— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Winkel in en uit, deel 1

Ik vind het vooral leuk om ’s ochtends te winkelen en dan op doordeweekse dagen. Dan is het meestal lekker rustig in de stad. Ik houd er niet zo van om uren lang te winkelen. Ik ga meestal een uurtje of twee. Het is een fijne afleiding als ik last heb van stress of gewoon zomaar. Ik geniet er gewoon van. Gisterochtend was ik in de stad op zoek naar een mooi zomerjurkje, of iets dergelijks. Je weet tenslotte maar nooit wat je tegenkomt. Het was een mooie, warme, lentedag en het was weer zo rustig in de stad. Heerlijk relaxed. Na een paar kledingwinkels te hebben bezocht, kwam ik in een winkel waar ik een paar jurkjes zag hangen die me wel leuk leken en die ik wilde passen. Ik pakte een paar exemplaren uit de rekken en keek om me heen of er ook verkopers in de buurt waren. Je kunt namelijk het beste met een grote boog om dat soort types heen lopen. Ze bemoeien zich met dingen waar ze niets mee te maken hebben en hebben vaak geen idee wat je leuk staat of niet. En, ik verdenk ze ervan dat ze meestal gewoon liegen als ze zeggen dat iets je leuk staat. Terwijl ik rond keek zag ik dat er twee verkopers in de winkel waren en, god zij geprezen, op ruime afstand van mij en zo te zien druk bezig. Mooi zo. Met een gerust hart begaf ik me naar een van de kleedhokjes.

Daar aangekomen zette ik mijn tas op de grond en hing de jurkjes aan een haak. Eerst m’n laarzen maar eens uit, vervolgens m’n spijkerbroek. En toen de knoopjes van mijn bloesje. En daar stond ik dan. Oog in oog met mezelf in ondergoed in zo’n grote spiegel. Ik kan het op zo’n moment niet laten om m’n lichaam van top tot teen te bekijken. En, zoals altijd keek ik als eerste naar mijn borsten. Het verbaast me elke keer weer hoe groot ze zijn. Cupmaat D valt wel mee zou je zeggen maar wat een tieten heb ik zeg! Welke bh ik ook draag, ze lijken altijd vastgekneld te zitten in de stof. Alsof zo’n bhtje elk moment kan losschieten. Vervolgens bekijk ik altijd even m’n buik, dijen, benen en billen. Ik twijfel op zo’n moment vaak; ben ik nou echt iets te dik of heb ik gewoon een lekker lijf? M’n dijen zijn stevig en m’n kont ook en mijn billen zijn lekker strak en mooi rond. In combinatie met mijn smalle heupen ziet het er volgens mij gewoon heel geil uit!

Het werd tijd om eens wat te passen. Ik plukte een van de jurkjes van de hanger en stapte erin. Ik trok hem omhoog. Het jurkje zat niet ruim. Maar het zat volgens mij wel goed. Ik trok het ritsje onder mijn arm dicht en al kijkend in de spiegel moest ik bepalen of dit ‘het jurkje’ zou worden. Ik had nog niet goed een oordeel kunnen vormen toen het gordijn van het hokje opeens langzaam opengeschoven werd. Ik schrok me rot! Ik was zo verzonken in gedachten dat de klap nog harder aankwam. Wie flikte het nou om een dicht pashokje met mij erin te gaan opendoen? Ik wilde net losbarsten en mijn belager flink de huid vol schelden, maar, de jongeman in kwestie was mij voor. Op rustige toon zei hij mij dat ik vast wat deskundig advies nodig had over de te passen kleding. Hij zei dit op zo’n kalme, bijna dwingende toon dat ik helemaal van mijn stuk was. Daarbij was het, moet ik eerlijk toegeven, een bijzonder aantrekkelijke en charmante jongen. Ik hoorde mezelf stamelen: “ik… euh… ik.. ik…”
Hij vervolgde: “Rustig maar mevrouw, het was niet mijn bedoeling om u te laten schrikken. Ik wilde u slechts even helpen met het uitzoeken van iets moois. Voor de zomer? Zie ik dat goed? Laat me u eens bekijken, vier ogen zien tenslotte meer dan twee nietwaar?” Hij overrompelde me en voordat ik het wist stond ik voor hem met mijn armen iets opgeheven om te laten zien wat ik had aangetrokken.

“Nou, op het eerste gezicht ziet het er eigenlijk hartstikke goed uit mevrouw. Door de kleur valt dat leuke, blonde haar mooi op.” Door de manier waarop hij dat zei, maakte mijn hart een klein sprongetje. Het klonk niet als een versierpoging. Het klonk gewoon prettig. Er zat een toon in zijn stem die me beviel. Me in zekere zin een beetje opwond. Ik zag hem bedenkelijk kijken en zijn ogen langzaam van top tot teen over mijn lichaam gaan. In spanning wachtte ik af. “Volgens mij staat die jurk u eigenlijk echt heel goed mevrouw. Zou u zich eens om willen draaien?” Het bleef even akelig stil. Ik was me opeens superbewust van mijn lichaam. Die smalle heupen. M’n ronde billen. En was dit jurkje niet wat te kort? Vroeg ik me af. Met een schuin oog zag ik in de spiegel dat de stof van het jurkje maar net over die dikke billen van me viel! Ik kreeg het opeens behoorlijk warm. “Wat zou hij van m’n lichaam vinden?!” En, “wat zou hij denken van mijn dijen?” piekerde ik. Al snel kreeg ik antwoord. “Ja, ik denk dat we kunnen concluderen dat deze jurk u prachtig staat mevrouw. Ik vind hem prachtig zitten rond uw borsten. Hij zit daar niet te strak en niet te los. U kunt met deze jurk goed laten zien wat een prachtige borsten u heeft. Ze zijn heel dik en lekker stevig zie ik. Dat is heel goed.

“Wat zei hij nou? Hoorde ik dat goed? Ik voelde me opeens vreselijk opgelaten. Die brutale jongen was me gewoon ondubbelzinnig aan het keuren! En hoe! Naast dat ik me opgelaten voelde, vond ik het, eerlijk gezegd, heerlijk. Ik was er ondersteboven van. Ondanks dat ik het hondsbrutaal vond wat hij deed, wilde ik eigenlijk alleen maar dat hij door zou gaan en meer zou zeggen. “Ook uw heupen,” vervolgende hij “komen hier heerlijk in uit. Wat een prachtige dijen! Om van uw billen maar te zwijgen. Tjonge jonge.” Ik besloot om maar even helemaal niets meer te zeggen. “Wat een prachtige, stevige dijen mevrouw. Het jurkje valt precies tot onder uw billen. Op deze manier is dat een veelbelovend gezicht.” Deze jonge verkoper ging zo voortvarend en gedecideerd te werk dat ik niet anders meer kon dan de touwtjes volledig uit handen geven.

“Loopt u eens even mee mevrouw”, zei hij plotseling en hij trok me voorzichtig aan een arm het pashokje uit. Terwijl we de winkel in liepen zag ik dat hij knikte naar de andere verkoper die bij de uitgang van de winkel stond. Ik zag hem wat rommelen met de glazen deuren en bedacht me later dat hij de winkel vast gesloten moest hebben. Van achter de kassa kwam er een derde verkoper aanlopen. Deze had ik nog niet eerder opgemerkt. De jongen die de deur had gesloten kwam ook naar ons toe gelopen. Achter de kledingrekken was, ongeveer midden in de winkel, een soort open plek. Daar stond een grote spiegel. Ook stonden er verschillende gekleurde blokken waar je even op zou kunnen zitten om wat uit te rusten. De jongen had me nog steeds bij de hand en zijn andere hand lag om mijn heupen. Hij had me met m’n rug naar de spiegel geplaatst en de twee andere jongens kwamen om ons heen staan.

Het verbaasde mij, maar net als de jongen die me zo goed had geholpen, waren deze twee verkopers jong en aantrekkelijk. Echt leuke jongens zou je zeggen. Op zich allemaal leuk en aardig maar ik begon me echt af te vragen wat hiervan de bedoeling was. Ik voelde me echter zo beschaamd om met dit korte jurkje voor drie van die mooie jongens te staan dat ik alleen nog bedeesd naar de grond keek. De verkoper die mij had geholpen begon: “Deze mevrouw is hier gekomen voor een jurkje en ik wilde toch even weten wat jullie hiervan van vinden. Vind je het erg als ik even een en ander laat zien aan die jongens?” vroeg hij aan mij. Ik hoorde mezelf zachtjes: “Nee hoor”, zeggen. Waarop de jongen meteen vervolgde: “Moeten jullie eens kijken hoe prachtig dit meisje eruit ziet.”
Ondertussen draaide hij me langzaam om zodat ik met m’n rug naar de beide jongens kwam te staan. “Naast dat ze natuurlijk prachtige borsten heeft, is de vorm van haar lichaam ook erg mooi. Moet je eens kijken naar die heupen en hoe dat overloopt in die prachtige billen. Terwijl hij dit zei voelde ik hoe hij met een hand langs de zijkant van mijn lichaam, over mijn heupen en over mijn billen ging. Een kleine siddering ging door me heen. Hij vervolgde: “Ook haar dijen zijn natuurlijk heerlijk.” Hij zakte door zijn knieën en ik voelde hoe hij met z’n linkerhand m’n bovenbeen vasthield en hoe hij met zijn rechterhand mijn dijen aftastte en kneedde. “Laten we eens gaan kijken wat er zich onder dit rokje bevindt,” zei hij, terwijl hij weer omhoog kwam en ondertussen de stof van mijn jurkje langzaam met beide handen over mijn billen omhoog trok. Oh, waar was ik in beland. Ik was te bang, te geschrokken en te opgewonden om er nog wat tegen te doen. Ik voelde hoe ik diep ademhaalde en hoe ik als in een reflex m’n enkels wat naar buiten draaide en m’n kont wat naar achter stak om de jongens een mooi zicht te geven op mijn billen. Kleine sidderingen gingen door me heen door de open lucht die ik plotseling voelde op mijn huid en door de spanning van de hele situatie.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *