— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nachtelijke ontmoeting

Het is weer zondagavond, onze avond. We hebben elkaar een poos niet gezien en ik verheug me op de ontmoeting. Ik verheug me erop de dans weer uit te voeren die we altijd uitvoeren. Het om elkaar heen draaien, het zachte zoenen dat snel verandert in steeds dwingender zoenen. Het voelen dat verlangend graaien wordt. Het fluisteren in elkaars oor dat kreunen wordt als onze handen elkaars lichamen vinden.

Ik hul me in een nieuw setje, zwart met jarretels. De gedachte aan zijn blik windt me op. De gedachte aan de uitwerking die deze verrassing op hem zal hebben, maakt me geil. Ik trek mijn lange, witte jas aan en stap verwachtingsvol in de auto.

Ik ben als eerste op de afgesproken plek. Ik ben er altijd als eerste. Ik vind het fijn op hem te wachten, de spanning op te bouwen. In de verte zie ik de lampen van zijn auto. Hij rijdt de parkeerplaats op. Hij parkeert zijn auto naast de mijne en we stappen uit. Hij loopt op me af en zegt: “Mooie jas”, en zoent me indringend. Hij zuigt aan mijn onderlip. Hij heeft zin. De sms’jes die ik hem eerder stuurde, hebben duidelijk effect gehad. Ik zoen hem terug en duw hem dan een eindje van me af. “Weet je nog met cadeautjes, die moet je uitpakken”, zeg ik en knoop langzaam mijn jas open. Zijn blik glijdt goedkeurend langs mijn lichaam. Hij kreunt zachtjes en laat me dan voelen hoe prachtig hij me vindt in deze outfit.

Hij zakt door zijn knieën, kust me door de dunne stof van mijn string op mijn kutje. Dan schuift hij mijn string opzij en legt zijn tong op mijn klitje en begint zachtjes en langzaam te likken. Mijn hele lichaam reageert en ik kreun zacht. Ik sluit mijn ogen en geef me over. Aangemoedigd door mijn reactie beweegt zijn tong steviger en harder. Ik kreun met zijn ritme mee. Ik moedig hem aan: “Niet meer stoppen nu.” Ik pak zijn hoofd, zak wat door mijn knieën en duw zijn hoofd tegen mijn kutje. Ik voel een orgasme opkomen dat niet meer te stoppen is, een orgasme dat van diep komt. Mijn benen beginnen te trillen, ik voel mijn spieren samentrekken en kreunend kom ik klaar.

Hij komt omhoog, kijkt me met een geile, bijna trotse blik aan. Hij daagt me uit met zijn ogen. Het spel gaat verder. We hebben geen tijd voor een pauze. Dit was slechts een inleiding op wat komen gaat.

Ik wil hem, ik wil zijn pik. Ik houd van zijn pik, ik houd van de smaak van zijn pik. Ik zeg niets maar zak door mijn knieën. Door mijn orgasme is de spanning bij hem hoog opgelopen en als ik zijn pik in mijn mond neem, kreunen we van genot. Ik lik hem, ik zuig hem, zacht, hard, harder. “Zonder handen,” fluistert hij ”laat mijn pik los.” Ik doe wat hij me vraagt en kijk hem uitdagend aan. In zijn ogen zie ik het genot, het intense zondagnachtgenot. Deze nachten zijn bijna magisch. Vannacht hebben we niet eens de moeite genomen een beschut plekje te zoeken. We staan midden op de parkeerplaats in het licht van de felle lampen die waarschijnlijk bedoeld zijn dieven af te schrikken. Het schrikt ons niet af, ons verlangen is te groot.

Ik hoor hem zeggen dat hij me dadelijk gaat nemen, dat hij zijn pik diep in mijn kut zal steken. Het maakt me geil hem zo te horen praten. Op deze momenten telt alleen de geilheid, onze geilheid. De rest van de wereld bestaat niet meer. Ik kom omhoog en kijk hem aan. Ik vertel hem met mijn ogen dat ik hem wil, nu.

Ik strompel naar de auto. Ik moet me vasthouden want uit mezelf kan ik niet meer staan. Hij komt achter me staan en pakt me bij mijn heupen. Hij drukt zich tegen mijn billen aan en laat zijn pik naar binnen glijden. Hij zakt door zijn knieën zodat ik op zijn schoot zit. Ik voel hem diep, heel diep in me. Ik kreun. God, wat voelt het goed hem weer diep in me te hebben. Het past, het past nog steeds. Ongeduldig voel ik hem steeds dieper in me, steeds dwingender. Ik moedig hem aan: “Neuk me, neuk me dan.” Ik voel zijn pik langs mijn g-spot wrijven. Hij maakt me gek. Hier op zondagavond, in de nachtelijke stilte op deze verlaten parkeerplaats, stijgt mijn geilheid tot ongekende hoogte. Ik geloof dat ik dit zelfs hardop zeg. Ik hoor zijn ademhaling zwaarder en sneller worden. Hij kreunt, hij kreunt steeds harder. Zou deze nachtelijke ambiance op hem dezelfde uitwerking hebben?

Zonder iets te zeggen, trekt hij zich vlak voor zijn orgasme terug. Hij weet wat we allebei willen. Ik zak door mijn knieën en neem zijn pik, die glanst van ons geil, in mijn mond. Hij houdt het niet meer en komt klaar. Luid kreunend vult hij mijn mond met zijn sperma. Hij smaakt nog steeds lekker.

Als ik mijn ogen weer open, word ik bewust van de wereld om ons heen. Ik ril, ik heb het koud. We roken nog een sigaret, een vertrouwde afsluiting van ons samenzijn. We kijken elkaar nog een keer diep in de ogen en stappen dan ieder in onze eigen auto. Hij knipoogt naar me. Ik knipoog terug. Dit moeten we snel weer doen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *