— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eindelijk

Sinds kort heb ik een nieuwe partner met wie ik dingen beleef die ik nooit voor mogelijk hield. Ik blijk al die jaren een geil meisje in mezelf verborgen te hebben gehouden. En dat meisje komt bij deze man steeds meer tot expressie. Ik hoef maar aan hem te denken of ik voel mijn kutje samentrekken. En wie had ooit gedacht dat ik alleen al bij het zien van zijn naam op de display van mijn mobiel zou beginnen te soppen?

Het is weer weekend en in de auto op weg naar hem voel ik hoe mijn hele lijf naar hem verlangt. Mijn tepels verharden, mijn slipje wordt nat en ik kan het niet laten om m’n hand even onder m’n jurkje te laten glippen en een vinger over m’n klit te laten glibberen. Het is een lekker gevoel, maar niks haalt het bij het gevoel van zijn handen onder mijn kleren, over mijn borsten, in mijn slipje. Zijn vingers die over mijn klit glijden, mijn kutje verwennen, mijn kontje neuken. Opgewonden jaag ik de auto over de snelweg, ik wil zo snel mogelijk bij hem zijn.

Met trillende vingers bel ik aan, ongeduldig wacht ik totdat hij de deur opendoet. Hij is onze afspraak toch niet vergeten? Gelukkig, hij doet open en snel sprint ik de trap op naar boven.
Als we elkaar kussen, slaat hij zijn armen stevig om me heen en drukt me tegen zich aan. “Mmmm meisje, fijn dat je er bent.” Even blijven we zo staan, ik sluit m’n ogen, hoor zijn ademhaling, ruik zijn vertrouwde geur. Dan voel ik hoe zijn handen naar beneden glijden en mijn billen vastpakken. Als ik naar hem opkijk zie ik hoe de blik in zijn ogen is veranderd, eerst alleen zacht en open maar nu vermengd met geilheid. Zijn handen pakken mijn polsen vast en hij leidt me naar de slaapkamer.

Voor de spiegel kleedt hij me uit. Daar staan we dan: een sterke, opgewonden man met zijn naakte, geile meisje. Ik draai me naar hem om, met m’n rug naar de spiegel. Als ik iets buk om zijn jeans los te maken, geef ik hem via de spiegel een goed uitzicht op mijn kontje. Terwijl ik aan de knopen van zijn broek zit te prutsen trekt hij mijn billen uit elkaar. Hij zucht.

Als ik op bed ga liggen draait hij me op m’n buik en gaat bovenop me liggen. Ik voel hoe hij zijn pik tussen mijn billen drukt. Als hij zijn heupen beweegt, glijdt zijn pik door het geil uit mijn kutje zachtjes tussen mijn billen heen en weer. Ik span mijn billen aan om wat meer grip te krijgen. Dit spelletje windt hem nog meer op, ik voel hoe zijn geslacht steeds harder wordt.
Ik wil zijn opgewondenheid in mijn mond voelen. Ik draai me om en laat mijn tong over zijn pik naar beneden laat glijden. Wat lekker! Ik proef en ruik met al mijn zintuigen. Ik probeer zijn pik helemaal in mijn mond te nemen, maar als ik dat probeer moet ik kokhalzen: wat is hij groot!

Ondertussen dwalen zijn handen naar mijn borsten en knijpen hard in mijn tepels. Een scheut van genot trekt door mijn lijf en ik voel hoe het geil uit me drupt. Terwijl ik hem blijf pijpen, draai ik m’n kontje naar hem toe zodat hij beter met zijn vingers bij mijn kutje kan. Terwijl zijn vingers steeds harder in mijn kut stoten, beweeg ik met mijn heupen op en neer in hetzelfde ritme. Dan richt hij zich op en laat zijn tong tussen mijn billen glijden, met korte likjes bereikt hij mijn kutje en laat zijn tong naar binnen glijden. Terwijl zijn tong daar zijn werk doet voel ik hoe zijn vingers op zoek gaan naar mijn kontgaatje. Opgewonden laat ik mijn mond steeds sneller over zijn pik bewegen. Wat geniet ik toch elke keer van deze man!

“Ik ga je in je kontje neuken”, kreunt hij. Ik stop met pijpen en probeer me te concentreren op wat gaat komen. Hij staat op van het bed om glijmiddel te pakken. Ik draai me op mijn buik, blijf roerloos liggen met mijn kontje in de lucht. De afgelopen tijd heb ik hier vaak over gefantaseerd. Elke keer als hij met zijn vingers m’n gaatje neukte gaf me dat zo’n intens geil gevoel dat ik me afvroeg hoe het dan wel niet zou zijn als hij met zijn heerlijke, stevige lul in m’n kontje zou stoten.

Hij masseert het glijmiddel zachtjes in mijn kontje en gaat dan naast me liggen. “Is het goed zo, mijn meisje?” Ik knik en pak zijn harde, grote pik vast. Ik hoor hem kreunen: “Wat een geil gaatje, ik wil klaarkomen in dat lekkere kontje van je.” Zijn woorden winden me nog meer op en ik dirigeer zijn pik richting mijn kontje, wat spannend! Ik voel zijn eikel tegen m’n gaatje duwen. Even is daar die pijn die door mijn lijf trekt, ik kreun en weet even niet of ik dit wel wil. Maar hij duwt door, duwt tegen mijn gaatje dat uiteindelijk wijkt en hem toegang tot mijn intiemste deel verschaft.

Een golf van opwinding verdringt de pijn, ik voel hoe hij zachtjes zijn pik in me beweegt. Even lig ik stil en voel wat er gebeurt, dan kan ik me niet meer inhouden en beweeg mijn kontje mee in zijn ritme. Wat intens en gekmakend! Ik stel me voor wat hij ziet, zijn grote, stevige geslacht die ritmisch beweegt in mij strakke kont-gaatje. Zo ontzettend geil! Zijn rechterhand glijdt in mijn kut en begint over mijn klitje te wrijven. Zijn pik in mijn kontje, zijn vingers over mijn klit, zijn gehijg in mijn oor: meer heb ik niet nodig en voel mijn kutje en kontje dan ook krampachtig samentrekken. Mijn adem stokt, ik kreun hard zijn naam, word duizelig en dan kom ik klaar in golven zonder begin en eind. Ik weet niet meer waar ik ben en hoe ik deze golven van genot moet opvangen, ik laat het gebeuren en val dan uitgeput terug op bed.

Maar nu is mijn lief aan de beurt. Ik voel hoe zijn pik mijn kontje verlaat en hij zich opricht boven mij. Gewillig richt ik mijn heupen wat op zodat hij een goed uitzicht heeft op dat gaatje waar hij zojuist nog in zat. Ik hoor hoe zijn rechterhand steeds sneller over zijn pik beweegt. Zijn linkerhand spreidt mijn billen nog wat meer. Sneller en sneller gaat zijn adem. En net als ik me afvraag waar het blijft voel ik zijn warme sperma, in golven beland het tussen mijn billen en op mijn rug. Heerlijk, wat een man!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *