— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spannend begin van het nieuwe jaar

Manon had totaal geen zin om naar een oud en nieuw feest te gaan. Uiteindelijk ging ze toch want ze had geen zin om deze avond alleen thuis door te brengen. Het was een hele koude nacht en ze dacht: Wat een moeite moet ik doen om naar dat stomme feest te gaan. Het eerste wat ze daarom deed, was zorgen dat ze wat drankjes achteroversloeg om wat warmer te worden en in de stemming te raken. Dit lukte haar aardig en ze kwam snel los en ging op in het feest. Ze raakte aan de praat met allerlei mensen en uiteindelijk vond ze het best gezellig. De tijd vloog om en ze dacht: Ik moet maar eens een taxi bellen want het is al ochtend aan het worden.

Ze schrok nogal want het bleek inmiddels al half zes in de ochtend te zijn. Op dat moment tikte iemand haar aan terwijl ze druk bezig was om het taxinummer in haar mobieltje te zoeken. Ze keek om en zag een jongen, die ze niet kende, haar vriendelijk aankijken. Hij wilde weten of ze wist hoe lang het dit feest nog zou duren. Ze dacht: Wil hij dit nu echt weten of is het hem om mij te doen en is dit een excuus om contact met mij te krijgen? Door het late tijdstip was ze alweer redelijk nuchter maar verbaasd dat ze toeliet dat hij haar, na een tijdje gekletst te hebben, spontaan begon te kussen. Het was lang geleden dat ze zo lekker gekust was, en ze raakte zelfs na een tijdje opgewonden door deze volkomen vreemdeling die ze nog maar een half uurtje kende. Ze voelde duidelijk dat hij hetzelfde als zij voelde, want ze was niet verbaasd dat hij na een tijdje vroeg of ze met hem mee naar zijn huis wilde gaan om daar verder te gaan.

Ze dacht: Dit kan ik echt niet doen! Maar ja, wat als ik het nu wel eens doen zou? Voor ze het in de gaten had zei ze: ‘Ja dat wil ik wel hoor, maar ik ben best moe na zo’n lange nacht. Het is namelijk niet mijn gewoonte om het zo laat te maken en daarbij komt, ik ken je helemaal niet.´ Maar hij zag het helemaal zitten merkte ze, omdat hij haar hand pakte om naar de uitgang te gaan. Ze ging gedwee met hem mee en voelde dat ze geen spijt zou krijgen.

Gelukkig woonde hij vlakbij en voor ze het wist stond ze bij hem in huis. Hij stelde voor om gelijk naar zijn slaapkamer te gaan omdat ze zo moe was. Maar toen ze op het bed ging zitten, kwam hij heel dichtbij haar en begon nu veel wilder dan eerst te kussen en ze vergat haar moeheid. Voor ze het wist had ze er uitgeflapt dat ze heel graag seks met hem zou willen en wel op dat moment. Daniël (zoals hij dus heette) bleek dit helemaal geen vreemd voorstel te vinden en duwde haar naar achteren om en ging bovenop haar liggen. Hij zei tegen haar dat ze zich moest ontspannen en echt niet bang hoefde te zijn voor wat ging gebeuren. En hij zei dat hij erg zin in haar had.

Langzaam trok hij haar kleding uit en daarna ook de zijne. Zijn kussen gingen over haar hele lichaam, en ze gaf zich over aan hem zoals ze lange tijd niet meer had gedaan. Langzaam vond zijn tong de weg naar beneden en ze voelde wat hij van plan was en kreunde van genot. Hij begon haar rustig te likken en ze duwde met haar heupen tegen zijn tong aan om nog meer te kunnen voelen. Ze liet zich helemaal gaan en ze voelde dat hij het ook erg lekker vond om haar op deze manier te verwennen. Door deze spannende en ongewone situatie kwam ze tot een heftig orgasme waarbij ze de controle over zichzelf verloor.

Na dit heftige gevoel was ze even van de kaart maar ze voelde al snel zijn lippen en proefde de warmte van haar eigen poesje op haar lippen en begon alweer te kreunen. Hij merkte dit ook en zei dat ie ontzettend geil was en haar heel graag wilde neuken hoe ze het maar wilde, en hij zij dat hij het heerlijk had gevonden om haar te zien klaarkomen. Manon zei zacht dat ze graag wilde dat hij haar van achteren op zijn hondjes zou nemen. Ze voelde zijn pik voor het eerst tegen haar lichaam en ze smeekte hem om het snel te doen want ze was nog super nat.

Daniël ging langzaam bij haar naar binnen maar bewoog daarna steeds sneller. Manon werd nog heter en begon te schreeuwen, iets wat ze nog nooit had gedaan bij anderen. Al snel kwam hij klaar en kropen ze uitgeput tegen elkaar aan en vielen bijna in slaap. Daniël vroeg of ze wilde blijven slapen of naar huis wilde omdat het al ver in de ochtend was. Manon zei dat ze zich graag eerst even wilde douchen. Hij maakte de badkamer voor haar gereed zodat ze zich lekker kon opfrissen. Ze stond heerlijk na te genieten onder de warme stralen van de douche toen hij ineens bij haar kwam staan. Deze super erotische ervaring was nog niet ten einde. Opnieuw werden ze opgewonden van elkaars lichamen en onder de douche deden ze het nog eens over.

Nu was ze echt niet meer in staat om naar huis te gaan. Ze vielen kussend in elkaars armen in een diepe lange slaap en waren totaal uitgeput.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *