— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Betrapt met gevolgen

Ik werk halve dagen als secretaresse/ typiste/ receptioniste op een kantoor van een overheidsinstantie. Hiervoor werkte ik als directiesecretaresse bij een ander bedrijf maar omdat ik een verhouding met de directeur kreeg, wilde ik daar niet blijven werken. Ik dacht op deze manier mijn ex-baas te kunnen blijven zien zonder dat mijn man argwaan zou krijgen. Het nadeel was dat ik nu echt moest werken, zonder etentjes en andere leuke dingen die tot mijn ‘takenpakket’ behoorden.

Op het kantoor was veel werk blijven liggen omdat ze het heel lang zonder typiste hadden moeten doen. Mijn bazin had me gevraagd over te werken om de oude maandlijsten in te vullen. Met tegenzin stemde ik in, maar als ik snel genoeg doorwerkte, kon ik mijn ex-baas nog even zien en vooral voelen.

In de veronderstelling dat ik alleen in het gebouw was, opende ik de deur en ging naar mijn kantoortje. Zo kon ik zonder gestoord te worden hard doorwerken om zo snel mogelijk vrij te zijn. De stapel formulieren slonk, de computer vulde zich. Al die lijsten overtypen was duf en routinematig werk en mijn gedachten dwaalden af naar ander overwerk. Avondjes met mijn ex-baas. Ik kreeg het er gloeiend heet van en verlangde naar een stevige omarming en meer.

Mijn blaas stond op knappen, dus stond ik op en liep naar de toiletten. Ik genoot van het leeglopen, maar het hitsige gevoel bleef zeuren. Ik waste mijn handen en friste mijn rood geworden gezicht op. Mijn spiegelbeeld zag er een beetje zorgelijk uit. Geen wonder: een huishouden met gelazer en een minnaar die wilde dat ik mijn gezin zou verlaten. Maar weer snel aan het werk. Ik keek op mij horloge. Het was 21.15 uur en om 22.30 uur had ik met mijn minnaar afgesproken.

Ik liep terug naar mijn bureau en begon weer te typen, maar kon mijn gedachten er niet meer bij houden. Mijn gedachten dwaalden steeds af. Ik merkte dat ik maar met een hand typte. Met mijn andere hand frommelde ik mijn rokje iets omhoog en gleed naar mijn broekje. Ik zakte iets onderuit en spreidde mijn benen. Via mijn behaarde onderbuik gleed mijn hand verder naar beneden. Toen ik mijn klit aanraakte, huiverde ik en kreeg kippenvel. Ik ging verder naar beneden en streelde over mijn dik opgezette lipjes.

Ik sloot mijn ogen en likte mijn lippen en stak mijn hand verder mijn broekje in tot mijn kontje. Langzaam trok ik mijn vingers tussen de nat geworden kutlipjes door, terug tot aan mijn klit. Dat deed ik een paar keer achter elkaar. Mijn ademhaling versnelde, het tempo verhoogde totdat mijn lipjes opgezwollen wijd uiteen stonden en het geil mijn hele broekje en hand nat maakte. Zo gleed ik diep mijn natje kutje in.

Ik draaide de stoel van het bureau weg en zakte nog verder onderuit. Ik trok mijn broekje iets naar beneden en ging met twee, drie vingers weer diep bij mezelf naar binnen en bewoog ze daar in een hoog wisselend ritme heen en weer. Ik hoorde een soppend geluid.

Mijn typehand gaat naar mijn klitje, legt hem bloot en kneedt en streelt om het kopje. Ik probeer hem te bewegen zoals je een pik aftrekt. Ik hoor mezelf kreunen, golven trekken door mijn lichaam. Pulserend trekt mijn kutje zich om mijn vingers samen en spuit geil. Mijn klitje trilt ritmisch, lijkt zich te verkleinen en mijn benen verkrampen. Ik krijg een enorme climax die me, voor mijn gevoel, minuten laat schudden en schokken.

Terwijl mijn orgasme wegebt, lig ik met een wild kloppend hart, hijgend achterover in mijn stoel. Mijn handen zitten nog tussen mijn benen in mijn natte kruis. Ik voel dat de nattigheid tot ver in mijn bilspleet is gezakt en open langzaam, met een diepe zucht, mijn ogen.

Ik was zo in mezelf opgegaan dat ik niet had gemerkt dat er iemand in de deuropening stond. Hoe lang had hij daar gestaan? Geschrokken, versteend, verlamd, keek ik hem aan, hervond me en probeerde mijn natte handen uit mijn broekje te trekken.

Het was Dick een hogere medewerker, midden dertig, een aardige man. Ik probeerde te praten en met moeite kwam eruit: ”Sorry was zeker in slaap gesukkeld! Heb je met dat late overwerken.” Wat een gezicht dacht ik, een vrouw van 40+, ligt in haar bureaustoel, rokje omhoog, half afgestroopt slipje, schaamhaar zichtbaar en handen in haar broekje.

Zijn rustige antwoord was:”Stoor je niet aan mij, was niet mijn bedoeling je wakker te maken. Ik vind dat je er de laatste tijd gespannen uitziet, moeilijkheden thuis? Je kunt wel wat ontspanning gebruiken.” Hij liep om het bureau en kwam achter me staan en begon, zonder verder lichamelijk contact, zacht mijn nek te masseren. “Als ik je ergens mee kan helpen, doe ik dat graag.” Hij liet me los en ging zonder verder wat te zeggen het kantoortje uit.

Verbouwereerd schikte ik mijn kleding, wist niet of ik me nu schaamde of niet. Ik ruimde alles op, deed de lichten uit, sloot het gebouw af en ging naar de auto. Ik reed naar het hotel waar ik met mijn minnaar had afgesproken en liep naar binnen. Daar zat mijn vriend al. We gaven elkaar een kusje op de wang en hij fluisterde: “Ik heb een kamer besproken.” Mijn hoofd stond er niet naar. Toen we proostten zei ik:”Even niet, ben moe heb lang gewerkt.”
“Oh heb je, je periode weer?” was zijn vraag.” Dat deed haast de emmer overlopen en toen hij ook nog begon:”Al met je man gesproken, moet ik dat voor je doen? Ik heb al een appartement voor je op het oog.” Liep de emmer echt over. Ik liep kwaad weg, ging naar mijn auto en reed naar huis.

Mijn man lag al in bed met de tv aan. Ik nam een flinke borrel, douchte me, deed alleen een kruisloos slipje aan en vleide me tegen hem aan. Ik voelde dat hij alleen een boxer aan had. Half slaperig vroeg hij:”Ben je nog klaargekomen?” Haast lachend antwoordde ik bevestigend.

Ik had toch wel wroeging. Hij is altijd lief voor me en laat me erg vrij. Zelfs met zijn vermoedens over mijn verhouding en als ik katterig thuiskom. Soms ben ik onuitstaanbaar en weiger met hem te vrijen. Ik kroel door zijn borsthaar en kus een tepel, die acuut verhard. Ik kus hem intens en hard, steek mijn tong zo ver mogelijk in zijn mond. Ondertussen druk ik mijn borst op de zijne en masseer met een hand de andere tepel. Mijn andere hand zakt langs een harig pad naar beneden. Ik streel over zijn boxer en voel zijn zachte lul door de zachte stof en voel hem langzaam zwellen en tot leven komen. Ik schuif zijn broek naar beneden en zoek zijn lul weer, grijp hem beet en haal hem tevoorschijn. Hij is bijna op volle dikte maar nog niet hard. Langzaam kneed ik zijn schacht om hem vol te doen laten stromen en trek de voorhuid ver naar beneden.

“Ik heb zin in je, wil met je vrijen, wil alles doen, wil je verwennen. Ik wil die dikke lul van je, blijf stil liggen”, fluister ik zacht en trek zijn boxer nu helemaal uit. Ik buig naar hem toe en neem zijn ballen een voor een in mijn mond terwijl ik langzaam mijn hand over zijn schacht schuif, zonder zijn eikel te bewegen. Ik trek zijn voorhuid zo ver mogelijk terug en neem zijn paarse eikel in mijn hand en lik met kleine snelle bewegingen het topje. De andere hand zoekt tussen zijn billen, zijn aars. Als ik die gevonden heb, begin ik te vingeren. Het is stroef dus stop in mijn vingers in zijn mond. Als ze nat zijn, ga ik terug en penetreer hem zachtjes.

Ik laat hem weer los, schuif zijn benen uit elkaar en ga er op mijn knieën tussen zitten. Ik neem zijn dikke lul tussen mijn borsten. Met beide handen druk ik mijn borsten tegen elkaar en begin met mijn bovenlichaam ritmisch te bewegen. Zijn lul neemt nu zijn grootste vorm aan en ik voel zijn buik en benen verstijven. Met een hand glijd ik onder zijn billen en voel dat zijn haren overeind staan en weet dat zijn orgasme nadert. Snel neem ik zijn lul weer in mijn mond en kietel met mijn tong het riempje onder zijn eikel.

Kermend en met heel zijn lichaam schokkend komt hij klaar. Pulserende hete stralen vullen mijn mond. Het druipt uit mijn mond en loopt langs zijn staaf naar beneden. Dit is het moment waarvan ik geniet: een keiharde roede die in mijn mond smelt tot een klein zacht rolletje. Met mijn tong bewerk ik het lulletje en zuig de laatste druppel eruit. Likkend en steeds iets sperma morsend, trek ik een spoor van zijn behaarde kruis naar boven. Ik besmeur zijn borst en pers het laatste beetje met een ferme kus in zijn mond. Nog lucht nahappend fluistert hij: “Dat was fijn, dank je. Heb je zelf ook genoten?”
Glimlachend antwoord ik:”Ja ik ben weer klaargekomen.” Klevend blijven we in elkaars armen liggen en vallen in slaap.

Als ik de volgende dag op kantoor ben, komt Dick naar me toe. “Je ziet er beter uit, alles goed? Als je wil, kan ik de middag vrijmaken. We kunnen een wandeling maken in het bos en wat praten, dat lucht op.” Ik pak zijn agenda en zet ferm een kruis door de middag en schrijf erbij ‘bezet’.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *