— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrienden, of toch meer…

We staan in een bardancing te dansen. Het is er erg heet en redelijk druk. Je draagt een truitje met een open rug. Je weet dat ik daar niet tegen kan maar daarom trek je hem juist aan. We dansen met elkaar en steeds dichter tegen elkaar aan. Dat moet wel want het is druk. Ik laat m’n handen langs je zij gaan, heel zacht, bijna niks aanrakend. Ik voel met m’n vingertoppen de huid van je zij. Ik heb het gevoel alsof mijn vingers in brand staan. Ik fluister in je oor, met m’n lippen dicht bij je nek, je voelt m’n adem en je krijgt overal kippenvel. Ik hoor je zacht kreunen. Ook al iets waar ik niet tegen kan. Ik bijt op m’n onderlip en onderdruk een zachte kreun.

Ik moet naar het toilet en merk niet dat je achter me aankomt. Het is er rustig, dus terwijl ik de deur open, durf je met me mee het toilet binnen te stappen. Ik schrik, maar ben blij verrast. Ik kan geen woord uitbrengen maar dat hoeft ook niet want je legt een vinger op m’n lippen. Dan zoen je me met zoveel passie dat het me mijn adem beneemt. Ik kreun zacht. Je hoort het en wordt nog heter dan je al was. Je kijkt me in m’n ogen en beweegt met je lippen naar m’n oor en zegt dat je met me mee naar huis wilt. In plaats van het openbaar vervoer nemen we de taxi. ‘Jezus wat duurt die rit lang!’ Je pakt m’n hand en houdt die vast. Ik streel je arm met m’n nagels, heel zacht, je amper aanrakend. Je wordt gek. Nooit geweten dat mijn vingers zo gevoelig zijn. Je zoent me in de taxi en fluistert met een hese stem in m’n oor dat je me wilt. Mijn hart gaat tekeer, alles duizelt, ik krijg een droge mond.

Ik ben bang: ‘Zullen we dit wel doen, ben ik wel goed genoeg, wat als ik niet weet wat je lekker vindt? En dan zie je m’n hele lichaam.’ We komen bij mij thuis en terwijl ik de deur achter je dichtdoe, verdwijnt m’n angst want je zet me tegen de deur en zoent me. Nu heel wild en gehaast. Ik weet niet wat ik ermee aan moet en vraag of je een massage wilt. Je zegt nee. Je zoent me weer en al zoenend lopen we naar m’n bed. Je trekt m’n truitje uit en zoent me in mijn nek. Ik trek die van jou uit maar ik ben nerveus. Jij niet; totdat ik je neerleg op m’n bed. Ik lig naast je op m’n zij.

Je bent nerveus en bang maar je wilt het zo graag. Ik zie het aan je ogen Je doet zelf je bh en je broek uit. Je ligt in je string naast me. Ik weet niks uit te brengen. In eerste instantie kijk ik alleen maar naar je. Je wilt wat zeggen maar ik leg m’n vinger op je lippen; Als vanzelf zoen je m’n vinger en laat je je tong erlangs gaan. Ik bijt op m’n eigen onderlip en onderdruk een kreun. Ik zoen je en bijt zacht op je lip. Ik laat m’n hand langs de zijkant van je lichaam gaan. Ik lig nog steeds naast je en stop met zoenen. Je wilt zeggen dat ik door moet gaan maar daar krijg je geen tijd voor. Ik ga met m’n nagel zachtjes langs je nek, naar je zij en je buik. Ik blijf naar je kijken, je adem stokt in je keel. Ik lik langzaam langs m’n lippen want wat wil ik graag met m’n mond over je lichaam gaan.

Als laatste ga ik met m’n nagels over je borsten. Je tepels zijn al hard, je kreunt, ik ook. Vervolgens zoen ik je. Langzaam, tergend langzaam bijt ik je zacht en ga met m’n tong langs je lippen. Ik ga naar je nek, zoen je, lik je en bijt je zacht. Tergend langzaam, je hebt overal kippenvel. Ik doe hetzelfde bij je vingers, je buik, je rug en tenslotte ga ik naar je borsten. Ik zoen ze eerst en streel ze met m’n handen. Daarna ga ik naar een tepel. Die is hard, ik neem hem in mijn mond en ga er met m’n tong langs en zuig er zacht op. Ik ga met m’n hand langs je lichaam en trek je string uit. Ik voel hoe nat je bent en je kreunt harder als ik je daar aanraak. Wat ben je nat.

Je houdt me tegen want ondanks dat je het wilt, wil je niet dat ik het initiatief neem en je duwt me dus van je af. Je zegt dat je wat wilt uitproberen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zo onwijs opgewonden ben dat het me niet had uitgemaakt wat je had gezegd. Dus ik stem in zonder te weten wat je wilt “uitproberen”. Je loopt weg, ik word nerveus. Binnen no time ben je weer terug en hebt wat meegebracht. Het is een satijnen sjaaltje of iets dergelijks. Je vraagt me of ik je vertrouw en gek genoeg doe ik dat. Je doet het sjaaltje om m’n ogen. Ik ben toch wel een beetje bang, ik neem meestal het heft in handen en nu geef ik die controle weg. Ben toch een beetje een controle freak. Je wordt ineens heel stil maar ik hoor wel je ademhaling, die wordt zwaarder en dieper en gaat sneller tekeer. Je verschuift iets maar blijft wel naast me. De spanning is om te snijden. Je geniet ervan en ik voel hoe ik nog natter word dan dat ik al was.

Het is alsof je ogen in m’n lichaam branden. Je kijkt naar m’n hele lichaam, je hebt geen idee waar en hoe je wilt beginnen. Je herinnert je dat ik eens heb gezegd dat ik het zo opwindend vind als je me in m’n oor fluistert, kreunt, of gewoon zacht praat. Inmiddels heb je muziek aangezet iets “nice and slow” van Usher of zo. Zo een nummer waarop je de hele nacht wil vrijen. Ik begin te beseffen dat je net als ik van teasen houdt, misschien nog wel meer dan ik. Je buigt je voorover en raakt me met niks aan, geen vingers, geen borst, geen mond, geen lippen en geen tong. Het enige wat je doet is zacht, hees fluisteren in m’n oor. Je vertelt me precies wat je wilt gaan doen. Je gaat eerst met je mond langs m’n lichaam, beginnend bij m’n nek. Je raakt me wederom niet aan, het enige wat ik voel is je adem. Ik word nu al helemaal gek en ik mag niks doen. Dat heb je me ook nog gezegd maar door alle adrenaline die door m’n bloed gaat en alle passie, ben ik dat haast vergeten.

Nadat je dit hebt gedaan, zoen je me. Hard, passievol, ik proef en voel aan alles dat je net zo opgewonden bent als ik. We kreunen allebei. Ik hoor je zacht lachen alsof je nog lang niet klaar bent met me. Ik geniet ervan en voel een vreemde sensatie omdat ik niet de touwtjes in handen heb. Je gaat met je vinger over m’n lippen en ik zoen hem. Ik kan het niet laten en open m’n mond. Je stopt tergend langzaam je vinger in m’n mond, ik doe hem zacht dicht en ga met m’n tanden langzaam en zacht langs je vinger. Nu is het jouw beurt om te rillen en verbeeld ik het me, of kreun je ook? Je bent even afgeleid maar gaat verder. Je hand gaat nu over m’n lichaam maar niet volledig, weer net wel, net niet aanraken. Ik voel je hand maar die gaat heel zacht over alle zenuwuiteinden van m’n lichaam.

Ik wil dat je me aanraakt, dat je met je nagels over me heen gaat en me vol zoent. Ik wil dat je me gigantisch laat komen maar dat is nog niet jouw planning. Je vervolgt je ontdekkingstocht en geniet met volle teugen. Je gaat niet meer door met je handen. Ik wacht wat je gaat doen. Je bouwt de spanning nog verder op door niks te doen. Ik lig daar en zie niks. Je begint me te zoenen maar in plaats van m’n mond, begin je bij m’n benen en m’n enkels. Je gaat door naar boven naar m’n dijbeen en m’n lies. Ik word gek, ga je het eindelijk doen? Je pest me want je gaat er net omheen. Je gaat verder naar m’n buik en naar m’n borsten. Je adem stokt want nu ben je zo dichtbij. Het zal de eerste keer zijn dat je een vrouwenborst zoent. Je wacht even, we houden allebei onze adem in. Je doet het toch. Je zoent m’n borst en je gaat gelijk naar m’n tepel. Ik bijt op m’n onderlip en jij kreunt. Als vanzelf gaat je hand naar beneden. Je voelt me en je voelt hetzelfde als wat ik eerder bij jou voelde. Ik houd het niet meer en doe het sjaaltje af. Je kijkt me aan en in je ogen zie ik zoveel passie, lust en verwardheid. Dat je dit zou voelen door een vrouw. We zoenen en vrijen de hele nacht met elkaar.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *