— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Klussen

Mijn man is weer eens op reis, net nu de lente –gelukkig- is doorgebroken en de werkzaamheden in de tuin beginnen. De dagen worden langer, alles begint uit te lopen, de eerste bolgewassen breken door de aarde, de bomen krijgen een groene waas en ook bij mij begint het extra te kriebelen. De garage moet nodig worden opgeruimd: er moet hier en daar een kast worden gemaakt en er ligt nog wat schilder- en tuin werk te wachten.

Onze ex schoonzoon, waar we nog regelmatig contact mee hebben, was laatst in de buurt.
Hij at met ons mee en toen de werkjes ter sprake kwamen bood hij spontaan aan om mee te helpen, hij had toch volop vrije tijd. Deze toezegging was tot groot genoegen van mijn man, hij hoefde het nu niets te beloven, laat staan iets uitvoeren.

Rick is de ex van onze oudste dochter. Zij had -zoals veel jongeren- meer levensruimte nodig. Ondanks dat ze uit elkaar waren gegaan hadden ze nog volop, zelfs sexueel, contact. Nu was ze met een huisvriend op wereldreis.

Wel vroeg hij: ‘Kan ik blijven slapen, heb geen auto en dan hoef ik niet elke dag een uur op en neer te reizen?’ Voor ik kon antwoorden, antwoordde mijn man glimlachend: ‘Natuurlijk, plaats zat.’ Het was een mooie jongen, grote blonde lokken haar, omzoomde zijn gebrilde gezicht. Hij was ongeveer 1.92 sportief en gespierd. Brede interesse en een gemakkelijk prater. Geen slijmbal, gewoon recht voor zijn raap.

‘s Middags belde Rick, op de afgesproken dag en met een grote tas in zijn hand, aan.
Ik deed de deur open, we kusten elkaar netjes op de wang en ik zei: ‘Je weet de weg nog wel hè, je hebt dezelfde kamer als vroeger.’ De oude kamer van onze dochter.

Ondanks het warme weer schoten we die middag flink op. We werkten hard door, er werd haast niet gepraat. Het resultaat was dat de garage nagenoeg leeg was, alles stond buiten onder het zeil, dus het echte werk zou morgen kunnen beginnen.

Ik vroeg of hij wat wou eten maar hij ging bij wat oude vrienden op bezoek. Ik was moe en voelde me vies en bezweet, dus besloot ik een douche te nemen. Mijn slipje was nat van het zweten en mijn kutje was prettig geïrriteerd door het zoute vocht. Ik werd er wel een beetje hitsig van, maar probeerde dat weg te drukken. Kleedde me in onze slaapkamer uit, bekeek me zoals vaker in de kastspiegel. Middelgroot 1.72, 61 kg schoon aan de haak, beetje moe gezicht, half lang grijs haar, nog flinke stevige borsten gekroond met schitterende tepels, buikje met litteken. Toen draaide ik me half om en zag de nog stevige billen, maar ja die leeftijd hè. Enigszins tevreden liep ik naakt naar de badkamer.

Staand zeepte ik me helemaal dik in, sopte flink mijn kruis. De geile kriebel kwam terug en ik voelde me langzaam geiler worden, mijn benen begonnen ervan te trillen en werden slap. Ging op en tegen het verwarmde knuffelmuurtje zitten, nam een flesje olie, spreidde mijn benen en oliede mijn schaamstreek in, alles glansde. Ik sloot mijn ogen en mijn handen werden, geleid door mijn erotische centrum, direct naar de meest prikkelbare plekjes gevoerd. In mijn handen voelde ik de lipjes zwellen, opende ze en kneedde ze zacht tussen mijn vingertoppen en begon vol verrukking mijn klit te vingeren. Dan haalde ik langzaam mijn vingers tussen mijn lipjes door en liet langzaam een vinger bij me zelf naar binnen gaan, trok hem gekromd weer terug en stak toen twee vingers in mijn natte kutje. Naarmate mijn spanning steeg verhoogde ik het tempo, ik voelde de opwinding oplopen tot een hoogtepunt, maar het was niet voldoende geil om me zover te brengen. Ik wilde een dildo om me dieper te kunnen penetreren en een volledig orgasme te ondergaan.
Ik besloot naar mijn bed te gaan om het daar af te maken, opende mijn ogen en zag tot mijn grote schrik, Rick in de deur opening naar me kijken. Beschaamd opende ik de douchedeur, probeerde een handdoek te pakken en struikelde zowat. Wist niet wat ik moest doen, kon het niet verbergen dus bleef ik naakt staan. Rick lachte en deed een badlaken om mij heen. ‘Hoe lang is je man al weg of wind ik je op?’ ‘Wat een zelfoverschatting, ik wou net naar mijn bed’ stotterde ik.

Ik voelde het aanspannen van zijn spieren toen hij me optilde, ik hing over zijn brede schouders en greep hem beet. Hij droeg me naar ons grote bed en legde mij erop. Het badlaken zat nog om me heen, ik greep naar hem en trok hem naar mij toe op het bed. Mijn borsten werden zichtbaar en hij keek ernaar. Zachtjes streelt en kust hij mijn haar, dan likt hij mijn oorlelletje en dringt met zijn tong mijn oorgang binnen, het kriebelt lekker. Ik ruik drank en zoutig zweet, zijn vochtige lippen komen nu dicht in de buurt van die van mij en ik word zachtjes op mijn lippen gekust. Dan laat hij zijn tong mijn hunkerende mond inglijden, nu voel ik hem, zijn tong glijdt langs mijn tanden, hij gaat zo diep mogelijk naar binnen. Hij verkent me verder zonder gehaast te zijn, mijn adem versnelt. Ik zucht en kreun zachtjes, druk me tegen hem aan en voel dat ik weer nat begin te raken. Mijn handen zoeken zijn broekband. Met moeite maak ik zijn riem los, wil de betovering niet verbreken. Ik pak de rand van zijn broek en doe hem, met moeite een stuk naar beneden, zonder onze kus te onderbreken trek ik hem naast me op bed. Ik kijk in de spiegel, geen gezicht, het oude mens van 40+++ naakt naast de jeugdige 30- in boxer en overhemd en een half uitgetrokken jeans.

Buiten adem en hijgend ontworstel ik me aan hem, buig me over hem heen trek in een ruk zijn broek en boxer uit en gooi ze ver weg. Een half gevulde nog niet volledig stijve lul komt tevoorschijn. Ik trek hem, via zijn stevige naakte bil, weer tegen me aan en leg zijn lid tegen mijn dijen om dat machtige gevoel van een groeiende lul te voelen. Om dat proces te versnellen pak ik hem even vast, ontbloot zijn eikel en mijn mond zoekt weer zijn heerlijke tong, zacht hard maar vooral puntig glad. Mijn hand gaat onder zijn overhemd, over zijn naakte borst en ik krabbel over zijn tepelhof, die reageert meteen. De weinige haartjes gaan voelbaar overeind staan, als ik mijn nagels in zijn tepels zet worden ze spijkerhard net als wat hij tegen mijn dij drukt.

We hebben nog geen woord gesproken. Zijn mond laat me met moeite los. Zijn rechterhand aait naar beneden over mijn buik, die liefkozing voelt heerlijk aan. Hij krabt aan mijn litteken, normaal pijnlijk nu prikkelend, kriebelt mijn navel en zakt verder naar beneden. Hij kroelt door mijn haar, gaat een paar keer door mijn snakkende lipjes naar mijn bilspleet en terug en blijft dan op mijn trillende klitje rusten. De andere hand gaat naar boven en bereiken mijn borsten, ze verstijven. Hij brengt zijn bovenlichaam naar me toe en brengt de vier verharde tepels met elkaar in contact. Op elektrisch lijkende vonken, springen door mijn lichaam naar mijn kruis. Ik kreun, onwillekeurige bewegingen nemen mijn lichaam over, ik kronkel, schok onder hem, mijn bekken stoten tegen hem. Ik voel zijn lid tegen mijn dij heen en weer gaan, probeer het contact te houden en pers me tegen hem aan. Dan verstijven zijn rugspieren en billen, zijn buikspieren trekken onregelmatig samen, hij schokt en kermt, dan voel ik zijn pulserend ledigende penis op mijn dijen, golven warm geil overstromen me tot aan mijn buik en zakt tussen mijn dijen. Hijgend zegt hij: ‘sorry’

Diep ademend liggen we nog sprakeloos en klevend tegen elkaar aan. Ik neem zijn gezicht tussen beide handen en lik zijn natte oogleden af en zeg: ‘Geeft toch niets we hebben tijd zat om het nog een keer te proberen, ik heb hier ook van genoten.’

Dan gaat de telefoon, mijn man: ‘Hi schatje, ik ben geland hoor. Alles goed? Is Rick er al? Al wat gedaan? Veel plezier nog.’ Hees geef ik antwoord waarop hij me vraagt of ik verkouden ben en zegt dan dat hij een dag later terugkomt.

De spanning bij Rick is verdwenen, ik leg hem op zijn rug, de fierheid is verdwenen, nog nat van zichzelf ligt zijn penis blinkend op zijn behaarde buik, de lege zak vertoont zijn ballen.
‘Ik ben nog lang niet klaar met je’, denk ik hard op. Hij glimlacht slaperig.
Ik ga op mijn knieën bij zijn heupen zitten, voorzichtig steek ik een hand onder zijn klamme zak en til die op, met de andere omvat ik zijn lul, trek de voorhuid ver naar beneden, lik hem af en geniet van de smaak, er komt snel weer leven terug.

Ik breng mijn hete natte mond naar zijn kruis zuig eerst de vellen, dan de ballen in mijn mond, ik omrond ze met mijn tong, ik voel de getrimde haartjes tegen mijn gehemelte en ruik zijn zaad en zweet. Ik laat hem los, hij probeert me nog te volgen maar ik kruip naar boven plaats mijn handen achter zijn hoofd en breng mijn kut naar zijn mond. Hij begint nu de lipjes te verkennen en probeert me met zijn tong te penetreren, als dat vanwege mijn overvloedige vocht niet lukt begint hij mijn knopje te omranden en zuigt die zijn mond in. Ik voel dat er een orgasme opkomt en wil deze niet missen. Ik wentel me van hem af en ga wijdbeens op mijn knieën staan en trek hem achter me. Hij plaats zijn handen op mijn borsten en laat me voorover vallen op mijn ellebogen.

‘Nu jij’, schreeuw ik en leidt zijn pik naar mijn opening, ik voel hoe hij zijn roede tot aan zijn buik naar binnen drijft, zijn ballen kletsen tegen mijn nog natte dijen.
‘Sneller, sneller’ hijg ik, zijn tempo verhoogt. Ik voel de wrijving, de hitte, ik voel alles en niets, totdat hij verdikt en weet dat hij snel gaat komen. Ik druk mijn kont naar achteren laat een hand naar mijn klitje glijden en begin mezelf te wrijven. Ook ik voel dat ik kom en commandeer dan: ‘nu’. Hij schreeuwt en zijn climax valt samen met die van mij, ik voel hoe golf op golf me vullen. Hijgend lig hij voorover op me, we laten ons op de zij vallen en ik beweeg nog traag en zachtjes na.

‘Blijf je vannacht bij me?’ fluister ik, maar krijg geen antwoord hij slaapt.
Nog genietend van het wegebben van mijn orgasme druk ik mijn kontje stevig tegen hem aan, steek mijn hand in mijn natte kruis en voel hoe alles nagloeit, trek het laken over ons heen en val ook in een diepe slaap.

Toen we de volgende dag door een telefoontje van mijn man werden gewekt, hebben we elkaar gekust, samen gedoucht en zijn we begonnen met onze klusjes. Over de afgelopen nacht hebben we niet gesproken. Wel hebben we nog drie gezellige dagen en heerlijke nachten gehad.

Toen mijn man terug was liet hij merken dat hij wat vermoedde, hij vroeg tenminste: ‘En heb je overal van genoten? Ik word er wel erg geil van als ik eraan denk dat je met zo een jonge man bezig bent.’ Ik heb hem alles plastisch en gedetailleerd verteld en zei spottend: ‘Vraag hem of je er bij mag zijn als hij weer komt en dat hij zijn nieuwe vriendin meeneemt!’ Zijn reactie was zichtbaar en groots.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Gustav 10 sep 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *