— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn fan

Ik wil jullie vertellen over mijn nieuwe vriendje dat ik onlangs heb leren kennen. Ik zeg vriendje omdat hij niet mijn vaste partner is. Ik ben keurig getrouwd en heb twee kinderen. Dat vriendje heb ik via een chatsite leren kennen.

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Maaike, een slanke vrouw van 42. Kort haar, mooi postuur, want ik sport veel, en ik heb alles op de goede plek zitten. Alleen mijn man ziet me met name als de moeder van zijn kinderen en zal nooit het initiatief nemen in bed. Daarom besloot ik eens te gaan kijken in de wereld van het chatten.

Ik was nog nooit op zo’n site geweest. Maar al snel had ik een ‘privé-gesprek’ met Berry.Hij bleek 30 te zijn en helemaal aan de andere kant van het land te wonen. Wel lekker veilig, dacht ik. Hij woont 200 km bij me vandaan en hij bleek ook getrouwd, dus een ontmoeting zou niet makkelijk te regelen zijn.

Het gesprek kwam al snel op ons seksleven. Mannen schijnen daar graag over te praten, en dit vond ik al wel spannend. Maar je weet natuurlijk nooit of het allemaal waar is wat iemand zegt. Ik besloot eerlijk en open te zijn omdat ik dacht dat ik hem toch nooit echt ging ontmoeten. Onze sekslevens kwamen aardig overeen. Hij had een vrouw die niet veel seks wilde en ik een man die in bed liever lui dan moe was. Hij vroeg me om mijn MSN. Daar had ik mijn dochters wel eens over horen praten. Ik wist dat het een programma was waarmee je met elkaar kunt chatten, maar daar hield het mee op. Hij hielp me ermee, en maakte een account aan en zo konden we elkaar voortaan makkelijker vinden.

Maar met twee kinderen en een man over de vloer, lukt het je eigenlijk bijna nooit om alleen te zijn en te kijken of je chat-vriendje online is. Het contact verwaterde ondanks dat het wel lekker klikte. Ik denk dat hij me niet vertrouwde of dat hij dacht dat ik fake was.

Maar sinds kort heb ik weer contact met hem en hij maakt iets in me los. Ik krijg het warm bij de gedachte dat een jonge man van 30 mij nog aantrekkelijk en lekker vindt. Nu krijg ik wel vaker complimentjes en aanbiedingen van andere mannen, maar toch. Deze is wel erg lekker.

Ik zal proberen te omschrijven hoe hij eruit ziet maar eigenlijk zou je hem moeten zien. Hij is 190 lang, heeft grijs-groene ogen, een normaal postuur en weegt, denk ik bijna 100 kilo. Hij zegt van niet maar hij is behoorlijk breed in z’n schouders en geniet van lekker eten, dus ik schat hem op 100 kilo. Soms is hij ongeschoren en heeft hij een stoppelbaard van een paar dagen maar geen echte baard of snor.

We sturen elkaar regelmatig smsjes en ik moet toegeven dat al die aandacht me niet geheel koud laat. Eerst dacht ik dat internet een nepwereldje was, en er veel fake was. Maar ik heb hem laatst op cam gezien en hij is echt. Zijn vrouw was werken, of boodschappen doen en hij lag met zijn laptop in bed. Ik was naar beneden geslopen en heb mijn man en kinderen lekker laten slapen. Toen hij zei dat hij nog in bed lag, dacht ik dat hij een geintje maakte. Maar toen ik vroeg of hij dat kon bewijzen, kreeg ik een uitnodiging in mijn scherm te zien, dat ik met zijn webcam mocht kijken. Ik klikte op ‘accepteren’ en daar lag hij. En inderdaad in zijn bed. Een warme gloed ging door mijn lichaam. Het was nu net of ik bij hem in bed lag. Ik dacht eerst wat een sukkel dat hij met z’n computer in bed gaat liggen, maar dit was toch wel erg lekker om naar te kijken.

Hij vroeg of ik alleen was. ‘De rest van de familie ligt nog te slapen’, antwoordde ik. ‘Dan wil ik jou ook zien’, antwoordde hij terug. Maar dit was de eerste keer dat hij me zou zien en ik had alleen een oud slaap-blousje aan. En mijn haar zat niet, geen make-up en niet gewassen. Kortom, dat leek me niet echt de ideale eerste indruk om af te geven. Zijn cam ging ineens uit. Hij was wel vaker ineens weg, dan kwam zijn vrouw binnen, of thuis. Maar nu bleef hij gewoon online. Ik vroeg hem waarom z’n cam uit ging. Maar hij antwoordde dat als hij niets te zien kreeg, ik ook niets meer te zien kreeg. ‘Hm,’ dacht ik ‘laat ik me door zo’n menneke chanteren?’ Maar ik moet toegeven, dat het wel erg lekker was om te zien en ik had het idee dat hij toch al helemaal stapelgek op me was, dus durfde ik de gok wel te wagen. Mijn cam ging aan. En aan de andere kant werd er iemand helemaal gek. Hij had al wel wat fotootjes van me gezien maar had me nog nooit zien bewegen. En volgens wat hij zei, hoefde ik me nergens voor te schamen. Lekker al die complimentjes. Heerlijk!

Ik merkte aan mijn hele lichaam dat ik dit toch wel erg lekker vond. Er lag aan de andere kant een jonge man, niet onaantrekkelijk, in bed, zich te verlekkeren aan mij. Wat een eer. Ik had hierover wel eens gelezen in de vrouwenblaadjes maar had altijd een beeld, dat het van die zielige oude rukkers waren. Nu had ik niet het idee dat deze jonge man zijn handjes netjes boven de dekens had op dit moment, maar dit was toch anders. Ik zag maar een hand en hij typte langzamer dan anders. Het idee dat hij misschien met zichzelf lag te spelen, maakte mij enorm geil. Wat een compliment. Hij vroeg me dingen te doen. Eerst moest ik mijn lippen nat maken. Een beetje onwennig gleed mijn tong over mijn lippen en ik zag weinig reactie aan de andere kant. Ik voelde me een beetje voor joker zitten. Pas toen hij hetzelfde deed, en zijn tong over zijn mooie volle lippen gleed, kreeg ik in de gaten dat dit echt lekker kan zijn. Helemaal toen hij zijn wijsvinger begon te likken. Ik voelde in gedachte zijn tong over mijn lichaam gaan en zijn vinger op een van mijn tepels.

Zou hij ook iets voor mij doen? Als ik hem dat vraag. ‘Laat eens wat meer van jezelf zien’, vroeg ik hem. ‘Wat wil je zien dan?’ vroeg hij. Ik wilde eigenlijk wel zien of hij echt opgewonden was. Maar dat ga je toch niet vragen. Maar voor ik het wist typte ik: ‘Ik wil zien of je echt opgewonden bent.’ Hij glimlachte en ging op z’n knieën op het bed zitten. Het beeld schudde alle kanten op maar daar zat hij. Lekkere brede borst, klein beetje borsthaar en ik kon net niet zien of hij echt opgewonden was. Wel kon ik gokken waar die ene hand zat die ik net niet kon zien.

Hij zei niets meer. En ik kon ook niets meer typen. Ik verlangde naar hem. Ik wilde hem hebben. Ik wilde hem als mijn eigen toyboy. Ik greep met mijn vingers naar de bovenste knoop van mijn blouse. Zijn ogen gingen heel ver open. Hij verlangde naar meer, als een klein jongetje dat voor het eerst in een snoepwinkel komt. Ik lachte gemeen. Hij smeekte om meer. Ik had hem helemaal in mijn macht. Ik opende een knoopje. Ik kreeg steeds meer kriebels in mijn buik en merkte dat ik geil werd van mezelf. Ik kon mezelf ook zien en vond het geil om te zien. En vond het een supergeil idee om te weten dat die jongeman aan de andere kant opgewonden werd van mij.

Langzaam knoopte ik mijn blouse open en zijn hand begon steeds sneller te bewegen. Nu was het voor mij helemaal duidelijk dat hij met zichzelf zat te spelen. Maar wie had nu de touwtjes in handen? Ik dacht dat hij alles deed wat ik wilde, maar volgens mij deed ik nu dingen die ik nooit van mezelf verwacht had. Wanneer kreeg ik dat ene lichaamsdeel nou te zien. Ik was inmiddels wel benieuwd of hij een beetje lekker geschapen was.

Mijn handen gleden over mijn borsten. We zeiden nu allebei niets meer. We keken naar elkaar en werden heel geil van elkaar. Ook vond ik het heel lekker om mezelf zo bezig te zien. Ik was een soort pornoster. Zo zag het eruit. Zijn cam zakte. Nu kon ik zien dat hij netjes geschoren was. Hm, daar houd ik van. Heb een hekel aan die krulhaartjes. Ook bij mezelf. Alles is altijd lekker glad en verzorgd. Ik liet een hand naar beneden glijden en wilde even voelen hoe nat ik was. Niet normaal meer. Ik zit gewoon met een nat slipje achter de pc met een vreemde man. Ik voelde al dat ik niet veel nodig had om tot een orgasme te komen.

Hij is natuurlijk ook niet gek en wist allang waar mijn hand mee bezig was. Het enige wat hij vroeg was: ‘Meer?’ Ik kon niet snel genoeg bij mijn toetsenbord om ‘JA!’ terug te typen. Zijn cam zakte nog iets verder en ik zag dat zijn hand gevuld was. Af en toe kwam zijn donkere eikel heel dichtbij. Net alsof hij heel dicht bij me was. Wat had ik zin om hem te verwennen. Ik voelde aan mijn vingers dat ik steeds natter werd. Maar ik ga mezelf echt niet bloot geven voor de cam. Dat hij dat doet vind ik superlekker maar ik wil nog wel een iets te raden overlaten.

Ik speel voor hem met mijn borsten en hij geniet ervan. Nog meer dan ik. Ik zie het aan hem. Ik had nooit gedacht dat ik dit lekker vond om naar te kijken. Maar die jongen zat daar speciaal voor mij en voor mij alleen. En ik kon hem alles vragen, hij deed alles voor me. Dat gaf me wel een lekker gevoel van macht. ‘Kom voor me klaar’, zei ik hem. En hij ging er goed voor zitten. Ik ging lekker dicht bij het scherm zitten zodat ik het goed kon zien, en zodat hij ook mijn borsten nog beter kon bewonderen. Je moet de ezel wel een lekkere wortel voorhouden als je met hem de berg op wil. Het duurde niet lang voordat zijn lichaam begon te schokken en hij voor mij klaarkwam.

Dat aangezicht zette me in vuur en vlam. En ik had ook niet veel meer nodig om een lekker orgasme te bereiken. Zijn cam ging ineens weer omhoog en ik zag een voldane blik in z’n ogen. Maar goed dat hij niet weet hoe graag ik hem wil. Ik wil hem nog even voor me laten kruipen. Wel heel lekker zo’n eigen toyboy.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *