— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een alternatief begin, deel 1

Het is hartje zomer, tegen de middag. Geen mens zou bij deze temperatuur op zijn kamer zitten, maar wij wel. Bart lag op zijn buik op mijn bed en vroeg: “Welk spelletje is dit?”
“Het spelletje waar ik de regels bepaal en jij niks mag doen. Hup omdraaien!”
Hij bleef aarzelend liggen. Ik nam hem bij de heup en probeerde hem om te draaien, hij spartelde niet tegen.

“Dat is beter. Massage is voor straks, nu wil ik je zien gaan!” zei ik stoer.
“Gaan?”
“Gaan, spuiten, e-ja-cu-le-ren ?” Ik voelde me echt op mijn best, alles in handen nemen en zelfverzekerd klinken.

“Oké dan”, zei hij op halfverbaasde toon, want hij kon niet op tegen mijn wil. Ik kan heel koppig zijn, hij kent me best wel en weet dat hij niet moet tegenstribbelen.

“Ontspan je maar, ik heb heel wat terug te betalen na gisteren.” Gisterennacht had hij me voor het eerst doen klaarkomen, en dit zonder mijn slipje uit te doen.
“Hoe vond je het gisteren?”
“Hoe vond ik het? Mijn lakens hebben gedroogde vochtplekken, en niet omdat ik ineens begin te bedplassen. En je hebt alleen mijn slipje aangeraakt .” Even stilte, ik verwachte een bescheiden antwoord, maar hij zei: “Fingerspitzengefühl, Fingerspitzengefühl !”
“Je vorige vriendin, kwam die ook zo snel?”
“Nooit.”
“Oei was ze een ijskonijn?”
“Dankzij jou weet ik nu dat ze een ijskonijn was. Ik twijfel nog altijd of je echt gekomen bent gisteren.” Ik was verbaasd dat vrouwen zoveel konden verschillen. Wat hij gisteren deed wond me meer op dan ik ooit had ervaren.”

“Twijfelen? Lieverd ik ben tweemaal gekomen, faken daar doe ik niet aan mee.” We gingen nog even door over vroegere belevenissen, geen van ons beiden had er iets op tegen, integendeel ik vond dit leerzaam. In een vlaag van geilheid greep ik naar zijn short en voelde geschrokken dat er van de opvallende erectie van daarnet niet zoveel meer over was.
“Hela!” zei Bart “Hij kan niet fulltime werken, ik was even tien minuten met mijn gedachten weg van je joekels in je bikini. “Joekels?” herhaalde ik.
“Meloenen?”
“Meloenen?” Herhaalde ik luider en een beetje fake. “Is dit wat jij subtiel noemt?”
“Niet lief genoeg?”
“Niet lief!”
“Bloemkolen!”
“Bart!”
“Hahaha, sorry ze zijn zo lekker groot!”

“Mannen.” zei ik weer op die toon, maar ik wist best wel dat het mijn beste troeven waren en het streelde mijn ego diep van binnen.

“Hoe moet ik ze dan noemen, sinaasappels?”
“Denk maar eens na over twee lieve naampjes, ze verdienen elk een even zachte naam.. Weet je wat? Denk er maar eens goed over na terwijl ik mijn opdracht vervul.”
“Je Opdracht?”
“Mijn opdracht die een normale man met plezier aanvaardt.”
“Ben ik normaal dan?”
“Elke man met een ‘normale’ zin, en die heb ik jij zeker wel, niet?”
“Voel nu maar eens.”

Dit was een sfeer die uniek was, niet te vergelijken met de andere twee keren dat ik een jongen voor het eerst aftrok. Ik wou het, maar wou het doen zoals hij bij mij had gedaan. Maar lukte dat wel bij een man? Ik had al veel ervaring voor iemand van net 18 maar besefte toen dat ik niet wist waar nu precies de gevoeligste plaats van een penis is. Dit zou een pure ontdekking worden, of een pure afgang. Ik greep naar zijn kruis en er was inderdaad al wat meer vorm in gekomen. Ik zou uiteraard doen alsof ik wist hoe ik hem zou kunnen doen klaarkomen op deze manier.

“Oogjes dicht, en snaveltje toe”, zei ik zachter. Hij deed nog snel zijn voetbalshirt uit en zei: “Ik ben klaar.” Ik voelde hoe onder mijn hand zijn lid weer harder geworden was. Ik voelde zijn eikel door zijn short en slipje en begon te strelen over zijn short terwijl ik me op zijn benen liet neerzakken.

Toen ik voelde dat hij keihard was, besloot ik dat die short uit moest en nam die vast aan beide kanten. Met de hulp van een gewillig kontje kon ik hem makkelijk weghalen. Hij had een grijs-wit slipje aan dat zijn lid insnoerde. Dik was hij, ik was weer aan het staren. Ik kon heel duidelijk de drie verticale segmenten herkennen, met een heel dik middelste. Hij moest dubbel zo dik zijn als die van mijn vorige liefje, maar een stuk korter. De lengte viel eigenlijk best nog mee als je hem zo zag zitten. Hij zag eruit alsof hij elk moment kon klaarkomen. De vlek rond de plaats van de eikel zag er nat uit en viel op door de grijze stof die elk vochtplekje heel donker doet lijken. Enkele bleke haartjes kwamen links en rechts vanonder het slipje. Ik beroerde alle delen, eerst door licht te kriebelen, beginnend bij de ballen, gaande tot aan de top. Toen begon ik te strelen langs de lengte, op en neer. Soms met een vinger passerend langs de rand van het slipje, zijn huid, door het lichte haar, aanrakend. Ik wist dat mijn vorige liefje dit graag had en Bart reageerde al even enthousiast.

Maar nu, hoe kan ik hem doen klaarkomen zonder zijn lul tevoorschijn te halen? Wat ik ontzettend graag wou. Maar ik hield vast aan de gedachte van de ontdekking. Ik bleef systematisch de delen afgaan en keek naar zijn reacties. Bij de ballen en aan de randjes van het slipje kreunde hij het meest, maar dat ging me niet helpen. De gevoeligste plek moest toch de eikel zijn, dus begon ik daar rondjes te draaien, gevolgd door het zorgvuldig volgen van de V-vorm die de eikel vooraan scheidde van de rest. Ik had succes, althans dat dacht ik door Bart zijn zuchtjes.

Zo ging ik een tijdje door maar er veranderde niet veel. Ik liet meer vingers deelnemen aan het strelen door duim en ringvinger aan beide kanten van de schacht te bewegen terwijl ik de eikel bleef beroeren met mijn middelvinger. Af en toe duwde ik in de schacht en met momenten voelde hij zo hard als hout aan. Mijn andere hand hield zich bezig met zijn ballen. Ik voelde mezelf ook in een trance komen. Bart was er al een hele tijd in verzeild en stelde me gerust dat ik goed bezig was. Ik liet even een vinger iets dieper voorbij zijn ballen gaan en dit wekte een diepere kreun op. Ik wist wel dat mannen gevoelig zijn rond de anus, maar daar durfde ik toch niet teveel uit te richten. Ik had het gevoel dat ik zo lang bezig kon blijven maar dat de climax lang kon uitblijven. Ik moest toch eens praten en niet te koppig moest blijven.

“Ooit klaargekomen door alleen een vrouwenhand?”
“Ja hoor”, zei hij zacht.
“Duurt dat normaal lang?”
“Als ik er tegen vecht kan het wel even duren, maar anders te snel naar mijn zin.” Ik bleef op en neer langs zijn schacht gaan.
“Niet vechten, oké?”
“Ik vecht niet. Je doet het echt heerlijk, ik wil helemaal niet te snel klaarkomen.” “Weet ik wel, maar ik wil toch dat je straks …”
“Ik kan mezelf niet doen klaarkomen enkel door die kant te strelen, ik heb het geprobeerd. Zo masturbeer ik als ik niet wil klaarkomen.” Dus de gevoelige kant zat aan de andere kant, het moest de eikel zijn. “Volgende keer vertel jij me ook zo’n weetje, hè?”

“Leek niet alsof je dat nodig had, mister Fingerspitz! En nu terug naar je andere Spitz, droom maar verder.” Ik moest dus aan de achterkant wrijven, zonder in zijn slipje te gaan. Ik moest het gewoon proberen. Ik probeerde mijn ene hand volledig rond zijn schacht te brengen. Het slipje stretchte mee. Dit lukte nog, maar toen ik probeerde hem zo langzaam af te rukken, zag ik zijn eikel bijna tevoorschijn komen en hield in. Mijn andere hand nam links bovenaan het slipje bij de rand en trok die stevig omhoog. Zijn linkerbal verscheen nu onderaan. Het zou zo toch moeten lukken.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *