— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrijdagmiddagborrel

Vrijdagmiddag, vijf uur, ik klap mijn laptop dicht en zucht. Tijd om een biertje te drinken aan de bar. Bij het communicatiebureau waar ik werk is dat vaste prik op vrijdag. De meeste collega’s zijn al druk in gesprek als ik aankom. Ze zijn allemaal duidelijk opgetogen dat het weekend is begonnen. Jij staat er ook al, in het hoekje en je lacht even naar me. Ik lach terug en baal ervan dat ik straks weer tot maandag moet wachten om je weer te zien. Aan de ene kant hoop ik dat niemand iets aan me merkt maar van de andere kant zou het wel makkelijk zijn als jij gewoon wist hoe ik me voel. Sinds we een keer samen in bed zijn beland, kan ik je niet uit mijn hoofd zetten.

Ik wilde die avond eigenlijk alleen mijn seksuele verlangens bevredigen maar dat pakte iets anders uit. Jij was onverwacht zo lief en gevoelig dat ik als een blok voor je viel. Mijn intuïtie vertelde me dat het ook voor jou meer was dan zomaar een vrijpartij. Maar de volgende dag zei je dat we er niet mee door konden gaan. Het feit dat we samen werkten was voor jou onoverkomelijk en ik kon niet anders dan jouw mening respecteren. Mijn verstand zei me ook dat je niet de juiste man voor me bent. Je bent een paar jaar jonger, ondoorgrondelijk en bovendien een collega. Maar mijn gevoel luisterde daar totaal niet naar. Ik vind dat mysterieuze en het feit dat je zo hard-to-get bent ontzettend spannend en zie het als een uitdaging jou op andere gedachten te brengen. Vooralsnog is dat nog niet gelukt maar ik ben een volhouder.

Ik pak een biertje uit de koelkast en ga bij mijn collega’s aan de bar staan. Je kijkt naar me terwijl je langzaam je flesje aan je mond zet. Het is inmiddels al een paar maanden geleden maar ik weet nog precies hoe je met die mond zachte kusjes op mijn sleutelbeen gaf. Zo onschuldig maar zo opwindend op dat moment. Ik kijk naar je terwijl ik over mijn lippen lik en ook een slok neem. Je mondhoeken krullen omhoog en je trekt een wenkbrauw op. Ik kan geen hoogte van je krijgen. Verlang jij ook zo naar mij of zie ik wat ik wil zien? Een groepje collega’s brengt me weer bij de les: ‘prettig weekend, tot maandag!’ Ik wens ze een prettig weekend terug en kijk om me heen. Iedereen heeft intussen zijn biertje opgedronken en maakt aanstalten om te gaan. Mijn flesje is nog lang niet leeg en tot mijn opluchting zie ik dat de jouwe ook nog bijna vol is. ‘Nog even opdrinken?’ vraag je en ik knik.

Vijf minuten later zijn alleen wij nog over en zitten we naast elkaar aan de bar. Je praat over een lastige klant die je vandaag hebt bezocht. Ik kan me niet goed concentreren op wat je zegt en ik kijk naar jouw handen. Die mooie handen die zulke fantastische dingen hebben gedaan met me. Feilloos vingerde je me die avond twee keer tot een hoogtepunt.
‘Zeg, waar zit jij met je gedachten? Is mijn verhaal te saai?’
Ik lach betrapt en voel dat ik bloos. ‘Nee, je verhaal is niet saai, maar ik ben meer geïnteresseerd in een nieuw hoofdstuk.’ zeg ik dapper.
Je snapt meteen waar ik op doel en ik zie een aarzeling in je ogen. ‘Je weet dat het niks kan worden tussen ons,’ zeg je, ‘we zijn collega’s. Ik zou echt niet willen dat we onze goede verstandhouding hier op het spel zetten.’ Ondertussen ga je verzitten op je kruk en komt jouw been tegen het mijne, je laat hem daar. Ik ben verward; moet ik luisteren naar zijn woorden of naar zijn lichaamstaal?

Ik besluit het er nog één keer op te wagen en draai me op mijn kruk naar hem toe. Ik sla mijn lange benen over elkaar en zorg ervoor dat ik hem blijf aanraken. Terwijl ik hem aankijk zeg ik: ‘Ik weet dat het eigenlijk niet kan maar ik denk steeds aan hoe geil je me toen liet klaarkomen.’ Ik zie dat je schrikt van mijn directheid maar zie ook dat ik je interesse gewekt heb. Ik ga nog even door: ‘ik weet nog precies hoe je langzaam je vingers over mijn borsten liet glijden en me daarna zoende.’

Ik hoor je ademhaling sneller gaan en weet dat ik op de goede weg ben. Ik sta op van mijn barkruk en kom dichtbij je staan. Ik buig voorover zodat ik met mijn borsten je arm aanraak en fluister zacht in je oor: ‘Ik denk dat jij ook nog wel weet hoe ik jouw harde pik in mijn mond nam en traag met mijn tong langs je schacht likte.’ Ik leg mijn hand op jouw been, enkele centimeters van je kruis. Dit is teveel voor je en je staat op. Je pakt me bij mijn billen en trekt me stevig tegen je aan. Ik voel je hart kloppen door je shirt. Tegen mijn onderbuik voel ik je pik hard worden terwijl je me vurig zoent. Alle opgekropte passie lijkt er bij ons beiden in één keer uit te komen en we zijn niet meer te houden. Je tong glijdt via mijn hals naar de welving van mijn borsten en je handen zoeken naar de knoopjes van mijn blouse. Ik trek je shirt over je hoofd en begin je broek los te maken, wat me snel lukt. Jij hebt ondertussen de bovenste knoopjes van mijn blouse losgeknoopt en schuift nu mijn kanten bh naar beneden.

Je weet je passie te onderdrukken en likt tergend langzaam over mijn tepels. Je handen liggen nu onder mijn rokje, op mijn naakte billen en ik kan niet wachten tot je vingers hun weg naar mijn string hebben gevonden. Mijn handen omsluiten jouw harde pik en ik vind het heerlijk om te merken hoe geil je van me wordt. Ik trek je af en fluister in je oor: ‘laat me niet zo lang wachten, neuk me met je vingers en voel hoe nat ik ben.’ Je kijkt me verlangend aan en laat zonder aarzelen twee vingers bij me naar binnen glijden. Ik snak naar adem terwijl jij me met twee vingers neukt en me met je andere hand stevig vasthoudt.

Ik voel dat ik nog natter wordt en draai me om. Ik zet één been op de verhoging onderaan de bar en buk wat voorover. Het volgende moment kom je langs achter bij me binnen. Je kust en bijt me zachtjes in mijn hals en legt allebei je handen op mijn billen. Ritmisch neuk je me en ik gebruik één hand om met mezelf te spelen. Je gaat met je hand door mijn haar en stopt een vinger in mijn mond. Ik zuig op je vinger en speel ermee alsof het je pik is. Als je je vinger uit mijn mond haalt, breng je hem naar mijn kontje. Ik ben nog nooit in mijn kontje gevingerd en schrik even. Je merkt mijn aarzeling en stelt me gerust: ‘Je gaat zo meteen een orgasme beleven zoals je nog nooit hebt gehad.’ Je moet even wat druk uitoefenen, maar al snel kun je je vinger in mijn kontje schuiven. Onderwijl blijf je me neuken en gaan mijn vingers steeds sneller over mijn clitoris. Oh, wat een fantastisch gevoel. Ik voel dat mijn orgasme zich al aandient. ‘Ik ga klaarkomen,’ roep ik ‘ga door, neuk me!’ Ik voel dat jij ook je hoogtepunt nadert en je ademhaling wordt inderdaad onregelmatig. Hard laat je nu je pik in en uit mijn kutje glijden, met je vinger hetzelfde ritme aanhoudend. Een overweldigend gevoel overmeestert me. ‘Oh, ik kom, ik kom, niet stoppen’, hijg ik en kom enkele seconden later schokkend klaar. Ik zak bijna door mijn benen en ben blij dat jij me zo stevig vasthoudt. Jij stoot je pik nog enkele keren diep in me en komt dan ook met een flinke grom klaar.

Hijgend blijven we even zo staan en dan draai ik me langzaam om. Je kijkt in mijn ogen en drukt zacht een kus op mijn natrillende lippen. In jouw ondeugende ogen lees ik dat dit het begin is van nog vele ‘verboden’ ontmoetingen. Ik kan niet wachten tot het weer maandag is!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *