— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het artikel

Het is druk vandaag op m’n afdeling. Veel zieke mensen die tegelijk binnenkomen. En vanavond moet ik weer werken. Om m’n opleiding tot cardioloog af te ronden moet ik nog een artikel schrijven. Ik doe dit samen met Joost. Joost heeft zes jaar geleden z’n opleiding afgerond en is met 39 jaar een jonge cardioloog. Daarnaast is Joost een mooie vent. Hij is bijna twee meter, heeft donkere haren en priemende bruine ogen, en is wat ik noem een knock-out. De andere cardiologen zijn oud, grijs en saai. Ik ben dan ook blij dat Joost mijn begeleider is. Joost is een enorme flirt maar zoals hij zelf zegt, gelukkig getrouwd. Groot huis in Zeist, mooie vrouw, een dochtertje van 10 maanden en de tweede is op komst. Ikzelf hang een beetje tussen student en gesetteld in en woon alweer twee jaar samen met Lars, mijn jeugdliefde.

Lars en ik zijn druk met ons werk. Dinsdag is echter onze kwaliteitsavond en die houden we dan ook standaard vrij voor elkaar. Meestal begint dat met een romantisch diner en eindigt het in wilde seks ergens in huis. Maar niet vandaag. Lars is in Barcelona voor een beurs en ik heb een werkavond gepland met Joost. Deze avonden vinden meestal plaats in het ziekenhuis maar vanavond ga ik op visite bij Joost en z’n vrouw Marjan.

Het is erg gezellig. Marjan blijkt een leuke vrouw die ook erg lekker kan koken. Het kind valt best mee. En ik voel me dan ook al snel thuis. We praten gezellig over allerlei dingen en rond een uur of acht verdwijnen Joost en ik naar de studeerkamer om aan de slag te gaan.

“En?” vraagt Joost.
“En wat?”
“Wat vind je van Marjan?”
“Leuke vrouw! Je mag trots zijn.”
“Net zo trots als Lars op jou?”
“Vast wel!”
Joost slaat een arm om m’n schouder en geeft me een vriendschappelijke knuffel. Ik voel een lichte tinteling door m’n lichaam. Het is lang geleden dat een andere man dan Lars mij heeft aangeraakt. Joost ziet de schrik in m’n ogen. “Sorry Maartje maar ik ben nogal fysiek ingesteld. Dat krijg je met drie oudere zussen.”
“Geeft niet”, mompel ik.

Mijn gedachten flitsen intussen alle kanten op en ik kan mij nauwelijks meer concentreren. Die knuffel doet hij vast me al z’n assistentes en vriendinnen. Toch voel ik mij wat raar want hij is feitelijk mijn superieur. Voortdurend voel ik z’n aanwezigheid en Joost grijpt alle mogelijkheden aan om mij speels of semi per ongeluk aan te raken. Om half tien komt Marjan de kamer binnen, ze heeft de kleine op haar arm. Haar truitje trekt daardoor strak om haar borsten, die behoorlijk fors zijn. Ik voel me een beetje beschaamd om naar Marjans borsten te kijken maar ik kan zo zien dat ze minimaal cup C heeft. Ik voel me een beetje gehandicapt met m’n kleine B. “Ik leg de kleine dame zo op bed en dan duik ik er zelf ook in, maak het niet te laat jullie.” Marjan geeft Joost een snelle kus op de wang en mij een stevige hand.

“Je ziet als je grote borsten wil, moet je snel zwanger raken.” Joost kijkt me bij deze opmerking met een ondeugende blik aan. Hij heeft mij dus zien staren. Ik word nu nog meer verlegen door zijn aanwezigheid en weet mij geen raad. “Ik ben tevreden hoor met mijne”, hoor ik mezelf schuchter zeggen. Joost legt een hand op m’n arm. “Geintje dokter Pieters!” zegt hij lachend. Joost zijn hand blijft op m’n arm rusten en met z’n wijsvinger draait hij kleine cirkels over m’n huid. Kippenvel vormt zich op m’n arm en ik voel dat ik rood word. Gevoelig?” plaagt Joost.
“Ik denk dat we maar eens een eind moeten maken aan deze werkdag, ik ga naar huis”, zeg ik. Ik trek m’n arm terug. “Dat is een goed plan dokter Pieters”, zegt Joost met een zelfgenoegzame glimlach.
“Zit je me nu uit te lachen?” probeer ik terug te plagen.
“Een beetje welm maar kom op ik escorteer je naar buiten.”

Beneden babbelen we nog een beetje maar ik voel een enorme spanning hangen. Als ik mij buk om m’n tas te pakken, maakt Joost z’n volgende move. Hij streelt met een vinger zachtjes over een klein randje blote rug en haakt vervolgens een duim en wijsvinger onder de rand van m’n string. “Handig zo’n lage broek”, fluistert hij zachtjes. Ik sta als aan de grond genageld. Langzaam trekt Joost m’n string nog iets verder omhoog. Ik voel hoe hij deze tussen m’n billen strak trekt. “Vroeger trok ik altijd aan beha bandjes maar dit is eigenlijk veel leuker”, lacht hij. Ik pak z’n hand en probeer ‘m los te maken.
“Niet doen, straks scheurt hij nog.” Iets beters kan ik zo snel niet verzinnen. Joost laat los en ik kom weer omhoog. Nu ik zo dicht bij hem sta, merk ik pas hoe lang hij is. Ik moet echt omhoog kijken om hem in z’n ogen te kijken. Weer die zelfgenoegzame blik. Z’n ogen dwalen af naar m’n borsten en ongegeneerd blijft z’n blik erop rusten. Ik voel m’n tepels meteen reageren. Ze proberen zich door m’n beha en truitje heen een weg naar buiten te werken. Joost zijn ogen ontmoeten die van mij weer.

“Dag dokter Pieters tot morgen”, fluistert Joost. Hij buigt z’n gezicht naar me toe en geeft me een zoen op beide wangen. De derde zoen eindigt heel voorzichtig en zachtjes op m’n lippen. Hij slaat z’n armen losjes om m’n middel en trekt mij iets dichter tegen hem aan. M’n lippen openen zich automatisch en ik laat z’n tong binnen. Hij zoent geweldig. Ik voel alles in m’n lijf reageren. Mijn geest protesteert nog lichtjes maar verliest het van borsten, buik en lippen. Joost zijn handen hebben de weg over m’n rug gevonden. Z’n handen verdwijnen onder m’n truitje en met rustige vingerbewegingen streelt hij over m’n rug. Ik voel hoe z’n vingers de sluiting van m’n beha gemakkelijk ontkoppelen en hoe hij zich een weg naar voren werkt. Hij streelt mijn borsten. Ik heb het gevoel dat ik gek word van verlangen. Ik maak me los uit z’n armen en neem wat afstand.

“Dit moeten we niet doen, je vrouw is boven”, zeg ik.
“Dus?”

Joost doet weer een stap naar voren en trekt mij naar zich toe. Z’n handen legt hij op m’n billen. Hij kust me in m’n nek. Z’n linkerhand speelt weer met de rand van m’n string. Voorzichtig geeft hij er kleine rukjes aan. M’n poesje reageert op een natuurlijke manier op deze lichte aanrakingen en ik voel hoe ik nat word. Met een professionele beweging maakt Joost de knoopjes van m’n broek los. Met z’n vingers speelt hij met m’n buikje en langzaam trekt hij een spoor naar beneden over de voorkant van m’n string. Hij laat z’n wijsvinger tussen mijn lipjes glijden. Alleen de string weerhoudt hem nog van direct contact. Niet lang meer.

Hij pakt m’n hand en duwt mij terug de kamer in richting de eetkamertafel. Dezelfde tafel waar ik een uurtje of drie geleden nog gezellig met Marjan zat te kletsen. Hij trekt mijn broek over m’n billen naar beneden. Dan tilt hij mij op en voor ik het weet zit ik op de koude tafel. Ik voel de kou van de tafel tegen mijn billen. Kippenvel over mijn hele lijf. Joost duwt intussen mijn benen uit elkaar en kust, likt en streelt de binnenkant. Ik kijk naar het tafereel en vraag me af hoe het kan dat ik hier zo goed als naakt met mijn benen wijd op een tafel zit bij een collega terwijl z’n vrouw een meter of 10 hoger in bed ligt. Ik ben verlamd. M’n slipje wordt opzij getrokken en Joost likt nu zachtjes over m’n lipjes. Hij kan niet alleen goed zoenen. Langzaam maar zelfverzekerd gaat hij aan de slag met mijn lipjes en klitje. Ik voel dat ik dit niet lang ga volhouden. Na enkele minuten begin ik al heftig te trillen. Ik voel dat ik ga komen. Dan maakt Joost zich los.

“Maartje?” hij kijkt mij aan met doordringende ogen.
“Ja?”
“Doe nu je string maar uit.”
Ik gehoorzaam en doe m’n billen iets omhoog en trek de string naar beneden. Met mijn voet zwiep ik hem de lucht in en het kleine stukje textiel landt weer netjes op tafel. Joost lacht en laat intussen z’n blik over mijn poesje gaan.

“Netjes, dokter Pieters! Mooi geschoren! Een heerlijk poesje.” Hij houdt zijn ogen op mijn kutje gericht. Sinds een paar jaar scheer ik mijn lipjes kaal en heb ik een klein dun streepje. Lars wilde dat graag en ik vind het nu zelf ook wel spannend en fijn. Joost kan z’n ogen er niet vanaf houden. Met z’n ogen gericht op mijn streepje maakt hij z’n gulp los. Z’n hand friemelt z’n pik naar buiten. Hij is groot, heel groot. Half stijf is hij al minimaal anderhalf keer groter dan die van Lars. Ik kijk ernaar en kan me niet voorstellen dat hij ook maar half bij mij naar binnen kan. Met rustige strelende bewegingen maakt Joost hem compleet stijf, z’n ogen blijven gericht op mijn lichaam. Hij doet een stap naar voren en streelt met z’n eikel m’n lipjes. Zachtjes beweegt hij ze uit elkaar en duwt z’n eikel ertussen. Ik weet dat hij mij met dit enorme geval gaat neuken. Het is te laat om te stoppen of te weigeren. Ik lig met mijn benen wijd op de eetkamertafel klaar om geneukt te worden. Joost moet wel het idee hebben dat ik een enorme slet ben. Hij ziet de angst in m’n ogen en duwt langzaam maar zeker z’n onderlichaam naar voren. Ik voel hoe zijn pik bij me binnendringt. Het gevoel houdt het midden tussen tintelingen en een scherpe pijn. Een soort hernieuwde ontmaagding. Dan hoor ik boven een deur opengaan en de stem van Marjan.

“Joost?” hoor ik Marjan zeggen.
“Ja lieverd?”
“Is Maartje al naar huis?”
“Ja! Ze is net weg schat.”
Voorzichtig duwt Joost door. Ik maak een onbestemd geluid.
“Kom je ook zo slapen dan?” vraagt Marjan
“Ik kom zo lieverd!” Hij knipoogt naar me.

Intussen heeft Joost mijn string van tafel opgepakt. Met z’n middelvinger streelt hij over mijn lippen. Ik zuig z’n vinger in mijn mond. Met z’n rechterhand duwt hij mijn string in m’n mond. Op hetzelfde moment stoot hij z’n onderlichaam naar voren en zijn volledige erectie naar binnen. Ik gil het uit maar mijn string smoort het geluid. Hij zit nu helemaal in me en hij begint langzaam te stoten. Ik voel zijn eikel tegen mijn baarmoedermond stoten. Hij haalt m’n string weer tussen m’n lippen vandaan.

Joost blijft me ijzig kalm door neuken. Met steeds langere halen beweegt hij in en uit me in een tempo dat heerlijk traag ligt. Ik word warm over m’n hele lichaam, alles gloeit. “Niet in me klaarkomen ik slik de pil niet meer”, fluister ik zachtjes. “Oké geen probleem dokter Pieters.” Minutenlang neukt hij me. Lars was allang klaargekomen. Joost blijkt daarentegen een meester in uitstellen. Langzaam voert hij het tempo op en zie ik zweet op z’n voorhoofd verschijnen. Z’n pik gaat diep in en uit mij en ik voel hoe hij op plekken komt waar Lars nooit is geweest. Ik heb het gevoel dat hij ook niet dieper kan. Joost begint nu harder te hijgen en nog harder te stoten. Mijn kont schuurt over de tafel. Mijn borsten gaan wild op en neer. Dan ineens voel ik ‘m terugtrekken en trek hij zijn pik uit mij. Ik zie hoe de eerste stralen zaad over mij heen vliegen, op tafel, in m’n haar en op mijn kin. Een druppel op m’n wang en de rest landt op m’n truitje en buik. De grote pik trilt na en de druppels druppelen uit z’n eikel op mijn streepje. Hij buigt zich voorover en geeft me een diepe kus. Met mijn string veegt hij zo goed en kwaad als het gaat z’n zaad van mijn kutje, buik en gezicht.

“Sorry voor die extra haarversteviging”, grapt Joost
Ik lach slapjes. Het lekkere gevoel ebt weg en schuldgevoel komt in de plaats. Ik mompel dat ik nu echt moet gaan en trek m’n broek en schoenen aan en fatsoeneer m’n truitje. “Je vergeet iets”, zegt Joost triomfantelijk met mijn string tussen duim en wijsvinger. Ik gris ‘m uit z’n hand en stop ‘m in m’n tas.

“Dit doe ik normaal nooit hoor”, zeg ik nog.
“Geeft niet hoor het blijft ons geheimpje, dokter Pieters”, grijnst Joost. “Voortaan noem ik je dokter streepje, vind ik beter bij je passen.” Ik geef Joost een vluchtige kus op de mond en loop snel richting deur. “Tot morgen en bedankt voor je hulp vanavond”, weet ik er nog net uit te persen. “Graag gedaan dokter streepje”, zegt Joost met een brede lach.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *