— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Natte douche

Het is vrijdagavond en ik lig lui op de bank en kijk wat tv. Jij bent sporten en je komt over een half uurtje thuis. Een spannend gevoel bekruipt me en ik besef dat ik zin in je heb. Het is al even geleden want we hebben het allebei zo druk gehad. Jammer dat die drukte altijd ten koste van de seks gaat. Maar het werkt als een afrodisiacum op me want nu ik zin in je krijg, krijg ik ook echt zin. Zin in harde, geile inhaal-seks. Terwijl ik me voorstel hoe je bij me naar binnendringt, voel ik het warm worden tussen mijn benen. Ik voel hoe mijn lipjes tintelen van opwinding en hoe ik langzaam vochtig wordt. Het is alsof mijn kutje jou ook mist.

Ik kan het niet meer tegenhouden en ben inmiddels botergeil geworden en wil niet wachten tot jij thuiskomt. Loom en opgewonden loop ik naar de badkamer en trek voor de grote spiegel al mijn kleren uit. Ik streel mijn borsten en gooi mijn haar los. Het valt over mijn schouders en kriebelt mij tepel. Ik huiver van deze onverwachte aanraking. Ik verlang naar je handen om mijn middel die me krachtig de weg wijzen. Ik stel me voor hoe je me neemt omdat je zin in me hebt. Dat je me pakt en je lusten op me botviert. Ik zie voor me hoe je me vasthoudt en terwijl je naar beneden kijkt, afwisselend langzaam en dan weer harder met je heupen schokt, totdat je spuitend klaarkomt.

De gedachte aan jou als je zo opgewonden wordt van mijn lijf, maakt me gek. Ik vind het heerlijk als je van me geniet en in mijn fantasie krijg je geen genoeg van mijn lijf en kun je je opwinding niet bedwingen. Ik draai de douche een graadje warmer en stap eronder. De aanraking van het hete water op mijn huid voelt zalig. Ik word er nog heter van en voel mijn benen week worden bij het idee van wat komen gaat. Met een handvol douchegel masseer ik mijn opgewonden, hete lijf. Ik zie het schuim langzaam van mijn borsten glijden en merk dat ik erg opgewonden van mijn eigen lichaam word. Van de aanrakingen, van het hete water, van het glibberige schuim, van het idee mezelf te bekijken met jouw ogen.

Met een schuin oog kijk ik naar de deur want je zou me zomaar ineens kunnen betrappen. Ik laat mijn hand steeds lager zakken en voel dat ik inderdaad behoorlijk nat ben geworden tussen mijn benen. Zonder moeite laat ik een vinger naar binnen glijden en ik voel dat die vinger meer dan welkom is. Ik slaak een zachte zucht en plaag mezelf door steeds even sneller op en neer te bewegen met mijn hand maar steeds weer op te houden en mijn buik en borsten te strelen. Kreunend laat ik me tegen de muur aan glijden en haal de douchekop van zijn plek. Via mijn nek, mijn borsten, mijn buik, mijn heupen, laat ik de waterstraal voorzichtig maar doeltreffend zijn weg vinden. Ik kan niet meer wachten, ik ontplof van verlangen en voel mijn drijfnatte kutje gloeien en kloppen. Mijn ademhaling versnelt, ik hijg en bijt op mijn lip. Ik voel hoe het water om mijn klitje sluit en hoe alles nog een graadje heter wordt. Dit is zo lekker, zo heerlijk. Ik verlies me volledig in het gevoel en ik begin hardop te kreunen.

Het geluid wind me op en ik stel me voor dat het een ander meisje is dat ik hoor. Dit trekt me over de streep en ik til een been op. Ik leg mijn knie tegen de muur zodat ik er goed bij kan en terwijl ik met mijn linkerhand de douchekop ongenadig op mijn klitje gericht houd, laat ik van mijn andere hand een paar vingers tegelijk naar binnen glijden. Mijn heupen beginnen ongecontroleerd te kronkelen en ik voel de spieren in mijn kutje spannen. Ik kreun inmiddels ongecontroleerd en beweeg mijn vingers sneller en sneller op en neer. Ik knijp in de douchekop alsof het een pik is en voel hoe alles in een ritme valt. De spieren in mijn kutje, mijn heupen, mijn kreunen. Ik neuk mezelf nog iets harder met mijn vingers en breng de waterstraal nog dichterbij. En dan kom ik hijgend, kreunend en keihard spuitend klaar.

Dit was zo ontzettend geil maar ik voel dat dit pas het begin was. Dan hoor de sleutel in het slot omdraaien. ‘Kom maar binnen schatje, ik ben opgewarmd voor je.’ Ik hoop dat je er klaar voor bent want ik ga je berijden zoals je nog nooit bereden bent.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *