— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Uiteindelijk

Het bad in het hotel is klein en dat is goed. Het is eigenlijk te klein voor de twee lichamen die zich in het hete badwater hebben laten zakken. De vrouw plaagt de man dat het maar goed is dat hij zo klein is en de man plaagt de vrouw dat het maar goed is dat ze zo dun is. Ze lachen samen terwijl ze elkaar aankijken en door hun lachende wangen er halve maantjes onder hun ogen verschijnen. Hun knieën steken boven het wateroppervlak uit en lijken op vier kleine eilandjes.

“Kom” zegt de man en pakt de vrouw bij haar hand. Hij trekt en draait zodat zij met haar rug tegen zijn buik leunt en legt zijn hand op haar voorhoofd. Omdat hij weet dat ze vaak vergeet zich te ontspannen, oefent hij met zijn hand lichte druk uit om haar daar aan te helpen herinneren. Ze glimlacht en laat zich langzaam tegen hem aan zakken. Haar schouders ontspannen, haar hoofd ligt achterover op zijn schouder. Zo heeft de man haar het liefst; ontspannen, kwetsbaar en gelukkig. Ondanks de krapte, weet hij zijn armen onder de hare door te wurmen, haakt zijn vingers in elkaar en laat zijn handen onder water op haar buik rusten. De vrouw legt haar handen over die van hem. De man voelt hoe haar ruggengraat tegen zijn buik drukt en de stugge rand van het bad tegen de zijne. Hij twijfelt of die druk op zijn ene wervel vervelend is en besluit dat het niet onevenredig onprettig is. Beter is het te genieten van de warmte en zachtheid aan de voorkant van zijn lijf.

De vrouw draait haar hoofd zodat ze de man kan kussen. Ze zijn allebei verbaasd hoe zacht de lippen van de ander zijn, hoe zoet de kussen en hoe duizelingwekkend.

De man likt de lippen van de vrouw en voelt haar glimlach. Hij kreunt zachtjes van plezier en genot en opent zijn ogen. Hij wist het al, dat zij de hare al op hem gericht heeft. Terwijl ze elkaar aankijken vinden hun tongen elkaar, eerst onderzoekend en dan gretig.

Diep in zijn hart en zonder dat de vrouw het merkt, grinnikt de man omdat hij weet dat de vrouw zich inhoudt hem niet te bijten. Hij weet dat hij haar opwindt en dat ze daar bijterig van wordt. De vrouw houdt haar adem in tot ze haar lust heeft bedwongen door even met haar hoektand in de binnenkant van haar eigen wang te bijten.

De man tilt zijn armen uit het water en duwt daarmee de vrouw onder haar oksels omhoog en een stukje boven water. De man sluit zijn benen en laat de vrouw zo op zijn schoot zitten. Ze schuift op haar billen, die glad zijn van het water, achteruit tegen zijn onderbuik en voelt zijn opwinding. Tergend langzaam schuift ze over zijn bovenbenen naar voren en weer terug. De man laat zich verder onder water zakken tot hij bijna ligt en geeft de vrouw meer ruimte zich te bewegen. Hij geniet van de verlossing van de badrand tegen zijn ruggenwervel en van de aanraking van haar strelende billen die nu niet alleen zijn bovenbenen, maar ook zijn buik kunnen beroeren. Zijn handen zoeken de borsten van de vrouw en omvatten ze. Hij speelt met haar tepels en voelt dat ze ervan moet zuchten.

De vrouw laat zich achterover zakken en draait zich op haar buik, zodat haar gezicht naar de man gericht is. Ze steunt met haar ellebogen links en rechts van zijn hoofd en speelt met zijn zwarte haar. Hij ziet in haar ogen dat ze zich laat bedwelmen door het moment, hij weet dat ze wil zeggen dat ze hem lief heeft terwijl ze haar lippen op de zijne drukt. Haar lange lichaam drukt met ieder stukje ervan op de zijne, en hij is blij dat hij nu haar billen kan vastpakken. Terwijl hij haar billen een stukje uit elkaar trekt voelt hij hoe ze haar heupen naar voren beweegt, haar schaambeen oefent een lichte druk uit op de zijne. Zijn hart schrijnt van verlangen deze vrouw lief te hebben op een manier die ze nog niet eerder kende.

De vrouw kijkt naar de man voor wie ze haar liefde twintig jaar lang verstopte onder een verstikkende deken. Twintig jaar lang heeft ze zonder hem geleefd, ervan overtuigd zijnde dat ze niet voor elkaar bestemd waren. Natuurlijk heeft ze met volle teugen haar leven geleefd. Mannen waren er, veel mannen. Knappe mannen, heerlijke mannen, akelige mannen, lieve mannen, saaie mannen, ze kwamen en gingen. En altijd op de momenten dat ze manloos was, laaide het verlangen naar deze ene man weer op.

Zeventien was ze toen ze hem ontmoette, en oh, zo onervaren. Ze weet nog precies wat hij met haar deed, die ene keer dat ze bij elkaar sliepen. Naakt lagen ze met hun puberlijven tegen elkaar aan terwijl ze zoenden. Zijn ogen drongen op indrukwekkende manier haar ziel binnen en bekeken haar helemaal. In zijn blik las ze dat het hem beviel, alles aan haar beviel hem. Haar ranke lijf met de kleine stevige borsten en prachtige billen, haar uitgelaten dansstijl, haar grote mond, haar lange haar en haar slanke handen. Maar ook haar angsten had hij lief, haar schrikachtige reactie toen hij haar wilde aanraken, haar tranen die vloeiden omdat ze hem niet kon uitleggen wat er met haar gebeurde. Bang was ze, doodsbang voor deze jongen die dwars door haar heen keek en met zijn ziel bij haar binnendrong. Ze verliet hem, rende zo hard en zo ver ze kon bij hem vandaan terwijl ze zonder achterom te kijken zijn heftigheid van haar af probeerde te schudden.

Grote gevolgen had haar vlucht destijds. Na een paar houterige brieven waarin ze niet kon zeggen wat ze nu echt bedoelde verwaterde het contact en het beeld van de jongen bleef als een vergeelde foto achter in haar hart.

Verbaasd is ze nu, dat hij niets veranderd is. Zijn ogen kijken nog op precies dezelfde manier dwars door haar heen en verwarmen haar ziel. Oh ja, hij ziet er anders uit, natuurlijk. Zijn lange zwarte haar is afgeknipt, zijn spijkerbroek een paar maten gegroeid en zijn jongensachtige bravoure heeft plaatsgemaakt voor een mannelijke zekerheid. Maar zijn handen zijn dezelfde als toen, haar borsten die ze omvatten nog net zo klein en stevig. Hun lippen die elkaar raken nog even zacht en zoet, hun tongen glad en gretig als destijds. Ongeloof wordt langzaam, heel langzaam verdrongen door zekerheid. Ze fluisteren elkaar toe: “Blijf je bij me?” “Ik hield altijd van je” en een snikkend “Het spijt me”.

Het verlangen blijkt nooit gematigd, het gemis nooit verdwenen. Volwassen lichamen vinden elkaar in een onbekende hotelkamer. Hete zoenen, glijdende tongen, een gretigheid die oplaait als een vuur waarop olie wordt geworpen. Wanneer hij met zijn handen haar lichaam verkent voelt ze haar verlangen groeien. De manier waarop hij haar aanraakt maakt haar gek van genot. Zijn vingers die kundig in haar kutje glijden maken dat ze ongecontroleerd kreunt. Hij kijkt haar vol ongeloof aan terwijl ze zijn volwassen lul heel, heel diep in haar keel laat glijden terwijl ze hem likt en zuigt.

De foto in haar hart is niet langer vergeeld. De kleuren verschijnen wanneer hij zijn handen teder onder haar billen schuift en heel, heel langzaam bij haar naar binnen glijdt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *