— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Rode wangen

“Ik moet thuis even weg, de muren komen op me af.” Dat schrijf ik in een berichtje naar je terwijl ik, met een bonzend hart, op de tram sta te wachten. Eigenlijk voel ik alles bonzen. M’n handen waarmee ik de telefoon vasthoud, m’n hals, m’n knieën en vooral m’n poesje. Ik hoop zo dat je snel antwoordt. Oef, daar voel ik m’n mobieltje al trillen. “Kom maar langs, als je wilt”, staat er te lezen. Daar hoef ik niet meer over na te denken. Ik word zo ontzettend opgewonden als ik alleen al terugdenk aan de plagerige pretlichtjes in je ogen en wat we allemaal beleefden.

We zijn heel ondeugend, allebei. Jij hebt sinds een jaar een vriendin. Jullie wonen nog apart, en op seksueel vlak blijkt er amper een vlammetje te zijn. Ik ben na veertien jaar nog steeds bij m’n jeugdliefde maar omdat we samen veel zware dingen hebben meegemaakt , zijn we elkaar als partners een beetje kwijtgeraakt. We hebben wel vaak seks maar zelfs dat voelt als een sleur. Geen tintelingen meer zoals ik die wel bij jou voel als dat onderwerp ter sprake komt. Ik ken jou al heel lang, zelfs langer dan m’n huidige vriend. Maar we hadden nooit veel contact tot zo’n drie jaar geleden. Toen ontmoetten we elkaar weer, vijftien jaar nadat we dezelfde bus namen richting school.

Het weerzien was tijdens een avond waar ik foto’s ging maken van de band waar m’n broer bas speelde. Jij bleek te zorgen voor de spectaculaire lichtshow. Normaal draag ik altijd zwart tijdens het fotograferen om zo min mogelijk op te vallen. Maar die avond had ik zin in een sexy outfit: een wit jurkje, blote benen en witte afzaklaarsjes. Je had me zien werken en vertelde me achteraf dat je me er zo lekker uit vond zien. Die avond kwam je na afloop van de show nog even flirtend een gesprekje voeren en wisselden we telefoonnummers uit.


We stuurden elkaar, intussen weer drie jaar later, ontelbare sms’jes. Vriendschappelijk maar toch vaak een beetje speels beladen. We gingen geregeld lunchen. Soms hing er wel een lichte spanning, maar die was makkelijk te negeren. Toch bleek ik niet onberoerd te blijven onder de extra aandacht die je gaf. Ik begon de aanspreektitels in je tekstjes als ‘Princess’, ‘Hey schoonheid’, ‘Gorgeous’, steeds leuker te vinden. De echte kriebels kwamen tijdens een gesprek dat we hadden over een opdracht van mij. Ik moest een naaktportret van een man maken en werd een beetje nerveus bij dat idee. Je stelde voor of ik eens wilde oefenen en je wilde wel een testshoot voor me doen, waar ik verlegen op reageerde met mijn typische rood wordende wangetjes die jij altijd als sexy beschreef.


Weer thuis besefte ik dat ik het idee een beetje te leuk vond. Ik liet de hele situatie waar jij naakt voor me zou staan, als een film door m’n hoofd gaan. In m’n fantasie werden het prachtige foto’s, maar de reportage wond ons beiden zo op dat het naar elkaar kijken deed verlangen naar elkaar aanraken en dat leidde tot hartstochtelijk zoenen en eindigde in een verrukkelijke vrijpartij. Ik schrok van mezelf! Het soort opwinding dat ik door m’n lichaam voelde stoten had ik al lange tijd niet meer ervaren. Ik wilde even afstand van je nemen om die hevige gevoelens te laten bedaren.


Ik schreef je dat ik wat ruimte nodig had en de reden ervoor vaagjes erbij. Dat bericht beantwoordde je met een uitnodiging om samen een warme choco te gaan drinken. Eerlijk gezegd was ik wel gevleid door je reactie. Het idee prikkelde jou blijkbaar ook. Enkele dagen later zaten we bij jou in de buurt gezellig wat te drinken in een kroeg.

Ik was op alles voorbereid. Ik had me uitgebreid verzorgd: Lekker gedoucht en me ingesmeerd met m’n lekkerst ruikende bodylotion. Ik zat daar tegenover je in m’n pikantste lingeriesetje en zwarte onderjurkje en al dit lekkers uiteraard verstopt onder een speels jurkje. Ik zweefde boven de bank van opwinding. M’n hoofd verkeerde in een heerlijk roesje, ik had alleen oog voor jou. We hadden gedurende vier uur een gesprek dat liep als een trein en onvermijdelijk, maar gelukkig kwam het onderwerp op waar je me vroeg wat de fantasie van de fotoreportage met me deed. Ik durfde het niet vertellen, ik gloeide al over m’n hele lichaam, en voelde de hitte alweer naar m’n wangen stijgen. Je vulde het ietwat brutaal in mijn plaats in, door te zeggen dat ik waarschijnlijk wel met mezelf speelde terwijl ik aan jou dacht. Tja, daar zat ik met m’n mond vol tanden en een enorme blos.


Ergens tijdens het gesprek was je me ook aan beginnen te raken. Heel zachtjes met je vingertopjes zachte strelingen tegen m’n handen of even m’n arm vastnemen om een uitspraak wat kracht bij te zetten. Bij elke aanraking vertienvoudigde de onderhuidse tintelingen. Ik dacht echt dat iedereen het aan me zou zien hoe erg ik naar je verlangde. Maar even later zag ik enkel nog je ogen glinsteren. Hoe zwoel je lippen bewogen tijdens het praten. En je handen die me gek maakten door me soms veel te lang steeds aan te raken.

Je telefoon ging over, het was je vriendin. Je moest er plots vandoor. Zo kwam er heel abrupt een eind aan onze heel erotisch geladen date. Ik wandelde nog mee tot bij je huis en de spanning die er tussen ons hing, maakte het bijna onmogelijk om gewoon een zoen op elkaars wang te geven. Ik moest mezelf extreem bedwingen en zag ook twijfel in jouw lichaamstaal maar toch bleef het daarbij. De hele avond en een groot deel van de nacht laaide er geregeld een warme gloed op die door m’n hele lijf straalde en me intens gelukkig deed voelen.

Een dag later kwamen we elkaar virtueel tegen. Tijdens het chatten gaven we toe dat de we het allebei behoorlijk heet hadden voelen worden. Je zei dat je dingen had voelen opzwellen en dat je had gezien hoe ook ik op ‘ontploffen’ stond. We begonnen een stout gesprek over seks gerelateerde onderwerpen. Je wilde weten hoe ik me verzorgde, of ik m’n intiemste plekje waxte of met een scheermesje verzorgde. Of ik graag gelikt werd, en dit ook aan m’n sterretje. Of ik graag pijp, of ik ervaring had met anale seks. Ik werd ontzettend nat van de dominante sfeer die je uitstraalde, van al je lekkere vragen, van m’n ondeugende antwoorden. M’n lipjes zwollen helemaal op toen jij me een super opwindend verhaaltje begon te schrijven.

Een verhaal over dat je me opwachtte bij je thuis, naakt. Je trok me je eetkamer in en duwde me met m’n buik zachtjes tegen de muur. Je trok m’n kleding uit en begon me te kussen en te strelen en te likken. Overal! Bij het lezen van dat laatste woord voelde ik weer zo’n heerlijke siddering door m’n lipjes gaan. Je legde me over de tafel en bond me vast met witte linten. “Je kon nergens meer naartoe!” schreef je.

Ik hield het niet meer. Ik was het liefst meteen naar je toegekomen. Maar ja, een beetje moeilijk uit te leggen aan m’n vriend die intussen lag te slapen. Ik gaf me in je verhaaltje helemaal aan je over. Je gebruikte een tube glijmiddel en drupte wat tegen m’n sterretje om me zo iets heel nieuws te laten ontdekken. Je ervaren uitleg over hoe fijn het kan zijn om een vinger of zelfs een pik in m’n kontgaatje te krijgen, maakte me heel nieuwsgierig.

Ik liet je lekker verder fantaseren, terwijl ik m’n handen tussen m’n benen liet verdwijnen. Ik moest mezelf even ontladen want het werd me echt teveel. Ik bleek ook niet meer veel nodig te hebben voelde ik aan m’n hele natte, hele gezwollen en heel erg verlangende klitje. Ik was nog aan het naschokken van m’n heerlijk intense orgasme toen je me vroeg of ik met mezelf aan het spelen was. Voor ik wilde antwoordden, vroeg ik het ook aan jou.
“Ja”, schreef je, wat ik beantwoordde met het zinnetje, dat ik net een zalig hoogtepunt beleefde. Je liet me nog meer grenzen verleggen die avond. Je vroeg me of ik een lekker fotootje van mezelf kon doorsturen. Ik zat daar enkel in m’n zwarte onderjurkje, helemaal opgegeild naar dat scherm te kijken waar de lekkerste zinnetjes verschenen. Ik was zo nat en opgewonden. Ik was op een punt gekomen dat je me alles mocht vragen. Ik maakte een foto van m’n ondeugende snoet en veel inkijk in m’n decolleté en ik mailde je hem snel door. Je ontving hem en reageerde enthousiast met: “hm!”

Er ontsnapte me een giecheltje, dit was echt te fout maar zo ontzettend fijn. Ik had zelfs amper aanmoediging nodig toen je me voorstelde om een programma te installeren zodat je jezelf kon tonen via webcam. Met trillende vingers klikte ik met de muis het woord ‘video’ aan. Tot hiertoe waren slechts woorden geweest. Hete, beladen en ondeugende woorden. Maar naar mijn gevoel waren die toch een stuk onschuldiger dan het beeld dat ik nu te zien ging krijgen. ‘Klik’ en toen was er geen weg meer terug. Het zwarte scherm veranderde in een mooi beeld waar twee pretlichtjes in je ogen me heel welkom heetten. En daar lag je, zoals je me eerder al had beschreven, naakt in je ruime bed. Ik zag je gezicht en je bovenlichaam. Je vroeg me wat ik wilde zien.

“Alles!” Schreef ik gauw en drukte op ´verzenden´, terwijl ik eigenlijk nog van gedachte aan het veranderen was. Maar om dat te typen kreeg ik de tijd niet meer. Je verzette je laptop zodat ik werkelijk alles goed kon zien. M’n hart bonsde in m’n keel en ik schrok bij het zien van je pik. Ik heb al geluk bij m’n eigen vriend want ook hij heeft een kanjer, maar dit beeld waarop je trotse mannelijkheid het midden van het beeld inpalmde, overtrof al m’n verwachtingen. Je genoot duidelijk van je publiek en nam rustig de tijd om met jezelf te spelen. Je vroeg of je mij ook mocht zien, maar ik stribbelde tegen. Toen je het een tweede keer heel lief vroeg en erbij schreef dat ik jou toch ook mocht bekijken, ging ik overstag en begon mezelf te filmen voor jou. Je vond me er wild uitzien en sexy. Je wou meer van me zien. Heel langzaam liet ik m’n bandjes langs m’n schouders naar beneden glijden en nog rustiger gleed het zwarte glimmende stofje lager en lager tot je m’n borsten en super harde tepeltjes kon bekijken.

“Wat ben je mooi!” floepte er op het scherm. Ik keek stiekem naar het kleine beeld van mezelf en was blij met wat ik zag. Stevige borsten met omhoog wijzende tepeltjes die glommen van opwinding en nog meer van verlangen. Hoe zou je m’n borsten aanraken, strelen, zoenen. Mocht ik nu écht bij je zijn? Je vroeg me m’n kontje te laten zien en daarna m’n poesje. Ik zette me bovenop de tafel en schoof de stoelen, waar m’n voeten op steunden, zover uiteen tot m’n benen gespreid stonden. Me zo zien zitten maakte me weer zo licht in m’n hoofd dat ik me spontaan begon te strelen en te vingeren, terwijl ik keek hoe jij steeds sneller met je handen ging bewegen. Ik voelde me van de planeet verdwijnen en kwam nogmaals, maar ditmaal met een paar ogen strak op mij gericht, heftig klaar. Ook jij was even niet meer op deze wereld en ik zag je hard klaarkomen. Terug bij je positieven bracht je je scherm weer dichterbij en enkel je knappe gezicht vulde het beeld. Je lachte zo lief en ondeugend naar me terwijl je schreef:
“Je straalt helemaal!” Ik smolt!
“Ik wil je nu nog veel harder!” schreef ik.
“Ik moet dringend afronden!” schreef je, “Of ik kom nu naar je toe, neem je mee in m’n wagen en rij naar een donker plekje waar ik je lekker neuk.”

Wat een spannend avontuur was dit! Ik zweef m’n bed in waar ik mezelf op nog twee orgasmes trakteer. Pas daarna vind ik de rust om te gaan slapen en heerlijk verder te dromen.

De tram is daar eindelijk. Vastberaden stap ik in. Ik wil je zo graag ‘live’ zien, ruiken, voelen en proeven. Enkele mannen blijven naar me staren. Net of ik m’n opwinding niet verborgen kan houden. Maar de geilheid is enkel door en voor jou. Twintig minuten later arriveer ik bij de halte vlakbij je huis. Ik geniet nog even van de koude wind langs m’n gloeiende wangen. Ik stuur je een berichtje dat ik er ben. Je komt door het raam piepen. Je woont drie hoog in een groot herenhuis en je gooit me je sleutel toe. Ik vind dit zo spannend. Ik open zelf de deur en loop als vanzelf de zes trappen op. Het kan me niet snel genoeg gaan. Je eigen deur blijkt ook dicht te zijn. Ik fluister je naam, met een vraagteken erachteraan. “De zwarte sleutel”, zeg je zwoel terug. Ik stop de sleutel zachtjes in het sleutelgat en draai met trillende vingers van verlangen langzaam de deur los.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *