— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Diner-date

Het is al laat en ik sta onder de douche een beetje bij te komen. Vanmiddag kreeg ik je smsje met een tijdstip, plaats en een “xsje tot vanavond”. Geen idee wat de bedoeling is, maar ik kon je niet bellen tijdens het werk en daar net nam je niet op. Thuisgekomen snel onder de douche gesprongen nadat ik mijn kleren had klaargelegd.

Ik pak mijn scheermesje en begin met mijn benen. Dat is snel klaar. Dan mijn oksels en daarna mijn poes. Dit doe ik heel zorgvuldig en na drie keer overdoen ben ik superglad. De douchestraal voel ik met volle kracht op mijn klitje en een warm onderbuikgevoel overvalt me. Ik pak de douchekop van de muur en draai hem op een harde straal terwijl ik me op de grond laat zakken. Ik hang tegen de muur en spreid mijn benen terwijl ik ondertussen bedenk hoe je me straks zoent met je heerlijke mond. De straal doet zijn werk en terwijl ik mijn ogen sluit, bedenk ik me en doe de douche uit.

Nog opgewonden van het douchen smeer ik me in met bodylotion en loop naar de slaapkamer waar ik mijn nieuwe lingerie met een jurkje aantrek. Ik föhn mijn haren en kijk op de klok. ‘Shit nog een half uur en ik moet nog in de auto erheen ook!’ Snel maak ik me op, trek mijn jas aan en rij naar het restaurant.

Als ik aankom, zie ik je nog niet. Ik kijk op mijn telefoon, geen gemiste oproep, geen sms. Zal ik wachten of naar binnen gaan of je toch nog eens bellen? Het wordt koud in de auto en ik besluit alvast naar binnen te gaan. Er zitten nogal wat mensen te eten en ik loop door naar de bar. Ga zitten en bestel een wijntje. Er zit niets anders op dan te wachten. Ik bezoek het toilet en besluit daar mijn string uit te doen. Nu moet ik er wel goed op letten hoe ik op die barkruk ga zitten.

Als ik eenmaal zit, voelt het prima en ik drink rustig mijn wijntje. Ineens voel ik twee armen om me heen en een zoen in mijn nek. Kippenvel kruipt vanaf mijn knieën naar mijn hoofd. Ik ril en draai me langzaam om. Dan kijk ik in je mooie ogen en zoen je op je mond. Mijn onderbuik speelt onmiddellijk op. Als je me hier en nu onder mijn jurk zou grijpen dan…

Je helpt me van de kruk en vraagt naar de tafel. We zitten in een hoek en gaan scheef naast elkaar zitten. De spanning is te snijden, ik wil je alleen maar zoenen en aan je voelen maar dat gaat nu niet. We krijgen de kaart en ik kan het allemaal niet lezen, ben te afgeleid. Als je me vraagt wat ik wil eten zeg ik: ‘Bestel jij maar.’ Ik krijg nog een wijntje en leg mijn hand op je arm. Je andere arm verdwijnt op mijn rug terwijl je me langzaam zoent. Ik kijk je aan en zie aan je blik dat jij je ook moet beheersen. Dan fluister ik in je oor dat je even stiekem moet voelen.

Je kijkt me aan en laat je hand langzaam bij mijn been omhoog gaan. Ik spreid mijn benen een beetje en als je bijna boven bent, zoen je me nog een keer. Ik kreun zachtjes terwijl je je mond aan mijn oorlel legt. Ik hoor je ademhaling en voel dat ik nat word. Als je hand bovenaan mijn been is, steek je tergend langzaam een vinger uit en voelt dan dat ik geen string draag. Je kijkt me aan en glimlacht met die heerlijke geile blik.

Inmiddels komt de ober met het eten en zet het voor ons neer. Je bestelt nog maar een wijntje en dan beginnen we te eten. Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat het is maar het is heerlijk.
Als ik een paar happen heb gehad, kan ik het niet laten en leg mijn hand op je bovenbeen.
Voorzichtig schuif ik mijn hand richting je kruis, terwijl ik een zoen op je mond druk. Dan voel ik je stijve pik en krijg enorme zin. Ik kijk je aan en voel me enorm geil worden.

Ik zucht een keer en begin weer te eten. Jij bent al klaar en gaat een beetje achterover hangen terwijl je mijn rug streelt. Ik verslik me bijna maar kan me weer een beetje in de hand houden om toch mijn bord leeg te eten. Als het bord leeg is, neem ik een slokje wijn en draai me naar je toe. Je glimlacht en legt je hand op mijn been. Al zoenend zoek je je weg naar boven, langs mijn kousen naar mijn klitje. Je drukt langzaam met je duim terwijl je een vinger bij me naar binnen duwt. Ik zoen je nat en leg mijn hand op je kruis. Je bent stijf. Je vingert me langzaam en ik duw mijn heupen een beetje naar voren.

De ober komt er weer aan. Je gaat iets rechter zitten maar laat je hand waar hij is. Ik heb het gevoel dat ik een kop als een tomaat heb. Ook regel je dessert voor mij, crème brulee. Als de ober met de borden verdwijnt, zoen je me vol op mijn mond terwijl je me snel vingert. Ik knijp in je pik maar wil je zo graag in me voelen. Dat gaat hier niet, dus geef ik me over aan je vingers en je mond en na een paar seconden kom ik klaar. Ik kreun zachtjes in je oor en fluister dat ik het nu zo graag met je wil doen. Jij hebt allang iets bedacht en vraagt me nog even geduld te hebben. We eten het dessert en klokken de wijn erachteraan. Dan trek je me van de stoel en zegt dat ik naar het toilet moet lopen terwijl jij betaalt. Ik loop die kant op met knikkende knieën. Even later kom je ook, je pakt mijn hand, voelt aan een deur met een bordje privé, duwt deze open en neemt mij naar binnen.
We kijken in het rond in het donker, maar na een paar seconden zien we door de straatverlichting buiten dat we in een voorraadkamer staan. In de hoek staan twee grote stoelen en je trekt me erheen. Ik duw je in de stoel en ik trek rustig je broek uit, geen short! Ik kijk je goedkeurend aan en glimlach. Je stijve pik springt naar voren en ik ga op mijn knieën zitten terwijl ik hem stevig vasthoud. Heel zachtjes neem ik je eikel tussen mijn lippen, proef je eerste drup en draai dan langzaam mijn tong om je eikel. Je kreunt terwijl je je handen in mijn nek legt. Je ballen voelen groot en warm in mijn handen. Dan lik ik je hele pik vanaf je eikel naar je ballen, ondertussen met mijn kont draaiend. Je ballen zijn netjes geschoren en je proeft weer overheerlijk.

Dan til je me op, zet me met mijn rug naar je toe, duwt mijn hoofd naar beneden en trekt mijn jurk omhoog. Je legt je handen op mijn heupen en likt van achter aan mijn poes. Met je vingers spreidt je mijn lippen en likt met lange halen. Ik krijg de rillingen en draai me om, ik ga boven op je zitten en laat me langzaam over je harde pik zakken. Je houdt mij een beetje omhoog zodat alleen je eikel naar binnen kan. Ik voel een orgasme komen en zoen je op je mond terwijl je me langzaam laat zakken. Je vult me helemaal en terwijl ik mijn heupen van voor naar achter beweeg, voel ik je op de juiste plek. Ik kreun en kijk je diep in je hebberige ogen. Je pupillen zijn groot. Je zoent mijn tepels en ik leg mijn hand op mijn klit.

Dan ben je niet meer te houden en je stoot diep in me. Ik grijp achterlangs met een hand naar je ballen en knijp er zachtjes in. Je kreunt. Het volgende orgasme komt snel en heftig terwijl ik je warme zaad voel lopen. Loom zoenend komen we langzaam bij. Je wrijft over mijn borsten en mijn buik en vertelt me hoe mooi je me vindt. Ik zoen je en kan het niet laten om je “mooi mannetje” te noemen. Het koelt hier af en we kleden ons aan, nadat we wat servetten uit de voorraadkast hebben geplukt. Dan pak je me beet en vraagt me of je met me mee kan. Je wilt blijven slapen. Ik kan mijn geluk niet op en trek je aan je hand mee naar de hal. We lopen, de ober groetend, naar buiten.

We stappen ieder in onze eigen auto en ik bel je meteen. Aan de telefoon vertel je me wat je allemaal met me gaat doen als we thuiskomen en voordat ik het weet zit ik met een rode kop achter het stuur. Nog tien minuten dan is het zover, met nog een hele nacht voor de boeg. De laatste tien minuten zeggen we alleen maar lieve en geile dingen aan de telefoon en geven elkaar vreselijke bijnamen, heerlijk!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *