— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vreemdeling in het theater deel 2

Ze trilde nu over haar hele lichaam en ze wilde niets liever dan haar string uit haar mond trekken, hem kussen en zijn tong proeven terwijl deze over haar tanden danste. Maar ze deed het niet. Ze zou wachten tot hij de string uit haar mond zou halen om haar mond op de plek te plaatsen waar hij dat het liefst zou willen. Tot hij dat deed, dwong zij zich in te houden en te wachten op die beloning.

Op het moment dat ze dit dacht trok hij zijn hand weg onder haar nek en zijn lippen troffen de hare. Zijn tong baande zich een weg tussen haar lippen door. Ze opende haar mond wijd en met zijn tong en tanden trok hij de string uit haar mond. Achteloos viel deze op zijn schoot en hij zoende haar weer intens en gepassioneerd. Zijn handen gleden over de lengte van haar lichaam en omringden haar middel. Lisanne greep met haar armen om zijn nek en leunde naar voren. Hij stond op van de stoel met haar dicht tegen zich aan en zonder hun zoenen te onderbreken. Toen trok hij zich terug en hun ogen ontmoetten elkaar. Zachtjes gleed ze via zijn lichaam naar beneden naar de grond waar ze in een geknielde positie voor hem kwam te zitten. Haar handen gleden omhoog vanaf de onderkant van zijn benen. Ze gleden omhoog, zachtjes masserend en knedend bij zijn dijen, langzaam omhoog richting de rits van zijn pantalon. Haar vingers vonden zijn rits en ze trok hem tergend langzaam omlaag. Het krakende geluid van de rits telde af naar het moment dat ze met haar hand zijn penis uit zijn benarde positie kon bevrijden.

Ze was verrast toen bleek dat hij geen ondergoed droeg en ze pauzeerde een moment. In plaats van zijn lul direct te bevrijden, duwde ze haar gezicht voorzichtig in de opening van zijn broek om de geur van zijn lijf in zich op te nemen. Haar hand greep zijn penis en trok hem uit zijn broek. In het licht van de reflecties van het filmscherm zag ze een druppel voorvocht op het puntje van zijn eikel. Ze nam hem in haar mond, haar gezicht omhoog draaiend zodat ze kon genieten van elke subtiele verandering van expressie in zijn knappe gezicht. De geluiden van de film spiegelden de zachte geluiden die vrijkwamen uit zijn mond. Terwijl ze de bijna volle lengte van zijn lul in haar mond en keel nam begon ze met haar rechter hand zijn ballen te strelen. Haar andere hand gleed via haar benen omhoog tussen haar dijen. Ze speelde zachtjes met de toppen van haar vingers rond haar hard geworden clitje. Ze voelde hoe haar kutje verlangde naar meer aandacht.

De vreemdeling pakte haar gezicht beet en trok zijn penis uit haar mond. Hij trok haar zachtjes omhoog zodat ze rechtop voor hem stond. Hij liep vooruit waardoor zij voorzichtig achteruit moest lopen, tot haar naakte kontje tegen de rand van het balkon stootte. Ze draaide zich snel om en plaatste haar handen op de rand van het balkon. Ze stond nu voorover gebukt met haar kontje richting hem en haar benen licht gespreid. Ze wachtte ademloos op het moment dat zijn handen haar middel vonden. Ze voelde hoe zijn pik tegen haar kutje aan gleed en zachtjes haar lipjes uit elkaar forceerde. Ze beet op haar onderlip terwijl ze zijn harde lul haar kutje in voelde glijden. Ze moest nog harder op haar lip bijten om het niet uit te schreeuwen van genot. Haar lust voelde intenser dan ooit tevoren in haar hele leven. Het voelde alsof ze klaar zou komen zodra hij ook maar begon te bewegen.

De onbekende man bewoog met haar mee, diep stotend om vervolgens bijna haar kutje weer uit te gaan en dan weer met een stevige stoot tot diep in haar binnenste. Bij elke inwaartse stoot kreunde ze van genot. Ze voelde het genot van binnen opbouwen en ze duwde telkens haar kontje in de tegenovergestelde richting van zijn stoten waardoor hij haar nog dieper nam. De film danste voor haar ogen en als er ook maar iemand in de zaal was die omhoog keek dan zagen zij alle passie die de film miste. Ze zouden het licht van de film zien reflecteren op haar borsten en naakte bovenlijf. De man van wie ze zijn naam niet eens wist begon nu sneller te bewegen, en aan het verder verstijven van zijn lul kon ze voelen dat ook hij richting een climax aan het toewerken was. De gedachte dat zijn zaad binnen korte tijd in haar kutje gespoten zou worden wond haar zo op dat ze zich niet meer in kon houden. Een overweldigend orgasme volgde. Ze beet op haar hand om geen geluid te maken maar een gedempte gil was onvermijdelijk als de golven van haar orgasme door haar lichaam trekken. Haar lichaam schudde en trilde ongecontroleerd terwijl zijn lul als een razende in en uit haar kutje ramde. Net op dat moment voelde ze golven warm sperma in haar schieten. Hij kreunde zachtjes en ingehouden in haar nek terwijl hij met een paar laatste stoten de inhoud van zijn getergde ballen in haar spoot. Uiteindelijk worden zijn stoten zachter en langzamer . Hij trok haar naar zich toe en kust en bijt in haar nek.

In deze positie bleven ze staan en keken de film af, met hem nog diep binnen in haar. Ze spraken geen woord, alsof ze beiden wisten dat het de intensiteit van hun zojuist gedeelde belevenis zou verstoren. Zodra de aftiteling begon trok hij zich terug en zocht zij haar rokje en string bij elkaar. Toen ze zich weer omdraaide kwam ze tot de ontdekking dat de vreemdeling was verdwenen. Haar lichaam vulde zich met een intens gevoel van teleurstelling. Totdat ze het filmprogramma op de grond zag liggen met een kort berichtje erop geschreven. “Volgende week is er weer een slechte film, kijken we samen?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *