— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Donker

Ik sta in het donker. Ik zie niets. Om me heen is het stil, in de verte een zacht ruisen. De zee? Verkeer? Ik voel me volledig op mijn gemak, al weet ik dat het een vreemde situatie is. Omdat ik echt niets kan zien, neem ik de omgeving op een andere manier in me op. Het ruikt heerlijk, kruidig, zoet. Het is warm, geen sauna, maar warm genoeg om kleine druppeltjes zweet over mijn lijf te laten lopen. De druppeltjes zakken langzaam naar beneden, langs mijn rug, over mijn billen, ik ben helemaal bloot. Ook dit vind ik niet vreemd. Integendeel, de warmte voelt heerlijk aan en mijn huid tintelt onder de druppeltjes.

Voorzichtig probeer ik te bewegen. Ik kan lopen. Ik kan mijn hoofd bewegen. Maar mijn handen niet, ze zijn vastgebonden op mijn rug. Niet te strak, maar strak genoeg om ze ferm op hun plaats te houden. Het besef dat ik vast zit, doet mijn ademhaling versnellen. Dit is vreemd, wat gebeurt hier? Voorzichtig zet ik een paar stappen naar voren. Nog een paar stappen. Er gebeurt niets. Totdat ik een stap opzij zet en tegen een muur aanschuif. Ook de muur voelt warm aan alsof de kamer, of wat het ook is, een en al warmte is. De geur van net wordt heftiger, bedwelmend bijna. Wierook? Kruidig is het. Ik geniet ervan, ook al weet ik dat het vreemd is. Vreemd en lekker.

Nu word ik weer wat rustiger. Ik leun tegen de muur en concentreer me op mijn ademhaling. De warmte en de geuren worden langzaam heftiger en ik voel me duizelig worden, licht in mijn hoofd. Een zucht, niet die van mij. Naast me hoor ik een zucht, zachtjes maar overduidelijk. Ik schrik ervan en vraag wie daar is. Nog een zucht, iets verder weg, dan weer stilte. Ik draai me om en leun met mijn handen tegen de muur. Ook al zie ik niets, toch probeer ik een glimp op te vangen van die ander, of die anderen. Enkele minuten of seconden blijft het stil en probeer ik opnieuw iets van geluid op te vangen. Nog een zucht of de ademhaling van een ander. Niets.

Ik besluit te gaan zitten dat is beter. Maar zodra ik wil zitten, voel ik een hand op mijn linkerschouder. En nog een, op de ander. Opnieuw een zucht, maar dit keer ben ik het die zucht. Voorzichtig vraag ik nog eens wie daar is, maar weer blijft een antwoord uit. Een man? Een vrouw? De twee handen strelen mijn schouders en laten af en toe tergend langzaam een nagelpuntje over mijn bovenarm gaan. Een rilling schiet door mijn rug. Dan een derde hand en nog een, maar deze wrijven langzaam rondjes over mijn buik. Teder wrijven de vingers het zweet uit over mijn buik, mijn heupen, mijn bovenbenen, en achterlangs, langs mijn billen. En weer omhoog, waar de vingertoppen langzaam mijn tepels beginnen te strelen. Ademloos laat ik de handen begaan. Mijn tepels zwellen op, ik voel ze harder worden. Ik zucht diep en kan een kreun niet onderdrukken. Dan voel ik warme lippen in mijn nek, een tong langs mijn oorlelletje.

De handen gaan terug naar mijn rug en ze helpen me te zitten en dan te liggen. Het is nog steeds heel lekker warm en aangenaam. Ik voel hoe ik langzaam wegzak in een heerlijke trance. De geur en de handen helpen me daarbij. Vier handen helpen me op mijn buik te draaien. Nog steeds zijn mijn handen vastgebonden. Twee handen masseren mijn schouders en de andere masseren mijn billen en mijn bovenbenen. Dan voel ik toch weer de lippen in mijn nek. Ik kan niet voelen of het dezelfde lippen zijn als eerst. Terwijl mijn nek lekker gezoend en gelikt wordt, worden mijn handen losgemaakt en ze leggen mijn handen naast me neer. Ik lig heerlijk en ik ben volledig ontspannen. Ik zweef. Mijn ademhaling is langzaam. De ademhaling van de anderen is ook nog steeds heel rustig.

Twee handen masseren mijn billen; langzaam, maar ook stevig. Dan drukken de handen mijn benen uit elkaar zodat mijn billen ook aan de binnenkant lekker gekneed kunnen worden. Dan een tong op mijn billen, die rondjes likt en die zo nu en dan richting mijn kutje glijdt. Heel snel en dan snel weer naar boven. Ik voel dat ik sneller begin te ademen omdat ik dat lekker vind en ik merk ook dat mijn kutje nat aan het worden is. Het is tergend. De vier onbekende handen draaien me om en zo kom ik op mijn rug te liggen. Op iedere borst wordt een hand gelegd en ze worden zacht en langzaam gekneed. Oh, dat is zo fijn en ik kreun ervan. Dan ineens voel ik twee lippen; op iedere tepel een tong die mijn tepels nat maakt en lippen die zich eromheen sluiten. Af en toe zuigen ze de tepel naar binnen. Af en toe bijten ze een klein beetje op mijn tere vlees. Ik sidder. Mijn benen worden voorzichtig gespreid en de handen houden ze teder vast.

Als uit het niets voel ik een vinger op mijn klitje. Mijn klitje en poesje zijn al zo nat. De vinger weet gelijk zijn weg en draait lekker over mijn klitje. De tongen blijven maar over mijn tepels heen gaan. Dit is heerlijk en ik voel dat ik hard ga komen en laat het ook maar gewoon helemaal gaan. Ik schok en kreun, terwijl de vingers en tongen maar door gaan. Dan voel ik een tweede vinger en die vinger glipt mijn kutje binnen. Ik word dus op twee manieren gevingerd en wat geniet ik ervan. Eentje streelt mijn klit, de ander glijdt gemeen naar binnen. Ik voel de golven van een hoogtepunt weer aanzwellen en ik kom weer kreunend klaar.

Hijgend blijf ik zo liggen. Ik wil even bijkomen, maar tegelijkertijd wil ik ook dat ze doorgaan. Een tong verdwijnt van mijn tepel, waar is die nou? De vingers houden ook op. Wat nu?

Heel even blijft het stil en ik houd mijn adem in. Dan voel ik ineens een tong op mijn klitje en ik smelt helemaal weg van dat gevoel. Ik wil op deze manier ook klaarkomen en ik laat me meenemen door dit heerlijke warme, natte gevoel. Soms gaat de tong ook even in mijn kutje en dan weer snel naar mijn genotsknopje. Het is heerlijk om zo verwend te worden, dat zwevende gevoel. Ik kom weer kreunend klaar. God, wat is dit allemaal lekker.

Dan is er weer de stilte en de duisternis. Ik wacht gespannen af op wat komen gaat. Plotseling gebeurt er wat ik al hoopte, een heerlijk stijve pik verdwijnt in mijn kutje. We neuken heerlijk langzaam; ik duw mijn heupen af en toe omhoog zodat ik nog dichter bij die heerlijke pik kan en hij nog dieper in me kan komen. Langzaam neuken we. Hij voert het tempo op en drukt zichzelf steeds dieper in mijn natte holletje. Zijn ademen wordt zwaar en hij fluistert lieve, vieze woordjes. De ander blijft me strelen, knijpt in mijn tepels en zo verwennen ze me dubbel. Die geweldig stijve lul verdwijnt uit me maar niet voor lang. De handen draaien me weer terug op mijn buik. Ze binden mijn handen weer vast, nu steviger dan zonet en laten me rustig liggen. Twee handen drukken mijn benen nu ruw uit elkaar.

Nu neemt hij me van achteren. Zijn pik, glibberig van de eerste keer, glijdt centimeter voor centimeter naar binnen terwijl hij mijn billen vastgrijpt en ze uit elkaar duwt. Zo word ik door die onbekende hard gepakt. De andere pakt mijn hoofd en fluistert in mijn oor. Heel zachtjes, ik hoor het bijna niet. Hij vraagt me te komen. Veel meer heb ik niet nodig. Ik voel zijn buik, zijn ballen die tegen mijn kut aan slaan terwijl hij me nu genadeloos te grazen neemt. De trance waar ik in zit is nu compleet. De warmte, de geuren, het zweet van onze lijven, dat heerlijke aanzwellende orgasme. In een heerlijk moment kom ik klaar, hijgend, steunend, terwijl ook hij zich laat gaan. Zijn ademhaling wordt weer rustiger, net als de mijne. Ook de tweede persoon, net nog zo dicht bij me, wordt langzaam onhoorbaar. Totdat het weer absoluut stil is. En nog steeds compleet donker.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *