— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Naar de dokter (deel 1)

Ik heb een probleem. Vaak als ik seks heb gehad met mijn man krijg ik last van m’n bovenbenen. Dit kan echt een vervelend gevoel zijn. Het doet dan pijn in mijn spieren en gewrichten. Ik weet niet precies wat het is. Het kan komen doordat ik tijdens de seks vaak mijn benen wijd open houd. Soms houd ik m’n benen hoog in de lucht en ondersteun mijn dijen met mijn handen en trek m’n benen wijd uit elkaar, zodat de pik van mijn man makkelijk naar binnen kan glijden en hij lekker diep in me kan stoten. Ik denk dat hij dat lekker vindt zo. Ik wil heel graag dat hij zich lekker kan laten gaan en zich helemaal kan uitleven in mijn kutje. Ik vind het heerlijk om me zo te laten neuken maar vind het vervelend om naderhand zo’n last te hebben van mijn dijen en bovenbenen.

Voordat ik verder vertel over wat we eraan hebben proberen te doen, zal ik eerst wat over mezelf vertellen. Mijn naam is Annet en ik ben 28 jaar. Mijn man en ik zijn niet zo lang geleden getrouwd en we kunnen het gelukkig goed met elkaar vinden. Over m’n seksleven ben ik best tevreden. We neuken regelmatig. Dat vind ik belangrijk. Hoewel je het misschien niet direct zou zeggen als je me tegen zou komen. Ik ben vaak heel geil. Of eigenlijk, ik kan snel heel geil worden. Als mijn man mij even naar zich toetrekt of een opmerking maakt over mijn borsten, wordt m’n kutje snel nat. Ik ben ook tevreden over mijn lichaam. Hoewel ik best iets lichter zou willen zijn. Ik heb een leuk koppie (zeggen ze) met halflang blond haar en ben zoals gezegd een beetje stevig. M’n borsten zijn vrij groot, ik heb cupmaat D maar ze lijken soms nog groter. En ze zijn prachtig! M’n tepels zijn vrij gewoon maar kunnen snel heel hard worden.

Ik heb een mooi, stevig kontje. M’n man is er gek op. Soms kan hij er niet vanaf blijven. Hij vindt het lekker als ik op m’n knieën ga zitten en op m’n ellebogen leun om vervolgens m’n billen helemaal naar achter te drukken. M’n kont lijkt dan breder dan hij is en m’n heupen komen dan ook goed uit. Ik vind het heerlijk als een man met zijn hand lekker voelt en knijpt. Ook is het fijn als hij met zijn vinger zachtjes over mijn kontgaatje wrijft of er even een vinger in duwt. Ik vind het heerlijk om mannen aan m’n kontje te laten zitten.

Maar goed, ik heb dus vaak last van m’n bovenbenen en vertelde dit ook aan mijn man. Hij vindt het vervelend als ik fysieke of andere klachten heb. Na het een tijdje maar wat gelaten te hebben, zei hij op een dag dat hij iemand kende die ons misschien kon helpen. We hadden een donderdagmiddag vrijgenomen om bij een bekende arts van mijn man langs te gaan. We reden naar het centrum van de stad en belden aan bij een hoog herenhuis. Een zoemer ging en de deur klikte open. Bij binnenkomst was er aan de rechterkant een balie. Hierachter zat de assistente. En wat voor een! Vaak als ik andere vrouwen zie, kan ik het niet helpen ze te keuren. Dan probeer ik te bepalen of ze mooier of aantrekkelijker zijn dan ik en of ze goed zouden liggen bij de mannen. Nou, bij dit meisje was dat wel in orde! Ze bleek begin 20 te zijn en had lang, steil, blond haar. Ze was denk ik 1.70 lang en had een strakke spijkerbroek en een grijs, strak t-shirtje aan met lange mouwen en een open hals. Ze had geen grote borsten maar ze tekenden mooi af in haar shirtje. Een stukje van een kanten, groen bhtje was duidelijk te zien. Wat een stoot zeg. Met een glimlach zei ze dat we meteen door konden lopen naar boven.

Op de eerste verdieping hielden we stil voor een grote, eikenhouten deur. M’n man klopte aan en even later werd er opengedaan door een jonge man van een jaar of 35. Hij had donker haar en had een lange, witte jas aan. Mijn man stelde me aan hem voor als de dokter waar hij het met mij over had gehad. De dokter gaf me een hand en zei me goedendag. We konden plaatsnemen aan het bureau en zaten tegenover hem. Eigenlijk vond het gesprek wat volgde alleen maar tussen hem en mijn man plaats. Ik kreeg het idee dat ze van tevoren met elkaar gesproken moesten hebben, want echt uitgebreid werd er niet op mijn klachten ingegaan.

“Zo, als mevrouw dus regelmatig zo’n last heeft van haar bovenbenen, lijkt het mij belangrijk om dit eerst eens goed te onderzoeken”, zei de dokter. Het was een vreemde situatie. De dokter vroeg mij om me tot mijn ondergoed uit te kleden achter het gordijn dat aan de rechterkant in zijn behandelkamer hing. Een beetje zenuwachtig deed ik wat mij gevraagd werd. Wat de bedoeling was, was me niet helemaal duidelijk maar het zou wel goed komen dacht ik. Terwijl ik me uitkleedde hoorde ik de twee mannen zachtjes overleggen in de kamer. Ik was benieuwd wat ze zeiden maar kon net niet horen. Toen ik zei dat ik klaar was, kwam de dokter naar me toegelopen en schoof het gordijn vlot opzij. Daar stond ik ineens! In m’n ondergoed, met dat half blote lijf van me, voor die twee mannen. Ik voelde direct dat er naar me gekeken werd. Ik wist niet waar ik kijken moest en voelde me onzeker toen ik voelde hoe hun ogen over mijn lijf zwierven en even stilhielden bij m’n borsten, en bij m’n slipje.

“Zo,” zei de dokter, “allereerst wil ik dat je heen en weer loopt door de kamer. Ik wil goed de houding van je lichaam kunnen bekijken terwijl je loopt. Wellicht is daar iets opvallends aan te ontdekken.” Een beetje ontdaan door de situatie deed ik maar wat er van me werd gevraagd. Ik begon voorzichtig voor de twee heren heen en weer te lopen. De dokter leunde tegen zijn bureau en mijn man zat op een stoel in de hoek. De bedoeling was dat ik wegliep van de dokter zodat hij mijn rug, wervels en lichaamsbouw kon bekijken. Vervolgens moest ik me omdraaien en weer terug lopen. Dit deed ik een aantal keren en ik voelde me zo naakt! Die ogen op me gericht terwijl ik voelde hoe mijn billen en m’n grote borsten zachtjes heen en weer wiegden.

De dokter zei me te stoppen en zei dat ik nu op de behandeltafel moest gaan zitten. Dit deed ik maar en hij zei dat ik op mijn handen en knieën moest gaan zitten. Ik vond dat vreemd maar was nog steeds te verlegen en te overdonderd om iets anders te doen dan op handen en knieën te zitten op de tafel. Voordat ik het goed en wel doorhad, zat ik met m’n kont richting de beide mannen. Gelukkig dat ik m’n broekje aanhad! Daardoor voelde ik me tenminste nog een beetje beschermd. De dokter kwam naast me staan en ik voelde hoe hij mijn lichaam bekeek. Hij keek bedenkelijk en ik vroeg me af wat er door zijn hoofd ging terwijl ik voelde hoe zijn ogen de rondingen van mijn rug en billen volgden. Ondanks dat de hele situatie me erg onzeker maakte, begon ik me naast opgelaten ook wat hitsig te voelen. Nu ik hier zo zat, met m’n kont naar achteren, voelde ik een prikkelend gevoel in m’n kutje en onderbuik.

M’n kutje is een verhaal apart. Op zich is m’n kutje niet heel bijzonder. Ik denk gewoon, net als andere kutjes. Maar het kan zo verschrikkelijk nat worden. In het begin van de seks niet zo, maar na een tijdje is het echt kletsnat en voel ik soms de druppels tussen m’n billetjes door glijden. Als je er dan heel even aanzit met een vinger, glijdt die direct naar binnen. M’n klitje is dan vaak al heel hard en m’n lipjes zijn dan stijf. Ze staan dan open naar buiten toe. En ik kan wel zeggen dat het me op dat moment niet veel meer uitmaakt wat er gebeurt of wie er aan me zit. Zolang het maar een man is die lekker van me geniet en alles met me doet wat hij wil.

Ik probeerde hier maar niet teveel aan te denken. Het maakte alleen maar dat ik me nog meer opgelaten voelde. Na een tijdje beval de dokter me op m’n rug te gaan liggen. Hij zei dat hij begrepen had, dat de pijn in m’n dijen wellicht lag aan het erg wijd open houden van mijn benen tijdens de seks. Hij vroeg me dan ook om mijn benen wijd uit elkaar te houden. Terwijl ik dit deed, voelde ik een golf van geilheid door mijn lichaam gaan. Ik voelde de schaamlipjes van mijn kutje zich langzaam van elkaar losmaken en ik voelde de nattigheid die zich daar al overvloedig bevond. Ik zag hem weer bedenkelijk kijken naar mijn bovenbenen. Hij drukte zijn duimen op verschillende plekken in mijn dijen. Hij zakte wat door zijn knieën en keek langs mijn lichaam om me zo te onderzoeken. Plotseling stond hij op en zei dat hij het prettig zou vinden als ik mijn onderbroekje uit zou doen. Zo had hij meer zicht op hoe mijn lichaam in elkaar zit, zei hij. Nu schrok ik. Als ik mijn slipje uit zou doen, zouden ze waarschijnlijk zien dat m’n kutje drijfnat was en dat ik dus behoorlijk opgewonden was geworden!

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *