— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Jonkie

Al twee jaar ken ik hem. Een spontane jongen die ouder lijkt dan hij is. Als muzikaal leider van onze carnavalsband zie ik hem twee keer per week. Sinds een paar weken is er alleen een probleem. Hij prikkelt mijn fantasie. Na de repetities is het iedere week weer een spelletje waar hij gaat zitten en hoe ik dan naast hem beland. We praten vaak gezellig en ik probeer het gesprek ook vaak een erotische lading te geven. Meestal kom ik op tijd bij mezelf en wordt me weer bewust van het grote leeftijdsverschil. Hij is 22 jaar en ik ben 41! Maar op de avond van een optreden besluit ik mezelf toch eens wat gewaagder te kleden. Ik trek een mooie push-up bh aan en zette mijn blouse iets verder open. Waar ben ik toch mee bezig, denk ik nog voor ik de deur uit ga en mijn man en twee dochters een zoen geef.

In het zaaltje naast het hoofdpodium is het donker. Er staan wat tafels op elkaar gestapeld en er liggen dozen en doeken in een hoek. Ik leg mijn trompet op een omgekeerde tafel en wil terug lopen naar de zaal. Ineens staat hij achter me en mijn hart klopt in mijn keel. Ik had hem niet horen aankomen en ook hij mompelt iets over het donker om ons heen. Terwijl ik van de tafel weg loop raak ik zijn borst aan en voel zijn heerlijke lichaam. Hij reageert alleen verontwaardigd en begint over ongewenste intimiteiten. Met een brutale blik vraag ik dan of mijn aanraking ongewenst is en sla mijn hand om zijn onderarm. Hij is duidelijk even van zijn stuk gebracht en ik beslis om door te gaan. ‘Zal ik het goedmaken met een massage?’, zeg ik. Hij knikt instemmend. Het duister begint te wennen en ik zie bij mijn trompet een stapel gordijnen liggen achter dozen. Wie weet komen die nog van pas vanavond.

Ik ga achter hem staan en begin zijn schouders te masseren. Mijn handen kneden zijn bovenarmen en ik leun zacht tegen hem aan. Mijn tepels worden hard bij deze aanraking en ik word een beetje duizelig van de onverwachte opwinding. Dan draait hij zich om en pakt mijn schouders beet. Hij kijkt me doordringend aan en ik kan niets anders doen dan terugkijken. Ik voel de spanning als hij goedkeurend naar mijn borsten staart en heb nog net de moed om mijn schouders naar achteren te steken zodat het uitzicht voor hem mooier wordt. Hij vraagt of ik dit wel zeker weet. Mijn verstand zegt van niet, maar mijn lijf schreeuwt om hem dus kus ik voorzichtig zijn lippen.

Meteen verdwijnt alles om mij heen. Ik voel zijn lippen op de mijne en zijn armen op mijn rug, mijn kont en mijn borsten. Ik voel dat hij opgewonden is en masseer zijn lid door zijn broek heen. Hij begint te kreunen en zijn handen zakken naar beneden. Onhandig gaat een hand in mijn spijkerrokje en met zijn andere hand draait hij wild over mijn borsten. Ik duw hem naar achteren en via de tafel belanden we achter de dozen op de gordijnen. We liggen buiten ieders beeld en al zou iemand me nu zien, ik kan niet meer stoppen.

Zijn hand masseert mijn klitje en ik open zijn broek. Een strakke jongenskont ligt in mijn handen en ik masseer zijn stevige billen. Dan draai ik mijn hand en begin zijn ballen te masseren. Mijn mond gaat mee op zoek en mijn lippen vinden zijn eikel. Langzaam plagend draai ik rondjes en hij weet niet wat hij moet doen. Zijn duim masseert mijn klitje en hij wringt onhandig twee vingers naar binnen. Ik glimlach even en ben vertederd door zijn onhandigheid. Ik heb het heft in handen en het voelt goed. Een paar keer duwt hij mijn hoofd weg omdat hij bijna klaarkomt. Dan draait hij zich ruw om en verdwijnt tussen mijn benen. Met lange halen likt hij me en voelt dat ik helemaal gek wordt. Steeds korter en harder werkt zijn tong door, zijn tanden bijten plagend mijn klitje. Schokkend kom ik klaar en kort daarna spuit hij over mijn been.

‘Sorry, ik kon het niet meer houden’, zegt hij, en ik smelt voor zijn directheid. ‘Geeft niet, er komt nog wel een kans om het goed te maken’ , zeg ik daarom plagerig. Snel staan we op en trekken onze kleren goed. Er komen drie andere muzikanten binnen die wat later zijn omdat ze de locatie niet konden vinden. ‘Hebben jullie het makkelijk gevonden?’ vragen ze aan ons. ‘Ja hoor, we hadden het snel gevonden’ zegt hij en ik ben blij dat het donker is. De rode blos van opwinding staat de hele avond op mijn wangen. Donderdag weer repetitie.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *