— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vroege dienst

Hij had een gevoelige snaar geraakt. Een stemmetje in haar zei dat dit niet kon, dat dit ver over de grens was, maar de nymfomane in haar vond het een enorm geil idee. Dus stond ze donderdagochtend al om iets voor zevenen aan zijn deur. Het licht brandde dus hij was er al. Ze klopte behoedzaam en kwam binnen. Hij zat achter zijn bureau zijn mail te lezen, maar kwam haar meteen tegemoet, draaide de deur achter haar op slot en knipte het licht uit. In de schemering voelde ze dat hij haar tegen de muur drukte en in haar nek begon te zoenen, terwijl zijn handen al de weg gevonden hadden naar de rits van haar jasje. Haar zwarte T-shirt volgde vanzelf en deze was nog maar net over haar hoofd en ze voelde zijn zalige handen al aan het slotje van de zwarte beha prutsen die ze vanmorgen zorgvuldig geselecteerd had. Deze was nog maar amper op de grond gevallen toen ze zijn mond haar linkertepel voelde verkennen, en terwijl zijn tanden zacht de weerstand ervan testten was haar rok omlaag gevallen en was hij haar kousen aan het uittrekken. Gelukkig was het zalig warm in de kamer, en ze voelde dat ze heel vochtig was toen haar slip als laatste kledingsstuk op haar enkels viel. Met tastende hand voelde hij dat ze er helemaal klaar voor was.

Hij manoeuvreerde haar naar de zijkant van zijn bureau, legde haar neer op haar buik en begon haar rug en schouders krachtig te masseren. Het voelde heerlijk, die zalige handen op haar naakte lijf, dus liet ze hem begaan en ontspande zich volledig. Niet veel later hield hij op en pakte iets uit de kast. Het was een touw, zo’n klimtouw van tien milimeter dik, en hij maakte er een knoop in die hij om haar hand sloeg en aantrok. Vervolgens gooide hij de rest van het touw onder het bureau en viste het snel aan de andere kant op nadat hij het om een poot gedraaid had. Niet veel later zat haar andere hand ook in een lus, en lag ze vastgeketend aan het bureau. Al die tijd had hij niets gezegd. Hij ging op zijn knieën zitten en begon haar met zijn tong te verwennen. Hij wist duidelijk precies wat hij deed, en ze rukte aan de touwen toen hij lichtjes in haar klitje beet. Ze kon alleen maar trachten met haar benen te stampen maar die hield hij stevig in bedwang.

Hij ging verder met zijn orale verkenningstocht en ze voelde hem bewegen naar het iets hoger gelegen gaatje, dat ook extra aandacht kreeg. Toen ging hij rechtop staan, haalde wat uit zijn broek, en plots voelde ze een koud gevoel rond haar sterretje. Ze wist dat hij haar al meerdere keren had gezegd dat hij haar anaal wilde nemen, maar nu en op deze plek zag ze het niet zitten. Maar ze kon er niets tegen doen. Ze voelde een vinger in haar binnendringen, en ze trachtte zich te ontspannen. Het voelde vreemd maar niet slecht, en weldra werden het er twee en toen drie en de eerste lichte pijn maakte plaats voor een nieuw genot. Met zijn andere hand stimuleerde hij haar klit en ze voelde dat ze ging komen. Hij stopte echter en knoopte zijn broek los, die hij deels liet zakken. “Sorry meid, maar met een condoom is er geen pret bij, en de meeste van die dingen zijn toch te klein voor mij,” doorbrak hij de stilte.

Ze voelde dat zijn warme eikel zich in positie bracht tegen haar geprepareerde sterretje. Zachtjes en voorzichtig stootte hij in haar, en tot haar verwondering lukte dat aardig. Hij ging niet diep maar gaf haar de tijd om aan het gevoel van een pik in haar anus te wennen. Toen hij de spanning voelde afnemen begon hij voorzichtig te bewegen. Centimeter voor centimeter schoof hij dieper in haar, om langzaam de kracht van zijn stoten te laten toenemen. Ze voelde al snel dat ze ging klaarkomen, en dat gebeurde ook toen hij de eerste keer krachtig stootte en zijn balzak tegen haar schaamlippen knalde. Ze had zin om te krijsen, maar in deze situatie kon en mocht dat niet. Ze rukte aan de koorden, maar dat mocht niet baten, want hij begon haar ritmisch en krachtig te neuken waarbij hij af en toe met vlakke hand beurtelings op haar billen sloeg.

In de loop van deze beurt voelde ze zichzelf meerdere keren komen. Ze vroeg zich af hoe lang deze man zo kon doorgaan, maar zijn bewegingen versnelden al en iets later voelde ze hem in haar klaarkomen. Een raar schokkend gevoel dat zich door haar hele lichaam leek te verspreiden. Hierna liet hij zich op haar rug vallen en rustte wat uit, terwijl ze zijn geslacht in haar voelde krimpen. Nadat hij zich teruggetrokken en gefatsoeneerd had, nam hij zijn GSM om een foto te nemen van hoe zij nog op het bureau geketend lag met sperma langs haar been. “Ik hoop dat je het leuk vond”, zei hij toen hij haar losknoopte. Ze daverde nog een beetje toen ze wat later op de knop van de lift drukte, op weg naar haar eigen bureau. Een nieuwe werkdag was begonnen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *