— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tafeltje dekje

Twee keer eerder hadden ze afgesproken. De eerste keer was onwennig, de tweede keer vertrouwd. En nu de derde afspraak zich aandiende, wilde Lisa alles wat je van een derde keer zou kunnen verwachten. Ze wilde álles. Peter was aardig, aantrekkelijk en haar eerste date sinds jaren. De middag voor de avond van de derde afspraak douchte Lisa zich lang en zorgvuldig. Natuurlijk was ze zenuwachtig maar daar genoot ze van. Alleen het idee om weer eens een mannenlijf te kunnen voelen, wond haar al op. Ze schoor zich, iets wat ze ook al in geen tijden meer had gedaan. Of het er werkelijk van zou komen was natuurlijk maar de vraag maar aan haar zou het niet liggen. Ze moest lachen om haar eigen woordgrapje en werd er meisjesachtig vrolijk en giebelig van. Ze oogde zelfs meisjesachtig: haar kleine, opstaande borstjes leken pronter dan ooit, haar wangen waren rood van de spanning en haar zojuist geschoren schaamte liet niet meer dan een spleetje in het zicht.

Nadat ze de kraan had dichtgedraaid, bleef Lisa nog even staan en wreef met haar hand het water van haar lijf. Door de lange douchebeurt was het mistig en warm in de badkamer. De warmte dampte om haar heen. Het voelde fijn om weer te voelen, om haar lichaam te voelen. Ze voelde zich goed. Dat was de afgelopen jaren wel anders geweest. Toen ze trouwde, dacht ze dat het voor eeuwig was. Maar na die ene mooiste dag van haar leven kwam er niets meer. Haar man was afwezig als hij er al was en Lisa voelde zich met de dag meer verlaten en alleen. Als ze er iets van zei, was er ruzie. Haar vertrouwen in hem taande en daarmee ook haar liefde. Toen hij haar sloeg was het over. Eindelijk, want hun huwelijk was toen toch al dood. Op de puinhoop van dat verleden bloeide nu de jonge vrouw die ze eigenlijk nog steeds was: tweeëndertig en meisjesachtig.

Lisa droogde zich af en liep de slaapkamer in. Daar had ze haar kleding voor die avond al klaargelegd. Toen ze langs de grote spiegel van haar kledingkast liep, viel haar oog op haar eigen naaktheid en ze bleef even staan. Ze liet haar hand over haar buik glijden naar venusheuvel, naar schaamlippen. Alles was vreemd glad. Ze rilde van onwennigheid en van spanning. Wat zou Peter hiervan denken? Het was voor het eerst dat ze zich dat voorstelde. Peter die haar slipje uitdeed en dan haar kutje zag. Hij zou weten dat zij zich nu net geschoren had. Voor hem. Hij zou weten dat zij wilde. Met hem. Lisa lachte hardop. Als hij eenmaal zover was dat hij haar uit de kleren hielp dan wist hij allang dat zij hem wilde. Haar geschoren kutje zou dit slechts bevestigen. Het zou de ‘ja’ die reeds uit haar mond en lichaam sprak maken tot een passionele schreeuw. God, wat verlangde ze naar seks.

Ze stapte in een slipje en liet haar lievelingsjurk, zwart met grijze biesjes, over zich heen glijden. Klassiek en vrouwelijk, verleidelijk maar niet te. Voor de spiegel groeide haar zelfvertrouwen. Het meisje werd vrouw. Ze zag er prachtig uit. ze föhnde heur haar, stak het op, maakte het los en stak het uiteindelijk toch weer op. Ja, zo moest het zijn. Ze oefende haar blikken, lachte naar zichzelf, keek serieus. Ze trok haar wenkbrauwen op en beet zachtjes op haar onderlip. Onschuldig. Onweerstaanbaar. Toen ging ze weg.

Om acht minuten over zeven, acht minuten later dan afgesproken, drukte ze op de bel van Peters appartement. Hij woonde vijf hoog, zijn deur was naast de lift. Hij deed open, lachte en kuste haar. “Wat zie je er fantastisch uit.” Ze werd week toen zij hem zag en nog weker toen hij dat zei. “Dank je”, bloosde ze. Hij nam haar bij de hand mee naar binnen. “En hier woon ik dus”, zei hij niet zonder trots. “Wow.” Het appartement was zonder meer schitterend en uiterst stijlvol maar waar haar mond letterlijk van openviel waren de meer dan honderd kaarsjes die er brandden. Lisa kreeg het er warm van. Geen twijfel meer over zijn bedoelingen. Die waren gelijk aan die van haar.

“Ga zitten”, zei hij terwijl hij een glas wijn inschonk. Maar Lisa bleef staan en keek om zich heen. “Het is fijn hier”, zei ze.
“Dank je”, zei Peter en gaf haar het glas.
“Dank je.” Ze proostten. “Op vanavond.”

“Ik heb erg naar deze avond uitgezien”, zei Peter.
“En anders ik wel. Het was ook zo fijn en vertrouwd de vorige keer.”
Peter glimlachte. “Dat is mooi gezegd. Vertrouwd, ja, dat was het. Toen je weg was voelde ik me alleen. Ik miste je en dat terwijl ik je nog maar net ken. Merkwaardig, niet?”
Lisa viel hem enthousiast bij: “Bij mij precies hetzelfde! Ik miste je. Ik wilde bij je zijn.” Het was meer dan ze had willen zeggen maar het schoot eruit voor ze er erg in had. Ze gaf zich meteen al bloot. Maar ach, deed hij dat niet ook?

“Weet je, vannacht droomde ik dat ik je kuste”, bekende Peter. Lisa wist niet hoe ze het had. Ze voelde het bloed naar haar wangen stijgen. “Te snel, het gaat allemaal te snel”, dacht ze. Maar ze voelde zich gevleid. Ze nam een slok en glimlachte. Er viel een stilte. “Misschien moesten we dan maar zoenen”, zei ze uiteindelijk zachtjes. Ze probeerde ondeugend te kijken maar dat lukte niet helemaal.

Peter lachte vertederd. “Je bent echt lief, weet je dat? Ik bedoelde niet dat we nu stante pede moeten zoenen. Ik wilde je gewoon zeggen dat ik je bijzonder vind, en aantrekkelijk.”
Hij knipoogde. “En lief”, voegde hij eraan toe. Daarop zette hij zijn glas neer, pakte haar hand en kuste die. “Maar ik wil wel”, verraste Lisa hem terwijl ze hem omhelsde en zoende op de mond. Peter ging er onmiddellijk in mee. Hij beantwoordde haar zoen hartstochtelijk en hongerig. “Dus toch”, lachte Lisa.
“Dus toch”, beaamde hij.

“En ik heb nog meer gedroomd”, fluisterde Peter. Lisa keek hem aan. Ze zei niets, wachtte af. “Mag ik je verrassen met mijn droom?” vroeg hij haar. Lisa voelde haar kutje kriebelen.
“Ik houd wel van verrassingen.” Peter nam haar bij de hand en leidde haar naar het lage tafeltje voor de bank. “Vraag me niets, maar onderga het”, gebood hij haar met een vluchtige glimlach terwijl hij haar op het tafeltje liet zitten. Hij pakte haar bij de schouders en liet haar voorzichtig naar achteren zakken totdat ze met de rug op het tafeltje lag, haar benen nog steeds over de rand, voeten op de grond. Peter bracht haar polsen boven haar hoofd en legde ze op de hoeken van het tafeltje. “Vertrouw me”, fluisterde hij.

“Klik”, klonk het. Lisa voelde plots haar polsen geboeid. “Wat doe je nu?” vroeg ze verschrikt.
“Vertrouw me”, zei Peter nogmaals terwijl hij snel naar haar voeten ging. “Klik, klik.” Hij moest dit hebben voorbereid. Lisa was er totaal niet op bedacht geweest maar daar lag ze nu, op het tafeltje, met polsen en enkels aan de poten geketend. “Ik weet niet of ik dit wel leuk vind, Peter.” Ze kon geen kant op. Ergens voelde ze opwinding maar de verwarring overheerste.

Peter stond op, liep naar de keuken en kwam terug met een schaar. Zijn houding was anders, achtelozer, van de schijnbare verlegenheid was geen spoor meer. “Peter?” probeerde Lisa. Hij leek haar niet te horen, ging op zijn knieën naast haar zitten en begon haar jurkje, haar zwart met grijze lievelingsjurk, open te knippen. “Peter!” schreeuwde Lisa nu. Geen antwoord. Lisa voelde het staal van de schaar op haar huid. De jurk ging aan flarden.

Twee minuten later lag ze alleen nog in haar ondergoed. Haar BH werd losgeknipt en toen haar slipje. Lisa jammerde zachtjes. Peter keek even naar haar kutje, greep toen de resten van haar kleren bij elkaar en deponeerde alles in de keuken. Ze hoorde een pedaalemmer. Terug in de kamer deed hij het licht aan en blies hij de kaarsjes uit, alle honderd-en-zoveel.

De zwoele sfeer was weg. Peters appartement was weer gewoon een appartement in een gewone flat. Het enige wat niet gewoon was, was de naakte vrouw op de salontafel en die naakte vrouw was Lisa. De situatie had iets van een droom. Wat dat betreft had Peter gelijk gehad: hij had haar inderdaad verrast. Maar hij leek zo veranderd. Peter was Peter niet meer, en dat beangstigde haar.

De deurbel ging en Lisa’s adem stokte. Nu pas werd ze zich ten volle bewust van haar kwetsbaarheid, haar hulpeloosheid. Peter liep naar de deur, opende die en heette een echtpaar van middelbare leeftijd van harte welkom. Ze lachten en praatten alsof ze elkaar al jaren kenden. Peter draaide zich om en maakte een weids gebaar. “En hier woon ik dus”, zei hij niet zonder trots. Het echtpaar uitte bewonderende kreetjes: “Fantastisch!” Ze liepen de kamer door. “En wat een schitterende tafel heb je daar, beeldschoon.” Lisa kleurde dieprood terwijl de vrouw op haar afliep. Ze liet haar vingers over Lisa glijden, van buik naar borst. “Heel mooi.” Lisa opende haar mond, maar de vrouw liep alweer verder, naar het raam. “En wat een uitzicht!”

Weer ging de bel. Peter liet nu een meisje binnen met fonkelogen. Ze was misschien net twintig jaar. Ze kusten elkaar en Peter stelde haar voor aan het echtpaar. Het meisje lachte verlegen en keek steels naar Lisa maar zei verder niets. Peter schonk wijn in. Er werd gelachen en weer ging de bel. Het leek wel een feestje.

Het wás een feestje! Na het echtpaar en het meisje volgden een jong stel, een man alleen, nog een stel, en tot slot twee vrouwen, beiden even meisjesachtig als Lisa. Peter en zijn tien gasten lachten, praatten en dronken wijn. Ze deden kortom alles wat je zoal op een feestje doet. En Lisa lag er middenin, naakter dan naakt maar niemand die haar werkelijk zag. Ze was een tafel. Een beeldschone weliswaar, maar een tafel.

Het jonge stel en een van de twee vrouwen waren druk in gesprek op de bank geploft, vlak voor het tafeltje. Hun knieën raakten Lisa bijna. Het fonkelmeisje zat op de grond naast Lisa. Ze volgde het gesprek en nam af en toe een slok. De rest van de gasten zat op stoelen die er inderhaast bij waren gesleept. Af en toe legde iemand een hand op Lisa en telkens ging er een siddering door haar heen. Lisa wilde vooral niet aanwezig zijn en vreemd genoeg scheen dat nog te lukken ook. Maar als ze dan plots een hand op haar hals, borst, of dij voelde dan wist ze opeens weer al te goed dat ze wel degelijk aanwezig was. Dat ze een lichaam had. En een gevoelige huid.

Soms voelde Lisa drie of vier handen tegelijk op haar lichaam. Altijd maar even, altijd terloops. Het maakte haar duizelig, dronken, geil. Als de aanrakingen uitbleven, verlangde ze ernaar en als ze er dan toch weer waren, schrok ze ervan. Ze voelde zich allang niet meer zo naakt. Er was tenslotte niemand die haar zag, of althans, niemand die daar blijk van gaf.

Maar plots werd het menens. Zomaar opeens voelde ze een hand die allerminst terloops was, een hand die heel langzaam maar doelbewust van voeten naar kuiten via de binnenkant van haar dijen richting haar kutje ging. Het was de hand van het meisje met de fonkelogen. Een zachte, kleine hand. Een hand met zoekende, dwingende vingers. Het meisje keek nog steeds naar het stel en volgde hun gesprek maar haar hand had het inmiddels natte kutje van Lisa gevonden. Een vinger gleed tussen haar schaamlippen. Lisa kreunde zachtjes.

Terwijl de gasten onverminderd luidruchtig doorpraatten werd Lisa onverbiddelijk gevingerd door het jonge meisje. Haar ademhaling versnelde. Weer werd er een hand op een borst gelegd, ditmaal van de man van het echtpaar dat als eerste gekomen was. Het meisje bleef haar vingeren. Lisa kronkelde. Haar tepels waren hard. De man wiens hand daar lag deed iets onverwachts: hij kneep. Lisa onderdrukte een gil van de felle pijn. De hand van de man verdween weer maar Lisa’s tepel tintelde. Het meisje vingerde haar nog altijd. Lisa wist nu heel zeker dat ze dit nooit vol zou houden. Ze voelde diep van binnen een allesverzengend orgasme opkomen.

Haar ademhaling werd luider nu, Lisa kreunde hoorbaar, ze kon er niets aan doen. Het meisje met de fonkelogen had inmiddels twee vingers in haar kutje en een duim op haar clitoris. De duim drukte, cirkelde en gleed door het nat. Lisa voelde haar kutje branden en ze voelde handen, drie, vier, vijf en nog meer handen. Ze maakte veel geluid nu, ze hijgde, kreunde.

En de gasten vielen stil. Lisa besefte dat ze nu ineens wél aanwezig was. Iedereen keek naar haar en was muisstil. Er was niets anders meer te horen dan het snelle hijgen van Lisa. Met tweeëntwintig ogen en een tiental handen op haar lijf en met de dwingende vingers van het jonge meisje op en in haar kutje kwam Lisa huilend, gillend klaar. Zo diep, zo heftig dat ze minutenlang bleef naschokken. Ze leek uren nadien nog steeds van de wereld en dat ze haar leven lang zou terugverlangen naar dat ene moment, naar deze droom.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *