— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sauna experience

Het was niet druk op deze donderdagavond in mijn favoriete sauna. Wat mij betreft heerlijk, want ik houd niet van die sardines in een saunablikje. Zo’n beetje halverwege de avond besloot ik in het buitenbubbelbad eens even lekker weg te soezen. Het was redelijk koud buiten, wat het voordeel heeft dat de meeste saunabezoekers het binnenbad verkiezen, dus ruimte genoeg en geen kakelende medegasten. Ik liet mijn inmiddels flink afgekoelde lijf langzaam in het warme bad glijden. Geen orgastische, maar wel een vergelijkbare ervaring. Ik settelde mezelf languit in het bad en besloot de gedachtes op nul te zetten en heerlijk weg te soezen.

Na enige tijd werd ik verstoord in mijn geluk. Ik kreeg gezelschap. Mannelijk, maar bepaald niet verkeerd. Hij was me al eerder die avond opgevallen. Zo een waar er niet zo heel veel van zijn. Geen hangende bierbuik of platte billen, maar een goedgevormd lichaam, zonder overdreven biceps-partijen en gelukkig ook geen protserige six-pack. Dus wat mij betreft kon hij plaatsnemen. En dat deed hij dan ook. Tegenover mij. Natuurlijk, hoe kan het ook anders. Het blijft een man en hij gunde zichzelf een goed uitzicht. Ik kon het niet laten om tussen mijn oogharen door een glimp van zijn lichaam op te vangen. Echt niet verkeerd! Hij zat nog maar net en voelde kennelijk de behoefte om de bubbels aan te zetten. Hij kwam overeind en boog voorover naar de knop die links naast mij op de badrand zat. Ik kneep snel mijn ogen stijf dicht om niet de indruk te wekken dat ik in hem geïnteresseerd was.

Plots voelde ik iets langs mijn knie glijden. Geen hand, geen voet, het zal toch niet… “Sorry”, hoorde ik hem fluisteren. Ik opende mijn ogen en zag hoe hij links naast me was komen zitten na het inschakelen van de bubbels. “Geeft niet”, stamelde ik wat ongemakkelijk. Hij glimlachte ondeugend. Ik begon te blozen dus draaide mijn hoofd snel naar rechts alsof ik daar ineens iets hoorde. Langzaam aan durfde ik weer enigszins te ontspannen en keek rozig voor me uit. De gedachtes op nul zetten lukte niet meer. Het maalde in mijn hoofd. Het moest toch echt zijn pik zijn geweest die langs mijn knie gleed. Zacht, enigszins opgezwollen van het warme water en de bubbels. Zijn ondeugende blik bevestigde dat eigenlijk alleen maar. Ik kreeg het nog warmer dan het bubbelbad zelf.

Toen het water weer rustig werd, zag ik zijn pik fier omhoog in het badwater lichtjes heen en weer bewegen op de deining van het water. Hij is geil. Dat kan niet anders. En ik ben het nu ook. Ik voelde mijn kut hunkeren naar die lange pik. Niet hier! Dit kan echt niet. Ik probeerde mezelf onder controle te krijgen, maar het langzame heen en weer gewiebel van die gladde lange pik, was onweerstaanbaar. Ik trok de stoute schoenen aan. “Meer bubbels”, fluisterde ik en reikte voor hem langs naar de knop. Alsof ik die niet kon vinden, bleef ik even voorover gebogen over hem heen hangen. Mijn tepels raakten bijna zijn gezicht. Drukte de bubbelmachine aan en liet me langzaam weer in het water zakken. Mijn linker hand liet ik langs zijn dij naar zijn pik glijden en nam de lange gladde paal even mee op mijn terugreis.

“Sorry”, fluisterde ik en keek hem ondeugend aan. Hij glimlachte opnieuw. “Geeft niet”, zei hij en hield mijn blik vast. “Integendeel”, kwam er snel achteraan. “Hij houdt daar wel van”.
“Ik ook”, zei ik resoluut. Ik schrok van mijn eigen brutaliteit.
“Waarvan?”, vroeg hij onnozel.
“Laat maar”, was het enige wat ik nog kon uitbrengen. Maar voordat ik het wist voelde ik zijn rechterhand aan de binnenkant van mijn dij.
“Daarvan?”
“Uh, ja, best wel”, stamelde ik en voelde zijn vingers heel licht door mijn kut glijden. “Je bent helemaal kaal daar. Dat heb ik nog nooit gevoeld. Mijn vrouw heeft altijd alleen een klein streepje. Ze houdt niet van helemaal kaal.”

Mijn vrouw? Hij is getrouwd en zit aan mijn kut? Ik heb een relatie en heb aan zijn pik gezeten. Wat ben ik aan het doen? Vertwijfeling en mega-lustgevoelens wisselden elkaar in hoog tempo af. Zijn hand was inmiddels weer verdwenen uit mijn heilige plekje. “En ik heb nooit een kale pik gevoeld”, gooide ik er brutaal uit en begon te lachen. “En?” vroeg hij, “Beviel het?”
“Ik weet niet. Heb het niet echt goed gevoeld.” Hij pakte mijn linkerhand en legde die op zijn pik. “Voel nog maar even”. Jezus! Ik voelde zijn pik keihard worden. Hij was echt prachtig! Ik bewoog mijn hand over zijn hele pik en onderzocht zijn ballen. Alles helemaal glad. Wow! Wat zou ik die pik graag eens nader leren kennen. Maar dit was niet het moment om nog verder te gaan.

Langzaam liet ik mijn hand weer terug bewegen naar haar eigen plek. Bij mezelf tussen mijn benen. Nog even nagenieten, lekker beetje kriebelen. Hij deed hetzelfde. We keken elkaar na enige tijd aan. Diep in de ogen. “Dankjewel”, zei mijn sauna experience. “Jij ook”, en liet nog snel mijn hand over zijn pik glijden. Ten teken van afscheid. Zou ik hem ooit weer tegenkomen?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *