— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Voyeur

Ik holde naar de studeerkamer om nog even te kijken of er mails waren of dat mijn afspraak was veranderd. Ik had haast, het was al 9.00 uur. We, enkele vaste vriendinnen, hadden afgesproken om eerst wat te gaan winkelen, lunchen en daarna met ons allen een van onze gezamenlijke hobby’s te uitvoeren.

Mijn man, Dick, zat achter de computer en vroeg me: “Wat kom je doen?” Mijn antwoord was snibbig: “Niet welkom? Kom mijn e-mail nakijken of er wat veranderd is, ga zo met de meiden, zoals elke dinsdag, wat leuks doen en winkelen, heb je nog wat nodig?”
“Nu? Een blowjob zou ik nou wel lekker vinden! Wat gaan jullie doen, borduren of schilderen? Ha ha!”

Toen ik vanmorgen half wakker was en zijn ochtendstijfheid tegen me aan voelde, werd ik geil maar niet zo opgewonden om de hele ochtend met een nat broekje rond te lopen. Had ik hem in zijn slaap maar afgetrokken tot hij wakker werd en klaarkwam. “Oh, niet tevreden over vanochtend, schat? Nee, ook niet borduren, iets veel leukers en over wat je wou dat weet je wel!”
“Oh dan niets, dag schatje fijne dag.” En hij bleef, zonder naar me te kijken, achter de computer zitten.

Ik reed de auto de garage uit en wilde wegrijden toen ik, tot mijn grote schrik, merkte dat ik mijn tas vergeten had. Holde terug het huis in, naar de badkamer, en omdat ik vond dat ik me te krengerig had gedragen, liep ik nog even langs de studeerkamer om hem nog een keer gedag te zeggen en een kus te geven. De deur stond nog open.

Dick had niet eens gemerkt dat ik weer in huis was, hij zat in zijn blote kont achter de computer, broek op zijn knieën, zijn nog slappe lul in zijn bewegende hand. Ik sloop de kamer binnen. Hij merkte me niet op omdat hij gebiologeerd naar het scherm zat te kijken. Hij had de website Glamourbabes open die allemaal spaarzaam geklede vrouwen liet zien. Op de schermen zag ik dunne, jonge, oude, dikke, mooie, lelijke vrouwen die actief met dildo’s aan het spelen waren. Deze hadden diverse afmetingen van bananen tot tarzans.

Hij merkte me nog niet op, ik sloop nog dichterbij en zag zijn voorhuid over zijn rood aangelopen eikel slippen. Zijn tempo versnelde net als zijn ademhaling, hij likte zijn lippen. Het was natuurlijk niet de eerste keer dat ik hem zag masturberen, maar andere keren waren we samen. Ik voelde toch mijn broekje vollopen en werd geil van het stiekeme gluren. Zijn lid was nu goed gevuld, en de ritmische bewegingen en zijn floepende voorhuid maakten me hitsig. Wij gebruiken ook speeltjes, te weinig volgens mij, en nou dit. Dick hield er toch wel meer van dan hij had laten blijken en vooral laten voelen!

Toen zijn soloseks zijn hoogtepunt naderde, legde ik mijn hand op zijn schouder en zei zachtjes: “Zo lieve viespeuk van me, daar had je dus zin in! Doe je dat vaker, waarom heb je me dat nooit verteld, klootzak?” Hij schrok zich dood, sprong half op, stootte zijn lid aan de computertafel, dat snel zichtbaar kromp. Hij trachtte zijn broek op te hijsen en probeerde met een rood hoofd wat te zeggen maar het bleef bij stotteren.

Ik verliet snel de kamer en ging met mijn tas onder de arm naar onze badkamer, niet eens boos alleen verbaast, beetje verward maar steeds opgewondener. Ik hoorde hem de slaapkamer inkomen, dus dat durfde hij nog. Hij klopte op de badkamerdeur en vroeg bedeest: “Liefje alles goed? Was niet om jou hoor.” Ik wist dat ik even macht over hem had, genoot ervan, en snauwde: “Ga in de stoel zitten en doe je ogen dicht tot ik je zeg ze te openen en houd je stil, je praat alleen als ik erom vraag.”

Ik keek de slaapkamer in en zag dat hij haast bibberend op de stoel zat en de ogen dicht kneep! Snel opende ik mijn tasje, greep erin en haalde mijn hobbykleding eruit, kleedde me snel uit en deed de kleding aan. Een rode push-up bh met halve cups die mijn al verharde tepels fraai toonden. Over de heupen een gelijk gekleurde doorschijnende jarretellegordel met zwarte kousen maar zonder slipje, rode pumps met hele hoge hakken en enkelriempjes. Het was één van de vele outfits die Dick nog nooit had gezien.

Ik liep de slaapkamer in en zei spottend: “Zo Dickje, dus je bent een beetje ongelukkig met je saaie huisvrouwtje en haar performance. Ik betrap je als een jochie achter de computer terwijl je je stiekem aan het aftrekken bent, vind je dat spannender dan met mij te spelen?”

Ik zag dat hij verbijsterd naar me zat te kijken terwijl hij mijn lichaam scande. Ik zorgde ervoor dat ik voorover boog en zag dat hij zijn blik tussen mijn tepels en kruis wisselde. Van verbazing had hij zijn mond open. Hij wou wat zeggen maar ik beet hem toe: “Doe je broek uit en blijf zitten en bek dicht. Je wilt wat zien, hè! Nou dat kan! Je mag alles doen behalve mij aanraken. Op het moment dat je me probeert aan te raken, is het finito. Begrepen!” Een schuchter “Ja” was zijn antwoord maar ik zag aan zijn ogen dat hij eigenlijk andere plannen had. Zijn broek uitdoen ging sneller maar daar had hij dan ook meer ervaring mee.

Ik ging vlak voor hem staan, kneep uitdagend in mijn tepels zodat ze zich nog meer verharden en er een hof van eendenvel omheen vormden. Ik deed mijn bh langzaam uit terwijl ik naar hem bleef kijken. Ik zag zijn lul groeien dus het beviel hem wel. Ik boog naar hem toe en hing mijn bh aan zijn lid. Draaide me om, boog voorover en greep mijn enkels vast en liet mijn kontje golvend heen en weer bewegen. Ik keek tussen mijn benen door en zag Dick als een kwijlende hond, met een stijve, naar me kijken. Ik haalde langzaam mijn vingers van achter naar voren tussen mijn benen door, opende mijn vagina met twee vingers en liet een vinger van de andere hand erin zinken.

Ondanks dat Dick stilzat, was zijn gezwollen eikel glanzend van het voorvocht. Ik greep nog een keer in de tas en haalde er een tube glijmiddel en een 28 cm grote, dikke voorzien van grote ribbels, vleeskleurige dildo uit. Klopte ermee op mijn venusheuvel en zei: ”Ja wat zou jouw saaie vrouwtje hier nu mee moeten doen hè? Te groot om te borduren, zeker jaloers op het formaat?”

Goed zichtbaar en sensueel smeer ik wat gelei op de, als een cock gevormde, top en op mijn poesje. Ik zak door mijn knieën, ga op mijn hielen zitten, buig achterover en spreid mijn knieën. Ik smeer extra glijmiddel op mijn lipjes en begin met de top van de dildo eroverheen te wrijven. Ik spreid mijn lipjes en laat de dildo soppen en zeg: ”Zo dus dit is wat jij lekker vindt, wil je dat ik doorga met ermee te spelen, wil je zien dat ik deze enorme knobbel erin kan krijgen, ja wil je dat? Oh, wat voelt dat, wat een heerlijke bobbels, oh oh.” Ik doe of ik hem er met moeite inkrijg, open mijn kutje, spreid de lipjes en ga stotend wel 20 cm naar binnen, om met een ruk hem er weer uit te trekken wat een enorm zuigende ploppend geluid teweeg brengt. Ik sta op en ga wijdbeens naast hem op mijn rug op bed liggen. Goed in zijn gezichtsveld zodat hij niets zal missen.

Kreunend en steunend begin ik me zelf weer te penetreren, eerst langzaam maar diep en dan onder het uitroepen van veel geile praat, in uit, steeds sneller en sneller. Ik zie Dick zijn gezicht rood worden en zwellen, net als zijn lid. Zelden heb ik die zo groot en dik gezien, zijn ademhaling is haast zo snel als die van mij. Ondanks het verbod van spreken begint hij me aan te moedigen en zonder dat hij zijn lid aanraakt, komt er toch vocht uit zijn eikel.

Hij grijpt een fototoestel begint onder aanmoediging te fotograferen, van alle standen close-ups van het kutsap en glijmiddel dat vermengd is tot een massa. Ik kijk hem aan en vraag of hij al klaarkomt. Als hij negatief antwoordt, draai ik me om, trek mijn knieën onder mijn buik, steek mijn billen in zijn richting en steek mijn armen tussen de benen door om de dildo weer diep in me te steken. Kreunend beweeg ik me wild op en neer alsof ik aan het neuken ben, mijn billen schudden uitdagend heen en weer.

Bij het aanschouwen van deze bewegende billen, de paarse dildo en het tempo, houdt Dick het niet meer. Hij gooit de camera weg en begint, op mijn tempo, te masturberen. Ik schreeuw dat ik klaarkom. De dildo laat ik los maar hij zit nog diep in me en zwiept nog heen en weer. Ik krijg een waas voor mijn ogen en ben even buiten zinnen. Als ik weer bij kom, ben ik uitgeput, bezweet en totaal ontspannen. Ik zie nog net hoe Dick zijn laatste rukkende bewegingen maakt. Zijn voorhuid maakt zuigende geluiden als hij over zijn eikel glijdt en hij spuit, hij blijft rukken tot de laatste druppels.

“Genoten?” vraag ik steunend. “Ja, ja, heel erg en ik zet de foto’s op de computer.” Is het zuchtende antwoord. “Waarom?”vraag ik.
Hij antwoordt: “Om ze weer te zien als ik zin in je heb of me wil aftrekken. Zal wat mooie kleding voor je kopen zodat je je kunt verkleden als verpleegster, dienstmeisje of jong meisje.”
“Heb je er haast mee?” |
Duidelijk hoorbaar trek in de dildo uit me en nog nadruipend loods ik hem naar de studeerkamer en zoek op de computer.
Lachend zeg ik: “Er is geen haast bij, kijk maar.”
Ik open de website lasciefsticks.com, en mijn vriendinnen en ik verschijnen in beeld, allemaal zeer spaarzaam gekleed met onze ‘kwasten’.

“Zie je ze, herken je ze van mijn verjaardagen? Daar zijn Karen, Marga, Julia en samen hebben we dezelfde hobby. Toen ik probeerde je er over te vertellen, lachte je en maakte je een opmerking als: ‘Die saaie trutten, zal wel een schildersclubje zijn.’ Denk je er nog zo over, wat vind je van onze penselen?”Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *