— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Model voor een dag

Sinds enkele jaren verzorg ik de financiën voor een modellenbureau. Met een lach had ik tijdens een lunch met onze favoriete fotografe (en tevens vriendin) laten vallen dat een fotoshoot met twee kerels, een meisjesdroom van mij is. Hoewel cijfers meer mijn ding zijn, mag mijn lichaam (1.78m, maatje 38 en strak getraind) er best zijn.

Op een zondagavond werd ik gebeld. Het was Laure, de fotografe. Ze had mij de volgende ochtend nodig voor een shoot voor een bekende Nederlandse lingeriezaak. Het beoogde model was ziek en er was geen tijd om een nieuwe selectie te doen. Mijn profiel (gevuld en slank) was absoluut geschikt. Een “Nee” als antwoord kon zij niet accepteren. Bovendien kon zij mijn ultieme droom waarmaken.

Geen idee hoe, wat, wie, waar. Dus nam ik het zekere voor het onzekere en nam een lange douche die ochtend met het meest uitgebreide scheerprogramma. Tijdens het douchen fantaseerde ik over het verloop van de shoot. Het idee dat er een man bij zou kunnen zijn, die dichtbij mij zou komen staan en mij aan zou raken bij mijn heupen. Wij allebei in sexy lingerie. Mijn vingers gleden als vanzelf naar mijn kruis. Mijn kut reageerde heftig op al mijn spannende gedachten. Ik werd zeiknat!

Voor de spiegel nam ik nog wat poses aan. En weer liet ik twee, drie vingers in mijn kut verdwijnen, waarna ik met snelle bewegingen mijn klit masseerde. 8:30 uur, ik moest nu gaan! Een zwierig & transparant zomerjurkje, hoge hakken en een zoet geurende body lotion, gaven mij een vrouwelijk en vooral sexy gevoel. Vol vertrouwen en kriebels fietste ik naar kantoor. Heerlijk dat ochtendbriesje onder mijn jurkje tegen mijn kaal geschoren poes.
Kleedkamer studio 6, hier moest ik zijn.

Ik stapte naar binnen en stond meteen oog in oog met twee aantrekkelijke, mannelijke, goed gespierde modellen. “We hebben maar vijf minuten om de poses door te nemen, dus haast je met omkleden!” Achter het gordijn trek ik een kanten lingerie setje aan met jarretelles. Het stringetje was echt minuscuul. De brons kleurige lange kousen maakten het een geheel. Geen tijd om na te denken, maar ik voelde aan mijn hele lijf dat ik bloedgeil werd. De natte plek, die direct in mijn string ontstond, depte ik haastig met een tissue droog.

Laure zou om 9:15 uur in de studio klaarstaan. Ze had gebeld dat ze later kwam omdat ze in de file stond. De instructies had ze ons reeds gegeven. De heren droegen beiden een strakke short met korte pijpjes. De hele lijn was op elkaar afgestemd. En de opdracht luidde: “De vrouw staat in het midden en verleidt de beide mannen met haar lingerie”.

Mijn tepels werden keihard. Het bloed stroomde sneller door mijn lichaam. Mijn schaamlippen zwollen op. Dit zou een zeer geloofwaardige shoot worden. Ik had er zin in! Vijf minuten is kort, dus we namen gelijk diverse poses aan. Professionele modellen dus. Bij de eerste pose werd in mijn oor gefluisterd dat ik zo lekker rook. Heerlijk die twee lichamen zo dichtbij het mijne. Voorzichtig, mede het ijs te breken, legde ik mijn handen op hun billen. Mijn ondeugende blik verraadde me. Bij de laatste pose stond ik face-to-face met het ene model waarbij het andere model (laat ik het gewoon verwoorden zoals ik het voelde op dat moment) met zijn stijve pik tegen mijn kontje aan stond te vlijen.

Laure en de reclame adviseur van onze klant stonden klaar in studio 6. “Jullie zien er fantastisch uit, laten we snel van start gaan.” Tegen een pikzwarte achtergrond met afwisselend wit, geel en rood licht mochten wij onze posities innemen. De verleiding (mijn opdracht) ging helemaal vanzelf. Mijn handen, mijn gespeeld, ingetogen geile blik en mijn hele lichaamstaal zorgden voor een geslaagde opdracht.

Tijdens de shoot keek ik bewust, om en om, naar beide modellen. Ik wilde hun blik vangen, waarbij ik me tegelijkertijd met mijn handen bijna op gevaarlijk terrein begaf. De foto moest gepaste sensualiteit uitstralen. Oftewel: zij mochten niet aan mijn tepels en hete kut komen en andersom mocht ik de kerels niet in hun kruis pakken. “Wat zou er gebeuren als zowel Laure als de klant er nu niet waren?” Mijn fantasie sloeg weer op hol.

Bij de laatste, en meest geile pose, ging ik bijna over het randje. Mijn billen probeerde ik zo ver en zo elegant mogelijk naar achteren te steken. Dit was geen fantasie. Ik voelde een stijve pik tegen mijn billen. Hij kon zich nu geen stap naar achteren permitteren zonder ‘betrapt’ te worden. De kerel voor mij keek ik recht in zijn ogen, met mijn handen voorop zijn short, plat naast zijn pik. Alsof ik hem weg wilde duwen en tegelijkertijd naar mij toe wilde trekken. Terwijl ik hem diep in zijn ogen keek, zei hij: “Ik wil je, blijf je straks nog even in de kleedkamer, dan zijn we met z’n drietjes.” Ik antwoordde hem door hem zachtjes even over zijn pik te strelen, zodra Laure haar fototoestel weglegde. “Geweldig jongens, ben trots op jullie. Het zit erop. Ik moet er snel vandoor. We spreken elkaar vanmiddag op kantoor!”

Het ging allemaal erg snel, en ik besloot dat ik alles zou laten gebeuren, wat er zou kunnen gebeuren. Het gevoel van overleveren, mezelf helemaal laten gaan. Eenmaal terug in de kleedkamer, werd door het ene model direct het licht gedimd. Het andere model ging achter me staan, en ook hij liet zijn stijve pik tegen mijn billen aan voelen. “Lekker, geil wijf, niemand heeft mij eerder zo geil gemaakt tijdens een shoot. Oh wat wil ik je graag neuken nu!”
“Hm, en anders ik wel”, het andere model stond intussen voor mij en begon mij langzaam uit te kleden. Zowel voor als achter had ik een harde lul in mijn handen. Zachtjes trok ik ze af, terwijl zij mij ontdeden van mijn lingerie. Tot nu toe had ik weinig woorden gebruikt, maar ik wilde weten waar ik aan toe was. “Heren, ik wil gesandwiched worden, nu, hier, hard en wild! Neem mij!”

Het model achter mij liet zich zakken op het vloerkleed en ging op zijn rug liggen. Zijn harde pik stak fier omhoog, uitnodigend om erop te gaan zitten. Langzaam liet ik zijn pik verdwijnen in mijn kletsnatte gleuf. Ik neukte hem, ik neukte hem wild. Mijn rug gebogen, mijn hoofd achterover, mijn tepels priemend vooruit. Toen verleidde ik ook nummer twee. Ik boog mij voorover en lag dichtbij de kerel op de grond. Mijn benen trok ik wat verder uit elkaar en mijn kontje stak ik omhoog. Uitdagend trok ik met beide handen mijn billen uit elkaar zodat mijn sterretje zichtbaar was.

“Neem me in mijn kontje! Neem me, sandwich me!” Een tweede pik vulde mijn onderlichaam. Terwijl ik bovenop een lul zat en mij daarop uitleefde, werd ik van achteren gepakt in mijn kontje. Dat was echt goddelijk. Ik werd gevuld, heerlijk genomen en gesandwiched. Mijn eigen ritme en de harde stoten die zij gaven, vormden een geheel.
“Heren, laten we de rollen even omdraaien!” Het model op de grond bleef zitten en ik kroop bij hem op schoot. Eerst liet ik plagend zijn pik langs mijn billen glijden, om vervolgens langzaam zijn pik in mijn sterretje te laten verdwijnen. Ik genoot van elke centimeter die er verder in gleed. Even liet ik mij gaan door hem wild en hard te neuken. Daarna namen we een schuine houding aan waarbij ik heerlijk mijn benen kon spreiden. Het model op de grond had de ruimte om zijn pik heerlijk in me te stoten. Mijn kale kut stond ver open, open om de andere pik te ontvangen.

Het tweede model nam voor mij plaats. Hij lifte mijn heupen wat verder van de grond. Hij zat op z’n knieën en trok mijn natte gleuf naar zijn harde lul toe. Ik leek te zweven tussen deze twee kerels. Ik werd van twee kanten keihard geneukt. En ik genoot. Door dit standje hadden we alle drie goed zicht op mijn kale poes. Met twee vingers masseerde ik mijn klit, eerst rustig, maar daarna onbedwongen hard. “Neem me, harder, wilder, sneller, oh, neuk me, sandwich me!” Bij het naderen van mijn hoogtepunt, waarschuwde ik beide modellen. “Ik kom klaar, ik wil jullie zaad. Vul mij, vul mij!” Een kwartiertje later was ik gewoon weer aan het werk. Ben zo benieuwd naar de foto’s.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *