en druk een welgemeende zoen op haar wang. “Dank je Mel, het voelt ook heerlijk.” In de spiegel bewondert ze zichzelf. Haar billen zijn glad en rond en prachtig erotisch bedekt onder de zachte satijnen stof. Zou ik… Ik beheers me nu wel en trek mijn roodsatijnen nachtjurkje aan. “Wauw Melanie, dat staat je goed!” Nu word ik door haar bekeken en ze klapt in haar handen. “Dat zal Martin wel bevallen, zo mooi.” Ik kan tevreden zijn, in de spiegel zie ik ons twee, mooi aangekleed, en ook haar hand op mijn schouder. “Wat denk je Mel, zou Martin me mooi vinden zo? Of vind je het gek dat ik dat vraag?” Ik sla mijn arm om haar middel. “Mooi? Ik denk dat hij je om op te vreten vindt!” Ik keer me naar haar toe met mijn hoofd. Ze ziet het in de spiegel en doet hetzelfde. Onze monden vinden elkaar. Ik laat mijn lippen op de hare rusten. Ze kijkt me aan met haar mooie ogen en beantwoordt mijn kus met een voorzichtige tongzoen. Teder likt ze mijn tong, met die van haar, die nat is van haar speeksel. “Hmmm…” mompel ik, “je bent lief”. Niet veel later lopen we met rode wangen de trap af, terug naar Martin.

Ik klop op de kamerdeur en wacht op een reactie. “Binnen!”, hoor ik Martin roepen. Er klinkt vrolijkheid in zijn stem. “Kan je hart dat wel aan dan?”, plaag ik terug. Maar wachten doe ik niet. Ik druk de deurklink omlaag en sluip op mijn blote voeten zachtjes om de deur heen. Zachte muziek vult de kamer en Martin heeft wat kaarsen aangestoken. Ik zie hem op de bank zitten, met zijn glas whisky in de hand. “Wow wijffie”, brengt hij bewonderend uit, als hij mij binnen ziet komen. Ik neem een pas aan, alsof ik op de catwalk loop, met een hand in de zij en een zelfverzekerde blik in mijn ogen. “Jeetje lieverd, wat ben je mooi!”, stamelt mijn lief. Hij wil opstaan, maar bij de bank gekomen duw ik hem terug. “Er komt nog meer schat”, knik ik naar de deur. En niet veel later komt mijn vriendin ook de kamer binnen. Haar witte string bedekt maar net haar intiemste plekje en het behaatje duwt haar borsten subtiel iets op, waardoor ze meebewegen met iedere stap die ze doet. “Oh, ik ga nog in mijn arm knijpen of dit waar is hoor”, brengt Martin uit, “dit lijkt het paradijs wel!” Ik moet zeggen dat ook Joyce de kunst van de verleiding verstaat. Ook zij paradeert op gepaste afstand van mijn lief voor de bank langs en draait zich plagerig om, waarmee ze haar heerlijke achterste aan hem toont. De tattoo op haar onderrug komt nog beter tot z’n recht, nu ze slechts een stringetje draagt. Ik kijk naar de verlekkerde blik van mijn lief. Als hij vervolgens zijn blik op mij richt, zie ik niet alleen opwinding, maar ook een vraag in zijn ogen. Een voor de hand liggende vraag. De vraag naar hoe nu verder?

Maar dan voert Joyce onverwacht de spanning verder op, door het initiatief naar zich toe te trekken. “En? Zeg eens eerlijk, wat vind je van ons?”, richt ze zich tot mijn opgewonden lief. Terwijl ze dat zegt gaat ze dicht tegen mij aan staan. En plotseling is het als of we weer boven, bij de spiegel staan. Ze omhelst me en bedekt mijn gezicht met een reeks van tedere kusjes. Op mijn voorhoofd, wangen, neus, kin, overal word ik gekust. Tot dat mijn lippen worden aangeraakt door de hare. Ze fluistert in mijn oor: “Laat je maar gaan lieverd, ik vind het goed”. In die wetenschap open ik mijn mond en geef haar zo toegang tot mijn tong, die ernaar verlangt geliefkoosd te worden. Ik sta eigenlijk versteld van dat gevoel, daar ik nog nooit eerder met een vrouw gezoend heb. Maar tijd om daar over na te denken heb ik niet, nu mijn tong wordt aangeraakt door die van mijn vriendin. Ze likt de bovenkant met veel spuug, dat heerlijk smaakt en een sensatie in mijn lichaam veroorzaakt. Ik besef me hoe we worden bekeken door mijn vent, terwijl we ineengestrengeld voor hem staan. Ik in mijn dunne jurkje en Joyce in haar minuscule setje. Die gedachte maakt me verschrikkelijk geil. Mijn onderlichaam reageert heftig op de tongzoen van Joyce. Het broeit en vloeit daar beneden.

Als Joyce haar zoen beëindigd heeft blijven we elkaar omhelzen. Haar handen glijden over het gladde satijn op mijn rug. Mijn handen masseren de blote achterkant van mijn vriendin. Het is voor het eerst dat zij en ik zo intiem zijn, maar wat voelt het vertrouwd. Het verlangen naar haar lichaam verrast me dan ook aangenaam. Daarom laat ik mijn vingers doorwrijven naar beneden, over het touwtje van haar string naar haar prachtige kont. Zachtjes streel ik de volle billen en knijp er teder in. Meteen veroorzaakt dat zachte kreuntjes, die Joyce in mijn oor laat horen. Heerlijk is het om haar te horen genieten.

“Zeg dames”, horen we plotseling, “dit is te lekker hoor!”. Tegelijk kijken we naar de bank, waar Martin nog steeds op zit, in zijn kamerjas. Dat kledingstuk heeft hij echter open geslagen, waardoor we zicht hebben op zijn borst, buik en vooral op zijn boxershort. Mijn lief wrijft er met één hand over heen. Het is duidelijk dat er een flinke erectie in huist, gezien de stof die in de vorm van een tent op zijn lijf staat. Als ik Joyce aankijk zie ik haar ogen glinsteren. Het is daarom dat ik mijn schat aanmoedig en zeg: “Laat maar zien lieverd”. Verdere uitleg en aanmoediging blijkt overbodig. Snel schuift hij zijn broek omlaag, waardoor zijn harde staaf de vrijheid tegemoet springt. “Jeetje Mel, jij bent een bofkont”, schatert Joyce. Ik moet toegeven dat ze gelijk heeft, Martin is inderdaad vrij fors geschapen. Zijn pik is dik, heeft een flinke eikel en de stam is van een heerlijke lengte. Zijn zak is glad geschoren, waardoor we de ballen duidelijk kunnen waarnemen. Kortom, de aanblik is onweerstaanbaar.

Joyce en ik bewonderen zijn erectie, maar we houden ons in en zwijgend besluiten we hem nog wat verder te plagen. “Ik wil je voelen”, fluistert mijn vriendin tegen me, “en die heerlijke pik nemen we zodadelijk te grazen”. Ik lach als ik weer Martin’s kant op kijk. Zijn ogen staan wijd open en het ontbreekt er nog maar aan of hij begint te kwijlen. “Wat zijn jullie aan het bekokstoven?” Hij zal nog even moeten wachten, want nu zoent Joyce me in mijn nek, terwijl ze langzaam achter me komt te staan. Zuchtend sluit ik mijn ogen en onderga haar heerlijke handen. Ze streelt mijn billen, en trekt een vochtig spoor over mijn blote huid. Onder haar aanrakingen groeit mijn opwinding, een warm gevoel in mijn onderbuik verspreidt zich over mijn hele lijf. Dit had ik nooit gedacht, dat ik zo geil zo worden van een vrouw, mijn beste vriendin nog wel. Haar geur is dicht bij me, haar warme adem geeft me kippenvel en ik verzucht hoe heerlijk ik het vind. Joyce blijft me teder strelen, van top tot teen, en laat geen kans onbenut om Martin een glimp van haar heerlijke billen te tonen. Ze verleidt hem, maakt hem het hoofd dol, en ik weet dat zijn heimelijke fantasie nu werkelijkheid aan het worden is. De spanning van zonet is er nog steeds, maar voelt nu als een zoete trilling in de lucht, iets waar we ons alledrie van bewust zijn, het is een heerlijke gewaarwording. Af en toe doorbreken onze kreunen en zuchten de stilte. Joyce laat haar handen over mijn lingerie gaan en langzaam laat ze de stof van mijn lijf glijden. Dan sta ik naakt bij haar en kijk haar aan. “Kus ze lieverd, kus mijn tepels, voel me maar.” Ze maakt haar vingers nat met wat speeksel en legt ze in mijn mond. Zachtjes sabbel ik eraan en maak ze nog vochtiger. Dan begint ze mijn gevoelige tepels ermee te strelen, wat het vuurtje tussen mijn benen onmiddellijk aanwakkert. Wat doet ze dat gemeen! Lichtjes streelt ze, bijna ondraaglijk, om dan weer haar volle hand om mijn borsten te leggen en ze te kneden. Die afwisseling is heerlijk en heel anders dan de sterke handen van mijn Martin. “Wat ben je mooi Mel, ik krijg geen genoeg van je.”

Martin zit nog steeds op de bank, spiernaakt en zo te zien botergeil. Hij bijt op zijn onderlip en fluistert stoute dingen. Ik weet wat hij wil. En of ik dat weet. Hij heeft me dat zelf toevertrouwd. Hoe graag ik ook verder zou willen met Joyce, ik wil me nu op hem richten en zijn droom laten uitkomen. Dus druk ik Joyce tegen me aan en fluister opnieuw in haar oren, terwijl we langzaam tegen elkaar aan wrijven. “Hmm Joyce?” “Ja Mel?” “Zullen we Martin eens uit zijn lijden verlossen?” Ze knikt en we draaien naar hem toe. “Meiden, dit was al zo heerlijk geil… wat een avond… wat gaan jullie…” Ik druk een vinger op zijn mond en schud nee. “We gaan iets lekkers doen schatje”, zeg ik hem, en plof naast hem op de bank. Joyce blijft staan en draait zich om. “Vind je haar lekker? Moet je die mooie billen eens zien…” Gebiologeerd kijkt hij naar de zacht wiegende heupen van mijn vriendin. Ondertussen streel ik hem en plant ik natte kussen in zijn nek. Joyce stript langzaam op het lome ritme van de muziek en gunt hem – en mij – dan eindelijk een blik op haar naakte lijf. Ze is heerlijk. Ze verleidt ons met haar bewegingen. “Vinden jullie me mooi?” vraagt ze, en we knikken allebei. Ik laat mijn vingers om Martin’s heerlijke pik glijden en beweeg ze zacht op en neer. Voorvocht glinstert over zijn eikel en ik wrijf het uit. “Zo, wat ben jij al lekker hard. Wat denk je, zou Joyce even mogen voelen? Héél eventjes?” Grommend zoent hij me, stevig, hartstochtelijk en ik blijf hem zachtjes aftrekken.

“Mag ik hem voelen Melanie? Hij ziet er zo lekker uit.” Ik knipoog naar haar. Ze knielt voor mijn man en streelt zijn bovenbenen. “Jij mag hem voelen meisje, alleen jij.” Ze voegt de daad bij het woord. Haar handen strelen zijn benen, zijn buik en glijden dan voorzichtig langs zijn volle zak. Martin zucht diep. Hij is bloedgeil en ik bedenk me dat we misschien voorzichtig moeten zijn. Zijn fantasie komt nu uit en wat zou het zonde zijn als dat vroegtijdig tot een einde zou komen. Joyce lijkt dat ook te beseffen en streelt hem behoedzaam. “Wat een prachtige pik heb je Martin, zo lekker groot en stijf. Ga je nog stijver worden, nog geiler door mij? Maak ik je heet, hm? Vind je het lekker?” Ze bezweert hem met haar woorden, alleen haar zoete, geile woorden, en streelt hem net genoeg om nog geiler te worden. “Uhhh… Joyce, wat geil is dit, wat super“, kreunt mijn vent, en ik geniet van zijn opwinding. Wat is er nou mooier dan je geliefde zo te zien genieten?

Ik merk dat Joyce en de hele situatie mij ook niet onberoerd laten. Mijn spleetje wordt nat en ik laat een vinger zachtjes dansen over mijn klit. Ik ga op in mijn spel en leun achterover om Joyce en Martin helemaal te bekijken. “Ah, verwen hem maar goed Joyce, dat heeft mijn mannetje wel verdiend. Laat maar zien wat je kunt!” Ze kijkt hem aan en opent haar rode lippen. Wulps likt ze haar lippen af. “Ik wil je proeven Martin”, en zonder op een antwoord te wachten neemt ze hem in haar mond. Wat een prachtig gezicht. Het is zo spannend, maar toch zo vertrouwd, zo stout, maar toch zo heerlijk geil. Martin sluit zijn ogen en laat zich verwennen. Zachte geluidjes ontsnappen aan haar mond als ze hem diep in zich neemt, het kreunen van Martin vult de kamer en ik voel dat ik ga komen. Mijn vingers glijden ritmisch over mijn klitje, niet naar binnen, alleen lichtjes over de buitenkant, zodat ik mijn hoogtepunt lang kan uitstellen. Maar niet heel lang, want Joyce is mij niet vergeten en kijkt me recht aan als ze Martin’s ballen één voor één begint te likken. “Hmmm, hij is zo lekker Mel, zo lekker hard, en jij gaat ook zo lekker. Ga je komen?” Hijgend knik ik en ik blijf haar aankijken, opgewonden door haar blik, haar tong die mijn Martin verwent. En dan laat ik me gaan. Mijn hele lijf reageert als ik over de grens ga en een heerlijke ontlading volgt. Mijn man, mijn beste vriendin, samen, en ik mag alles meemaken. Wat een genot.

Als ik ben bijgekomen zak ik op mijn knieën en ga naast Joyce zitten. Ze heeft de penis van mijn vent nog vol in haar hand. “Hij is lekker lieverd, proef maar”, glimlacht ze me toe. Ik open mijn mond en beweeg me naar die dikke eikel. Als ik mijn lippen daar om heen sluit blijft ze de pik vasthouden, alsof ik een likje van haar ijsje nemen mag. “Ohhh wat een geil gezicht”, kreunt mijn lief als hij omlaag kijkt. Twee vrouwen bij zijn pik, wat een paradijselijke aanblik, dat begrijp ik maar al te goed. Ik zuig lekker aan de lul van mijn eigen vent, maar mijn vriendin wil ook. “Nou ik weer”, hunkert ze. Mijn tong glijdt langs de gevoelige randjes van zijn eikel en natuurlijk sla ik het toompje niet over. Juist als ik daar over lik gaat er een siddering door Martin’s lijf. Maar dan stel ik het geduld van mijn vriendin niet langer op de proef en haal de kletsnatte piemel van mijn lief uit mijn mond. Als Joyce haar rode lippen opent duw ik die daar tussen. “Mmmm”, hoor ik haar tevreden genieten. Ze sabbelt met zo veel speeksel, dat het in stroompjes over zijn stam omlaag glijdt richting zijn zak. Het is zo’n geil gezicht dat ik het niet na kan laten het op te likken. Zo proef ik de smaak van mijn vriendin, te samen met de geur van de gladgeschoren huid van de balzak van mijn geile vent. Wat staan die ballen strak van opwinding. Ik laat mijn tong langs die twee rondingen gaan en probeer eerst de ene bal en daarna de andere met mijn lippen te vangen.

“Toe meiden, alsjeblieft, ik hou het niet meer”, brengt Martin plotseling kreunend uit. Ik weet wat dat betekent en klim op zijn buik. Daardoor heeft Joyce een vrije uitkijk op mijn kontje en kutje. Ik verwacht dat ze Martin’s pik tussen mijn lipjes zal duwen. Maar in plaats daarvan voel ik haar mond en haar tong. “Oef”, realiseer ik mij, “ik word gebeft door mijn beste vriendin”. Echter, ik ben niet in staat daar nog verder over na te denken, zo sterk word ik door opwinding in beslag genomen. Ik zucht als een bezetene als ik haar tong over mijn klitje, mijn lipjes, ja zelfs over mijn sterretje voel flitsen. Wat een heerlijkheid. Het nat uit mijn kutje vermengt zich met haar spuug. Het enige wat ik nu nog wil is gevuld worden.

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *