— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een onverwachte kamergenoot (deel 1)

Ik schrik wakker door de wekker maar na een paar tellen ben ik helemaal helder. Het is eindelijk zover. Ik ga mijn wilde plannetje vandaag ten uitvoer brengen. Eerst maar eens lekker uitgebreid douchen. Gisterenavond heb ik al een mooi kledingsetje uitgezocht met natuurlijk bijpassende, spannende lingerie. In gedachten dwaal ik af naar het moment waarop jij me daarvan zult ontdoen. Het warme water op m’n lichaam voelt lekker. Sinds ik jou heb verteld over de uitwerking van de massagestraal op mijn poesje en jouw verlekkerde reactie daarop, kan ik het niet laten om mezelf tijdens het douchen even te verwennen en daarbij aan jou te denken.

Seks met jezelf kan toch erg lekker zijn. Ik ga zitten op de vloertegels van de inloopdouche en spreid m’n benen. De straal uit de douchekop is precies hard genoeg. Met mijn linkerhand schuif ik m’n lipjes uit elkaar zodat m’n klitje tevoorschijn komt. Ik beweeg de waterstraal in kleine cirkels rond mijn genotknobbeltje. Een heerlijk gevoel verspreidt zich tussen mijn benen. Terwijl ik denk aan jouw tong die al likkend en zuigend mijn poesje bewerkt, voel ik het hoogtepunt naderen. Golven van genot stromen al snel door mijn onderbuik en kutje. Wat een lekker begin van de dag!

Vandaag en morgen heb jij een training en aan het eind van de middag heb ik met je afgesproken in de hotelbar. Totdat het tijd is om weg te gaan, ben ik mezelf lekker aan het optutten. Eerst smeer ik me helemaal in met een heerlijk geurende bodylotion zodat mijn velletje lekker zacht en soepel wordt. Vervolgens trek ik mijn body aan waarvan het kruisje bij elkaar gehouden wordt door satijnen lintjes (die natuurlijk open kunnen). Er overheen een kanten blouse, kort rokje en hoge laarzen. Tenslotte doe ik nog mijn haren en make-up. En na een laatste blik in de spiegel loop ik naar de auto. Je zou eens moeten weten wat je vanavond te wachten staat.

Het is een eindje rijden naar het hotel maar met alle fantasieën in mijn hoofd verveel ik me geen moment. Tegen 18:00 uur arriveer ik in het hotel waar ik jou al snel zie zitten in de bar. Ongelofelijk wat jouw aanblik een uitwerking op me heeft. Ik voel hoe mijn hart sneller begint te slaan en hoe ik helemaal warm word van binnen. Je staat op en begroet me met een zoen op mijn wang alsof we oude bekenden zijn. We bestellen een wijntje en je vertelt me wat over de training van vandaag. Met mijn gedachten ben ik er maar half bij. Ik word toch een beetje nerveus nu het moment steeds dichterbij komt. Hoe zou je reageren? Zou je mijn actie wel weten te waarderen? Ik schrik wakker uit mijn overpeinzingen wanneer je me vraagt naar mijn gedachten. Ik houd het er maar op dat ik aan het fantaseren ben over alles wat we zo meteen gaan doen. Dat is voor jou aanleiding om je glas snel leeg te drinken en me mee te nemen naar het restaurant. Daar hebben we gelukkig een rustig plekje in de hoek zodat we vrijuit kunnen praten.

Terwijl ik de kaart aan het bestuderen ben die de ober ons zojuist heeft gebracht, voel ik je warme hand over mijn been gaan. “Fijn dat je er bent”, zeg je. En ik voel hoe je hand onder mijn rokje verdwijnt. Ik antwoord hoezeer ik ernaar heb uitgekeken om na al die maanden weer een nacht met je samen te kunnen zijn. Je legt je andere hand op die van mij en knijpt me zachtjes. “Ik ook,” zeg je “het is zo frustrerend om alleen maar naar je te mogen kijken zonder je aan te kunnen raken. Laat staan naakt tegen je aan te kunnen liggen en ongeremde seks met je te hebben.” Hmm, ik houd ervan als je zo tegen me praat. Het windt me enorm op wanneer je de dingen zo expliciet tegen me zegt. Onder mijn rokje beweeg je je hand steeds verder naar boven, en plots voel je de lintjes van mijn body. Er verschijnt een grijns op je gezicht en je begint al snel aan de uiteindes van de strikjes te trekken. Zo te zien heeft niemand in de gaten wat je aan het doen bent dus ik doe mijn benen een stukje uit elkaar. Na wat gefriemel is het je gelukt om de boel los te krijgen en ik voel je vingers mijn kutje inglijden.

“Jezus wat ben je nat”, fluister je in m’n oor. Het enige wat ik uit kan brengen is een zacht gekreun. Je vingers gaan ondertussen onverstoorbaar door. Met je duim bewerk je m’n klitje terwijl je met je wijsvinger in mijn poesje zit. Volgens mij ben je echt van plan om me hier midden in het restaurant een eerste orgasme te bezorgen. Even twijfel ik maar het verlangen dat je oproept is te groot en ik geef me over aan het heerlijke gevoel dat zich tussen mijn benen steeds verder uitbreidt. Het lijkt wel of de angst dat iemand in de gaten krijgt wat we aan het doen zijn me extra opwindt. Het duurt niet lang voordat een overweldigend gevoel zich meester maakt van mijn onderlichaam.

Lang tijd om na te genieten krijg ik niet want vanuit mijn ooghoek zie ik de ober aankomen om onze bestelling op te nemen. Snel trek ik mijn rokje recht en schuif jij weer een stukje bij me vandaan. Gelukkig weet ik redelijk normaal uit mijn woorden te komen hoewel de rode blosjes op mijn wangen toch enigszins verdacht moeten overkomen. “Wacht even,” zeg ik wanneer we weer alleen zijn “ik ben zo terug.” Terwijl ik naar het toilet loop, ben ik me bewust van jouw blik op mijn lichaam.

Vooraf had ik met het escortbureau al het een en ander doorgesproken over het verloop van de avond. Zo zou ik, zodra ik wist hoe laat ik ongeveer op onze kamer zou zijn, een sms sturen met de gewenste aankomsttijd en het kamernummer. Met trillende vingers, ik ben blijkbaar toch wat nerveuzer dan gedacht, weet ik een berichtje te typen dat onze kamergenote rond 22:00 uur welkom is. De bevestiging die ik kort daarna ontvang, maakt dat er nu echt geen weg meer terug is.

“Waar denk je aan?” begroet je me wanneer ik terugkom bij onze tafel. “Je kijkt zo geheimzinnig.” Ik houd het er maar op dat het vooruitzicht van jouw naakte lichaam van alles in me losmaakt. Omdat de ober met onze bestelling arriveert, is deze verklaring voorlopig voldoende. Maar oh, je zou eens moeten weten wat er zich allemaal in mijn gedachten afspeelt. Het idee om jou zo dadelijk samen met een andere vrouw te beminnen, maakt dat ik mijn slipje steeds natter voel worden. Het lijkt me echt geweldig geil om toe te kijken hoe jij bezig bent met een ander maar wel zelf kan bepalen hoe ver jullie gaan. Ik heb werkelijk geen idee hoe ik in de praktijk zal reageren.

Het eten is heerlijk. En nadat je me het laatste beetje chocolademousse hebt gevoerd, fluister je in m’n oor dat je zo snel mogelijk met me naar boven wilt. Ik werp een snelle blik op mijn horloge en zie dat het iets na half tien is. Een prima tijd om onze hotelkamer op te zoeken.

Wanneer we de lift in zijn gestapt en de knop van de 8e etage hebben ingedrukt, trek je me tegen je aan voor een korte, heftige zoen. Ik voel hoe opgewonden je bent en verlang intens naar je. Als de lift stopt fatsoeneer ik snel m’n kleren en samen lopen we naar onze kamer. Binnen staat een mooi groot tweepersoonsbed op ons te wachten. Ik vlij me erop neer en vraag je om me te laten zien hoeveel je naar me verlangt. Dat laat je je geen twee keer zeggen en in no time sta je in al je mannelijkheid naakt voor me. Een rilling van genot gaat door me heen. Wat heb ik je gemist de afgelopen maanden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *