— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwacht werkbezoek

Je was mijn baas en we waren allebei getrouwd, maar hadden enige tijd een relatie met elkaar en dachten samen verder te gaan. Alleen op de momenten dat ik er klaar voor was, raakte jij in paniek en op het moment dat jij er volledig klaar voor was, gescheiden en al, was ik het niet. Helaas is de situatie nu onomkeerbaar, ik heb het vonnis zelf getekend. Ik zei je dat je iemand anders moest zoeken waar je een nieuw leven mee kon opbouwen en dat heb je dan ook gedaan. Nog geen drie maanden later ben je nu vreselijk verliefd, maar niet op mij. Ik had het zien aankomen, maar had nooit kunnen verwacht dat het zo’n impact op me zou hebben. Jij wil volledig voor je nieuwe relatie gaan en ik kan het je moeilijk kwalijk nemen. Iedereen heeft recht op zijn geluk.

Dagelijks denk ik aan je en verlang ik naar je. Ik zie je zelden, maar af en toe kom je nog eens naar kantoor. Maar nooit als ik hier alleen ben en dat is misschien maar goed ook. Af en toe bel je me nog, ik weet alleen nooit wanneer. Zo gaat het leven weer gewoon door, maar toch blijf ik in een droom hangen. Ik leef van de momenten waarop ik je stem nog eens hoor, de momenten dat ik je weer zie. Het geeft me nieuwe kracht. De aantrekkingskracht die er tussen ons bestaat is haast magisch, zelfs nu nog. Jij weet ook dat als we verloren zijn als we elkaar op een plek tegen komen waar niemand anders is. Onze lichamen roepen naar elkaar, het is een verlangen dat alleen wij tweeën kunnen voelen.

Zo droom ik vaak dat ik op kantoor ben, volledig in de ban van een verslag wat ik moet afmaken. Ik hoor dan de deur van de hoofdingang, maar ik ben eigenlijk net te laat om naar de balie te lopen. Terwijl ik me omdraai om te kijken wie er binnenkomt, sta jij ineens pal achter me. Ik krijg haast geen adem meer, zo doordringend kijk je me aan. Ik sta perplex, dit had ik totaal niet verwacht. Als je mijn hoofd ik je handen neemt reageert mijn hele lichaam op je simpele aanraking. Ik voel het kriebelen van mijn buik tot aan mijn tenen. Mijn tepels gaan vooruit staan en mijn slipje wordt nat. Je gezicht en lippen komen steeds dichterbij. Ik voel de spanning en open zachtjes mijn lippen. Je smaakt heerlijk, zacht en zoet en ik wil meer. Dan bedenk ik me ineens dat je wel heel veel lef hebt om zomaar binnen te stappen. Maar als ik je probeer weg te duwen pak je mijn arm stevig vast en laat je jouw andere arm langs mijn middel gaan. Je drukt me stevig tegen je aan en ik voel je verlangen.

Onze lippen vinden elkaar weer, nu speelser, dwingender en heftiger. We zoenen elkaar alsof het de eerste keer is, zuigen, tongen en bijten. We betasten elkaar gretig en ik voel dat ik steeds natter wordt. Ik heb niet veel meer nodig om ter plekke klaar te komen. Jouw lichaam heeft en geweldige uitwerking op mij, het voelen van je blote borstkas doet me rillen. Ik vond het altijd al zalig om met mijn blote lichaam het jouwe te voelen en het duurt niet lang voor onze kleren uit zijn. We staan nog steeds achter mijn bureau, met het risico dat er elk moment iemand binnen kan komen. Maar we gaan helemaal in elkaar op. Niets of niemand bestaat nog voor ons, de wereld lijkt stil te staan. Ik ben verschrikkelijk geil geworden en wil je alleen nog maar in me voelen. We staan met onze blote lichamen tegen elkaar aan en ik streel met mijn tepels je borsthaar en kronkel omlaag langs je buik. Ondertussen berijd ik met mijn lekkere sappige kutje je dijen. Ik kreun, zo zalig voelt je lichaam. Jij houdt het ook niet meer lang want je hebt het altijd al geweldig gevonden om me zo geil te zien. Terwijl je in mijn oor zegt dat je me gemist hebt, kom ik schokkend klaar, en moet je me ondersteunen zodat ik niet door mijn knieën zak.

Ondertussen ben je helemaal wild geworden en til je me op het bureau. Terwijl je mijn grotje bekijkt zeg ik dat je me moet nemen. Heel gemakkelijk glijd je naar binnen. Dit vonden we altijd het zaligste moment. We kijken elkaar aan terwijl we zachtjes het tempo opdrijven en weten dat we voor altijd verbonden zullen zijn. Ik plaag je graag en stop even, neem je pik in mijn handen en masseer je eikel zachtjes tegen mijn gezwollen lipjes. We houden allebei onze adem in als ik je pik weer naar binnen breng en genieten van het moment. Genoeg gespeeld lijken we dan te denken, nu moet het gebeuren. Je beweegt je pik op en neer in mijn sappige kutje en je greep wordt steviger. Dan omklem je mijn billen zodat je lekker kunt stoten.

We voelen dat dit een orgasme gaat worden die we zo lang gemist hebben. Ik voel het komen in mijn buik en geef me volledig over als je zegt dat je klaar gaat komen en ik je buikspieren voel spannen. Ik kreun en mijn hele lichaam schokt. Als je nog een keer stoot voel ik dat jij ook schokkend en kreunend klaarkomt. Onze lichamen zijn bezweet en uitgeteld liggen we even op elkaar om bij te komen. We kussen elkaar zachtjes en teder en als ik je aankijk weten we allebei wat we al die tijd al wisten. Je trekt je kleren aan en voor ik het weet ben je alweer weg. Dromerig kijk ik voor me uit, verlangend naar een volgende keer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *