— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ik wist dat hij dominant was

Hier sta ik dan voor de spiegel in jouw oude slaapkamer in je ouderlijk huis. Je hebt me gevraagd mee te gaan naar een bal van je oude jaarclub. Dat betekent het weekend weg aangezien het aan de andere kant van het land is. We logeren bij jouw ouders. Gewoon als vrienden, ik ben immers gelukkig getrouwd. Hoe ik echt over jou denk weet je (nog) niet.

Inmiddels weet ik wel waar jij op valt en wat je belangrijk vindt in het uiterlijk van een vrouw. Ik heb een strak jurkje aangetrokken, gewoon netjes en fatsoenlijk, maar toch sexy. Mijn benen komen mooi uit, mijn haar is los geborsteld. Ik heb zelfs nagedacht over mijn ondergoed. Jij hebt al eens laten vallen dat je strings nogal hoerig vindt, dus ik heb gewoon een normale katoenen slip aan en een normale bh. Uiteraard wel zwart.

Ik loop de trap af. Jij zit al in de keuken op me te wachten. Ik zie dat je slikt als je mij ziet. Samen stappen we in de auto op weg naar het bal. Op het bal zie je de ogen van de aanwezigen mijn richting op gaan. ‘Wie is die brunette die met Peter mee is?’ gonst het. Jij geeft aan dat ik niet jouw vriendin ben en dat je gelukkig vrijgezel bent. Vanaf dat moment heb ik van mannelijke aandacht geen gebrek. Ik zie je kijken en ik weet wat je denkt.

Op de terugweg kijk je me aan: ‘Viel het jou ook op? Al die mannen die met jou wilden praten? Het was bijna onbeleefd, ze lieten mij gewoon links liggen, terwijl ik lid was van die club.’ Ik antwoord dat je gewoon jaloers bent dat je mij moet delen met anderen. Jij antwoordt dat ik niet meer mee mag en eigenlijk een klap op mijn kont verdien. Plagerig zeg ik dat dit het allemaal bluf is, loze dreigementen, meer woorden dan daden.

Thuis in je ouderlijk huis blijkt dat je de uitnodiging hebt begrepen. ‘Ga naar boven’, commandeer je. Als ik naar boven loop, kom je achter me aan de trap op. In jouw oude slaapkamer, nu mijn logeerkamer, ga je voor me staan: ’trek al je kleren uit, op je pumps na.’ Als ik bij mijn ondergoed ben aangekomen, volgt er een goedkeurend: ‘Zo, je hebt dus toch iets geleerd van alles wat ik je probeer bij te brengen.’ Ik doe ook mijn ondergoed uit.

Je draait me om zodat ik met mijn rug naar je toe sta. Zo dirigeer je me naar het bed en dwingt mij voorover te buigen. Je vraagt nog even of ik dit zeker wil. Ja, dit wil ik, dit wil ik al heel lang. Ik voel je handen over mijn kont gaan, ze kneden mijn kont en dan plots *pets* de eerste klap op mijn billen. Ik kreun. Ik voel je hand mijn schaamlipjes opzij schuiven en merk je goedkeuring als je voelt hoe nat ik al ben. Jij maakt ondertussen je broek los, haalt je pik te voorschijn en duwt langzaam maar beslist je pik naar binnen. Je pakt mijn heupen vast en zo bepaal jij het ritme. Langzaam, dieper, sneller en in het ritme *pets*. Al snel kom ik klaar.

Jij draait me om. Ik zit nu op het bed, je staat voor me. Ik neem je pik in mijn mond en masseer tegelijkertijd je ballen. Langzaam van boven naar beneden. Je kreunt. Je zegt dat ik op het bed moet liggen. Je gebruikt je stropdas om mijn handen boven mijn hoofd vast te binden. Terwijl je mijn borsten kneedt, dring je weer naar binnen. Het tempo wordt nu opgevoerd. Ik kan nergens heen, mijn handen zijn gebonden en ik ben aan jou overgeleverd. ‘Ik wist wel dat jij dominant was, maar dit had ik niet verwacht’, weet ik uit te brengen.
‘Ik ben nog maar net begonnen,’ antwoord jij ‘vrouwen hebben ook geen enkel uithoudingsvermogen.’ Al stotend kom je klaar.

Je maakt mijn handen los. ‘Ga je douchen, je zweet en ander vocht maakt mijn bed vies.’ Ik vertrek naar de badkamer. Ik ga mij douchen, was mezelf en kijk in de spiegel. Ik voel me vernederd maar vooral sexy en erg vrouwelijk. Na een warme douche loop ik met een handdoek om me heen gewikkeld terug naar de slaapkamer. ‘Zo, je bent terug,’ zeg je ‘heb je nog niet genoeg gehad?’ Ik kijk je aan, ik zie dat je weer opgewonden wordt. ‘Die handdoek heb je niet nodig.’ Ik laat de handdoek vallen. Daar gaan we weer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *