— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Quickie

Ik hoorde de deurbel gaan en wist meteen dat hij het was. Meteen schoot de gedachten door mijn hoofd dat ik nog veel dingen in het huishouden moest doen, maar toch vond ik het ook leuk dat hij langskwam. Ik besefte ook dat ik, om meer plezier te kunnen beleven, me minder star zou moeten vasthouden aan bepaalde dingen. Misschien moest ik meer ruimte gaan laten voor spontane acties, omdat anders het risico zou bestaan dat elk spontaan initiatief van een ander vakkundig door mij om zeep zou worden geholpen. Hij liep de kamer binnen en we begonnen te kletsen. Ik vertelde dat ik ’s ochtends heerlijk met mezelf had gespeeld in de badkamer en de fantasie die ik had eigenlijk een keer wilde opschrijven. Op dat moment haalde hij een briefje uit zijn zak. Hij zei dat hij naar de WC ging en ik begon de volgende tekst te lezen…..

“Ik hoorde de deurbel gaan en wist meteen dat hij het was. Meteen schoot de gedachten door mijn hoofd dat ik nog veel dingen in het huishouden moest doen, maar toch vond ik het ook leuk dat hij langskwam. Ik besefte ook dat ik, om meer plezier te kunnen beleven, me minder star zou moeten vasthouden aan bepaalde dingen. Misschien moest ik meer ruimte gaan laten voor spontane acties, omdat anders het risico zou bestaan dat elk spontaan initiatief van een ander vakkundig door mij om zeep zou worden geholpen. Snel deed ik de vitrages in de woonkamer dicht, want ik wilde niet dat de achterburen bij ons naar binnen zouden kunnen kijken.We dronken koffie en hij vertelde me over het boek dat hij had gekocht over “quickies”. Klonk goed!

Opeens moest hij naar de WC, maar voordat hij wegliep haalde hij een A4’tje uit zijn broekzak met de vraag dit even te lezen. Het was alsof ik mijn eigen verhaal aan het lezen was. Terwijl ik langzaam steeds meer met mijn gedachten in het verhaal kwam hoorde ik mijn telefoon een SMS ontvangen. Te nieuwsgierig om dit signaal te negeren pakte ik mijn telefoon en las het berichtje “Spannend?”. Ik werd wat nerveus, maar was inmiddels te benieuwd geworden naar dit verhaal.

Met een glimlach op z’n gezicht kwam hij terug de woonkamer in, ik keek hem aan en hij stak zijn tong uit. “Ook geil?”, vroeg hij. “Ik wil even mijn verhaaltje uit lezen, maar kan niet ontkennen dat ik nat begin te worden”, bekende ik hem. Hij kwam naast me staan, pakte zacht mijn gezicht in zijn handen en gaf me een heerlijke zoen. “Lekker ding”, fluisterde hij zwoel in mijn oren. Terwijl ik het verhaal verder ging lezen liep hij naar het meest afgelegen plekje in de bijkeuken. Ik hoorde wat geritsel en besefte opeens dat hij zijn broek wat naar beneden schoof en zijn penis te voorschijn toverde. Terwijl ik verder las dwaalde mijn gedachten af naar zijn stijve. We hadden daarmee samen inmiddels aardig wat leuke momenten beleefd! Het was alweer een tijd geleden dat ik ‘m had gevoeld en bij de gedachte dat hij daar stond werd ik steeds meer opgewonden. In gedachten werd ik hard, maar tegelijkertijd liefdevol en vol passie, door hem genomen. Ik besloot dat ik nu de touwtjes in handen had en kon kiezen……

…….of ik riep vanuit de woonkamer dat hij beter zijn broek weer aan zou kunnen doen en vroeg of hij zijn koffie wilde komen opdrinken omdat ik nog verder wilde gaan met poetsen. Dit in het besef dat dit geile moment niet meer terug zou komen…….

……of ik liep ernaar toe, sloot de buitendeur en we beleefden een intiem en geil moment. Dit alles in de wetenschap dat het, net als uit zijn boek, een “quickie” zou moeten zijn. Maar ik wist ook dat het voldoende tijd was om me even heerlijk door hem te laten nemen. Ik ging met mijn billen tegen zijn penis aan staan en hij deed mijn broek naar beneden. Zachtjes voelde ik hoe zijn stijve dichter bij mijn natte poes kwam en zonder enige moeite naar binnen schoof…….

Hij liet mij de keuze om het verhaal af te maken op de manier die ik wilde……..”

Toen hij terugkwam van de WC verliep het verhaal precies zoals beschreven. Ik kreeg een heerlijke zwoele zoen en hij liep naar de bijkeuken. Daar stond hij met zijn penis bloot en ik mocht het spel bepalen. Ik liep naar hem toe en we begonnen hartstochtelijk te zoenen, terwijl ik zijn penis masseerde. Nadat ik de buitendeur op slot had gedaan deed hij mijn broek naar beneden en ging ik tegen de muur staan. Met zijn stijve penis masseerde ik mijn natte poes en langzaam schoof hij bij me naar binnen. Een siddering van genot vulde mijn onderlijf, terwijl we steeds inniger en vuriger begonnen te zoenen. Staande nam hij me! Ik voelde hem steeds dieper in mij komen in een afwisselend tempo. Hij wist dat ik het altijd heerlijk vond wanneer hij het tempo langzaam opvoerde en me steeds dieper nam. Ik voelde zijn ballen tegen de onderkant van mijn schaamlippen komen en samen voerden we het tempo verder op. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij elk moment kon komen en terwijl we elkaar recht in de ogen keken voelde ik hoe diep in me klaarkwam. Omdat hij nogal luidruchtig klaarkwam schoot ik keihard in de lach. We stonden tenslotte in de bijkeuken en dit was meest gehorige ruimte in ons huis. Ik wilde niet dat de buurvrouw mee kon genieten van ons avontuurtje, enerzijds omdat ik daarmee een gevoel van schaamte bij mezelf voelde opkomen. Anderzijds omdat ik dit geweldige moment echt voor onszelf wilde houden. Dit was ons avontuur, ons moment, iets dat we echt voor onszelf zouden moeten houden.

Nadat hij klaar was gekomen bleef hij nog even in me en speelde met zijn vingers tegelijkertijd met mijn poes. Alhoewel ik te zenuwachtig was om klaar te komen was het gevoel overweldigend. Wat een genot om op die manier verrast te worden. Ik besefte dat wanneer ik de spontaniteit meer zou toelaten ik nog veel geweldige momenten met hem zou kunnen beleven.

“Dat was nou eens een spontaan quickie”, zeiden we allebei met een vette glimlach op ons gezicht. Terwijl ik eigenlijk chagrijnig die middag was begonnen, had hij mijn humeur volledig omgedraaid. Met mij met een heerlijk gevoel en een tinteling in mijn buik achterlatend ging hij weer weg. Dit in de wetenschap en met het sterke gevoel dat ik hem weer snel wilde zien en wilde voelen!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *